Άρμωνα από κορμούς δένδρων με δικά τους χέρια

Άρμωνα από κορμούς δένδρων με δικά τους χέρια

Τα περίπτερα από τους κορμούς δέντρων μπορούν να διακοσμηθούν σε διάφορες μορφές, λαμβάνοντας υπόψη το σχεδιασμό των υπόλοιπων χώρων, καθώς και τις προσωπικές προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του χώρου. Ας αναλύσουμε διαφορετικές παραλλαγές των κορώνων, θα διαθέσουμε τα διακριτικά τους χαρακτηριστικά.

Ασιατικό στυλ

Αντιστοιχεί σε τέτοια σπίτια κήπου, τα οποία κατασκευάζονται στην κινεζική και την ιαπωνική εσωτερική κατεύθυνση. Μεταξύ του ύφους υπάρχει μια σημαντική ομοιότητα, επομένως ορισμένοι ιδιοκτήτες χωροθετημένων περιοχών, οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία στην εσωτερική τέχνη, τους συγχέουν μεταξύ τους. Ο λόγος αυτής της ομοιότητας είναι ότι στην ιαπωνική αρχιτεκτονική υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δανείζονται από την κινεζική μόδα.

Συμβουλές! Κατά την κατασκευή ενός κινεζικού κιόσκι, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην οροφή. Θεωρείται ότι είναι η τηλεφωνική κάρτα αυτής της εσωτερικής κατεύθυνσης, καθιστά το καλοκαιρινό σπίτι αναγνωρίσιμο.

Για παράδειγμα, το σχήμα της οροφής μπορεί να επιλεγεί με τη μορφή τεσσάρων ή έξι προσώπων, δημιουργώντας δύο επίπεδα για αυτό. Ως υποχρεωτικό στοιχείο για μια τέτοια κατασκευή, ας επιλέξουμε τις λυγισμένες άκρες στην δημιουργηθείσα οροφή.

Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι με την κλασική κατασκευή διακοσμημένα δράκους διακόσμηση εικόνες νεράιδα και διακοσμητικά φανάρια, συμπληρώνεται με το κόκκινο φούντες.

Ιαπωνική αρχιτεκτονική

Παρά την ομοιότητα με την κινεζική αρχιτεκτονική, υπάρχει αυτή η εσωτερική κατεύθυνση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Για παράδειγμα, υπάρχουν διαφορές στο σχεδιασμό του κτιρίου. Ο ιαπωνικός πολιτισμός αναλαμβάνει συγκράτηση, ευθείες γραμμές, απαλά χρώματα, ομαλές επιφάνειες. Κατασκευάστε τέτοια περίπτερα από κορμούς δέντρων (εικόνα), στη συνέχεια, βάψτε σε καφέ, μαύρο ή σκοτεινό χρώμα κερασιών.

Προσοχή παρακαλώ! Το ιαπωνικό ύφος περιλαμβάνει ένα ελάχιστο αριθμό διακοσμητικών στοιχείων.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεπτές κουρτίνες λινό σαν διακοσμητικό στοιχείο και να επιλέξετε έπιπλα από σκούρο ξύλο διασκορπίζοντας μαλακά μαξιλάρια στον καναπέ, παρόμοια σε χρώμα με κουρτίνες.

Το αρχικό κληματαριό από κορμούς δέντρων με δικά σας χέρια, ιαπωνικές και κινεζικές παραλλαγές, χρήσιμες συμβουλές για αρχάριους, όλα αυτά θα βρείτε στο τμήμα βίντεο

Ρωσικό και ουκρανικό στιλ σχεδίασης

Τέτοιες επιλογές για το σχεδιασμό των καλοκαιρινών βεραντών έχουν την προέλευσή τους από τον 18ο και τον 17ο αιώνα. Είναι παρόμοια με τον τρόπο που ήταν τυπικός για τους αγρότες εκείνης της εποχής.

Η φράση «ουκρανική στυλ» σχεδιαστές θεωρείται ως μια παραλλαγή της ασβεστωμένα σπίτια, η οποία έχει μια ψάθινη οροφή, και βρίσκεται δίπλα στο φράχτη για να θέσει σε γλάστρες και τις τράπεζες του. Οι επαγγελματίες που εργάζονται στο "ουκρανικό στυλ" προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα φωτεινά και διακριτικά χαρακτηριστικά της εσωτερικής κατεύθυνσης για τη διακόσμηση των κιμωλίων.

Συμβουλές! Για να δημιουργήσετε τη μέγιστη ομοιότητα με την ουκρανική στυλ, η οροφή του κληματαριού καλύπτεται με άχυρο. Οι πάγκοι κάνουν μισό ημερολόγιο, επιδεικνύοντας την πρωτοτυπία της λαϊκής αρχιτεκτονικής.

Σίγουρα, τώρα έχουν βρεθεί κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες σε αυτή την εσωτερική κατεύθυνση. Για παράδειγμα, αντί για βαριά κούτσουρα επιλέγονται σήμερα σανίδες σανίδων, γεγονός που απλοποιεί σημαντικά το έργο των οικοδόμων και των σχεδιαστών, εκτός από το γεγονός ότι κάνει την ίδια την κατασκευή πιο φωτεινή και ευάερη.

Προσοχή παρακαλώ! Η ουκρανική τάση περιλαμβάνει "παίζοντας γύρω" λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν σύμφωνα με την ουκρανική Στυλιζάρισμα φούρνο σχάρα ή μπάρμπεκιου, κιόσκι σήμερα κάνει γύρω από το φράχτη από κλαδιά, έχει εκδώσει πολλές διακοσμήσεις του.

Ρωσικές Καλοκαιρινές Πέργκολες

Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές παραλλαγές των κτιρίων του καλοκαιριού. Το ρουστίκ ύφος αναλαμβάνει τη μέγιστη ομοιότητα της καλοκαιρινής βεράντας με μια αγροτική καλύβα. Ας δούμε λίγο αργότερα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του, πρώτα θα ξεχωρίσουμε το σχέδιο του μποϊάρ, το οποίο χτυπά με μια ποικιλία από όμορφα και πολύπλοκα γλυπτά.

Για την παραγωγή τέτοιων άξων, επιλέγεται ένα "στρογγυλό" δέντρο ή μια τετράγωνη ράβδος. Το openwork carving χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση περιφράξεων και πυλώνων.

Επιπλέον, το στυλ του μποϊάρ είναι κατάλληλο και σκαλισμένα όμορφες στήλες, καθώς και διακοσμητικά κενά που δημιουργούνται κάτω από τη στέγη. Κατά τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του δωματίου, οι επαγγελματίες προτείνουν την επιλογή στοιχείων διακόσμησης, παρόμοια με την ουκρανική κατεύθυνση.

Συμβουλές! Στη βεράντα αγόρι, αντί για την εστία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια απομίμηση ενός πραγματικού ρωσικού φούρνου.

Έπιπλα είναι καλύτερα να επιλέξουν από τα διοικητικά συμβούλια, προσθέτοντας την εικόνα ενός παλιού samovar, όμορφη αγγειοπλαστική, σίδερο.

Ρουστίκ σχέδιο

Είναι ένα είδος ρουστίκ εσωτερική κατεύθυνση σχεδιασμού. Αν Προβάνς ξεκίνησε στη Γαλλία, μια χώρα έχει εμφανιστεί στην Αμερική, το ρουστίκ ύφος δεν έχει καμία συγκεκριμένη «πατρίδα», είναι μια συλλογική εικόνα της αγροτικής ζωής.

Προβηγκία κατεύθυνση δεν περιλαμβάνει τη χρήση των φωτεινών χρωμάτων, θα πρέπει να είναι χλωμό, σαν να καίγεται κάτω από τις καυτές ακτίνες ενός φωτεινό καλοκαιρινό ήλιο.

Συμβουλές! Για την Προβηγκία, ως κύριο χρώμα, οι επαγγελματίες του εσωτερικού επιλέγουν λευκό.

Κατά την επιλογή των επίπλων για Προβηγκία προτίμησης είναι καλύτερα να δώσει ένα ελαφρύ ψάθινα έπιπλα από φυσικό ρατάν ή τα προϊόντα που χρησιμοποιούν σφυρηλάτηση τέχνης, μετατρέποντας όλα τα στοιχεία σε λευκό χρώμα.

Κατά την επιλογή κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για την Προβηγκία, οι εσωτερικοί εμπειρογνώμονες συνιστούν να επιλέγετε όμορφα υφάσματα που έχουν μια μικρή εκτύπωση λουλουδιών. Για παράδειγμα, στην Προβηγκία κατάλληλες κουρτίνες από λινό, μαλακά μαξιλάρια για έπιπλα, τραπεζομάντιλο. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε με γλάστρες με λουλούδια, τοποθετώντας λουλούδια σε αυτά.

Συμπέρασμα

Όποιο στυλ επιλέγετε για να σχεδιάσετε την καλοκαιρινή σας βεράντα, προσπαθήστε να λάβετε υπόψη όλες τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες του επιλεγμένου στυλ. Για παράδειγμα, για την Προβηγκία, η φυσικότητα και η φυσικότητα αποτιμώνται και σε κινεζικά περίπτερα προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα πολυτελές περιβάλλον. Οποιαδήποτε εσωτερική κατεύθυνση μπορεί να "αραιωθεί" αναμειγνύοντας διάφορα στυλ σχεδιασμού

  • Ξυλεία από παλέτα από τα χέρια

  • Πώς να χτίσετε ένα κελάρι κάτω από έναν αχυρώνα

  • Πώς να οικοδομήσουμε ένα έλατο στη χώρα

  • Gazebo σε ανατολίτικο στυλ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map