Απόχρωση καφέ στο εσωτερικό

Απόχρωση καφέ στο εσωτερικό

Πολλοί θεωρούν το καφέ χρώμα πολύ βαρετό και ακόμη και ζοφερό, γι 'αυτό αποφύγετε τη χρήση αυτής της απόχρωσης στο εσωτερικό σχεδιασμό. Ωστόσο, η πρακτική δείχνει ότι οι σωστά επιλεγμένοι ήχοι καφέ, αραιωμένοι με έντονες προεκτάσεις και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, καθώς και ένα παιχνίδι υφής, μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο βαθιά και η ατμόσφαιρα είναι πολύ ζεστή.

Απόχρωση καφέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε εσωτερικό: είναι κατάλληλο για όλα τα στυλ, από τα κλασικά στην Προβηγκία και πατάρι. Τι είναι αυτός ο τόνος, και ποια είναι η μοναδικότητά του - για αυτό στο άρθρο.

Ψυχολογία του καφέ

Το Gamma, που αποτελείται από μερικούς καφέ τόνους, έχει 195 αποχρώσεις. Εδώ και παστέλ ανοιχτά χρώματα, όπως καφές με κρέμα, και κρύες σκούρες αποχρώσεις όπως wenge, και χαρούμενα χρώματα από ένα κιτρινωπό καφέ ή ώχρα.

Brown - το πιο φυσικό χρώμα όλων, επειδή συνδέεται με τη γη και συνεπώς με τη ζωή. Δυστυχώς, αυτές οι αποχρώσεις θεωρούνται απαισιόδοξες και θαμπό, αντίθετα, η ξυλώδη κλίμακα μετριάζει, βοηθά στην αποκατάσταση της δύναμης και χαλαρώνει μετά από μια δύσκολη μέρα.

Η προέλευση του ονόματος χρώματος σχετίζεται με τη λέξη "φλοιός" ή "κανέλα". Το υποσυνείδητο συνδέει αυτόματα τους καφέ τόνους με το φυσικό ξύλο και τη φύση. Μεταξύ των αποχρώσεων μπορείτε να βρείτε έναν υπαινιγμό φύλλων του φθινοπώρου και ώριμο σιτάρι, αυτό είναι το χρώμα του τούβλου και της πέτρας, μαυρισμένο δέρμα και αρωματικό καφέ, σοκολάτα και κρέμα βανίλιας.

Οι γήινες αποχρώσεις προτιμώνται από ενεργούς ανθρώπους των οποίων η δουλειά ή ο ελεύθερος χρόνος συνδέονται με την επικοινωνία, τις φωτεινές εικόνες και τους δυνατούς ήχους. Σε ένα ουδέτερο εσωτερικό, μπορείτε να χαλαρώσετε απόλυτα και να κερδίσετε δύναμη για τα επόμενα κατορθώματα.

Προσοχή παρακαλώ! Αλλά εκείνοι που αναζητούν τον εαυτό τους και την αγαπημένη τους επιχείρηση, συνήθως αποφεύγουν καφετιές αποχρώσεις, χρειάζονται πιο ζωντανές και ζουμερές αποχρώσεις.

Η κατάσταση στα ξυλώδη χρώματα βοηθά να συγκεντρωθεί και να λάβει σοβαρά μια σοβαρή απόφαση, δεν είναι μάταια ότι αυτή η κλίμακα χρησιμοποιείται συχνά για το σχεδιασμό γραφείων και αίθουσες συνεδριάσεων.

Το κύριο πλεονέκτημα των εσωτερικών χώρων σε καφέ χρώμα - είναι κάτι που προέρχεται από το σπίτι τους με τη ζεστασιά και την άνεση, με φυσικό γάμμα είναι ουδέτερο, που τραβάει την προσοχή και δεν αποσπά την προσοχή από την περισυλλογή των στοιχείων.

Πού και με ποια χρήση είναι το καφέ χρώμα

Στο εσωτερικό σχέδιο, μόνο οι αποχρώσεις της καφέ κλίμακας χρησιμοποιούνται σπάνια: συχνά χρησιμεύουν ως φόντο ή, αντιστρόφως, ενεργούν ως λεπτομέρειες ή διακόσμηση. Είναι πιο συνηθισμένο να βλέπεις τέτοιο τόνο στο δάπεδο ή στα έπιπλα από ξύλο, αλλά υπάρχουν και πιο αποκλειστικές λύσεις.

Καφέ χρώμα στο εσωτερικό - μια παγκόσμια λύση, γιατί ταιριάζει σε όλα τα στυλ και φαίνεται εξαιρετική σε κάθε δωμάτιο. Μόνο είναι απαραίτητο να τηρηθούν ορισμένοι κανόνες:

 1. Θυμηθείτε ότι η ποικιλία του ξύλου είναι πολύ διαφορετική, έχει τόσο ζεστούς όσο και κρύους τόνους. Για δωμάτια με βόρειο παράθυρα είναι καλύτερα να πάρετε τα χρώματα καραμέλα, πιο ζεστά, κίτρινο ή καφέ αποχρώσεις με πορτοκαλί ενδιάμεσων τόνων. Αλλά στο δωμάτιο, του οποίου τα παράθυρα πρόσωπο νότο, και έτσι αρκετό ήλιο και τη θερμότητα, η κατάσταση εδώ μπορεί να είναι λίγο «cool» χρώματα, όπως wenge, γκρι-καφέ αποχρώσεις στο εσωτερικό ή στην παρουσία των μούρων ή μπλε αποχρώσεις.
 2. Τα μικρά δωμάτια μπορεί να είναι ζοφερά και ακόμη πιο συμπαγή εάν επιλέξετε τις κακές αποχρώσεις του καφέ για το σχεδιασμό τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι προτιμότερο να προτιμάτε τα ανοιχτά χρώματα ή να συνδυάζετε το κύριο χρώμα με μια λευκή ή ελαφρώς μπεζ απόχρωση. Το πολύ βαρετό εσωτερικό σε αυτό το σχέδιο θα βοηθήσει να "φωτίσει" τις φωτεινές λεπτομέρειες με τη μορφή φρέσκων λουλουδιών ή έντονης διακόσμησης.
 3. Συνδυάζοντας μόνο αποχρώσεις του ξύλου στο εσωτερικό, μπορείτε να προσαρμόσετε ελαφρώς το δωμάτιο, να οργανώσετε κερδοφόρες προθέσεις, να αποκρύψετε περιττές λεπτομέρειες.
 4. Εάν το μονότονο γάμμα διαφορετικών αποχρώσεων φαίνεται πολύ βαρετό, τα τιμολόγια θα βοηθήσουν. Πρόκειται για γυαλάδα, τραχύτητα και σκάλες, σκαλισμένα στοιχεία και γνήσιο δέρμα ή ξύλο με μοναδική ανακούφιση, υφάσματα όπως βελούδο ή βελούδο.
 5. Όταν το καθήκον του σχεδιαστή - να δημιουργήσει ένα πλούσιο εσωτερικό, υποδεικνύοντας τη σταθερότητα του ιδιοκτήτη του δωματίου, καφέ χρώμα θα είναι η καλύτερη λύση. Απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πιο σκούρες αποχρώσεις του, δίνοντας πολυτέλεια και μυστήριο.
 6. Η αντίθεση και η ψυχρότητα που αιμορραγούν από το γκρίζο-καφέ εύρος, είναι κατάλληλα για χαλάρωση και χαλάρωση. Σε ένα δωμάτιο όπου το χρώμα των τοίχων είναι καφές με γάλα, είναι πάντα δροσερό και ελαφρύ.
 7. Μην παραμελούν τα φυσικά, ή να γίνονται κάτω από φυσικά, υλικά και υφές. Όχι μόνο αυτό, το καφέ χρώμα θυμίζει τη φύση, εάν επιπλέον το εσωτερικό χρησιμοποιεί ξύλο, δέρμα ή πέτρα, αυτό θα κάνει το σχέδιο ακόμη πιο αρμονικό και ισορροπημένο.
 8. Ένα από τα πλεονεκτήματα του ξυλώδους τόνου είναι η συμβατότητά του με πολλές αποχρώσεις: από κανονικές κίτρινες καφέ κλίμακες έως εσωτερικούς χώρους με τιρκουάζ ή ανοιχτό πράσινο χρώμα.

Φυσικά, η πιο κατάλληλη καφέ κλίμακα για το σχεδιασμό υπνοδωματίων και καθιστικών - εδώ χρειάζεστε και πολυτέλεια, χαλάρωση και την ευκαιρία να συλλέξετε τις σκέψεις σας και να συντονίσετε σε μια δύσκολη μέρα. Αλλά δεν είναι πολύ συχνά μια μεγάλη ποικιλία από τέτοιες αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση των λουτρών, διαδρόμους, μικρούς διαδρόμους ή κουζίνες, στα γραφεία το ίδιο, το καφέ χρώμα είναι απολύτως απαραίτητο.

Συμβουλές! Μην φοβάστε τις καφέ αποχρώσεις στο εσωτερικό σχέδιο του παιδικού δωματίου: ο σωστός συνδυασμός τόνων θα κάνει το σχέδιο ενδιαφέρον για το παιδί και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της υπερβολικής δραστηριότητάς του.

Τι ταιριάζει το καφέ χρώμα;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τα περισσότερα από αυτό το χρώμα υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και αποχρώσεις: μπορεί να πάει στο κόκκινο πορτοκαλί τόνο, υπενθυμίζοντας πράσινο, γνωστή ακόμη και μπλε και μοβ αποχρώσεις του καφέ, πολύ ενδιαφέρουσα απόχρωση του ροζ δέντρο και άλλα εφέ χρώματος.

Το καφέ χρώμα στο εσωτερικό είναι πολύπλευρο και μόνο με τις διαφορετικές αποχρώσεις του είναι δυνατό να σχεδιάσει ένα μοναδικό σχέδιο που θα διαφέρει τόσο σε βάθος όσο και σε άνεση. Αλλά οι πιο ενδιαφέρουσες είναι οι τεχνικές συνδυασμού διαφορετικών, αντίθετων και αντιθέτων, αποχρώσεων σε ένα εσωτερικό.

Βρείτε ένα κατάλληλο "δορυφορικό" καφέ είναι πολύ εύκολο: απλά δώστε προσοχή στη φύση και κοιτάξτε γύρω. Εδώ και πράσινα φύλλα δίπλα από το φλοιό, και τη γη γεμάτη με χόρτο pozhuhshey και πεσμένα φύλλα, και πέτρες σε μπλε φόντο της λίμνης. Σιρόκα καφέ κλίμακα, και στην κατηγορία ζαχαροπλαστικής, το εσωτερικό θα σας βοηθήσουν να κάνετε κέικ σοκολάτας με κρέμα βούτυρο και κόκκινο κεράσι μούρων στην κορυφή, καπουτσίνο και καφέ, κανέλα, βανίλια και γλυκό καραμέλας.

Προσοχή παρακαλώ! Δεν είναι απαραίτητο να συνδυάσετε καφέ αποχρώσεις μόνο με μαύρο χρώμα, καθώς αυτό το εσωτερικό θα είναι πολύ σκοτεινό και ζοφερό. Με προσοχή, αξίζει να πλησιάσετε την ένωση με το λευκό - ο λανθασμένος συνδυασμός θα προκαλέσει το δωμάτιο στο καφέ χρώμα να εμφανιστεί θολή και όχι πολύ καλλωπισμένο.

Χρώματα καραμέλας

Όλες οι αποχρώσεις του μπεζ χρώματος ταιριάζουν απόλυτα με καφέ. Συνήθως αυτό το εύρος είναι πολύ ζεστό και ελαφρύ. Ταυτόχρονα με μπεζ τόνους, καπουτσίνο, ελεφαντόδοντο ή σαμπάνια είναι πραγματικά μια επιλογή win-win. Τα ελαφριά χρώματα καραμέλας είναι καλύτερα να συνδυάζονται με πιο σκούρα και βαθύτερα ξυλώδεις αποχρώσεις.

Το εσωτερικό σε μπεζ-καφέ περιοχή θα είναι ήρεμο και δυναμικό ταυτόχρονα, και όμως μπορεί να είναι σε αντίθεση ή κλίση, με βαθμιαία εμβάθυνση της απόχρωσης.

Αν η συμμαχία με το λευκό χρώμα μπορεί να φαίνεται πολύ τολμηρό και αντιθέσεις, οι τόνοι καραμέλας υπογραμμίζουν μόνο την αρχοντιά του φυσικού χρώματος, ελαφρώς μαλακώσει και να προσθέσετε ακόμη περισσότερο τη ζεστασιά και την άνεση.

Η μπεζ και καφέ σειρά είναι ιδανική για κλασικούς εσωτερικούς χώρους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εθνο-στυλ ή σε χώρα.

Προσθήκη σημειώσεων φρούτων και καρπών σε ένα ουδέτερο σύστημα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική στο εσωτερικό της κουζίνας ή τραπεζαρία, στο φόντο τα μπεζ τοίχους και ξύλινα έπιπλα θα δούμε μεγάλη αξεσουάρ ροδάκινο, κεράσι ή το χρώμα βατόμουρο, υπάρχει χώρος σε πορτοκαλί αποχρώσεις του κόκκινου και του μοβ και cranberry λεπτομέρεια.

Και τέτοιες αποχρώσεις είναι ιδανικές για διακόσμηση μικρών διαδρόμων και μπάνιων: μια ζεστή καραμέλα θα αραιώσει ένα αυστηρό καφέ χρώμα, η ατμόσφαιρα δεν θα είναι καταπιεστική, αλλά ζεστή και φιλόξενη.

Πορτοκαλί "σύμμαχος"

Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να ονομαστεί ένα από τα πιο επιτυχημένα και κομψά: φωτεινό και χαρούμενο πορτοκαλί συμπληρώνει με θαυμαστό τρόπο ένα πιο καφέ χρώμα φόντου, κάνει το εσωτερικό βαρετό, δυναμικό και πολύ ζεστό.

Σε αυτά τα δωμάτια, μυρίζει ακόμα και το καλοκαίρι, ένα πάρκο, φρέσκα φρούτα και ζεστό ήλιο.

Σημαντικό! Πρέπει να θυμόμαστε: όσο πιο σκούρα η σκιά του καφέ συνδυάζεται με το φωτεινό πορτοκαλί χρώμα, τόσο πιο ενδιαφέρον θα είναι το δωμάτιο.

Το πορτοκαλί και το καφέ μπορούν αμφότερα να συμπληρώσουν το ένα το άλλο λεπτομερώς και να χρησιμοποιηθούν με ισότιμη βάση. Για παράδειγμα, στο φόντο ενός σκούρου καφέ τοίχου, ένας πορτοκαλί καναπές μπορεί να σταθεί, και τα ροδάκινα τοίχοι συμπληρώνουν τέλεια ένα τεράστιο υπουργικό συμβούλιο Wenge.

Δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσες μικρές επαναλαμβανόμενες λεπτομέρειες, όπως λαμπερά μαξιλάρια, ένα βάζο με πορτοκαλί λουλούδια, φρέσκα φρούτα στο τραπέζι. Και όλα αυτά με μονοφωνικό υπόβαθρο σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Εάν μια τέτοια συμμαχία φαίνεται υπερβολικά τολμηρή και αντίθετη, η τρίτη σκιά, που ενεργεί ως σύνδεσμος, θα βοηθήσει. Μπορεί να είναι ένα καθαρό λευκό χρώμα ή πιο μπεζ ζεστά χρώματα.

Φυσικό πράσινο

Ένας άλλος πολύ ωφέλιμος συνδυασμός είναι φυσικός και φυσικός. Τα καστανά και τα πράσινα χρώματα εμφανίζονται ομοιόμορφα παντού: αυτό είναι το δάσος, το πάρκο και το καλοκαιρινό λιβάδι. Σε αυτά τα δωμάτια, ακόμη και η αναπνοή ευκολότερη, είναι δροσερή και πολύ ήρεμη.

Μην περιμένετε μια εκπληκτική επίδραση από την καφέ-πράσινη σειρά - το εσωτερικό δεν θα αποδειχθεί λαμπερό και αξέχαστο, αλλά σίγουρα θα συνδέεται με τη φύση και θα συμβάλλει στην ποιοτική ξεκούραση.

Ίσως, συνεπώς, οι πράσινες-καφέ αποχρώσεις είναι πιο απαιτητικές στο οικολογικό στυλ. Έτσι, είναι προτιμότερο να προτιμούν υλικά για διακόσμηση πιο φυσικά, όπως ξύλο, δέρμα, πέτρα. Διακοσμήστε το εσωτερικό με στολίδια, ζωντανά φυτά, εθνοτική διακόσμηση.

Το πράσινο χρώμα σε τέτοιους συνδυασμούς μπορεί να είναι απολύτως οτιδήποτε: ελιά, πράσινο-πράσινο, μια σκιά φρέσκου γρασιδιού ή μήλο.

Κόκκινο-καφέ εσωτερικούς χώρους

Το κόκκινο χρώμα είναι επίσης απόλυτα σε αρμονία με την ουδέτερη σκιά της γης και του ξύλου. Επιπλέον, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι είτε ζευγάρι είτε τρίο. Σε συντρόφους του κόκκινου-καφέ περιοχή είναι συνήθης επιλογή λευκών ή μπεζ τόνων.

Μια τέτοια ένωση τριών χρωμάτων μπορεί να είναι πολύ κερδοφόρα και αξέχαστη, αλλά δεν στερεί από το εσωτερικό άνεση και την ευκολία, επειδή ο συνδυασμός του κόκκινου και του λευκού-καφέ χρώμα - είναι μια υπενθύμιση των φράουλες με κρέμα και σοκολάτα. Και είναι πολύ νόστιμο και νόστιμο!

Κίτρινες χρυσές αποχρώσεις

Όλες οι αποχρώσεις του κίτρινου, χωρίς εξαίρεση, θυμίζουν τον ήλιο, τα φρούτα, το καλοκαίρι, συνδέονται με τη θερμότητα και το χρυσό. Κίτρινο χρυσό ντεκόρ δεν είναι μάταια που χρησιμοποιείται σε καφέ εσωτερικούς χώρους, επειδή προσθέτει τους φως και πολυτέλεια.

Ένα καλά επιλεγμένο χρώμα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τόσο ελαφρύ και πιο δροσερές εσωτερικούς χώρους με τη χρήση αυτών των ήχων είναι κοντά στο φάσμα.

Αποτελέσματα

Αποδείχθηκε μόνο για να περιγράψει την πιο δημοφιλή συνδυασμός καφέ χρώμα με άλλες αποχρώσεις, αλλά δεν υπάρχουν λιγότερο εντυπωσιακή λύσεις. Το χρώμα του σκούρο ξύλο σε συνδυασμό με λεπτή μπλε και μπλε, μπορεί να συμπληρώσει το χρώμα ροζ και φωτεινό δυόσμο και τυρκουάζ θάλασσα.

Μην φοβάστε πειράματα, καφέ χρώμα - το καλύτερο υπόβαθρο για τολμηρές αποφάσεις και εξαιρετικούς συνδυασμούς.

 • Shebbi-chic στο εσωτερικό

 • Έπιπλα στυλ σοφίτας

 • Πολυέλαιοι στο στυλ σοφίτας

 • Μαυριτανικό στυλ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map