Εικόνες για την κρεβατοκάμαρα

Εικόνες για την κρεβατοκάμαρα

Βοηθήστε την τελική αρμονία στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου. Οι κατάλληλα επιλεγμένοι τόνοι επιτρέπουν τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας άνεσης, ηρεμίας και άνεσης στο δωμάτιο. Επιλέγοντας πίνακες ζωγραφικής για την κρεβατοκάμαρα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας μερικά βασικά σημεία: να ταιριάζει με το στυλ και το μέγεθος του δωματίου, έναν συνδυασμό παλέτας χρωμάτων, μια βιολογική ιστορία. Η σωστή θέση παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του εξαιρετικού σχεδιασμού του υπνοδωματίου. Όλες οι αποχρώσεις επιλογής και τοποθέτησης θα συζητηθούν αργότερα.

Προϋποθέσεις για την επίτευξη αρμονίας στο σχεδιασμό

Στην κρεβατοκάμαρα δεν μετατράπηκε σε γκαλερί τέχνης, ο αριθμός των έργων ζωγραφικής στο δωμάτιο είναι περιορισμένος. Τα περιττά δείγματα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό, να αποσπάσουν από τις ειρηνικές σκέψεις και να προκαλέσουν επιδείνωση του ύπνου. Για να διακοσμήσετε τους εσωτερικούς πίνακες ζωγραφικής αρκετά για να εκδώσει ένα ή δύο τοίχους, ο αριθμός των λεπίδων από τη μία πλευρά έχει εξαντληθεί από τρεις περιπτώσεις η συμμόρφωση με την προϋπόθεση της ενότητας της ιστορίας. Όταν διακοσμείτε ένα υπνοδωμάτιο με εικόνες, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

 • Ταπετσαρία με μοτίβο - δεν είναι το καταλληλότερο υπόβαθρο για καμβά. Βέλτιστη για να τοποθετήσετε την εικόνα σε μονοφωνική επιφάνεια ή τοίχο, όπου η ταινία στην ταπετσαρία βρίσκεται σπάνια.
 • Αποφύγετε τη γειτονιά των ασυμβίβαστων τεχνικών και οικοπέδων. Τα σκίτσα ακουαρέλας, οι φωτογραφικές εικόνες ή οι αφαίρεσεις δεν συνδυάζονται μεταξύ τους. Η επιτυχία στην κρεβατοκάμαρα του αρμονικού σχεδιασμού προωθείται από την ενότητα του θέματος και της τεχνικής της γραφής.
 • Η παλέτα χρωμάτων της εικόνας αντηχεί με το γενικό εσωτερικό, επιτρέπεται η παρουσία χρωμάτων τόνου, προκαλώντας αντίθεση, σε μικρή ποσότητα. Είναι επιθυμητό αυτές οι σημειώσεις να επαναλαμβάνονται σε άλλα στοιχεία του ντεκόρ.

 • Βέλτιστη τοποθέτηση εικόνων - σε επίπεδο ματιών, αυτό θα αποτρέψει την παραμόρφωση της αντίληψης.
 • Εξετάστε το στυλ του εσωτερικού: τοιχογραφίες και τα τοπία ταιριάζει οργανικά στο κλασικό υπνοδωμάτιο, αφαίρεση και αστικών θεμάτων κατά προτίμηση σε ένα υπερσύγχρονο χώρο.
 • Ο συνδυασμός των σχημάτων και των μεγεθών θα αποφύγει τη δυσαρμονία με μια ολιστική αντίληψη πολλών έργων ζωγραφικής.

Για μια κρεβατοκάμαρα, μικροσκοπικές εικόνες δεν ταιριάζουν, είναι εξαιρετικά άβολο να τους εξετάσει όταν στο κρεβάτι. Να φιλοξενήσει μεγάλους καμβάδες όσο το δυνατόν πιο άνετα σε ευρύχωρα δωμάτια σε επαρκή απόσταση. Σε κανονικά δωμάτια είναι προτιμότερο να παραμείνετε σε μια μεσαίου μεγέθους έκδοση της εικόνας.

Συμβουλές! Η τοποθέτηση εικόνων ασυνήθιστων σχημάτων επιτρέπεται εάν υπάρχει παρόμοια γεωμετρία σε άλλα στοιχεία του εσωτερικού.

Εάν θέλετε να επεκτείνετε οπτικά το υπνοδωμάτιο, προτιμήστε οριζόντια τεντωμένα καμβά. Η κάθετη διάταξη των εικόνων θα βοηθήσει στην αύξηση των οροφών οπτικά. Η συμμόρφωση με τις προτεινόμενες συστάσεις μπορεί να φανεί στις ακόλουθες φωτογραφίες:

Τι πρέπει να ξέρετε για το πλαίσιο

Η έννοια της ανάγκης για ένα πλαίσιο έχει αλλάξει. Λαμβάνοντας μια κατάλληλη εικόνα στο υπνοδωμάτιο, δώστε προσοχή στο πλαίσιο:

 • Κατά προτίμηση, το πλαίσιο είναι σύμφωνο με τις λεπτομέρειες της εικόνας, αλλά θα πρέπει να αποφεύγεται η πλήρης συγχώνευση.
 • Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το πλαίσιο της εικόνας και η υφή του πρέπει να ταιριάζει με το ύφος του εσωτερικού του υπνοδωματίου.
 • Ένας καμβάς σε μοντέρνο στυλ ή μια μονόχρωμη μεγάλη φωτογραφία θα διαχειριστεί τέλεια χωρίς πρόσθετη εγγραφή.
 • Εάν το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας περιέχει αρκετές ζωγραφιές, φροντίστε για το συνδυασμό των πλαισίων σε χρώμα και στυλ.

Επιλογές διαμονής

Μια κατάλληλη τοποθέτηση της εικόνας είναι το επόμενο βήμα για την επίτευξη ενός αρμονικού εσωτερικού χώρου της κρεβατοκάμαρας.

Συμβουλές! Η απουσία πρόσθετων στοιχείων διακόσμησης στην επιφάνεια όπου κρεμάει ο καμβάς θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στην εξέταση του όμορφου. Αποφύγετε την παρουσία στη γειτονιά ενός ράφι με αξεσουάρ που θα αποσπούν την προσοχή.

Εδώ είναι μερικές επιλογές για μια καλή θέση στις εικόνες υπνοδωματίου:

 • Ο τοίχος δίπλα στο κεφάλι του κρεβατιού. Η εικόνα στην κρεβατοκάμαρα πάνω από το κρεβάτι είναι πιο κοινή από άλλες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται έμφαση στην ζώνη προτεραιότητας του δωματίου. Προαιρετικά, εάν το κρεβάτι δεν έχει υψηλό κεφαλάρι.
 • Απέναντι από τον τοίχο του κρεβατιού. Η μέγιστη άμεσο οικόπεδο υπνοδωμάτια καταλαμβάνουν την εικόνα, θέλοντας να επιτευχθεί ένας από τους στόχους: να αποκοιμηθεί γρήγορα, λαμβάνοντας υπόψη το χαλαρωτικό τοπίο, ή να φτιάξει το κέφι το πρωί, όταν μια γρήγορη δράση.
 • Το οικόπεδο βρίσκεται πάνω από το κομοδίνο. Οι εικόνες σε αυτό το μέρος επιλέγονται σε μικρά μεγέθη και τοποθετούνται συμμετρικά. Είναι καλύτερα να ακολουθήσετε ένα μόνο θέμα και να δώσετε προτίμηση στις κάθετες μορφές για οπτική διόρθωση του ύψους της οροφής της κρεβατοκάμαρας.

Όταν επιλέγετε άλλα μέρη της κρεβατοκάμαρας, οι εικόνες είναι κλειστές, λαμβάνοντας υπόψη τη συνοδευτική κατάσταση, έτσι ώστε ο καμβάς να μην "χαθεί" ανάμεσα στα ψηλά έπιπλα. Η έλλειψη φυσικού φωτός σε ορισμένες περιπτώσεις αντισταθμίζεται από τεχνητό φωτισμό.

Επιλογή χρωμάτων και οικόπεδο

Οι γραμμές του οικοπέδου, κατάλληλες για τοποθέτηση στην κρεβατοκάμαρα, αφθονούν. Σε αυτή την περίπτωση, ο καμβάς πρέπει να ταιριάζει με το επιλεγμένο στυλ και να έχει μια κατάλληλη παλέτα που δεν έρχεται σε αντίθεση με το φόντο.

Η καθολικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό των φυσικών μοτίβων, μεταξύ των οποίων τα τοπία με την εικόνα του δάσους, της πύλης ή της ακτής της θάλασσας βρίσκονται στην κορυφή. Το περιεχόμενο πολλών αποχρώσεων και ένας οργανικός συνδυασμός με διαφορετικά στυλ αποτελούν τους κύριους λόγους για τη ζήτηση τέτοιων έργων ζωγραφικής για την κρεβατοκάμαρα. Οι φωτογραφίες που δίνονται παρακάτω δείχνουν καθαρά αυτό:

Ο βιολογικός συνδυασμός του σχεδιασμού ενός σύγχρονου εσωτερικού θα βοηθήσει τα αστικά θέματα. Μοντέρνοι ουρανοξύστες, περίφημες γέφυρες, αρχιτεκτονικά ορόσημα - μια επιτυχημένη ιστορία για τους υποστηρικτές των μεγαλουπόλεων.

Η πραγματικότητα των εικόνων με μακροφωτογραφία. Η νιφάδα χιονιού, η δροσιά σε πέταλα ή ένα έντομο θα ταιριάζουν τέλεια σε ένα δωμάτιο που κυριαρχείται από το ύφος της νεωτερικότητας. Η δημοτικότητα δεν αγνοούσε τις εικόνες των ζώων.

Προσοχή παρακαλώ! Δεδομένης της κύριας λειτουργίας του εσωτερικού της κρεβατοκάμαρας - για την προώθηση της χαλάρωσης, αποφύγετε τις ζωγραφιές που δείχνουν υπερβολικά φωτεινά πτηνά, σαρκοφάγα ζώα ή δυσάρεστα έντομα.

Η συναρπαστική συνείδηση ​​της αφαίρεσης και των δυναμικών ατόμων τοποθετείται κατά προτίμηση σε περιοχές που δεν είναι ορατές όταν πηγαίνουν στο κρεβάτι.

Λαμβάνοντας υπόψη το χρωματικό σχήμα της εικόνας, προτιμήστε τους τόνους παστέλ. Ιδανικό για το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας ταιριάζουν τις ακόλουθες αποχρώσεις των εικόνων:

 • γκρι και μπλε.
 • ροζ και πράσινο προσφορά?
 • μέντα και λεβάντα.
 • κλασικό καθολικό λευκό χρώμα.

Οι σκοτεινές αποχρώσεις επιτρέπονται σε μικρές δόσεις ως πρόσθετες κινήσεις ενός φωτεινού υπνοδωματίου. Αν η εικόνα περιέχει λαμπερές λεπτομέρειες, φροντίστε για την παρουσία στο εσωτερικό των διακοσμητικών στοιχείων του υπνοδωματίου με το κατάλληλο χρώμα.

Οι πρωτότυπες ιδέες της εποχής μας

Εκτός από τις παραδοσιακές ακουαρέλες και καμβάδες του πετρελαίου, το εσωτερικό του υπνοδωματίου θα παίξει με νέα χρώματα όταν τοποθετεί τις ακόλουθες παραλλαγές των σύγχρονων έργων ζωγραφικής:

 • Εικόνες ανακούφισης. Για να προσελκύσετε την προσοχή, δεν χρειάζεται να καταφύγετε στο παιχνίδι. Μια έντονη ανακούφιση είναι ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε μια έμφαση στον τοίχο του υπνοδωματίου.
 • Σκίτσα. Τα ανοιχτά χρώματα στην εσωτερική διακόσμηση συνδυάζονται επιτυχώς με μικρογραφίες.
 • Εικόνες από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο είναι ο κύριος σκοπός της τοποθέτησης των έργων ζωγραφικής. Με το σύνολο των εργασιών, τα πρωτότυπα δείγματα από το ελαφρύ κλωστοϋφαντουργικό προϊόν ή τη χρήση δαντέλας ταιριάζουν απόλυτα.
 • Μια ρεαλιστική εικόνα της ταπετσαρίας, ειδικά αν είναι μια εικόνα των αγαπημένων σας θέσεων, συμβάλλει στη διαμόρφωση της εσωτερικής αρμονίας και της ειρήνης του μυαλού.
 • Νωπά και συναφή με την κρεβατοκάμαρα. Μια ποικιλία σκηνών σας επιτρέπει να επιλέξετε μια εικόνα κατάλληλη για το επιλεγμένο στυλ.

Δεν είναι απαραίτητο να τηρείτε αυστηρά όλες τις προτεινόμενες συστάσεις. Το κυριότερο είναι ότι η επιλεγμένη εικόνα πρέπει να ευχαριστεί το κοντινό περιβάλλον και να συμβάλει στη δημιουργία αρμονίας στο εσωτερικό σχεδιασμό.

 • Σχεδιασμός υπνοδωματίου 14 τ.μ.

 • Υπνοδωμάτιο σε αγγλικό ύφος

 • Υπνοδωμάτιο σε ανατολίτικο στιλ

 • Υπνοδωμάτιο σε θαλάσσιο στυλ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map