Comments 0 0 1 View

Κατακόρυφη εξωραϊσμός στο εσωτερικό του διαμερίσματος

Σε αναζήτηση νέων προσώπων του αρχικού εσωτερικού του διαμερίσματος οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν ενεργά την ιδέα της κάθετης κηπουρικής. Οι συζητήσεις αυτής της μεθόδου είναι αφιερωμένες στις επικεφαλίδες των τηλεοπτικών προγραμμάτων, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του σύγχρονου τοπίου της στέγασης, είναι ευτυχής να χρησιμοποιήσει διακοσμητές από διάσημα εστιατόρια και μεγάλα γραφεία.

Χαρακτηριστικά της κάθετης εξωραϊσμού

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του, ένας άνθρωπος ξαφνικά φτάνει στη φύση - το λίκνο του πολιτισμένου κόσμου. Η επιθυμία να αποσυρθεί και να απολαύσει την ομορφιά της γύρω φύσης έχει γίνει εφικτή χωρίς να φύγει από το χωριό. Χάρη στην ταχεία εξάπλωση της ιδέας του κατακόρυφου χωροταξικού σχεδιασμού, το διαμέρισμα μπορεί να γίνει μια όαση στη μέση της πέτρινης ερήμου της πόλης. Η δημοτικότητα των κάθετων συνθέσεων καθορίζεται από τους ακόλουθους παράγοντες:

 • εξοικονομώντας χώρο στα παράθυρα και το πάτωμα του διαμερίσματος.
 • δεν περιορίζει τη διείσδυση του φωτός της ημέρας.
 • μπορεί να διακοσμήσει το εσωτερικό του διαμερίσματος σε οποιοδήποτε μέρος, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του παραθύρου?
 • Ο κάθετος εξωραϊσμός σε κινητά φυτομονάδες συμμετέχει οργανικά στη χωροθέτηση των χώρων.
 • βελτίωση του μικροκλίματος του διαμερίσματος λόγω του κορεσμού του αέρα με οξυγόνο και τακτική εξάτμιση της υγρασίας.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να οργανώσετε στο εσωτερικό διαμερίσματα κάθετη εξωραϊσμού:

 • για τη δημιουργία μιας σύνθεσης τοπίου, χρησιμοποιείται ένα παραδοσιακό ράφι, στο οποίο βρίσκονται γλάστρες με τα αγαπημένα φυτά.
 • η αγορά έτοιμων κάθετων στοιχείων ή η ανεξάρτητη κατασκευή τους επιτρέπει τη δημιουργία στο εσωτερικό ενός εξαιρετικού φυτοστενίου πλεγμένου με πράσινες φυτείες.
 • το σχηματισμό πάνελ παλατιών ή βρύων, η κατασκευή των οποίων αναρτάται στην οροφή, στον τοίχο ή τοποθετείται σε οριζόντια επιφάνεια.
 • υπάρχουν πιο εξελιγμένες μέθοδοι κατακόρυφης εξωραϊσμού του εσωτερικού χώρου, οι οποίες δεν μπορούν να οργανωθούν χωρίς επαγγελματικό εξοπλισμό και βαθιά γνώση στον τομέα της φυτοδιέγερσης.

Επιλογή φυτών

Η κατακόρυφη κατακόρυφη εξωραϊσμός του εσωτερικού παρέχει μια προσεκτική προσέγγιση κατά την επιλογή των φυτών. Ποια ποιοτικά χαρακτηριστικά μαρτυρούν τη βέλτιστη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις για μη τυποποιημένη στέγαση του πρασίνου στο εσωτερικό του διαμερίσματος:

 • εξασφαλίζει μια ισχυρή θέση στην κάθετη θέση που ονομάζεται ριζικό σύστημα, αναπτύσσεται σε επαρκές επίπεδο.
 • το μήκος του στελέχους είναι μικρό ή σγουρό, σαν αμπέλου.
 • θαμνώδη διάταξη φύλλων μεσαίου μεγέθους.
Συμβουλή! Ανθοπωλεία που δεν έχουν αρκετή εμπειρία στη σφαίρα της κάθετης κηπουρικής, είναι προτιμότερο να επιλέξουν τις πιο ανεπιτήδευτες φυτείες για το εσωτερικό του διαμερίσματος, χωρίς να απαιτούν πολλή υγρασία.

Σύμφωνα με τους ανθοκόμους, οι ακόλουθοι εκπρόσωποι φυτών εσωτερικού χώρου αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή στην κάθετη κηπουρική:

 • είδος ampelnye που μπορεί να επεκταθεί γρήγορα και να έχει σγουρές ιδιότητες για την κάλυψη της δομής, το φλοδένδρον, το hoya, το scindapsus.
 • Τα σταφύλια Amur, τον λυκίσκο, την κινεζική μπανάνα και τη φτέρη πολυποδία.
 • σπαθίφυλλοι, που έχουν αισθητική εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας και του ενδιάμεσου χρόνου, χλωροφυτάρια, λίπος,
 • αν δεν υπάρχει αρκετή υγρασία ή σε ένα διαμέρισμα με ζεστό κλίμα, ωραία succulents και χαμηλή sansiviers θα βοηθήσει να διακοσμήσει το εσωτερικό αποτελεσματικά.

Η αρχική κατακόρυφη εξωραϊσμός του εσωτερικού της κουζίνας θα παράσχει πικάντικα βότανα και βότανα με τη μορφή μέντα, στρας, βασιλικού και μικρής ποικιλίας σαλάτας.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος αισθητικά μοιάζει με ολόκληρους τοίχους, διακοσμημένο με κατακόρυφη εξωραϊσμό, καθώς και ατομικές ζωντανές ζωγραφιές ή μια διαδοχική διάταξη λουλουδιών. Κατά το σχηματισμό μιας εικόνας, λαμβάνεται υπόψη ένας συνδυασμός φυτών σύμφωνα με την υφή των φύλλων, τη χρωματική απόχρωση και το μέγεθος. Βέλτιστη έλλειψη έντονου κορμού, πυκνότητας και περίπου το ίδιο ύψος. Ο κάθετος εξωραϊσμός του τοίχου πραγματοποιείται με διάφορους τρόπους:

 • μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονοκαλλιέργεια?
 • φυτά φυτά σε οριζόντιες σειρές ή διαγώνια.
 • πλεονεκτικά στο εσωτερικό του διαμερίσματος φαίνεται μια γεωμετρική σύνθεση με ένα προεξέχον κεντρικό τμήμα και μια βραχύτερη στάση στις άκρες.
 • Χαοτική διαταραχή, περιοδικά αραιωμένη με ανθοφόρα δείγματα.

Παραλλαγές των κατασκευών

Η ζήτηση για κατακόρυφη τοποθέτηση στο εσωτερικό του διαμερίσματος προωθεί την ανάπτυξη προτάσεων στον τομέα του σχεδιασμού. Οι εταιρείες που ειδικεύονται στη φυτοπροστασία, προσφέρουν μια επιλογή από μια σειρά ειδικών σχεδίων για το σχηματισμό μη τυποποιημένου εξωραϊσμού του διαμερίσματος. Εκτός από τα οριζόντια δοχεία φυτών φύτευσης, τα φυτομονάδες μπορούν να λάβουν τη μορφή κύβου, στύλων ή πυραμίδων. Αν εξετάσουμε τη γέμιση, τότε όλα τα συστήματα χωρίζονται σε δύο τύπους: ο διαμορφωτικός χώρος του εσωτερικού του διαμερίσματος διαμορφώνεται με παραδοσιακό τρόπο μέσω της χρήσης γης ή με τη χρήση υδροπονίας. Και οι δύο επιλογές έχουν τα πλεονεκτήματα και δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Η επιλογή εξαρτάται από τις προγραμματισμένες χρηματοοικονομικές επενδύσεις, τον χρόνο για τη φροντίδα και τους όρους εγκατάστασης.

Ο σχεδιασμός δοχείων γεμισμένων με χώμα έχει μια απτή μάζα, αλλά ένας μεγάλος αριθμός φυτειών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθετη κηπουρική. Η φροντίδα είναι λίγο διαφορετική από την παραδοσιακή, αλλά η κατασκευή είναι πιο περίπλοκη, δεν είναι πάντα αποδεκτή για το εσωτερικό του διαμερίσματος.

Εάν τα φυτά φυτεύονται σε θύλακες, οι οποίες βασίζονται σε πολυμερή πιλήματα, χρησιμοποιείται υδροπονία. Οι ρίζες, που διεισδύουν στο τσόχα, παρέχουν μια ισχυρή στερέωση για τις φυτείες. Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου κάθετης κηπουρικής είναι η ευκολία σχεδιασμού και εγκατάστασης για τη στερέωση της, καθώς και η ευκολία φύτευσης.

Σημείωση:! Η υδροπονία που φυτεύεται σε υδροπονία χρειάζεται τακτική γονιμοποίηση, τουλάχιστον μία φορά σε 30 ημέρες.

Έτοιμα φυτομονάδες

Λειτουργία στο εσωτερικό του διαμερίσματος έτοιμο phytomodules για την κάθετη κηπουρική απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη φροντίδα των φυτών. Αυτό οφείλεται στο προτεινόμενο αυτόματο σύστημα άρδευσης. Είναι πολύ συμπαγή, το βάθος δεν υπερβαίνει τα 20 εκατοστά, οπότε η χρήσιμη επιφάνεια του διαμερίσματος παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητη. Τα καταστήματα προσφέρουν μοντέλα φυτοδεμάτων για κατακόρυφο τοπίο, κατασκευασμένα από πλαστικό.

Η ερμητική πίσω πλευρά εμποδίζει την εμφάνιση υγρασίας ή μούχλας στον τοίχο. Ο σχεδιασμός δεν χρειάζεται πρόσθετα υδρόφοβα ενδιάμεσα στρώματα. Η κατακόρυφη βάση είναι εξοπλισμένη με κυψέλες για φύτευση λουλουδιών, πραγματοποιήθηκε ένα αυτόματο σύστημα άρδευσης στάγδην. Ο εξοπλισμός Phytomodule για κατακόρυφο τοπίο περιλαμβάνει έναν κινητήρα για κάθετη παροχή νερού, μια δεξαμενή για τη συσσώρευσή του και έναν αισθητήρα υγρασίας. Το πρόγραμμα παροχής νερού ρυθμίζεται από τον πίνακα ελέγχου. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας αντιδρά στο επίπεδο υγρασίας και, εάν είναι απαραίτητο, ξεκινάει το αυτόματο σύστημα άρδευσης, έτσι ώστε το εσωτερικό του διαμερίσματος να κοσμείται με φυτά υγιεινής και φυτά κορεσμένα με υγρασία.

Τα μεγέθη των φυτομορίων για κάθετη κηπουρική είναι διαφορετικά. Περιεχόμενα μικρή εικόνα μπορεί να είναι συμπαγής σχεδιασμός 30/30 cm, κατάλληλο για προϊόν σύνθεσης τοιχώματος 67/104 80/180 cm ή cm, το πάχος των εν λόγω fitomoduley ποικίλλει μέσα σε 15-17 cm σημαντικό μειονέκτημα -. Προϊόντος Υψηλό κόστος.

Σπιτικά αξεσουάρ

Διακοσμήστε το εσωτερικό του διαμερίσματος μπορεί να είναι ένα σχέδιο για κάθετη εξωραϊσμού, γίνεται με το χέρι. Η μόνη δυσκολία είναι η έλλειψη αυτόματης άρδευσης. Υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα για κατακόρυφη εξωραϊσμό. Η πιο απλή μέθοδος περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 • Αφήνοντας τον τοίχο 5 cm, σε απόσταση 50-70 cm το ένα από το άλλο, στερεώνονται δύο κατακόρυφα στηρίγματα κατασκευασμένα από σωλήνες αλουμινίου ή ξύλινα δοκάρια.
 • Από το πάτωμα μέχρι την οροφή, σε ισότιμη απόσταση μεταξύ των στηριγμάτων, σταθεροποιούνται οι εγκάρσιες ράβδοι.
 • Η έτοιμη δομή συνδέεται με γλάστρες και τα φυτά φυτεύονται, τα οποία σύντομα θα γίνουν το κέντρο της προσοχής στο εσωτερικό του διαμερίσματος.

Αντί για δοκούς και δοχεία, είναι δυνατόν να στερεώσετε υδρορροές από πολυπροπυλένιο εξοπλίζοντας τους με βύσματα στα άκρα. Στο μέλλον, η κατασκευή είναι γεμάτη με διογκωμένη πηλό, κατάλληλο χώμα και διακοσμούν τη διάταξη των λουλουδιών.

Σημείωση:! Μια τέτοια ενότητα για κατακόρυφη κηπουρική παρέχει μέτρια πότισμα για να αποτρέψει τη ροή του υγρού.

Για μια μικρή κατακόρυφη τοποθέτηση σε τοίχο χρησιμοποιώντας τσόχα, θα χρειαστείτε:

 • Για το πλαίσιο, χρησιμοποιείται πάνελ από PVC ή σανίδα.
 • Στεγανωτικό φιλμ, κατά προτίμηση προοριζόμενο για θερμοκήπια.
 • Λεπτό τσόχα ή άλλη ύλη που δεν προσφέρεται σε διαδικασίες σήψης.
 • Ένα στενό δοχείο για τη συλλογή περίσσειας υγρού κατά την άρδευση.
 • Εργαλεία για την ένωση υλικών (συρραπτικό, ψαλίδι).

Η εγκατάσταση της δομής για κάθετη κηπουρική του διαμερίσματος περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 • Στερέωση της μεμβράνης με συρραπτικό στο πλαίσιο.
 • το σχηματισμό τσόχας από τσόχα, το οποίο μπορεί επίσης να στερεωθεί στο πλαίσιο με συρραπτικό.
 • στο τελευταίο στάδιο ο σχεδιασμός για κατακόρυφη τοποθέτηση του εσωτερικού χώρου είναι εξοπλισμένος με δεξαμενή για τη συλλογή υγρού.
 • Η τοποθέτηση στον τοίχο γίνεται κατ 'αναλογία με τις τελειωμένες φυτομονάδες, χρησιμοποιώντας βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες και πλαστικούς πείρους.

Πίνακας με σουκλένια ή βρύα

Μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του εσωτερικού σχεδιασμού ενός διαμερίσματος με τη βοήθεια της κάθετης εξωραϊσμού είναι μια ομάδα παλατιών. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προετοιμάσετε ένα ρηχό κουτί με τις κατάλληλες διαστάσεις, στο κάτω μέρος του οποίου είναι κολλημένα δοχεία με ανεπιτήδευτα φυτά, που έχουν βλαστήσει προηγουμένως σε οριζόντια θέση. Ο χώρος μεταξύ των δοχείων είναι γεμάτος με διακοσμητικό υλικό, βρύα, σακάκι ή άχυρο μπορεί να παίξει στο ρόλο του. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να οργανωθεί μια συμπαγής εσωτερική κηπουρική. Αντί για γλάστρες, το κουτί μπορεί να γεμίσει με βρύα σφάγνου ως υδρόφοβο υλικό και να χρησιμοποιήσει φυτά για να στερεώσει τα φυτά.

Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο στοιχείο του εσωτερικού του διαμερίσματος, χρησιμοποιώντας κάθετη εξωραϊσμού, θα επιτρέψει το σχέδιο, διακοσμημένο με βρύα. Για να γίνει αυτό, αναμιγνύεται σε ένα μπλέντερ μαζί με ένα υδρόφοβο πήκτωμα και νερό, μετά το οποίο το μείγμα εφαρμόζεται στην ξύλινη επιφάνεια με μια βούρτσα.

Σημαντικό! Όταν επιλέγετε βρύα, εξετάστε τη συμβατότητά του με το προετοιμασμένο υπόστρωμα.

Φροντίδα για την ασυνήθιστη εικόνα του βρύα είναι μια τακτική εβδομαδιαία ψεκασμό με νερό.

Η σωστή οργάνωση της κατακόρυφης εξωραϊσμού προβλέπει για το εσωτερικό του διαμερίσματος με κατάλληλο φωτισμό φυτευμένων φυτών. Ανάλογα με το σχεδιασμό, τα φωτιστικά τοποθετούνται απευθείας στη μονάδα, στερεωμένα στην οροφή ή στους τοίχους. Για τον φωτισμό της κάθετης κηπουρικής είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε λαμπτήρες φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας.

 • Σχεδιασμός υγρών ταπετσαριών στο εσωτερικό του διαμερίσματος

 • Το εσωτερικό του σαλόνι, σε συνδυασμό με την κουζίνα 18, 20, 25 τ.μ.

 • Σχεδιασμός μεγάλου καθιστικού σε συνδυασμό με κουζίνα

 • Σχεδιασμός σαλόνι με ενυδρείο

Previous Hvad er en flange
Next Как да направите камък блок със собствените си ръце

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Άρθρα 0 Comments

Διαστάσεις του πλαισίου της πόρτας της εσωτερικής πόρτας

Αργά ή γρήγορα, κάθε ιδιοκτήτης διαμερισμάτων πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των μεγάλων επισκευών, κατά τη διάρκεια των οποίων θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα πλαίσια πόρτας για εσωτερικές πόρτες. Το

Άρθρα 0 Comments

Χαρτί τοίχου από βινύλιο σε μη υφασμένη βάση

Ο τοίχος της φωτογραφίας, ήδη σχεδόν ξεχασμένος ως υλικό για τη διακόσμηση των τειχών, μας επέστρεψε σε μια νέα ποιότητα. Τη στιγμή της εμφάνισής τους πριν από περίπου 30 χρόνια,

Άρθρα 0 Comments

Διακοσμητικό πηγάδι ελαστικών

Ένα διακοσμητικό πηγάδι των ελαστικών είναι ένα στολίδι για τον κήπο, το οποίο είναι αρκετά εύκολο να το κάνετε μόνοι σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι όχι μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

9 + = 12