Καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό

Καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό

Μέχρι πρόσφατα, στα απλά διαμερίσματα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση μόνο τυποποιημένων επισκευών, σήμερα μια τεράστια ποικιλία υλικών φινιρίσματος σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε οποιεσδήποτε ιδέες σχεδίασης. Για παράδειγμα, η ατμόσφαιρα σταθερότητας και αξιοπιστίας σάς επιτρέπει να δημιουργείτε καφέ ταπετσαρία στο εσωτερικό. Φαίνονται εντυπωσιακά σε όλες τις κατευθύνσεις στυλ, συνδυάζονται τέλεια με σχεδόν όλες τις υπάρχουσες αποχρώσεις, διευρύνοντας τις δυνατότητες του μοντέρνου σχεδιασμού. Γνωρίζοντας τι αποτέλεσμα δημιουργεί την αντίληψη του καφέ χρώματος από ένα άτομο, όπου είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ταπετσαρία παρόμοιας απόχρωσης, οι συνδυασμοί που συνδυάζονται καλύτερα μεταξύ τους, είναι εύκολο να προσπαθήσετε να πειραματιστείτε ανεξάρτητα με τη χρήση τέτοιων υφασμάτων.

Ψυχολογικό φορτίο

Οι ψυχολόγοι λένε ότι το χρώμα των τοίχων επηρεάζει τη διάθεση ενός ατόμου, την ψυχο-συναισθηματική του κατάσταση. Επομένως, υπάρχει μια ολόκληρη κατεύθυνση στην επιστήμη που μελετά την ψυχολογία της αντίληψης όλων των αποχρώσεων της παλέτας. Καφέ ταπετσαρία, σύμφωνα με τους επιστήμονες, συμβάλλουν στη χαλάρωση, βοηθούν να συγκεντρωθούν στα συναισθήματά σας και να αισθανθούν το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, σταθερότητα - αυτά είναι συνώνυμα που χαρακτηρίζουν απόλυτα τις υπάρχουσες ενώσεις. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες, τέτοιοι εσωτερικοί χώροι μπορούν να είναι πολύ ζεστοί και ζεστοί.

Το χρώμα που περιγράφεται αναφέρεται σε μια σειρά από σκούρες αποχρώσεις. Αυτός, φυσικά, τρώει χώρο, για να αντισταθμίσει την απώλεια της ελαφρότητας και της ευελιξίας, βοηθά στη λήψη ενός συνδυασμού καφέ ταπετσαρίας με άλλες καμβάδες. Ποιοι συνδυασμοί λειτουργούν καλύτερα προς αυτή την κατεύθυνση, θα σας πούμε λίγο αργότερα, αλλά προς το παρόν, ας υποδείξουμε πού είναι καλύτερο να εφαρμόσουμε τέτοιους καμβάδες.

Χαρακτηριστικά του πεδίου εφαρμογής

Ακόμα και μονόχρωμη καφέ ταπετσαρία, παρά τη χαρά, έχουν ένα τεράστιο δυναμικό σχεδιασμού. Σήμερα - αυτό είναι το πιο μοντέρνο χρώμα, οπότε είναι πολύ δημοφιλές. Χρησιμοποιήστε όλες τις αποχρώσεις του χρώματος που περιγράφεται, μπορείτε όταν σχεδιάζετε οποιοδήποτε δωμάτιο στο διαμέρισμα. Η αφθονία των επιλογών για την υλοποίηση έτοιμων σχεδίων σχεδίασης καθιστά εύκολο τον έλεγχο αυτού. Εδώ υπάρχει μια φωτογραφία ενός καφέ καθιστικού. Μονογράμματα άνθισης σε σκούρο φόντο, γεωμετρικά μοτίβα, μια παραλλαγή συνδυασμού με άλλες υφές επιτρέπουν τη δημιουργία αποκλειστικών εσωτερικών χώρων, πολύ ζεστούς και αξιοσέβαστους ταυτόχρονα.

Το καφέ υπνοδωμάτιο είναι μια όαση ειρήνης και ηρεμίας. Σας επιτρέπει να ξεχάσετε τι συμβαίνει έξω από αυτό, να κρυφτείτε στο λιμάνι σας, να βουτήξετε σε ένα μαγικό όνειρο. Ανεξάρτητη αναπαραγωγή κάτι σαν το εσωτερικό, που απεικονίζεται στη φωτογραφία, δεν είναι τόσο δύσκολο. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο συνδυασμός τριών συστατικών από καφέ ταπετσαρία, λευκές οροφές και ξύλινα έπιπλα.

Γιατί οι καφέ ταπετσαρίες δουλεύουν τόσο καλά στο εσωτερικό; Μπορούν ταυτόχρονα να εκτελούν διάφορες λειτουργίες:

 1. αποτελούν μια προφορά ·
 2. φωτίζει το δωμάτιο, οπτικά διευρύνει τα όρια του δωματίου?
 3. σκουραίνει το δωμάτιο, σχηματίζοντας μια ατμόσφαιρα απόλυτης χαλάρωσης.

Μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακολουθώντας ορισμένους κανόνες. Ας υποδείξουμε τα πιο βασικά από αυτά:

 • Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οποιαδήποτε απόχρωση του καφέ είναι ένα σκούρο χρώμα, μπορείτε να κολλήσετε τέτοιες ταπετσαρίες στο δωμάτιο, εάν σχεδιάζετε μπροστά εκ των προτέρων για να εξετάσει πρόσθετο φωτισμό. Οι έμπειροι σχεδιαστές επικολλούν καφέ ταπετσαρία στους τοίχους απέναντι από το παράθυρο, ενώ παράλληλα τοποθετούν λαμπτήρες σε ολόκληρη τη σκοτεινή ζώνη. Δείτε πώς φαίνεται στη φωτογραφία.
 • Δεδομένου ότι τα σκοτεινά χρώματα εξασθενίζουν ταχύτερα κάτω από τον ήλιο, κατά την αγορά καφέ ταπετσαρία, θα πρέπει να προτιμούν καμβάδες με μια βάση rack. Αυτός ο κανόνας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη παραλλαγή των καμβάδων για διαδρόμους και κουζίνες.
 • Προκειμένου να διατηρηθεί η δυναμική του εσωτερικού, είναι σημαντικό να μάθετε πώς να συνδυάζετε καφέ ταπετσαρία με ταπετσαρία άλλων ελαφρύτερων αποχρώσεων. Μπορεί να είναι αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής παλέτας (χρώμα κακάου, μπεζ και καραμέλας). Κατά τη συγκόλληση σκούρων ρολών είναι σημαντικό για την εσωτερική επένδυση να επιλέξετε ελαφριά έπιπλα και ελαφριά υφάσματα. Δείτε πώς εφαρμόζεται αυτός ο κανόνας στη φωτογραφία.
 • Για να σχεδιάσετε μικρά δωμάτια στην περιοχή, δεν πρέπει να επιλέξετε ρολά σκούρου καστανιάς ή σοκολάτας. Θα μειώσουν οπτικά τον ήδη μικρό χώρο.
 • Δεν είναι απαραίτητο να κολλήσετε στους τοίχους των δωματίων με καφέ ταπετσαρία, πάνω στην οποία έχει τραβηχτεί μια μεγάλη εικόνα, τέτοια ρούχα είναι επιθυμητά να χρησιμοποιηθούν για να ξεχωρίσετε μια λειτουργική περιοχή, για να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη προφορά.

Οι κανόνες που παρατίθενται είναι αρκετά απλοί, αλλά η χρήση τους βοηθάει στην αποφυγή της εμφάνισης των πιο συνηθισμένων λαθών.

Ο συνδυασμός καφέ ταπετσαρίας με καμβά άλλων χρωμάτων

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι καφέ ταπετσαρίες μπορούν να συνδυαστούν με καμβά οποιουδήποτε άλλου χρώματος, οποιοσδήποτε συνδυασμός έχει τόπο να είναι, αλλά υπάρχουν ήδη επεξεργασμένα ζεύγη, η αρμονία των οποίων ελέγχεται από την υλοποίηση έτοιμων εσωτερικών χώρων.

Το πιο δημοφιλές ζευγάρι είναι καφέ και λευκό. Ένας τέτοιος συνδυασμός χρησιμοποιείται σήμερα ενεργά για τη δημιουργία σύγχρονων στυλ, επιλέγεται συνήθως για τη διακόσμηση καθιστικών. Από μόνη της, δεν φαίνεται βαρετό, αλλά ως έμφαση, οι σχεδιαστές προτείνουν τη χρήση αντικειμένων σε μια κόκκινη, ροζ ή μπλε παλέτα. Η επόμενη φωτογραφία στα κηροπήγια είναι ένα μπορντό κερί. Δεν όχι μόνο δεν ξεφεύγουν από τη γενική ιδέα, αλλά και προσθέτουν, αποσπούν την προσοχή από το σκοτεινό τοίχο.

Το επόμενο ζευγάρι - το περιγραφόμενο χρώμα και η ροζ χροιά - χρησιμοποιείται συνήθως στο σχεδιασμό υπνοδωματίων και καθιστικών. Χάρη σε μια λεπτή ροζ, η σκοτεινή ταπετσαρία φαίνεται μαλακότερη και πιο χαλαρή. Και αυτό είναι μια άλλη απόδειξη της επόμενης φωτογραφίας.

Ένα άλλο ζευγάρι - καφέ και πράσινο - χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εσωτερικών χώρων που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση. Αλλά για να τους φανεί πιο αρμονικό, θα πρέπει να αραιώσετε το ζευγάρι με μπεζ ή αμμώδες χρώμα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Το υπερβολικό ζευγάρι - καφέ και μοβ - φαίνεται αρκετά φωτεινό στο εσωτερικό. Η λήψη ενός τέτοιου συνδυασμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Ένα παράδειγμα ενός τέτοιου συνδυασμού μπορεί να δει στην παρακάτω φωτογραφία.

Η φράση "αρμονική αντίθεση" χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα ζευγάρι του περιγραφέντος χρώματος με μπλε ή μπλε αποχρώσεις. Με την πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να επισυνάψετε, καθώς στο ίδιο εσωτερικό μπορεί να συγχωνευθούν παρόμοια χρώματα. Αλλά κοιτάξτε τη φωτογραφία, και τα τρία χρώματα θέτουν τη δυναμική δυναμική, συμβολίζοντας την ηρεμία, που δίνεται από την εσωτερική ενέργεια και δραστηριότητα. Τα χρώματα είναι ανταγωνιστικά, αλλά φαίνονται πολύ καλά στο εσωτερικό του φωτεινού σαλόνι.

Το ζευγάρι - καφέ και πορτοκαλί έχει επίσης το δικαίωμα στη ζωή. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία ανατολίτικων εσωτερικών χώρων και ζωντανών κουζίνες. Δεδομένου ότι και τα δύο χρώματα είναι φωτεινά και αυτάρκεις, πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση καθισμάτων και διαδρόμων.

Ένα ζευγάρι καφέ και καφέ με γάλα, αραιωμένο με χρυσό, φαίνεται κομψό, πολυτελές και αξιοσέβαστο. Η φωτογραφία σαφώς δείχνει πόσο πλούσιος είναι το εσωτερικό, αν είναι δυνατόν να συγκεντρωθούν παρόμοια χρώματα μαζί.

Δώστε προσοχή! Συνδυάζοντας την ταπετσαρία του περιγραφέντος χρώματος με τις καμβάδες άλλων χρωμάτων, πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη το επίπεδο αντίθεσης των καμβάδων.

Τα φωτεινά χρώματα βοηθούν να γεμίσουν το δωμάτιο με ενέργεια (αυτό φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία), αλλά δεν αξίζει να χρησιμοποιείτε αυτό το αποτέλεσμα στην κρεβατοκάμαρα και στο παιδικό δωμάτιο για προφανείς λόγους. Για να σχεδιάσετε δωμάτια που προορίζονται για αναψυχή, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ανοιχτά χρώματα (ταπετσαρία κακάο ή καφέ με γάλα).

Όπως μπορείτε να δείτε, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε την ταπετσαρία στο εσωτερικό ενός καφέ χρώματος. Με έναν ικανό συνδυασμό, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα όμορφο design, κομψό και κομψό δωμάτιο.

 • Lilac ταπετσαρία στο εσωτερικό

 • Μπλε ταπετσαρίες στο εσωτερικό

 • Τιρκουάζ ταπετσαρία στο εσωτερικό

 • Μπλε ταπετσαρία στο εσωτερικό

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 70 = 79

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map