Comments 0 0 0 Views

Κοτόπουλο από αυτοσχέδια υλικά

Τα αυγά κοτόπουλου είναι ένα πολύτιμο και υγιεινό προϊόν και όταν το αυγό είναι σπιτικό, οι διατροφικές του ιδιότητες αυξάνονται πολλές φορές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών και καλοκαιρινών κατοίκων προσπαθούν να έχουν τουλάχιστον λίγα στρώματα ορνίθων στο σπίτι τους. Δέκα κοτόπουλα είναι σε θέση να παρέχουν αυγά στη μεσαία οικογένεια, αλλά για αυτά τα στρώματα χρειάζονται άνετες συνθήκες και σωστή συντήρηση. Δηλαδή, οι λαϊκοί χρειάζονται μια άνετη συνεργασία.

Τι θα πρέπει να είναι το σπίτι κοτόπουλου, καθώς και πώς να χτίσει ένα κοτόπουλο coop από αυτοσχέδια υλικά, χωρίς δαπάνες για την αγορά πρώτων υλών και να κάνει τα πάντα με τα χέρια μας - αυτό το άρθρο.

Πώς να αρχίσετε να φτιάχνετε ένα κοτόπουλο

Τα Nesushki θεωρούνται ανεπιτήδευτα πτηνά, δεν απαιτούν περίπλοκη φροντίδα, ειδικές ζωοτροφές, σπάνια αρρωσταίνουν και είναι καλοί για αρκετά χρόνια ζωής. Το μόνο πράγμα που πρέπει να παρέχει ο ιδιοκτήτης σε αυτό το πουλί είναι οι άνετοι και κατάλληλοι όροι κράτησης.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θέλουν οι άνθρωποι να μην αρέσουν:

 • υγρασία;
 • θόρυβος.
 • κρύο?
 • έντονη θερμότητα.
 • γεμάτος ζέστη αέρα.
 • σφίξιμο.

Αυτά τα γεγονότα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την έναρξη της κατασκευής του ορνιθώνα από μόνη της.

Όπως κάθε κατασκευαστικό έργο, η κατασκευή ενός κοτόπουλου, αρχίζει με την επιλογή ή τη δημιουργία ενός έργου. Το μελλοντικό σπίτι απεικονίζεται καλύτερα στο χαρτί, για να προσδιορίσει όλες τις διαστάσεις και να σχεδιάσει σημαντικούς κόμβους. Αλλά ακόμη και πριν από αυτό το στάδιο είναι απαραίτητο να ασχοληθούμε με αρκετά σημαντικά θέματα.

Ποιο μέγεθος θα το κοτόπουλο coop

Το μέγεθος του μελλοντικού ορνιθώνα εξαρτάται άμεσα από τον αριθμό των στρώσεων που θα διαμένουν σε αυτό. Οι Nesushki θα είναι αναποτελεσματικοί αν εγκατασταθούν σε πολύ κοντινή αίθουσα - δεν τους αρέσει. Δεν υπάρχει όμως και πολύς ελεύθερος χώρος για τα στρώματα - θα αρχίσουν να πετούν, να τρέχουν, να παλεύουν και να κάνουν ό, τι δεν συμβάλλει στον άμεσο σκοπό της όρνιθας ωοπαραγωγής.

Οι έμπειροι κτηνοτρόφοι υπολογίζουν ότι το τετραγωνικό μέτρο της περιοχής του κοπαδιού είναι αρκετό για 2-3 ωοτόκες όρνιθες. Προχωρώντας από αυτό, είναι εύκολο να υπολογίσετε το μέγεθος του coop για ένα συγκεκριμένο ζωικό πληθυσμό. Για παράδειγμα, για δώδεκα στρώματα, απαιτείται μια κατοικία όρνιθας με συνολική έκταση 20-30 τετραγωνικών μέτρων. Έτσι, οι διαστάσεις των κατασκευών, αντίστοιχα, πρέπει να είναι ένα 4x5, 5x5 ή 5x6 μέτρα - οι ακριβείς παράμετροι επιλέξει ήδη μια σειρά, με βάση τα διαθέσιμα στο χώρο ιστοσελίδα του και το σχήμα του, το μέγεθος.

Προσοχή παρακαλώ! Πάρα πολύ ψηλά κοτόπουλα κοτόπουλου δεν χτίζουν, γιατί θα είναι πολύ πιο δύσκολο να τα ζεστάνουν και ακόμη και οι μικρές ωοτόκες όρνιθες δεν χρειάζονται επιπλέον χώρο. Οι βέλτιστες διαστάσεις πρέπει να επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να εισέρχεται ελεύθερα στο εσωτερικό του coop για να τροφοδοτεί το πουλί, να καθαρίζει το δωμάτιο και να συλλέγει αυγά.

Τις περισσότερες φορές, το ύψος αντιστοιχεί στο μέγεθος της εγχώριας κοτόπουλο συνεταιρισμούς κατασκευής: ένα μικρό σπίτι στα πέντε στρώματα δεν υπερβαίνει τα 120-150 εκατοστά, σπίτια πουλερικών για ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι σκόπιμο να κάνουμε σε ύψος περίπου 180-200 εκατοστά.

Πού να οικοδομήσουμε ένα κοτόπουλο coop

Εάν το έδαφος του χώρου είναι περίπλοκο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα μέρος για το σπίτι της κότας σε ένα λόφο. Στα πεδινά πολύ υγρό το χειμώνα δεν υπάρχει χιόνι για να συσσωρεύονται, και την άνοιξη θα είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να λιώσει, οι καλοκαιρινές βροχές, επίσης, δεν επηρέασε θετικά την κατασκευή. Μην ξεχνάτε την προδιάθεση των στρωμάτων στις λοιμώξεις του αναπνευστικού, τα στελέχη των οποίων αισθάνονται υπέροχα σε ένα υγρό μικροκλίμα.

Το υψηλότερο σημείο του τμήματος αυτών των προβλημάτων δεν θα είναι: η γη είναι γρήγορα στεγνώνει, και το νερό απομακρύνεται εύκολα από το κοτέτσι, ο αέρας δωμάτιο θα είναι στεγνό και θα είναι υγιείς όρνιθες ωοπαραγωγής.

Οι πλευρές του κόσμου διαδραματίζουν επίσης κάποιο ρόλο στη θέση του συνεργάτη. Τα παράθυρα των κατοικιών των πουλερικών θα πρέπει να πάνε προς τα νότια, αυτό θα βοηθήσει στην επέκταση της φυσικής ημέρας φωτός και την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Αλλά η πόρτα είναι καλύτερο να κάνει στην ανατολική ή τη δυτική πλευρά, έτσι ώστε ο κρύος βόρειος άνεμος δεν μπορούσε να μπει μέσα στο coop.

Τα Nesushki είναι πολύ ανήσυχα, μπορούν εύκολα να ανησυχούν από οποιοδήποτε θόρυβο και εξωτερικούς ήχους, που δεν θα είναι ο καλύτερος τρόπος να επηρεαστεί η παραγωγικότητα των κοτόπουλων. Ως εκ τούτου, συνιστάται να επιλέξετε μια απομακρυσμένη θέση στην περιοχή ή στον κήπο για την κατασκευή του coop, όπου κανείς δεν θα παρεμβαίνει στις ωοτόκες όρνιθες.

Συμβουλές! Αν υπάρχει προοπτική αύξησης του αριθμού των ωοπαραγωγών ορνίθων με την πάροδο του χρόνου, είναι απαραίτητο να αφήσετε κάποιο ελεύθερο χώρο κοντά στο κοτόπουλο που βρίσκεται υπό κατασκευή. Αργότερα θα είναι δυνατό να επεκταθεί η κατασκευή ή να χωριστεί το coop κοτόπουλο στο καλοκαίρι και το χειμώνα.

Συντακτική περίοδο κοτόπουλου

Εάν οι όρνιθες ωοτοκίας θα ζήσουν στη χώρα και ο ιδιοκτήτης μπορεί να τα φροντίσει μόνο κατά τη διάρκεια της ζεστής εποχής, τότε αρκεί να χτιστεί ένα ελαφρύ καλοκαιρινό κοτόπουλο. Μπορεί να κατασκευαστεί από οποιαδήποτε αυτοσχέδια υλικά που υπάρχουν στη χώρα: παλιά σανίδες, φύλλα κόντρα πλακέ, μοριοσανίδες ή ινοσανίδες, επένδυση ή πολυανθρακικό.

Το ίδιο το σπίτι στο καλοκαίρι coop κοτόπουλο μπορεί να είναι μικρό, επειδή όρνιθες ωοτοκίας εκεί θα περάσουν μόνο τη νύχτα και βιασύνη. Αλλά το paddock είναι καλύτερο να κάνουμε περισσότερα και να τα κανονίσουμε όπου και αν μεγαλώνει πολύ πράσινο γρασίδι. Το παρακλάδι πρέπει να είναι περιφραγμένο με ένα δίχτυ αρκετά ώστε οι ωοτόκες όρνιθες να μην ξεφύγουν και να προστατευθούν από τα σκυλιά.

Απαιτείται μια πιο εμπεριστατωμένη προσέγγιση για την οικοδόμηση ενός κοτόπουλου για όλες τις εποχές. Μια τέτοια κατασκευή είναι καλύτερο να κατασκευαστεί από τούβλο, τούβλο, σκυρόδεμα αφρού ή να επιλέξετε ένα συμπαγές ξύλο (ένα σκάφος, ένα μπαρ, μια στρογγυλή ξυλεία). Συχνά χειμώνα κοτέτσια χτίσει σπίτια πλαίσιο τύπου: λειτουργούν εκτός των σανίδων τοίχου, στο εσωτερικό του σκάφους μπορεί να χρησιμοποιηθεί, σανίδες ή κόντρα πλακέ, και να ανοίξει το μονωτικό στρώμα (αφρός ή ορυκτοβάμβακα) μεταξύ αυτών των υλικών.

Οι ζεστοί κοτόπουλοι, που κατασκευάζονται σύμφωνα με όλους τους κανόνες, σπάνια χρειάζονται επιπλέον θέρμανση, που εξοικονομεί σημαντικά χρήματα του ιδιοκτήτη.

Προσοχή παρακαλώ! Εάν το χειμώνα δεν είναι δυνατόν να διατηρηθεί η θερμοκρασία στο κοτέτσι σε σημεία συν, θα είναι απαραίτητο να παρασχεθούν τεχνητά στρώματα με στρώματα τεχνητής μεταφοράς ή άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

Πώς να χτίσετε ένα coop από αυτοσχέδια υλικά με τα χέρια σας

Έχοντας αποφασίσει για τον τύπο και το μέγεθος του κοτόπουλου, παίρνοντας ένα κατάλληλο μέρος για αυτό, μπορείτε να προχωρήσετε απευθείας στην κατασκευή. Ως υλικό για το σπίτι των πουλερικών, συνήθως, επιλέξτε ένα δέντρο: είναι φιλικό προς το περιβάλλον, φθηνό, εκτός από το υλικό αυτό είναι αρκετά ελαφρύ, το οποίο διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την αυτο-κατασκευή.

Για την κατασκευή του πιο απλού κοτόπουλου θα χρειαστείτε τα παρακάτω υλικά:

 • πλάκα και δοκός για τοίχους, δάπεδο, οροφή, σκελετό οροφής, κατασκευή θυρών και παραθύρων, εσωτερική διάταξη του coop;
 • τούβλα, τσιμέντο, άμμο και ερείπια θα χρειαστούν για να τεθούν τα θεμέλια για το μελλοντικό σπίτι.
 • ορυκτοβάμβακας, πολυστερίνη, υλικά στέγης - ως μονωτικά και μονωτικά υλικά.
 • μεταλλικό πλέγμα-rabitsa είναι απαραίτητο για να φράξει το χώρο για την τοποθέτηση των στρωμάτων?
 • γυαλί ή διπλά τζάμια είναι απαραίτητα για τα παράθυρα του coop.

Κατά την κατασκευή, μπορείτε να κάνετε τα πιο απλά εργαλεία, όπως ένα φτυάρι, ένα σφυρί, ένα κατσαβίδι, ένα πριόνι, ένα σφιγκτήρα.

Δημιουργία θεμελίωσης

Για τα τούβλα ή τα πέτρινα σκεύη κοτόπουλου, απαιτείται μια ισχυρή βάση τύπου ιμάντα ή πλάκας. Εάν το σπίτι των πουλερικών θα κατασκευαστεί από ξύλο, είναι αρκετά ελαφριά στήλη βάση ή θεμέλιο των σωρών βίδα.

Δεδομένου ότι οι σωροί είναι ακριβοί, συνήθως οι κοτόπουλοι κοτόπουλου είναι χτισμένοι σε μια στήλη. Οι στήλες μπορούν να τοποθετηθούν από τούβλο, άγρια ​​πέτρα ή να ρίξουν από σκυρόδεμα με μια τυφλή περιοχή.

Σημαντικό! Η θεμελίωση του στύλου πρέπει να γίνει υψηλότερη, ώστε το σπίτι κότας να ανυψωθεί πάνω από το επίπεδο του εδάφους (κατά 20-30 cm). Αυτό θα προστατεύσει την κατασκευή από την υγρασία, και τις όρνιθες ωοπαραγωγής - από αρπακτικά ζώα και τρωκτικά.

Υποστηρίζει πρέπει να εμβαθύνει στο 50-60 cm, έχει πόλους στις γωνίες του κοτέτσι και γύρω από την περίμετρο, διατηρώντας το διάστημα μεταξύ των στηριγμάτων που δεν υπερβαίνει το ένα μέτρο. Εντός του ορθογωνίου, επίσης, η υποστήριξη θα πρέπει να βρίσκεται με το ίδιο βήμα. Αν υποτεθεί ότι υπάρχει ένα τοίχωμα στο κτηνοτροφείο, πρέπει να υπάρχει ένα υπόβαθρο κάτω από αυτό.

Πάνω από το τελειωμένο θεμέλιο πρέπει να καλύπτεται με πολλά στρώματα υλικού στέγης ή να λερώνεται άφθονα με ασφαλτικά μαστίχα - αυτό θα προστατεύει τους τοίχους του coop από το να βρέξει.

Πώς να βάλει ένα πάτωμα

Εάν αποφασιστεί να κατασκευαστεί ένα πολυετές κοτέτσι κοτόπουλου, τα δάπεδα σε αυτό πρέπει απαραιτήτως να είναι ζεστά. Η καλύτερη λύση σε αυτή την περίπτωση θα είναι ο διπλός όροφος. Πρώτα πρέπει να γεμίσετε τα ακατέργαστα δάπεδα από οποιαδήποτε σανίδες. Στη συνέχεια, βάλτε τις υστερήσεις πάνω τους, μεταξύ των οποίων για να τοποθετήσετε το μονωτικό υλικό - πολυστυρένιο ή ορυκτοβάμβακα. Μετά από αυτό, η μόνωση καλύπτεται από πλανισμένες σανίδες, μεταξύ των οποίων δεν πρέπει να υπάρχουν κενά και ρωγμές.

Συμβουλές! Προκειμένου να προστατευτεί ο θερμαντήρας από την υγρασία, πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια διαπερατή από ατμούς μεμβράνη και μια μεμβράνη στεγανοποίησης.

Ανέγερση τοίχων

Πρώτα απ 'όλα, το πλαίσιο της μελλοντικής όρνιθας εγκαθίσταται. Μπορεί να συναρμολογηθεί από ισχυρές ράβδους του ιδίου μεγέθους. Αρχικά τοποθετήστε τις ανομοιόμορφες ράβδους στις γωνίες του κτιρίου, συνδέοντάς τις με τον κάτω ιμάντα, πάνω στον οποίο είναι τοποθετημένο το δάπεδο. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε την κορυφαία ιμάντα, χρησιμοποιώντας μια ελαφρώς μικρότερη ράβδο. Στη συνέχεια, εγκαθίστανται ενδιάμεσα στηρίγματα και στηρίγματα, τα οποία πρέπει να υποστηρίζουν ολόκληρη τη δομή.

Σε αυτό το στάδιο, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τα παράθυρα και την πόρτα και επίσης να φτιάξουμε μια τρύπα για την τρύπα μέσω της οποίας τα στρώματα μπορούν να περπατήσουν στο paddock. Είναι καλύτερα να κάνετε διπλά τα τοιχώματα του κοτόπουλου, για να τοποθετήσετε μια θερμάστρα ανάμεσα στα στρώματα του δέντρου, στην οποία είναι δυνατή η χρήση πριονιδιών.

Τα παράθυρα θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με παντζούρια ή να έχουν τη δυνατότητα να ανοίγουν, για να προστατεύουν τα στρώματα από τη θερμότητα το καλοκαίρι. Οι πόρτες στο σπίτι κότα ανοίγουν προς τα μέσα για να αποφευχθεί το αυθόρμητο άνοιγμα ή διαφυγή των στρωμάτων.

Σημαντικό! Μην ξεχνάτε το σύστημα εξαερισμού - στρώματα αντενδείκνυου αέρα. Στο κέλυφος πρέπει να φτιάξετε δύο τρύπες εξαερισμού: κάτω από την οροφή και κοντά στο πάτωμα, οι άξονες των οποίων θα βγουν στην οροφή του κτιρίου.

Το ξύλο θα διαρκέσει πολύ περισσότερο αν επεξεργαστεί με ειδικές αντισηπτικές ενώσεις ή, τουλάχιστον, βαμμένο με σμάλτο πετρελαίου. Επιπλέον, το coop κοτόπουλο θα γίνει πολύ πιο όμορφο και θα είναι σε θέση να διακοσμήσει την αυλή.

Σπίτι στέγης για όρνιθες ωοπαραγωγής

Η καλύτερη επιλογή για μια οροφή για ένα σπίτι είναι μια κεκλιμένη στέγη. Μπορεί να προστατεύσει τα στρώματα από το κρύο και τη θερμότητα, θα είναι καλό να αφαιρέσετε το νερό και να αποτρέψετε τη συσσώρευση των μαζών του χιονιού.

Κατασκευάστε μια στέγη με τα δικά σας χέρια είναι εύκολη. Πρώτα πρέπει να χτίσετε το πλαίσιο του, που αποτελείται από δοκούς. Η στέγη είναι κατασκευασμένη από σανίδες, κατόπιν μπορεί να μονωθεί με διογκωμένη άργιλο ή σκωρία άνθρακα.

Τα δοκάρια είναι γεμάτα με σανίδες, είναι μονωμένα από πάνω με ρομπερό ή πυκνό πολυαιθυλένιο. Τώρα μένει να στερεωθεί το υλικό στέγης, το οποίο είναι κατάλληλο ως σχιστόλιθος, μέταλλο, ondulin ή άλλη φθηνή επιλογή.

Συμβουλές! Κάτω από την κεκλιμένη στέγη υπάρχει ευρύχωρη σοφίτα, θα είναι καλό να μονώσετε το σπίτι κοτόπουλου. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σοφίτα για να αποθηκεύσετε τροφή για στρώματα, σανό ή κάποιο είδος αποθέματος.

Παρεκκλίσεις για όρνιθες ωοπαραγωγής

Η περιοχή του paddock για τοποθέτηση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο - όσο το μέγεθος του site επιτρέπει. Το ελάχιστο μέγεθος του περιβλήματος θα πρέπει να είναι περίπου μιάμιση ή δύο διαστάσεις του ίδιου του coop.

Η περιοχή για τα στρώματα επίστρωσης πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο επίπεδη, χωρίς πυκνούς θάμνους και δηλητηριώδη φυτά. Είναι καλό, αν σε αυτό το site το γρασίδι μεγαλώνει, τα στρώματα που αγαπούν να πεταχτούν, και επίσης, υπάρχει μια φυσική σκιά από ένα δέντρο ή, στέκεται κοντά σε έναν φράκτη, ενός κτιρίου.

Πρώτον, πρέπει να φτιάξετε στηρίγματα για το περίβλημα, γι 'αυτό το λόγο μια στρογγυλή ξυλεία ή ράβδοι θα λειτουργούν καλά και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μεταλλικοί σωλήνες. Στη γωνιά της βόλτας τοποθετούνται στηρίγματα, χωρίς να ξεχνάμε να φτιάξουμε μια πόρτα, όπου θα βρεθεί στη συνέχεια η πύλη (αυτό διευκολύνει τη φροντίδα του κηπουρού).

Παραμένει να τεντώνεται μεταξύ των στηριγμάτων της rabitsa, και το paddock για τα στρώματα είναι έτοιμο. Τα κελιά του πλέγματος δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλα, το βέλτιστο μέγεθος - έτσι ώστε το κοτόπουλο να μπορεί να ωθήσει ελεύθερα το κεφάλι του, αλλά δεν θα μπορούσε να περάσει από τη σχέση της ίδιας της παρτέρας.

Εσωτερικό φινίρισμα

Το coop χτίστηκε, παρέμεινε μόνο για να το εξοπλίσει από μέσα. Οι τοίχοι από πέτρα ή τούβλα συνιστώνται να λευκαίνουν για να αποτρέψουν την εμφάνιση μούχλας και υγρασίας πάνω τους. Το δέντρο αντιμετωπίζεται με μη τοξικά αντισηπτικά ή εμποτισμένο με ξήρανση πετρελαίου, καλυμμένο με χρώμα.

Τώρα πρέπει να χτίσετε μια στέγη για όρνιθες ωοπαραγωγής, εκτελώντας τις από ένα στρογγυλό ή τετράγωνο μπαρ. Έχουν σούβλες σε ένα ορισμένο ύψος, αφού οι όρνιθες ωοτοκίας δεν τους αρέσει να κοιμούνται στο έδαφος και θα τους προστατεύουν από τους αρπακτικούς.

Οι φωλιές φτάνουν δύο ή τρεις φορές λιγότερο από τον εκτιμώμενο αριθμό στρώσεων, επειδή τα κοτόπουλα δεν θα μεταφέρονται ταυτόχρονα. Οι διαστάσεις της φωλιάς δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες - ακριβώς έτσι ώστε ένα στρώμα να χωράει ελεύθερα εκεί. Στο κάτω μέρος βάλτε λίγο άχυρο ή πριονίδι.

Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα μέρος για ταΐστρες και πότες. Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε αυτόν τον εξοπλισμό στο κέντρο του coop, έτσι ώστε όλα τα στρώματα να έχουν την ίδια πρόσβαση στα τρόφιμα. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε ένα λουτρό με τέφρα και ένα επιπλέον δίσκο με πρόσθετα ορυκτών για στρώματα (κοχύλια, άμμο ή βιταμίνες που έχουν αγοραστεί).

Προσοχή παρακαλώ! Κάθε στρώμα χρειάζεται τουλάχιστον 30 cm από την πέρκα.

Το δάπεδο της όρνιθας πρέπει να καλύπτεται με απορρίμματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πριονίδι, ξηρό φύλλωμα, σανό, άχυρο. Η στρωμνή θα πρέπει να αλλάζει τακτικά.

Αποτελέσματα

Το coop δεν είναι το είδος του κτιρίου που οι επαγγελματίες πρέπει να απασχολούν. Συχνά το σπίτι για τις όρνιθες ωοπαραγωγής χτίζεται από τους ιδιοκτήτες, χρησιμοποιώντας φθηνά υλικά για το σκοπό αυτό.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το coop κοτόπουλου πρέπει απαραιτήτως να είναι απαράδεκτο και άσχημο, είναι αρκετά ρεαλιστικό να το κάνει ελκυστικό και επωφελώς προσαρμόζεται στο τοπίο ολόκληρης της τοποθεσίας.

 • Τροφοδότης κοτόπουλου για κοτόπουλα

 • Πώς να επιλέξετε ένα κοτόπουλο coop

 • Πώς να χτίσετε ένα gusatnik με τα χέρια σας

 • Όμορφες βεράντες και βεράντες στο σπίτι

Previous Hvad er socle
Next Пчели от пластмасови бутилки със собствените си ръце

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Άρθρα 0 Comments

Space Sand + βίντεο

Η μορφοποίηση είναι μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών όλων των ηλικιών. Εάν δεν κάνατε τα πάντα από ζύμη ή πηλό, τότε πηλός κρατήθηκε από κάθε παιδί. Και πόση

Άρθρα 0 Comments

Ελικόπτερο για κουτάβια στο διαμέρισμα

Η απόκτηση ενός μικρού κουταβιού είναι ένα σοβαρό βήμα, το οποίο πρέπει να προσεγγιστεί με κάθε ευθύνη. Συνήθως τα σκυλιά φέρνουν τις διορθώσεις τους στο σπίτι, κάτι που δεν μπορεί

Άρθρα 0 Comments

Ο συνδυασμός ταπετσαρίας στο φυτώριο

Ας μιλήσουμε για το πώς να επικολλήσετε την ταπετσαρία των παιδιών. Φωτογραφία, βίντεο, που προσφέρονται στους χώρους των εσωτερικών σχεδιαστών, βοηθούν στην επίλυση ενός παρόμοιου προβλήματος.Συμβουλές! Στο δωμάτιο που προορίζεται

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

62 − 56 =