Comments 0 0 1 View

Πώς να επιλέξετε ένα τραπέζι του τένις

Το παιχνίδι πινγκ πονγκ βελτιώνει την όραση, αναπτύσσει τη συγκέντρωση και το συντονισμό των κινήσεων, συμβάλλει στη συνολική ενίσχυση του σώματος. Η επιλογή ενός τραπεζιού τένις μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό πρόβλημα, επειδή πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γνωστοί μόνο σε επαγγελματίες αθλητές. Για όσους αποφάσισαν να αναπτύξουν ένα αθλητικό πνεύμα από μόνοι τους, ετοιμάστηκαν συμβουλές και συστάσεις και αποκαλύφθηκε επίσης μια ταξινόμηση του εξοπλισμού πινγκ-πονγκ.

Σημαντικά χαρακτηριστικά

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να εξοικειωθείτε με τα βασικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού τένις, η ανάλυσή τους θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το πιο κατάλληλο μοντέλο για διαφορετικές συνθήκες.

Έτσι, οι πίνακες διαφέρουν σε αυτά τα κριτήρια:

 • το μέγεθος του τραπεζιού τένις.
 • ένα τραπέζι τένις για τον δρόμο ή προοριζόμενο μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.
 • υλικό για την κατασκευή των countertops.
 • το δίκτυο και τα χαρακτηριστικά του ·
 • η παρουσία τροχών στα πόδια και η πιθανότητα κλειδώματος τους ·
 • σκοπό του πίνακα ·
 • δυνατότητα αναδίπλωσης countertops.
 • χρώμα;
 • το πάχος του πάγκου, αντίστοιχα, το ύψος της ανάκαμψης της σφαίρας,
 • την παρουσία δικτύων και τσαντών για ρακέτες, μπάλες και άλλα αξεσουάρ.

Συμβουλές! Ο πρώτος δείκτης στον οποίο πρέπει να επιλέξετε ένα τραπέζι για τένις είναι μια κατηγορία εξοπλισμού.

Κατηγορία εξοπλισμού τένις

Ανάλογα με το σκοπό του εξοπλισμού για τένις, ταξινομείται σε:

 1. Ερασιτέχνης (όπως, για παράδειγμα, το τραπέζι του τένις "Kettler"), προορίζονται για παιχνίδια στο ύπαιθρο ή σε σανατόρια, γραφεία. Αυτός ο εξοπλισμός δεν χρειάζεται πιστοποίηση, δεν υπόκειται σε ειδικούς ελέγχους ποιότητας. Στην ίδια τάξη υπάρχουν παιδικά και midi (μεσαίου μεγέθους) τραπέζια για ερασιτεχνικά παιχνίδια. Συχνά, τέτοιες συσκευές έχουν τη δυνατότητα να αναδιπλώνονται και να μετατρέπονται σε γεύμα ή τραπέζι για πικνίκ.
 2. Ημι-επαγγελματικά μοντέλα (όπως τα τραπέζια τένις "Wips") δεν ελέγχονται επίσης από τις ενώσεις ποδοσφαιριστών. Αλλά εδώ είναι απαραίτητο να παρατηρήσουμε με ακρίβεια τις παραμέτρους του εξοπλισμού (διαστάσεις, ύψος, πάχος της επιφάνειας, το χρώμα, το ύψος της ανάκαμψης της μπάλας). Σε τέτοια μοντέλα, επαγγελματίες παίκτες τρένο, έμπειροι παίζουν ερασιτέχνες. Εγκαθίστανται σε αθλητικές αίθουσες, τμήματα, σχολές παιδιών και νέων.
 3. Επαγγελματικός εξοπλισμός μόνο κατασκευαστές που έχουν πιστοποιητικό από την ένωση ποδοσφαιριστών παράγουν. Οι καλύτεροι είναι οι ευρωπαίοι κατασκευαστές, για παράδειγμα, το γερμανικό τραπέζι "Kettler Classic Pro", δεξιά, θεωρείται ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας του. Στον επαγγελματικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας "Kettler", διοργανώνονται αθλητές, είναι εξοπλισμένοι με βάσεις κατάρτισης περιφερειακών και περιφερειακών ομάδων. Η βασική απαίτηση για έναν τέτοιο εξοπλισμό είναι μια ομοιόμορφη ανάκαμψη της σφαίρας, η οποία θα πρέπει να αντιστοιχεί σε 25 cm.

Σημαντικό! Το ύψος της ανάκλασης σφαιρών μετράται όταν η σφαίρα πέφτει ελεύθερα (χωρίς επιτάχυνση) από ύψος 30 cm από την επιφάνεια του τραπεζιού. Όσο πιο ομοιόμορφη είναι αυτή η τιμή, τόσο πιο εύκολο είναι για τον αθλητή να ελέγχει το παιχνίδι.

Θέση εγκατάστασης

Τα τραπέζια τένις είναι συχνά εγκατεστημένα στο δρόμο: μπορούν να είναι ως κέντρα αναψυχής ή πάρκα ή ανοιχτοί χώροι για ερασιτεχνικούς αγώνες. Σε αυτόν τον εξοπλισμό παρουσιάζονται ειδικές απαιτήσεις - το υλικό του πίνακα πρέπει να αντέχει τα φαινόμενα της ατμόσφαιρας. Δηλαδή, να μην καταστρέφονται από χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες, φωτεινές ακτίνες του ήλιου, βροχή, χιόνι και ομίχλη.

Από τα καλύτερα σχέδια για όλες τις καιρικές συνθήκες, μπορείτε να σημειώσετε ότι το τραπέζι αντισφαίρισης "Cornilleau Sport", το οποίο είναι κατασκευασμένο από υλικά ανθεκτικά στην υγρασία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε εξωτερικούς χώρους σε κάθε καιρό.

Το υλικό των countertops, όπως το τραπέζι του τένις "Cornilleau Sport", μπορεί να είναι το εξής:

 • πλαστικοποιημένη μοριοσανίδα ·
 • κόντρα πλακέ ανθεκτικό στην υγρασία, επεξεργασμένο με ειδική κόλλα.
 • μελαμίνη.
 • αλουμινίου.

Τα πιο συμπαγή και ανθεκτικά είναι οι πάγκοι από μελαμίνη και αλουμίνιο, ακόμα και στο δρόμο που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από 50 χρόνια.

Προσοχή παρακαλώ! Η ανύψωση της μπάλας από την επιφάνεια του τραπέζι παντός καιρού θα είναι ελαφρώς χειρότερη από ό, τι από τον εξοπλισμό για το εσωτερικό, όπως για παράδειγμα τα τραπέζια τένις "Sponeta".

Ένα τραπέζι τένις για όλες τις καιρικές συνθήκες, καθώς και εξοπλισμός για χώρους, μπορεί να είναι εξοπλισμένο με μεταλλική μπορντούρα. Μόνο τα επαγγελματικά μοντέλα θα πρέπει να έχουν περιθώρια γύρω από την περίμετρο του πάγκου, η οποία είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της δομής.

Οι πίνακες για το τένις στις εγκαταστάσεις είναι συνήθως κατασκευασμένοι από μοριοσανίδες ή κόντρα πλακέ. Η απαίτηση για οποιοδήποτε υλικό είναι πυκνότητα, μόνο σε μια ορισμένη πυκνότητα η μπάλα θα αναπηδήσει σε επαρκές ύψος.

Το τραπέζι του τένις "Cornilleau Sport" και ο εξοπλισμός αυτής της κατηγορίας, συχνά, έχουν τη δυνατότητα να συναρμολογούνται-αποσυναρμολογούνται. Τέτοιες δομές μπορούν εύκολα να μεταφερθούν σε άλλο μέρος, καθαρίζονται για τη χειμερινή περίοδο, μεταφέρονται.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό - το τραπέζι του τένις "Cornilleau Spor" έχει τροχούς ασφάλισης. Υπάρχει εξοπλισμός με κυλίνδρους χωρίς φρένα, μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε οριζόντιες επιφάνειες χωρίς κλίση, κάτι που είναι κακό για να παίζετε στον καθαρό αέρα.

Απαιτήσεις για την κορυφή του τραπεζιού

Οι πάγκοι πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από υλικό με κάποιο πάχος (η ανάκαμψη της μπάλας εξαρτάται από αυτό). Έτσι:

 • Τα ερασιτεχνικά μοντέλα μπορούν να έχουν πάχος 12 έως 18 mm.
 • ημι-επαγγελματική - 19-22 mm.
 • Τα επαγγελματικά τραπέζια δεν πρέπει να είναι πιο λεπτά από 25 mm, το μέγιστο - 30 mm.

Κατά συνέπεια, η μάζα τέτοιων μοντέλων είναι επίσης διαφορετική: 70, 100 και 150-250 kg.

Το χρώμα της επιφάνειας του τραπεζιού μπορεί να είναι μπλε ή πράσινο. Αυτές οι αποχρώσεις είναι επίσης αποδεκτές για επαγγελματικά μοντέλα όπου διεξάγονται τουρνουά και διαγωνισμοί. Για τον εξοπλισμό του δρόμου, υπάρχει μια ευρύτερη ποικιλία αποχρώσεων: το γκρι και το καφέ προστίθενται σε μπλε και πράσινο.

Προσοχή παρακαλώ! Μεταξύ των γνώστης, πιστεύεται ότι το μπλε χρώμα αναδεικνύει το στοίχημα του παίκτη και το πράσινο διαθέτει καταπραϋντικότητα και ένα πιο χαλαρό παιχνίδι.

Αξεσουάρ

Ένα υποχρεωτικό στοιχείο οποιουδήποτε τραπεζιού τένις είναι το πλέγμα. Αυτό το εξάρτημα είναι κατασκευασμένο από υφαντό κυψελοειδές ύφασμα, συνθετικά ή μέταλλο, οι διαστάσεις των κυψελών είναι 1,3-1,5 εκ. Το μήκος του πλέγματος εξαρτάται από το πλάτος του πίνακα, δηλαδή από την κατηγορία του. Αλλά το ύψος του πλέγματος είναι στάνταρ - 15,25 cm.

Στην επάνω άκρη του πλέγματος πρέπει απαραιτήτως να περάσει η άκρη με πλάτος 1,5 εκ. Επιπλέον, το ίδιο το πλέγμα μπορεί να βαφτεί σε απολύτως οποιοδήποτε χρώμα και η άκρη πρέπει να είναι μόνο άσπρη. Το δίχτυ τεντώνεται από ένα ειδικό καλώδιο που βρίσκεται στο πάνω μέρος του.

Σημαντικό! Δεν είναι όλα τα μοντέλα εξοπλισμένα με πλέγματα. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός δεν είναι ποτέ εξοπλισμένος με αυτό το χαρακτηριστικό - οι αθλητές μπορούν ανεξάρτητα να επιλέξουν ένα άνετο και ισχυρό μάτι.

Οι ρακέτες και οι μπάλες ταξινομούνται με τον ίδιο τρόπο όπως και τα τραπέζια τένις: μπορούν να είναι αξεσουάρ για ερασιτέχνες, ημι-επαγγελματίες (για εκπαίδευση), επαγγελματίες. Ανάλογα με την κατηγορία, αυξάνεται η τιμή των εξαρτημάτων, η ποιότητα και η αντοχή τους.

Συμπέρασμα

Ο αθλητισμός είναι απαραίτητος για να διατηρεί κάποιος φυσική κατάσταση και υγεία. Το πινγκ-πονγκ θεωρείται ένα από τα ελαφριά σπορ που μπορεί να κάνει κάθε άτομο, ανεξάρτητα από την ηλικία και τα φυσικά δεδομένα. Παραμένει μόνο να επιλέξετε ένα τραπέζι!

 • Ξύλινο ξαπλώστρα με τα χέρια του

 • Πώς να επιλέξετε ένα υλικό κάλυψης

 • Πώς να απαλλαγείτε από το hornet στη σοφίτα

 • Πώς να φτιάξετε ένα κρεβάτι σοφίτας

Previous Hvad er en firewall
Next Капани на тръбата със собствените си ръце

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Άρθρα 0 Comments

Ενημέρωση της κουζίνας με αυτοκόλλητο φιλμ

Για εκείνους που θέλουν να αναβαθμίσουν τα έπιπλα κουζίνας με το χαμηλότερο κόστος οικογενειακό προϋπολογισμό, η ιδανική λύση θα ήταν μια αντικατάσταση ή αποκατάσταση των θυρών του παλιά ντουλάπια ακουστικά.

Άρθρα 0 Comments

Ροή νερού για μπάνιο

Το ζεστό νερό είναι ζωτικής σημασίας για την κανονική λειτουργία του λουτρού. Πολλοί λάτρεις του ατμού γνωρίζουν πολύ καλά πόσο προβληματική είναι η κατάσταση όταν, στη μέση ενός ατμού, η

Άρθρα 0 Comments

Πώς να επιλέξετε την πόρτα εισόδου στο διαμέρισμα

Η αγορά ενός διαμερίσματος συνοδεύεται σχεδόν πάντα από μια σοβαρή επισκευή, που απαιτεί πολλά ακριβά υλικά, τότε - νέα έπιπλα, οικιακές συσκευές. Ως εκ τούτου, σε μια τέτοια κατάσταση, το

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

86 − 79 =