Πώς να επιλέξετε μια αντλία αερίου

Πώς να επιλέξετε μια αντλία αερίου

Το κύριο πρόβλημα που προκύπτει όταν επιλέγετε βενζίνη ή τρίμηνο δεν είναι ούτε η έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με το εργαλείο αλλά μάλλον η περίσσεια θετικών πληροφοριών. Επομένως, όταν επιλέγετε μια πιο ικανή και ορθολογική επιλογή, θα υπάρχει προσανατολισμός προς τις αρνητικές πλευρές των προϊόντων και την κατάταξη των καλύτερων.

Πώς να επιλέξετε από μια βαθμολογία, για να διακρίνετε ένα καλό εργαλείο από ένα καλύτερο

Για να βοηθήσουν στην εύρεση του απαραίτητου εργαλείου και να μην απογοητευτούν από την επιλογή, πολλοί οργανισμοί και εταιρείες κάνουν αξιολογήσεις, στις οποίες προσπαθούν να αντανακλούν τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τις αντλίες βενζίνης. Έτσι διαμορφώνεται η γενική ιδέα των πελατών σχετικά με τα οφέλη των διαφορετικών μοντέλων αντλιών βενζίνης σε λειτουργία και συντήρηση.

Μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο της αντλίας βενζίνης με τον ακόλουθο τρόπο:

  • Με βάση την παρουσία θετικών και αρνητικών ανατροφοδοτήσεων για ένα συγκεκριμένο μοντέλο στις πιο έγκυρες αξιολογήσεις.
  • Εστίαση αποκλειστικά στην πιο έγκυρη μάρκα και τη γνώμη της σχετικά με την ποιότητα της αντλίας βενζίνης.
  • Κάνετε μια ομάδα "solyanka" από μοντέλα αντλιών βενζίνης με τους καλύτερους δείκτες ποιότητας-τιμής και διαμορφώνετε μια βαθμολογία αρνητικών αναθεωρήσεων και ελλείψεων συγκεκριμένων μοντέλων.
Συμβουλές! Η πιο συνετή λύση είναι να αγοράσει τα πιο αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση ψαλίδια, ανεξάρτητα από την αξία και την κατάταξη του, έτσι ώστε να επενδύσει σε ένα εργαλείο που ουσιαστικά δεν χάνει στην τιμή του ακόμα ένα-δύο χρόνια.

Τι είδους βενζίνη προτιμά και πώς να επιλέξει ένα μοντέλο από την βαθμολογία

Για να κάνετε τη σωστή επιλογή των καλύτερων αντλιών βενζίνης από οποιαδήποτε αξιολόγηση, είναι απαραίτητο να λάβετε σωστά υπόψη τις προσωπικές προτιμήσεις και να επιλέξετε τα καλύτερα μοντέλα αντλιών βενζίνης από τρεις βασικές υποομάδες:

  1. Κατασκευάστηκε στην Ευρώπη και την Ιαπωνία για τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.
  2. Οι καλύτερες κινεζικές φλάντζες, γνωστές και άγνωστες.
  3. Οι πιο δημοφιλείς παραλλαγές αντλιών βενζίνης στην εγχώρια αγορά.

Αξιολόγηση των ευρωπαϊκών μοντέλων βενζίνης

Αναμφισβήτητα, το πιο αξιόπιστο και βολικό στην εργασία θα είναι οι αντλίες βενζίνης "Husqvarna" και "Stihl". Στην πραγματικότητα, αυτές είναι οι καλύτερες αντλίες βενζίνης στον κόσμο, και θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν την αξιολόγηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και με τεράστιο αριθμό παραποιήσεων, η ζήτηση για τέτοιου είδους εξοπλισμό παραμένει αμετάβλητη. Η αντλία βενζίνης Husqvarna είναι απίστευτα βολική και πρακτική σε λειτουργία και χάρη στη μοναδική ανάρτηση ώμων τα σουηδικά μοντέλα είναι τα καλύτερα. Οι ίδιες λέξεις μπορούν να ειπωθούν για το "Stihl". Αλλά η τιμή μιας απλής αντλίας βενζίνης είναι περίπου διπλάσια από εκείνη ενός ομοειδούς δένδρου του ευρωπαϊκού "Κήπου Tatra" ή του γερμανικού της κινεζικής "διαρροής" «Huter GGT-1000S ", ενώ το τελευταίο είναι εξοπλισμένο με σύστημα αντιστάθμισης και μετριασμού των κραδασμών.

Ως εκ τούτου, στην αναλογία της τιμής προς την ποιότητα, τα καλύτερα "Husqvarna" και "Stihl" θα αποδώσουν σαφώς στη θέση βαθμολόγησης για φθηνότερα και πιο πρακτικά Ιαπωνικά. Το "Makita" και το "Hitachi" είναι κατώτερα από τις καλύτερες ευρωπαϊκές εκδόσεις αντλιών βενζίνης μόνο στην ευκολία εργασίας με το εργαλείο. Η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία των βενζοτριμερών καθιστούν δυνατή την διεκδίκηση των καλύτερων στην πρώτη θέση του τμήματος της αγοράς. Φυσικά, σε αυτή την κατηγορία βενζίνης και να πάρετε τα προϊόντα "Bosch", «ECHO », «Gardena "," Ryobi ".

Τα πλεονεκτήματα του Tatra Garden περιλαμβάνουν μια καλή ποιότητα των μηχανικών και το γεγονός ότι τα προϊόντα τους δεν είναι σχεδόν πλαστά. Από την αξιολόγηση των προϊόντων λέει την υψηλή ποιότητα και λογική τιμή τους.

Αλλά δεν είναι δυνατόν να αποδοθούν άνευ όρων σε όλες τις ευρωπαϊκές επιλογές το καλύτερο. Για παράδειγμα, η βενζινοκίνητη αντλία βενζίνης "Forward" κατασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν φτάνει στο καλύτερο ακόμη και στις πιο απλές αξιολογήσεις. Και ο λόγος δεν είναι ως βενζοτριμερές "Εμπρός". Ο κινητήρας κοπής δίχρονης μηχανής είναι σχεδιασμένος μόνο για λάδι κινητήρα και βενζίνη υψηλότερης ποιότητας, συν όλα όσα δεν ανήκουν στον κινητήρα, προφανώς κινεζική ποιότητα. Εάν δεν δίνετε προσοχή σε τέτοιες μικροδουλειές, στην εργασία το βενζοτριμερές εμφανίζεται από την καλύτερη πλευρά και αξίζει 3-4 θέσεις στην βαθμολογία.

Συμβουλές! Το Forvard διαθέτει έναν πόρο συγκρίσιμο με τη Bosch

Οι καλύτερες κινεζικές αντλίες βενζίνης στην εγχώρια αγορά

Μεταξύ της τεράστιας ποικιλίας των κινεζικών σημάτων βενζοτριμερών είναι δυνατόν να διακρίνουμε μερικά από τα πιο αξιόλογα όσον αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία. Και πολλά από τα καλύτερα στην αξιολόγηση των σχεδίων και υποδειγμάτων έχουν ίσο αριθμό αναθεωρήσεων, τόσο θετικών όσο και αρνητικών. Στην πρώτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες κινεζικές ταμπέλες βενζίνης, μπορείτε να βάλετε δύο σχέδια - trimmer "Carver GBC-043" και βενζίνη "Oleo Mac Sparta 25".

Ακόμη και στην ίδια κινεζική μάρκα, διαφορετικές εκδόσεις βενζοτριμερών μπορούν να έχουν μια εντελώς διαφορετική φήμη και χαρακτηριστικά που αυξάνουν και μειώνουν τη θέση στην βαθμολογία. Για παράδειγμα, το εμπορικό σήμα "Carver" της αντλίας βενζίνης "Promo PBC 52"" είναι γνωστή για καλή ποιότητα εργασίας και ισχυρό κινητήρα, αλλά ο κόφτης πάσχει από μια «παιδική ασθένεια» των ατελειών στον ιμάντα ώμου, τη θραύση των σφιγκτήρων και των συνδετήρων. Το σούβλο είναι βαρύ και στην εργασία, απαιτεί, όπως λένε, μεγάλη υπομονή και ισχυρά χέρια. Τα πλεονεκτήματα του σχεδίου μπορούν να αποδοθούν σε μια σχετικά χαμηλή τιμή, η οποία του επιτρέπει να διεκδικήσει με βεβαιότητα τα καλύτερα μεσαία σημεία στην κατάταξη.

Η κινεζική τεχνολογία μπορεί να εκπλήξει. Για παράδειγμα, "Oleo Mac Sparta 25" στην εγχώρια αγορά έχει μια φήμη συγκρίσιμη με την ποιότητα των καλύτερων εκδόσεων του ευρωπαϊκού benzotrimmerov. Η έμμεση αναγνώριση των οφελών του "Oleo Mac Sparta" είναι η υψηλή τιμή των συμβατικών μοντέλων. Πολλοί από τους αγοραστές «Oleo Mac Σπάρτης 25" δείχνουν μια πολύ υψηλή αξιοπιστία των βασικών κόμβων ψαλίδια, απαιτούν ελάχιστη συντήρηση, καθιστώντας το μια μεγάλη υποψήφιος στην κατάταξη των καλύτερων κινεζικά μοντέλα benzotrimmery.

Ξεχωριστά, αξίζει να αναφερθεί ο πρωταθλητής μάρκας βενζίνης. Η πατρίδα της μάρκας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η κύρια παραγωγή βενζοτριμερών συγκεντρώνεται στην Κίνα. Τα πρώην αμερικανικά μοντέλα αντλιών βενζίνης είχαν θρυλική αξιοπιστία και αντοχή, αλλά μετά τη μεταφορά μέρους της παραγωγής στην Κίνα, ο "Champion" είναι δύσκολο να καλέσει το καλύτερο στη βαθμολογία της βενζίνης. Χάρη στον επιτυχημένο σχεδιασμό, το βενζοτριμερές "Champion" διατηρεί μια καλή θέση στον πόρο των κινητήρων και των συστημάτων ελέγχου. Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση με τη συντήρηση και τη χρήση εργαλείων κοπής - ακριβώς εκείνων των εξαρτημάτων που παράγονται στο εργοστάσιο της Κίνας. Στην κατάταξη των καλύτερων κινεζικών αυτοκινήτων, ο "Πρωταθλητής" θα είχε πάρει την τρίτη θέση.

Η μάρκα Benzotrimmery «Patriot» είναι γνωστή στη χώρα μας ως πολύ ισχυρά και βαριά μοντέλα με τεράστιο όγκο κινητήρα και τεράστια θέρμη. Μια προσπάθεια να αυξηθεί η παραγωγικότητα και ο πόρος της βενζίνης που τροφοδοτήθηκε από ένα μεγάλο βενζινοκινητήρα οδήγησε σε βαρύ καύσιμο εναέριας κυκλοφορίας, θόρυβο και βαρύ βάρος, όπως ένα χλοοκοπτικό. Ταυτόχρονα, η ποιότητα της συνέλευσης "Patriot" είναι εκπληκτικά πολύ καλή. Στην βαθμολογία των κινεζικών μοντέλων "Patriot 3355" μπορεί με σιγουριά να εισέλθουν στην πρώτη τρία.

Πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με προϊόντα απομίμησης στην αγορά benzotrimmery προτείνει μια νέα τάση, οι Κινέζοι άρχισαν να δημιουργήσουν τις καλύτερες κινεζικά μοντέλα με μια ορισμένη φήμη και εκτίμηση στην αγορά μας και την ευρωπαϊκή. Αυτό είναι μια έμμεση αναγνώριση του γεγονότος ότι η ανάθεση σε μια συγκεκριμένη θέση στην κατάταξη της χώρας της παραγωγής είναι ξεκάθαρα μια ξεπερασμένη μέθοδος.

Συμπέρασμα

Μέχρι σήμερα, ο πιο αντικειμενικός τρόπος για να καθορίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός συγκεκριμένου μοντέλου, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το καλύτερο, είναι μια αμερόληπτη συλλογή αξιολογήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών δικτύων και κανάλια βίντεο στο δίκτυο. Ως επιλογή, η δική σας βαθμολογία μπορεί να διαμορφωθεί κατά τη γνώμη γνωστών και ενημερωμένων ατόμων.

  • Motoblock "Neva"

  • Seeder για σιτηρά

  • Πώς να εργαστείτε το μπλοκ "Neva"

  • Καλλιεργητής πατάτας για τα χέρια motoblock

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 + = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map