Πώς να ράψετε τα θεμέλια του σπιτιού έξω

Πώς να ράψετε τα θεμέλια του σπιτιού έξω

Για να επιλέξετε τι να κλείσετε το θεμέλιο από έξω, αξίζει να εξοικειωθείτε με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων υλικών. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την επένδυση ενός τέτοιου θεμελίου. Σε κάθε περίπτωση, η στεγανοποίηση του καλύμματος πραγματοποιείται κατά τη διαδικασία κατασκευής. Η επιλογή των υλικών εξαρτάται από τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Αναρτημένες δομές

Οι αρθρωτές δομές βοηθούν γρήγορα να κλείσουν το θεμέλιο του σπιτιού. Οι εργασίες για την εγκατάστασή τους περιλαμβάνουν τα ακόλουθα στάδια:

 1. Στην αρχή κατασκευάζεται ένα κιβώτιο. Ο σωρός συνδέεται με το σωρό. Μπορεί να είναι ξύλινα ή μεταλλικά. Εάν επιλέγεται ξύλο, όλα τα στοιχεία της κατασκευής πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με αντισηπτικό.
 2. Τα θερμικά πάνελ τοποθετούνται στο πηχάκι. Κατάλληλες και πλάκες από αμιαντοτσιμέντο, καθώς και σχιστόλιθο.
 3. Η γωνία πραγματοποιείται.
 4. Στη συνέχεια, ρυθμίστε τα σταγονόμετρα και άλλα στοιχεία.

Για να αποφασίσετε τι να κλείσετε τα θεμέλια του σπιτιού σας, αξίζει να γνωρίσετε τη συσκευή του φιαλιδίου.

Η συσκευή ενός στυλεού

Το Zabirka είναι μια προστατευτική δομή που μειώνει την απώλεια θερμότητας μέσω της βάσης και ενισχύει την αισθητική του κτιρίου. Επίσης, κλείνει το θεμέλιο του σπιτιού, εκτελώντας τη λειτουργία ενός διακοσμητικού στοιχείου. Για την κατασκευή της κατασκευής θα απαιτηθεί:

 1. Σε βάθος 0,5 μ. Σκάβουμε μια τάφρο. Είναι απαραίτητο να πηγαίνει κάτω από τον τοίχο. Αυτό θα επιτρέψει την αποτελεσματικότερη απομάκρυνση του νερού. Για να αποφευχθεί η συσσώρευση υγρασίας στην τάφρο, αξίζει να κάνετε μια μικρή απόκλιση από τον τοίχο.
 2. Τραβήξτε στο στρώμα στεγανοποίησης της τάφρου. Η περίμετρος του κτιρίου είναι εξοπλισμένη με σωλήνες αποστράγγισης.
 3. Η τάφρος πρέπει να είναι γεμάτη με άμμο και στη συνέχεια να απορρίπτεται.
 4. Στο σωρό, τοποθετήστε τους βραχίονες στους οποίους θα κρεμαστούν οι οδηγοί.
 5. Η προσγείωση είναι προσαρτημένη στους οδηγούς. Θα πρέπει να εμποτιστεί με μια προστατευτική ένωση.
 6. Πρέπει να υπάρχει απόσταση μεταξύ του πλαισίου και του σκυροδέματος. Είναι απαραίτητο όταν το χώμα παραμορφώνεται, η επένδυση παραμένει ανέγγιχτη.
 7. Ρυθμίστε την κλίση του παραπετάσματος (όπως στη φωτογραφία).

Υπάρχουν και άλλες επιλογές, καθώς είναι δυνατόν να ράψετε το θεμέλιο σωρού μιας ιδιωτικής κατοικίας:

 • διακοσμήστε την σόμπα με ένα τελειωμένο τούβλο, τοποθετώντας το δικό του μαξιλάρι άμμου με τοιχοποιία.
 • να εγκατασταθούν στις πίστες σωρού που θα αποτελέσουν τη βάση για την ανάρτηση υλικού φύλλων προϋπολογισμού (για παράδειγμα, αμίαντο τσιμέντο ή DSP)?
 • Στους σωρούς τοποθετείται ένα πλαίσιο από ξύλινες ράβδους ή μεταλλικά προφίλ, στα οποία κρεμασμένα διακοσμητικά στοιχεία.

Έτσι, από το να συσσωρεύουν το θεμέλιο σωρό, έτσι ώστε να φαίνεται όμορφο και πιο πρακτικό; Πριν αγοράσετε ένα συγκεκριμένο υλικό, αξίζει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δημοφιλών επιλογών.

Από το κλείσιμο

Στην απέναντι του σωρού θεμέλιος λίθος είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές υλικό. Έχει την αισθητική εμφάνιση και επαρκώς υψηλή αντοχή. Στην απέναντι του σωρού θεμέλια των ιδιωτικών κατοικιών με την ίδια συχνότητα χρησιμοποιείται τόσο φυσική και τεχνητή πέτρα. Η ζήτηση αντιμετωπίζει πλαισιώσει (είναι εύκολο να συγκεντρωθούν και να έχει μια λογική τιμή), καθώς και τούβλα και πλαστικό. Υπήρξε ευρεία γύψο επένδυση. Πριν από την ίδρυση του μανδύα ενός συγκεκριμένου υλικού, θα πρέπει να εξετάσει δημοφιλείς επιλογές.

Φυσική πέτρα

Θα πρέπει να επιλέγονται από εκείνους που προτιμούν ανθεκτικότητα και αντοχή. Οι πιο αξιόπιστες επιλογές είναι το μάρμαρο και ο γρανίτης. Ωστόσο, τέτοιες επιφάνειες απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα.

Για την επένδυση της θεμελιώδους βάσης είναι κατάλληλες οι πέτρες, ανεξάρτητα από τη μάζα τους. Διαφέρουν μόνο στην τιμή - οι πνεύμονες είναι φθηνότεροι. Η τοποθέτηση κεραμιδιών, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από φυσική πέτρα, πραγματοποιείται με τη βοήθεια τσιμεντοκονιάματος και χρησιμοποιείται συχνά ειδική κόλλα για το σκοπό αυτό. Το θεμέλιο των σωρών θα είναι προσεκτικά συγκαλυμμένο.

Εάν χρησιμοποιούνται βαριά κεραμίδια, δεν μπορεί να αποφευχθεί η ενίσχυση. Διαφορετικά μπορούν να πέσουν. Εάν χρησιμοποιούνται ελαφρά πετρώματα, αξίζει να θυμηθείτε την απορρόφηση της υγρασίας. Αυτό μπορεί να μην επηρεάζει την εμφάνιση της επένδυσης, αλλά το ενδιάμεσο στρώμα θα σπάσει εύκολα. Για να αποφευχθούν τέτοιου είδους προβλήματα, αξίζει να αντιμετωπίζονται τα πλακίδια με μια υδρόφοβη ένωση.

Τεχνητή πέτρα

Η τεχνητή πέτρα είναι το υλικό που μοιάζει φυσικό, αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο και ζυγίζει λιγότερο. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τη δημοτικότητά του.

Μια τεχνητή πέτρα είναι κατασκευασμένη από πηλό, ελαφρύ σκυρόδεμα και διογκωμένη πηλό. Τα τελικά προϊόντα παρουσιάζονται με τη μορφή πλακιδίων διαφορετικών σχημάτων. Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία της εγκατάστασής τους σε ένα θεμέλιο πασσάλων. Για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο δημιουργού με τη βοήθεια τεχνητής πέτρας, μπορείτε να αγοράσετε ειδικά στρώματα που δεν έχουν σχήμα. Για την καλύτερη προσκόλληση πλακιδίων ή στρωμάτων, η ανάποδη πλευρά τους έχει ανακούφιση. Η επένδυση του κεραμιδιού του σπιτιού από έξω με τέτοιο υλικό δεν θα είναι δύσκολη.

Ευέλικτο έρπητα ζωστήρα

Κατά την καταχώριση προϋπολογισμού ενός σκελετού σε συχνά χρησιμοποιείται ο ευέλικτος έρπητας ζωστήρας. Για να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο σε συνδυασμό με το εξωτερικό της πρόσοψης, αξίζει να επιλέξετε την υφή που είναι περισσότερο παρόμοια με την πέτρα.

Τα βότσαλα, στα οποία εφαρμόζεται ένα συγκεκριμένο σχέδιο, είναι κολλημένα στο φύλλο υλικού. Θα πρέπει να στερεώνονται επιπρόσθετα με βίδες. Για τις γωνίες της κατοικίας (εξωτερική και εσωτερική) αποκτώνται ως κοιλάδες και πατίνια.

Πλαίσιο υποδοχής

Ακρυλικό ή βινυλίου πλαισιώσει θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για το θεμέλιο πασσάλων. Η ακρυλική παρακαμπτήριος είναι ακριβότερη, αλλά δεν ξεθωριάζει, είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μικρότερη γραμμική επέκταση. Υψηλής ποιότητας απομίμηση τούβλων είναι δυνατή μόνο με τη χρήση αυτού του τύπου παρακαμπτήριος - χαρακτηρίζεται από υψηλό κορεσμό χρωμάτων.

Ένα σημαντικό μειονέκτημα τέτοιων πάνελ στο σχεδιασμό του θεμελιώδους σωρού είναι το περιορισμένο μέγεθος τους (1,2x0,5 m). Εάν το υπόγειο του σπιτιού έχει ύψος περισσότερο ή λιγότερο από αυτόν τον τύπο, δεν μπορεί να αποφευχθεί μια μεγάλη ποσότητα αποβλήτων. Η επένδυση μπορεί να ραμμένο όχι μόνο σωρό σωρό, αλλά ολόκληρο το κτίριο.

Σύνθετα πάνελ

Απαίτηση για το σχεδιασμό του κεραμιδιού είναι η πολυμερής άμμος και τα πάνελ από ίνες τσιμέντου. Το άμμο-σκυρόδεμα, το οποίο έχει πολυμερή πρόσθετα στη σύνθεσή του, έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος. Ωστόσο, χαρακτηρίζεται από υψηλή αντίσταση στη φθορά και αντοχή. Μπορείτε να περικλείσετε το εξωτερικό του πλίνθου με αυτό το υλικό για οποιοδήποτε τύπο σπιτιού.

Για διαμέσου χώρων είναι απαραίτητο να επιλέξετε πλάκες από σκυρόδεμα. Εάν η τυφλή περιοχή του σπιτιού δεν χρησιμεύει ως μονοπάτι για το περπάτημα, είναι απαραίτητο να περιοριστεί σε πάνελ ινών-τσιμέντου. Συχνά αυτό το υλικό χρησιμοποιείται όταν κλείνει τη βάση ενός ξύλινου σπιτιού.

Προφίλ σε φύλλα

Είναι μια από τις πιο προσιτές επιλογές για το σχεδιασμό ενός θεμελιώδους σωρού. Εάν τοποθετήσετε κάθετα το κυματοειδές χαρτόνι στην ψευδή βάση, θα λάβετε μια ελάχιστη επικάλυψη, η οποία μειώνει το κόστος των υλικών. Τα απόβλητα κοπής απουσιάζουν. Οποιοσδήποτε προμηθευτής μπορεί να παραγγείλει φύλλα συγκεκριμένου μεγέθους. Το μόνο μειονέκτημα αυτού του σχεδιασμού - το κτίριο θα μοιάζει με μια βιομηχανική δομή.

Βασικοί κανόνες

Η αύξηση της ανθεκτικότητας του ιδρύματος σωρού θα βοηθήσει αυτούς τους κανόνες:

 • είναι υποχρεωτική η κατασκευή οπών στο σκελετό για εξαερισμό.
 • Το θεμέλιο των σωρών θα προστατεύεται από την καταστροφή με σωστά εξοπλισμένη στεγάνωση.

Για το φινίρισμα της θεμελιώσεως σωρού δεν είναι απαραίτητο να κατασκευάσετε ένα πλαίσιο από ξύλο. Ο χώρος κάτω από το σπίτι συχνά υπόκειται σε διαβροχή, γεγονός που συμβάλλει στη μεταβολή της γεωμετρίας των ξύλινων στοιχείων. Επίσης το δέντρο θα εξασθενίσει ενεργά.

Για θερμομόνωση του ιδρύματος σωρό δεν χρησιμοποιούνται υγροσκοπικά υλικά -. Μόνωση Κυτταρίνη, ορυκτό μαλλί, κλπ κερδίζουν γρήγορα την υγρασία και να χάσουν μονωτικές ιδιότητες τους. Ακόμα και όταν η μόνωση καταφύγιο ανθεκτικό στην υγρασία μεμβράνης μετά από λίγο το νερό διεισδύει στις ευάλωτες υλικά.

Η διακόσμηση του κεραμιδιού εξαρτάται από τη γεύση του ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον προϋπολογισμό της επιχείρησης, το ύψος του ανοίγματος της σόλας. Για να κόψετε σωστά τη βάση του σπιτιού, πρέπει όχι μόνο να επιλέξετε το υλικό, αλλά και να κάνετε στεγανοποίηση. Για βέλτιστη προστασία του χώρου του υπογείου, είναι επίσης απαραίτητο να πραγματοποιηθεί ένα στρώμα θέρμανσης. Το κεραμοσκεπές θεμέλιο θα ευχαριστήσει το είδος του φιλοξενεί και τους επισκέπτες του σπιτιού.

 • Ίδρυμα σωρός με γρίλια

 • Ενίσχυση της ίδρυσης ιδιωτικής κατοικίας

 • Πώς να οικοδομήσουμε μια βάση για ένα σπίτι

 • Η ίδρυση της USP

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

33 − = 25

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map