Υγρή ταπετσαρία στο διάδρομο

Υγρή ταπετσαρία στο διάδρομο

Το διάδρομο είναι το δωμάτιο στο οποίο οι επισκέπτες έρχονται συνεχώς. Είναι στο διάδρομο ότι όσοι είναι για πρώτη φορά στο διαμέρισμά σας δημιουργούν μια εντύπωση ολόκληρου του σπιτιού, των ιδιοκτητών του (δείγμα διακοσμημένου διαδρόμου στη φωτογραφία).

Δεδομένου ότι το διάδρομο είναι η "τηλεφωνική κάρτα" ολόκληρου του σπιτιού, είναι σημαντικό η διακόσμησή του να είναι όμορφη και λειτουργική.

Κανόνες για την επιλογή των ταπετσαριών στο διάδρομο

Υγρή ταπετσαρία στο διάδρομο άρχισε να χρησιμοποιείται όχι πολύ καιρό πριν. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σταματούν λόγω του υψηλού κόστους τους.

Συμβουλές! Εάν αποφασίσετε να διακοσμήσετε τον τοίχο με ένα στενό τοίχωμα, επιλέξτε υλικά από ανοιχτά χρώματα.

Μπορείτε να επιτύχετε την επίδραση της οπτικής επέκτασης του χώρου στο δωμάτιο.

Στο προκύπτον εσωτερικό, θα πρέπει να υπάρξει μια αρμονία μεταξύ των στοιχείων επίπλων, πρόσθετα αξεσουάρ, επιλεγμένα υγρά ταπετσαρία. Διαφορετικά, ο διάδρομος θα έχει μια απερίγραπτη εμφάνιση, θα είναι δύσκολο να το θεωρήσετε ένα στολίδι του διαμερίσματός σας (στη φωτογραφία υπάρχει μια παραλλαγή του φινιρίσματος των τειχών σε ένα στενό διάδρομο).

Ολοκλήρωση των τοίχων με ταπετσαρία εξακολουθεί να θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και πρωτότυπα, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά υλικά για το διάδρομο. Λόγω της υψηλής διαπερατότητας αυτού του δωματίου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό υγρών υλικών με ταπετσαρίες βινυλίου που πλένονται για να διακοσμήσετε τους τοίχους (στη φωτογραφία - μια παραλλαγή του σχεδιαζόμενου διαδρόμου).

Το τμήμα της αίθουσας, η οποία είναι πιο ευαίσθητα στη μόλυνση, πρέπει pokleit πλένονται ταπετσαρία, και η υπόλοιπη διακόσμηση τοίχου γίνεται να μην πλένονται υλικό (δείγμα όπως «κόλπα» στο εσωτερικό - στη φωτογραφία).

Χαρακτηριστικά χρήσης

Στο μοντέρνο εσωτερικό ενός διαμερίσματος της πόλης, όταν διακοσμούν τοίχους στο διάδρομο, μπορείτε να παρατηρήσετε όλο και περισσότερο υγρά ταπετσαρία. Με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, είναι παρόμοια με το διακοσμητικό γύψο (ένα παράδειγμα χρήσης υγρών ταπετσαριών στο εσωτερικό της φωτογραφίας).

Προσοχή παρακαλώ! Κατά τη διακόσμηση τοίχων, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες των επαγγελματιών, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα σας ευχαριστήσει και τους επισκέπτες του διαμερίσματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν δεν έχετε τις δεξιότητες για να εργαστείτε με αυτά τα "φανταστικά" υλικά φινιρίσματος, βρείτε αμέσως για το φινίρισμα των τοίχων αυτού του πλοιάρχου. Μεταξύ της υγρής ταπετσαρίας (δείγμα στη φωτογραφία) παρατηρούμε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Προσφέρονται από τους κατασκευαστές σε μονόχρωμη έκδοση, αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε πάντα να επιλέξετε ενδιαφέρουσες εφαρμογές για τους τοίχους στο διάδρομο. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή στο εσωτερικό είναι η χρήση μεμβρανών για υγρή ταπετσαρία, χάρη στην οποία η διακόσμηση των τοίχων αποκτά εντελώς διαφορετική, ατομική εμφάνιση. Με τη βοήθεια της υγρής ταπετσαρίας είναι εύκολο να κρύψετε μικρές ανωμαλίες, ρωγμές, αύξηση της ηχομόνωσης στο δωμάτιο. Λόγω του γεγονότος ότι, όταν εφαρμόζεται στον τοίχο του υλικού επίστρωσης πάνω στην επιφάνεια δεν είναι ορατά αρθρώσεις και φινίρισμα επιτυγχάνεται ομαλή και όμορφο (παράδειγμα της χρήσης του υγρού στο εσωτερικό ταπετσαρία εικόνα).

Σχεδιαστικές τεχνικές

Πρόσφατα έμπειροι σχεδιαστές προσπαθούν να συνδυάσουν πολλές παραλλαγές υλικών φινιρίσματος ταυτόχρονα, επεξεργάζοντας έργα για διάδρομους. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει την πραγματοποίηση διαφόρων δημιουργικών ιδεών, μια ενδιαφέρουσα και ασυνήθιστη διακόσμηση αυτού του δωματίου (στη φωτογραφία - μία από αυτές τις επιλογές).

Για εκείνους που αποφάσισαν μόνα τους να επικολλήσουν υγρά ταπετσαρία στο διάδρομο, προσφέρουμε ένα βίντεο θραύσμα

Συμβουλές! Μην ξεχνάτε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική στο εσωτερικό του διαδρόμου. Προκειμένου το διάδρομο σας να αποκτήσει μια αισθητική εμφάνιση, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά της κλίμακας χρώματος

Στο εσωτερικό, το χρώμα παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Χάρη σε αυτόν, μπορείτε να τονίσει πλεονεκτικά το διάδρομο, να επεκταθεί οπτικά. Σκεπτόμενος τον ιδανικό σχεδιασμό (παράδειγμα στην φωτογραφία), χρησιμοποιήστε τις συμβουλές που προσφέρουν οι έμπειροι δάσκαλοι.

Για να κάνετε το διάδρομό σας όχι μόνο ελαφρύ και ευρύχωρο, αλλά και πρακτικό, προσπαθήστε να συμπληρώσετε τις ανοιχτές αποχρώσεις με ένα σκοτεινό υπόβαθρο, εφαρμογές, αφηρημένα σχέδια. Σε αυτή την περίπτωση, ο διάδρομος σας θα γίνει πρωτότυπο, λειτουργικό, πρακτικό (στη φωτογραφία - ένα παράδειγμα μιας τέτοιας λύσης).

Μην καταχραστείτε τα σκοτεινά χρώματα, καθώς θα εισάγουν μια σκοτεινή ατμόσφαιρα στο διάδρομο, μειώστε οπτικά το μέγεθός του. Εκτός από την αντιστοίχιση χρωμάτων, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε σωστά το διάδρομο και τον πρόσθετο εξοπλισμό φωτισμού. Wall απλίκες μπορούν να τοποθετηθούν σε απέναντι τοίχους, επιπλέον, στο ανώτατο όριο είναι επιθυμητό να χτίσει μερικούς προβολείς. Σε αυτή την περίπτωση, τα υγρά ταπετσαρία θα φαίνονται εντελώς διαφορετικά, ο διάδρομος θα γεμίσει με πολυτέλεια και αρμονία. Μια ασυνήθιστη ματιά δίνει το διάδρομο ριγέ ταπετσαρία. Για να τα δημιουργήσετε χρειάζεστε ένα μείγμα ταπετσαρίας δύο χρωμάτων. Πρώτον, ο κύριος τόνος εφαρμόζεται στους τοίχους χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο κατασκευής, ένα πινέλο.

Προσοχή παρακαλώ! Είναι σημαντικό να περιμένετε για την πλήρη ξήρανση του κύριου τόνος, μόνο μετά από αυτό αρχίζουν να διακοσμούν τους τοίχους με ταινίες διαφορετικού χρώματος.

Εάν έχετε ένα στενό και μεγάλο διάδρομο, πρέπει να επιλέξετε μια υγρή ταπετσαρία για απαλές αποχρώσεις. Για να επεκτείνετε τον χώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οριζόντια λωρίδα σε όλο το μήκος του τοίχου.

Ως κλασική επιλογή, μπορείτε να εξετάσετε έναν συνδυασμό πάνελ με υγρή ταπετσαρία. Το κάτω μέρος του διαδρόμου είναι διακοσμημένο με πάνελ, η φροντίδα των οποίων δεν είναι πολύ δύσκολη. Το πάνω μέρος είναι διακοσμημένο με υγρή ταπετσαρία.

Συμβουλές! Για να δημιουργήσετε το εσωτερικό ήταν όμορφο και αρμονικό, μπορείτε να επιλέξετε πάνελ και ταπετσαρίες του ίδιου χρώματος, αλλά διαφορετικές αποχρώσεις.

Οι σχεδιαστές θεωρούν την εφαρμογή των εφαρμογών ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε στο κατάστημα οικοδομών έτοιμες φωτογραφίες ή να σχεδιάσετε με τη βοήθεια ενός προγράμματος υπολογιστή την εκδοχή του σχεδίου, να το εκτυπώσετε σε κολλώδες χαρτί. Με τη βοήθεια τέτοιων υλικών, μπορείτε να απαλλαγείτε από μικρά μειονεκτήματα στους τοίχους. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε μικρές μάρκες ή ρωγμές κάτω από την εφαρμογή.

Οφέλη από τη χρήση υγρών μάχες στο διάδρομο

Οι κατασκευαστές προσφέρουν αυτά τα υλικά φινιρίσματος σε ποικίλες αποχρώσεις. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε με ευεργετικό τρόπο τα υγρά ταπετσαρία όταν σκέφτεστε μέσα από το εσωτερικό του διαδρόμου. Τα συμπαγή χρώματα των τειχών βοηθούν να διακρίνουν τα στοιχεία των επίπλων που επιλέγονται για το διάδρομο. Για όσους επιθυμούν δημιουργικές λύσεις, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα συνδυασμό διαφορετικών αποχρώσεων και προσθέτων με τη μορφή πούλιες, στρας, μετάξι. Αυτή η συμβίωση συμβάλλει σε μια οπτική αύξηση του χώρου στο δωμάτιο, δίνει στον διάδρομο μια ατομικότητα. Εάν χρησιμοποιείτε υγρή ταπετσαρία για να διακοσμήσετε τους τοίχους στο διάδρομο, δεν θα χρειαστεί να χάνετε χρόνο και υλικά υλικά στην προσεκτική προετοιμασία των τοίχων για φινίρισμα. Αρκεί να αγοράσετε ένα μείγμα ταπετσαρίας, να το ετοιμάσετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και να ξεκινήσετε αμέσως εργασίες επισκευής. Το μειονέκτημα της χρήσης τέτοιων υλικών φινιρίσματος είναι ότι μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται μόνο αφού τα υγρά υλικά στεγνώσουν τελείως.

Οι βασικές αρχές της διακόσμησης του διαδρόμου

Εάν έχετε ένα μικρό Χρουστσιόφ, μην απελπίζεστε. Χρησιμοποιώντας τις συμβουλές των επαγγελματιών σχεδιαστών, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δική σας δύναμη σε ένα μικρό διάδρομο στην "τηλεφωνική κάρτα" του διαμερίσματός σας. Για αρχάριους, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χρώμα ταπετσαρίας, να σκεφτείτε την υφή τους και να χρησιμοποιήσετε επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία. Σε έναν μικρό διάδρομο, η θέση ενός τεράστιου αριθμού πρόσθετων στοιχείων θα είναι ακατάλληλη. Υγρό ταπετσαρία είναι καλύτερα να συνδυάζεται με πλένονται πυκνά υλικά, εκτός από μια όμορφη εμφάνιση για να πάρει ένα λειτουργικό δωμάτιο. Μην ξεχνάτε ότι οι τοίχοι στο διάδρομο συχνά αγγίζονται με βρώμικα χέρια. Τα κατοικίδια ζώα στο σπίτι χρησιμοποιούν μόνο τους τοίχους στο διάδρομο για να ακονίσουν τα νύχια τους. Ιδανικές επιλογές προστασίας για αυτό το δωμάτιο είναι ένα παχύ στρώμα χρώματος, αλλά πέρα ​​από την πρακτικότητα, θέλουμε να απολαύσουμε τους υπέροχους τοίχους! Για να αντιμετωπίσετε με επιτυχία αυτό το δύσκολο έργο, ρίξτε μια ματιά στο υγρό ταπετσαρία.

Αυτά τα υλικά δεν αφήνουν δυσάρεστες αρθρώσεις στη διακοσμημένη επιφάνεια, έτσι ώστε να δημιουργείτε όμορφα και ομοιόμορφα τοίχους στο διάδρομο χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, δεν θα αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο πρόβλημα όπως η σταδιακή απολέπιση των ταπετσαριών. Κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας, υγρή ταπετσαρία θα διατηρήσει την αρχική αισθητική της εμφάνιση, θα ευχαριστήσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Εάν ένα τμήμα στον τοίχο είναι κατεστραμμένο, κάτι που είναι χαρακτηριστικό ενός δωματίου όπως μια αίθουσα εισόδου, δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τελείως όλα τα υλικά φινιρίσματος. Αρκεί μόνο να βρέξετε την κατεστραμμένη περιοχή, να αφαιρέσετε την ταπετσαρία που έχει υποστεί ζημιά και μετά από πλήρη ξήρανση του τοίχου, εφαρμόστε ένα νέο στρώμα του υγρού μείγματος. Το κόστος μιας τέτοιας αποκατάστασης θα είναι σημαντικά χαμηλότερο από την απόκτηση νέων ταπετσαριών και κόλλας. Ως μέρος αυτών των υλικών φινιρίσματος υπάρχει βαμβάκι, χαρτί, μετάξι, έτσι ώστε η τελική επίστρωση να μην είναι ηλεκτροφόρηση. Τα λεπτά σωματίδια σκόνης δεν θα έλκονται από τα τοιχώματα του διαδρόμου σας. Μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, διαφορετικοί τρόποι εφαρμογής υγρών ταπετσαριών στους τοίχους, η δυνατότητα συνδυασμού τους με άλλα υλικά φινιρίσματος, σας επιτρέπει να έχετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Συμπέρασμα

Ανάμεσα στην ποικιλία των υλικών φινιρίσματος που προσφέρονται επί του παρόντος από τους κατασκευαστές στην αγορά κατασκευών, ένας ειδικός χώρος ανήκει στα υγρά υλικά. Κατά την επιλογή τους για το σχεδιασμό του διαδρόμου, εξετάστε τα χαρακτηριστικά των τύπων τους. Τα υλικά με βάση την κυτταρίνη δεν είναι κατάλληλα για ένα δωμάτιο όπως ένας διάδρομος, επειδή απορροφούν γρήγορα την υγρασία και τη βρωμιά. Ταπετσαρία υφή με πέτρινο ψίχουλο είναι τα πιο ακριβά για την τιμή, αλλά αναγνωρίζονται από τους επαγγελματίες το πιο ανθεκτικό και βιώσιμο. Είναι ιδανικοί για διαδρόμους, θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις πιο τολμηρές ιδέες σχεδίασης. Για πρόσθετη προστασία, μπορούν να καλύπτονται με ένα στρώμα ακρυλικής λάκας.

  • Ταπετσαρία βινυλίου σε μη υφασμένη βάση

  • Περιγραφή μη υφαντικής ταπετσαρίας

  • Υγρή ταπετσαρία στην κουζίνα

  • Υγρή ταπετσαρία στο εσωτερικό

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 + = 85

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map