Comments 0 0 0 Views

Φράχτη για τον μπροστινό κήπο με τα χέρια σας

Καθώς το θέατρο αρχίζει με μια κρεμάστρα, το οικιστικό οικόπεδο συναντά τους επισκέπτες του με έναν μπροστινό κήπο και έναν φράκτη. Πολύ συχνά, το κλειδί για την επιλογή ενός σχεδίου είναι η χρηματοδότηση, αλλά η ομορφιά είναι μια συμβατική ιδέα και μπορείτε να την δημιουργήσετε ακόμη και χωρίς φαινομενικά κόστη.

Αποφασίζοντας να φτιάξετε ένα φράχτη για τον μπροστινό κήπο με τα χέρια του, είναι απαραίτητο να αποφασίσετε αν πρόκειται για ψηλό φράκτη ή μικρό φράχτη. Δεδομένου ότι εκτελεί διάφορες λειτουργίες:

 • Προστασία φυτών από ζώα
 • Υποστήριξη για ψηλά ή ερπετά λουλούδια
 • Διαχωρισμός χώρου
 • Ως διακοσμητικό στοιχείο

Επίσης, αξίζει να εξεταστεί ποιο υλικό θα είναι η μελλοντική δομή, ένας σφυρηλατημένος φράκτης για τον μπροστινό κήπο, έναν φράκτη, πέτρα ή πλινθοδομή, ένα μεταλλικό φράκτη ή ένα ξύλινο φράχτη.

Μια πλούσια φαντασία δίνει μερικές φορές πολύ ασυνήθιστες ιδέες. Κάποιοι κάνουν περιφράξεις για μπροστινούς κήπους από αυτοσχέδια μέσα, όπως πλαστικά μπουκάλια, ελαστικά από τροχούς και ακόμη και κύμπαλλες.

Επιλέγοντας ποιο υλικό θα είναι ένας φράκτης για τον μπροστινό κήπο, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να συνδυαστεί με όλες τις δομές της αυλής, και να μην δούμε τυχαία τυχαία κατασκευή. Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη πόσο χρόνο, προσπάθεια και οικονομικό κόστος θα πάρει η κατασκευή του φράχτη.

Ξύλινο φράχτη

Ξύλινο φράχτη θεωρείται κλασικό φράχτη και βρίσκεται συχνά στους μπροστινούς κήπους. Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο να φτιάξετε έναν τέτοιο φράκτη με τα χέρια σας.

Αρχικά, ξεφυλλώστε μικρές τρύπες, περίπου 40 εκατοστά σε βάθος, και ρυθμίστε τις στήλες. Σε αυτά στερεώνουν σανίδες ή σανίδες, μπορούν να τοποθετηθούν τόσο κάθετα όσο και οριζόντια.

Μια ποικιλία τιμών, τύπων και μορφών των πινακίδων θα ευχαριστήσει κανέναν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα κατάλληλο για τη γενική άποψη του οικοπέδου ή να ζωγραφίσετε τον εαυτό σας, κάνοντας, για παράδειγμα, κάθε σανίδα σε διαφορετικά χρώματα.

Συμβουλή! Δεδομένου ότι το δέντρο απορροφά την υγρασία καλά, το επεξεργαστείτε με αστάρι, ασβέστη ή λιναρόσπορο. Με την κατάλληλη προστασία του δέντρου, ο φράχτης θα διαρκέσει πολύ καιρό και θα ευχαριστήσει.

Φράχτη λυγαριάς

Τέτοιες περιφράξεις για τους μπροστινούς κήπους φαίνονται πολύ κομψό και φυσικό. Για μια τέτοια δομή θα ταιριάζει στις ιτιές ή τα λεπτά κλαδιά των οπωροφόρων δέντρων. Δεδομένου ότι ένα ευέλικτο φυτό με ιτιά δεν θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες, τα κλαδιά των δέντρων πρέπει πρώτα να ψηθούν σε ένα λουτρό νερού, αυτό θα τα κάνει ευέλικτα.

Κατ 'αρχάς, σκάβοντας στο έδαφος μανταλάκια ή απλά ένα μακρύ μεσαίου πάχους κλαδιά δέντρων. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μια ανομοιογενή απόσταση μεταξύ τους, κατά προτίμηση πιο κοντά στην άκρη για να τα τοποθετήσετε πιο συχνά. Τώρα ανακατεύουμε τα πονταρίσματα με κλάδους ιτιάς και κάθε επόμενο στρώμα διασταυρωμένα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής ενός φράχτη από λυγαριά μπορούν να προβληθούν στο βίντεο

Μεταλλικό φράκτη

Το πιο κοινό είναι ένα φράχτη από μεταλλικά πλέγματα. Ένα τέτοιο πλέγμα καλείται - ραβίτσα. Τοποθετείται σε λίγες ώρες και δεν απαιτεί πρόσθετα υλικά, μόνο το πλέγμα και τους πόλους στους οποίους είναι συνδεδεμένο. Ένας τέτοιος φράκτης προστατεύει τα φυτά από τα ζώα και δεν κρύβει λουλούδια από τα μάτια, δίνοντας την ευκαιρία να απολαύσουν την ανθοφορία τους. Συμψηφισμός ένα σημαντικό μειονέκτημα - είναι malopriglyadnost, φυσικά, αν αργότερα θα φυτευτεί κατά μήκος του φυτού νήματος, το ερώτημα δεν είναι πλέον αν υπάρχουν τέτοια σχέδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συγκάλυψης ή πλέγμα οπλισμού.

Έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, και η εγκατάσταση ενός φράχτη από καμουφλάζ ή ενισχυτικό πλέγμα, ακόμα ευκολότερο από το φράχτη της rabitsa.

Συμβουλή! εάν ο φράκτης είναι κατασκευασμένος από συνηθισμένο χάλυβα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε την επιλογή με γαλβανισμένη επίστρωση. Μια τέτοια φράχτη δεν σαπίζει και δεν γίνεται σκουριασμένη, πράγμα που σημαίνει ότι θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Δεν είναι λιγότερο δημοφιλείς πλαστές μπροστινές κήποι. Μπορείτε να τα αγοράσετε τόσο έτοιμα όσο και κατά παραγγελία σύμφωνα με το σχέδιό σας. Εξ ολοκλήρου εκπληρώνουν όλες τις λειτουργίες του φράχτη και δεν κρύβουν την ομορφιά των ανθισμένων φυτών. Ένα τέτοιο φράχτη απαιτεί καλές οικονομικές δαπάνες. Τοποθετήστε το με συγκόλληση, συγκολλώντας μεμονωμένα τελικά τμήματα με μεταλλικούς στύλους. Αφού κρυώσει ο φράκτης μετά τη συγκόλληση, πρέπει να καθαριστεί και να λειανθεί, ειδικά σε σημεία συγκόλλησης, στη συνέχεια να απολιπανθεί και να υποβληθεί σε επεξεργασία με παράγοντα διάβρωσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωγραφική.

Ένας άλλος τύπος φράχτη για τον μπροστινό κήπο είναι ο κυματοειδής πίνακας, μεταλλικά φύλλα. Είναι βολικό στη συναρμολόγηση, αλλά θα κρύψει πίσω από την ομορφιά του μπροστινού κήπου. Τις περισσότερες φορές, τα φύλλα βιδώνονται στους στύλους στήριξης με βίδες στεγών, αλλά υπάρχουν και δομές που έχουν βιδωθεί. Τα προφίλ φύλλα είναι διαφορετικού πάχους, υφής και χρώματος. Σήμερα, πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν φύλλα από κυματοειδές χαρτόνι με μοτίβο εφαρμοσμένο στην επιφάνεια, που μιμείται πέτρα ή δέντρο.

Φυσικά, το κόστος ενός τέτοιου φύλλου θα είναι κάπως πιο ακριβό από το μονοχρωματικό του, αλλά η εξωτερική εμφάνιση αυτού του φράχτη είναι πολύ καλύτερη, ειδικά αν μιλάμε για το φράκτη του μπροστινού κήπου και όχι για έναν πλήρη φράκτη.

Πέτρινο φράχτη για τον μπροστινό κήπο

Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει πέτρα για την κατασκευή από την αρχαιότητα. Τοποθετήστε γύρω από το μπροστινό μέρος του πέτρινου τοίχου είναι πιο επίπονη από άλλες επιλογές, αλλά αυτό το φράχτη θα φαίνεται φυσικό και μπορεί να γίνει αποκλειστικό. Ένα πέτρινο φράχτη για έναν μπροστινό κήπο δεν χρειάζεται να φτιαχτεί ούτε και ίσο ύψος. Οι πέτρες μπορούν επίσης να έχουν διαφορετικό μέγεθος, πυκνότητα και χρώμα. Αφήστε κάπου το φράχτη να είναι υψηλότερο, κάπου χαμηλότερο. Και η φύτευση στα χείλη ανάμεσα στις πέτρες, τα πλωτά ή τα αναρριχητικά φυτά, θα δώσει τη δομή της φυσικότητας και της ενότητας με τη φύση.

Οι πέτρες των ακόλουθων λαών είναι καλύτερες για μια τέτοια περίφραξη:

 • Sandstone.
 • Tuff.
 • Γρανίτης.
 • Σχιστόλιθος.

Είναι ανθεκτικά στα καιρικά φαινόμενα και δεν σβήνουν με το χρόνο. Επιπλέον, σε αντίθεση με τις πέτρες που σχηματίζονται στο νερό, έχουν γωνιακές όψεις, γεγονός που τους καθιστά ευκολότερο να τοποθετούνται και να στερεώνονται μαζί.

Εάν υπάρχει η επιθυμία να χρησιμοποιηθούν ποτάμια ή θαλάσσιες πέτρες με στρογγυλεμένες μορφές για την περίφραξη του μπροστινού κήπου, τότε είναι απαραίτητο να σκεφτούμε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται, έτσι ώστε ο φράκτης να μην καταρρέει από τυχαία επαφή.

Φράχτη τούβλου για τον μπροστινό κήπο

Μια ποικιλία τύπων τούβλο, θα συμβάλει στη δημιουργία ενός μοναδικού φράχτη. Τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου φράχτη για έναν μπροστινό κήπο είναι ότι χωρίς την αρχική γνώση της τοιχοποιίας θα είναι δύσκολο να το φτιάξετε μόνοι σας και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος.

Με την ευκαιρία, σύγχρονο τούβλο δεν είναι μόνο ορθογώνια σχήματα του ίδιου χρώματος, μπορείτε να επιλέξετε το υλικό με μια ποικιλία χρωμάτων και υφές.

Συμβουλή! οικοδόμηση ενός φράχτη για την αυλή του τούβλου, θα πρέπει να είναι σίγουρος για να χειριστεί τα ειδικά εργαλεία, εμποδίζει την εμφάνιση της άνθηση στην επιφάνεια, δεδομένου ότι, όντας σε συνεχή επαφή με το έδαφος, το τούβλο θα απορροφήσει το αλάτι και την απελευθέρωση τους στην επιφάνεια.

Ένα άλλο σημαντικό περιφράξεις δυσκολία για την πρόσοψη από τούβλα που χρειάζονται μια βάση πάνω στην οποία είναι χτισμένο, σίγουρα μπορείτε να παραλείψετε αυτό το σημείο και να θέσει το τούβλο κάτω στο έδαφος, αλλά σε αυτή την περίπτωση, η κίνηση του εδάφους και ύγρανση γρήγορα να καταστρέψει την κατασκευή φράκτη και θα έχουν πλήρως να ανακατασκευάσει.

Τι φράχτες

Προστασία

Εξωτερικά

μορφή

Ποιότητα

αναθεώρηση

Τιμή

χαρακτηρισμός

Βαρύ φράχτη

5

5

5

5

Φράχτη δέντρων

3

5

4

4

Φράχτη λυγαριάς

4

5

4

4

Εμπόδια από αυτοσχέδια μέσα

2

5

2

5

Πέτρα ως φράχτη

5

5

5

1

Τούβλο τοίχο

5

5

5

3-2

Κατασκευή σκυροδέματος

5

2

5

3

Πλέγμα ματιών

2

1

1

5

Προστασία από κυματοειδές χαρτόνι

3

3

5

3

Σφυρηλατημένο φράχτη

4

5

1

1

Μικτά υλικά

4

5

5-1

5-1

Στον παραπάνω πίνακα παρουσιάζονται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των διαφόρων φράχτες της κλίμακας σημείου από ένα έως πέντε, φυσικά, τα στοιχεία αυτά είναι υπό αίρεση και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των έργων, αλλά μπορούν να κάνουν μια αρχή, επιλέγοντας την κατάλληλη επιλογή, και με βάση τα ατομικά χαρακτηριστικά του σπιτιού τους και κήπο μπροστά .

Συμπέρασμα

Επιλέγοντας υλικά για την κατασκευή περίφραξης και περίφραξης του μπροστινού κήπου, είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη πολλούς παράγοντες από τους οποίους όχι μόνο η εξωτερική ομορφιά αλλά και η ανθεκτικότητα του κτιρίου θα κρεμάσει. Έτσι, για παράδειγμα, εάν υπάρχει μεγάλη ποσότητα στο χώρο και υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα στο έδαφος, τότε είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε τις παραλλαγές πέτρας και τούβλων.

Υπάρχουν μειονεκτήματα και μεταλλικές περιφράξεις για μικρούς κήπους - ορισμένα μέρη της χώρας μας, το κλίμα είναι τόσο ασταθής και ευμετάβλητη ότι βάψιμο του φράκτη θα έχουν κάθε άνοιξη, και αυτό το κόστος, τόσο οικονομικά όσο και σωματική.

Το δέντρο από αυτή την άποψη, επίσης, δεν είναι τέλεια και μπορεί να απορροφήσει την υγρασία και κρακ, ακόμη και με προσεκτική obrotke του, αλλά εδώ το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι ένας τέτοιος φράχτης είναι πολύ πιο εύκολο να αποκατασταθεί, αν χρειαστεί, αντικαταστήστε μερικά στοιχεία με τα νέα στοιχεία.

 • Φράχτης στους κοχλίες: εγκατάσταση, πλεονεκτήματα

 • Πώς να φτιάξετε ένα φράγμα κοριτσάκι

 • Τύποι χωριστών περιφράξεων

 • Πώς να φτιάξετε ένα φράχτη από πλαστικά μπουκάλια

Previous To-etages garage
Next बैटरी रिसाव को खत्म करने के लिए कैसे

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Άρθρα 0 Comments

Κλουβί για κουνέλια με κελί βασίλισσας

Στην άγρια ​​φύση, τα κουνέλια ζουν σε ζεστά νερά. Στο σπίτι συντήρηση, είναι κατάλληλα για τα κύτταρα, αλλά για ένα κουνέλι που αναμένει τους απογόνους είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθούν

Άρθρα 0 Comments

Εσωτερικό φινίρισμα ξύλινης κατοικίας

Η εσωτερική διακόσμηση του ξύλινου σπιτιού είναι η πιο δημιουργική διαδικασία κατασκευής, κατά την οποία μπορείτε να αναδημιουργήσετε το σχέδιο που απαιτεί η φαντασία. Τώρα η αγορά κατασκευών προσφέρει πολλά

Άρθρα 0 Comments

Τελειώνοντας ένα ξύλινο σπίτι έξω

Ξύλινα σπίτια είναι αρκετά ελκυστικά από μόνα τους, αλλά με τη σωστή πρόσοψη, μπορείτε να τους δώσετε μια ακόμη πιο αισθητική εμφάνιση. Ο βασικός κανόνας είναι να επιλέξετε τα σωστά

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

− 3 = 3