Comments 0 0 1 View

Όμορφα μπαλκόνια

Αν νομίζετε ότι ένα μπαλκόνι ή ένα μπαλκόνι μπορεί να γίνει ένα σημαντικό μέρος ενός διαμερίσματος, και όχι μόνο ένας χώρος για την αποθήκευση περιττών πραγμάτων και το στέγνωμα ρούχων, τότε έχετε απόλυτο δίκιο.

Εάν έχετε πραγματικά μια τέτοια επιθυμία, στη συνέχεια να κατεβείτε με τόλμη στη δουλειά και να μετατρέψετε αυτά τα λίγα τετραγωνικά μέτρα σε ένα αντικείμενο που θα ευχαριστήσει τους γείτονες και τους καλεσμένους, καθώς και στην υπερηφάνεια των ίδιων των ιδιοκτητών.

Μερικές φορές αρχίζουμε όλοι να ξεχνάμε ότι ένα μικρό μπαλκόνι είναι επίσης ένα από τα δωμάτια των διαμερισμάτων, το οποίο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ιδιωτικό γραφείο, χώρο αναψυχής, αίθουσα με λουλούδια, παιδότοπο για παιδιά κ.λπ.

Κατάλληλες επιλογές

Πράγματι, η επιλογή είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο, θα πρέπει να εστιάσετε μόνο σε μια επιλογή, οπότε σκεφτείτε προσεκτικά ποιο δωμάτιο λείπει τόσο στο σπίτι σας. Για παράδειγμα, αν είστε επιχειρηματίες που συχνά κάθονται στο γραφείο ή είναι πολύ συχνά στο δρόμο, η επιλογή μετατροπής του μπαλκονιού σε δωμάτιο ανάπαυσης είναι ιδανική για εσάς. Αυτό το μέρος θα σας βοηθήσει να καθίσετε στη σιωπή και να απολαύσετε τα φωτεινά χρώματα της νυχτερινής πόλης.

Ωστόσο, αν θέλετε φυτά, αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο στο σπίτι για να τα αποθηκεύσετε και να τα φροντίσετε, τότε το μπαλκόνι είναι καλό για αυτό. Επιπλέον, αυτό το δωμάτιο είναι καλά φωτισμένο χάρη στο φως του ήλιου μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, τα οποία θα είναι χρήσιμα για τα φυτά σας. Όταν αρχίζετε να διακοσμείτε ένα μπαλκόνι με τα χέρια σας, σκεφτείτε προσεκτικά τη γενική έννοια και καταρτίστε ένα σαφές σχέδιο δράσης.

Τα μπαλκόνια είναι δύο τύπων - ανοικτά και κλειστά (τζάμια). Για καθέναν από αυτούς τους δύο τύπους υπάρχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στη διακόσμηση. Μετά από όλα, ο τρόπος που διακοσμείς έναν κλειστό χώρο στον οποίο μπορείς να αισθάνεσαι άνετος σε κάθε καιρό μπορεί να διαφέρει ριζικά από το πώς θα τελειώσεις το δωμάτιο, το οποίο μπορεί να πάρει και χιόνι και δυνατή βροχή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα εξετάσουμε ορισμένες επιλογές από τις οποίες μπορείτε να τονίσετε για σας νέους τρόπους για τη διακόσμηση τόσο ανοιχτών και τζάμια μπαλκόνια.

Ανοικτό μπαλκόνι

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι επιλογές για τη διακόσμηση ενός ανοιχτού μπαλκονιού είναι πολύ μικρότερες από ό, τι για ένα κλειστό μπαλκόνι. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, επειδή όλες οι προτεινόμενες επιλογές για τη διακόσμηση ενός τέτοιου μπαλκόνι είναι αρκετά όμορφο και με πρωτότυπο τρόπο.

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το ανοιχτό μπαλκόνι σας είναι να αλλάξετε παλιές, ήδη αναξιόπιστες ράγες σε νέες, οι οποίες μπορούν να κατασκευαστούν ειδικά για την παραγγελία σας. Με αυτή τη σειρά μπορείτε να συμπεριλάβετε όλες τις επιθυμίες σας. Και αν νομίζετε ότι ένα τέτοιο κιγκλίδωμα δεν μπορεί να διακοσμήσει το μπαλκόνι σας με οποιονδήποτε τρόπο, τότε είστε βαθιά λανθασμένοι.

Σήμερα, πολλοί ειδικοί σε πλαστά προϊόντα και συγκόλληση τέχνης μπορούν να δημιουργήσουν ένα περίπλοκο και μάλλον όμορφο σχέδιο, το οποίο θα φαίνεται κομψό και αντί να χρησιμεύει ως προστασία για όλη την οικογένειά σας, αντί για το συνηθισμένο, ανεξάντλητο κιγκλίδωμα. Ωστόσο, η αντικατάσταση αυτών των κιγκλιδωμάτων πρέπει να είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που είναι υπεύθυνοι για την εργασία τους.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως να πάρει νερό μέσα στο μπαλκόνι. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό κάλυμμα που θα προστατεύει το μπαλκόνι ή την loggia σας από τη βροχή. Κάνοντας αυτό το είδος εργασίας δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να ράψετε τις πλευρές με ένα προφίλ φύλλο και να κάνετε μια στέγη (θόλος) από το ίδιο υλικό ή ένα μικρό κομμάτι από πολυανθρακικό. Ο τρόπος που φαίνεται στη ζωή, μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.

Οι τοίχοι του μπαλκονιού του ανοιχτού τύπου μπορούν να διακοσμηθούν με κεραμικά πλακίδια, τα οποία έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία. Επίσης, μπορείτε να τα βάψετε με μια ειδική βαφή πρόσοψης, η οποία αντιπροσωπεύει διάφορες φυσικές επιρροές, όπως βροχή, χιόνι, ισχυρό άνεμο ή αλλαγές θερμοκρασίας.

Συμβουλές! Μη χρησιμοποιείτε υλικά ασταθή για την υγρασία για μπαλκόνι ανοιχτού τύπου. Διαφορετικά, το φινίρισμα θα χάσει την όμορφη εμφάνιση του.

Αν εφαρμόζετε το ξύλινο τελείωμα, προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου μπορεί να στρίψει ή να σπάσει. Εξετάστε αυτό κατά την επιλογή του υλικού τελικής επεξεργασίας.

Ένα από τα σημαντικά στάδια στη διακόσμηση αυτού του μπαλκονιού είναι η εγκατάσταση επίπλων και φυτών. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε λίγες καρέκλες στο μπαλκόνι και ένα μικρό τραπέζι, καθισμένο πίσω από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό καφέ και να παρακολουθήσετε το πανόραμα της πόλης. Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε τα αγαπημένα σας σγουρά ή ανθοφόρα φυτά στο μπαλκόνι, το άρωμα και η εμφάνιση του οποίου θα σας ξεσηκώσει. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο έχετε το δικαίωμα να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να δείτε στο μπαλκόνι σας.

Κλειστό μπαλκόνι

Φυσικά, με ανυπομονησία θα θέλατε να ξεκινήσετε τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας, ωστόσο, μην βιαστείτε, γιατί πρέπει να προετοιμάσετε τα πάντα ποιοτικά. Τι περιλαμβάνει αυτή η εκπαίδευση; Στάδια εργασίας:

 • πρέπει να απελευθερώσετε το μπαλκόνι από όλα τα πράγματα που υπάρχουν σε αυτό.
 • Αν σκοπεύετε να αλλάξετε το παλιό φινίρισμα, τότε πρέπει να ξεκινήσετε την αποσυναρμολόγηση των τοίχων, του δαπέδου και της οροφής (φυσικά, εάν σχεδιάζετε να αλλάξετε εντελώς ολόκληρο το φινίρισμα από όλες τις επιφάνειες).
 • Μετά την αποσυναρμολόγηση των υλικών φινιρίσματος, ελέγξτε το δάπεδο και τους τοίχους. Αν βρείτε ρωγμές σε αυτές, τότε σφραγίστε τους με κονίαμα ή αφρό κατασκευής?
 • εκτελέστε το ζέσταμα τοίχων. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ορυκτοβάμβακα, αφρού και άλλων μονωτικών υλικών, τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε σχεδόν οποιοδήποτε κατάστημα κατασκευών.
 • εάν σχεδιάζετε να διακοσμήσετε τους τοίχους με ξύλινη επένδυση, φροντίστε την προεγκατάσταση μιας μεμβράνης στεγανοποίησης που μπορεί να προστατεύσει το υλικό από την υγρασία.

Επιλογή υλικών φινιρίσματος

Για μπαλκόνι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοια διακοσμητικά υλικά όπως:

 1. Ξύλινη επένδυση.
 2. Πλαστική επένδυση.
 3. Απλή ακρυλική βαφή.
 4. Βαφή με υφή.
 5. Κεραμικά πλακίδια.
 6. Μωσαϊκό.
 7. Διακοσμητική πέτρα.
 8. Διακοσμητικό γύψο.
 9. Ταπετσαρία (βινυλίου, μη υφασμένα, υγρή ταπετσαρία, χαρτί).
 10. Σκαθάρι φλοιού.

Όλα τα υλικά που παρουσιάζονται παραπάνω είναι εγγενή τόσο στα πλεονεκτήματα όσο και στα σημαντικά και δευτερεύοντα ελαττώματα, θα πρέπει να ενημερωθείτε για όλα αυτά τα σημεία στο κατάστημα του κτιρίου όπου θα αγοράσετε τα υλικά.

Επιλέγοντας έπιπλα

Σήμερα, οι κατασκευαστές προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ειδικών επίπλων για τέτοια μικρά δωμάτια, όπως μπαλκόνι ή λότζια. Τέτοια έπιπλα θα υποστηρίξουν τη διακόσμηση του μπαλκονιού και θα κάνουν τη διαμονή σας σε αυτό το δωμάτιο πιο άνετα. Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έπιπλα που έχετε στο σπίτι ή τα συνηθισμένα έπιπλα που μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ανθεκτικό στην υγρασία έπιπλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για ανοικτά όσο και για κλειστά μπαλκόνια. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον, προστατευτικά καλύμματα που μπορούν να προστατεύσουν τα έπιπλα από την υγρασία.

Εάν ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ στενός, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον μετασχηματιστή επίπλων ή μια παραλλαγή με ενσωματωμένο έπιπλο. Χάρη σε τέτοια έπιπλα μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ελεύθερο χώρο. Έπιπλα για το μπαλκόνι δεν χρειάζεται να είναι κατασκευασμένα από ξύλο, για παράδειγμα, μπορεί να είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή μέταλλο.

Εάν ζείτε σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε έναν μικρό καναπέ στον οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε στη σιωπή. Για να συμπληρώσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την τηλεόραση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες χωρίς να παρεμβαίνετε σε άλλα μέλη της οικογένειας που θέλουν επίσης να χαλαρώσουν από τη δουλειά μιας σκληρής ημέρας.

Διακόσμηση

Προκειμένου το μπαλκόνι σας να φαίνεται πραγματικά πρωτότυπο, πρέπει απαραίτητα να έχει κάποια στοιχεία διακόσμησης. Πολλά όμορφα μπαλκόνια είναι διακοσμημένα με μικρές λεπτομέρειες όπως:

 • μαξιλάρια;
 • διακοσμητικοί λαμπτήρες πετρελαίου ·
 • πλέγματα;
 • δοχεία με φυτά
 • κύτταρα με πουλιά και πολλά άλλα.

Τέτοιες λεπτομέρειες θα κάνουν την διακόσμηση μπαλκόνι πραγματικά μοναδική. Για τους νέους που επιθυμούν να περάσουν χρόνο να ακούσουν μουσική, μην ξεχνάτε ότι το μπαλκόνι - αυτό είναι ένα μέρος όπου σχεδόν δεν παρεμβαίνετε σε κανέναν, ακούγοντας μουσική σε υψηλές ή χαμηλές συχνότητες.

Συμπέρασμα

Θυμηθείτε και τα τείχη του μπαλκονιού, τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με οικογενειακές φωτογραφίες, όμορφες ζωγραφιές και αφίσες. Ωστόσο, όλα είναι στα χέρια σας και στη διάθεση της φαντασίας σας. Έτσι έχετε το δικαίωμα να αποφασίσετε πώς και τι θέλετε να διακοσμήσετε αυτό το μικρό ζεστό δωμάτιο.

 • Εξωτερικό φινίρισμα του μπαλκονιού

 • Παράθυρα στο πάτωμα στο μπαλκόνι

 • Όροφος στο μπαλκόνι και στην ταράτσα

 • Συνδυάζοντας μια loggia με μια κουζίνα

Previous Varvara komfur til badet
Next Подово отопление "Caleo"

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Άρθρα 0 Comments

Η ράμπα στην είσοδο: ο νόμος, οι απαιτήσεις και οι κανόνες

Δεδομένου ότι η Ρωσία είναι ένα κοινωνικό κράτος, σύμφωνα με το Σύνταγμα, δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στα απροστάτευτα στρώματα του πληθυσμού, ιδίως στα άτομα με ειδικές ανάγκες. Παρέχουν κοινωνική βοήθεια σε

Άρθρα 0 Comments

Σχεδιασμός και εγκατάσταση συστημάτων εξαερισμού και κλιματισμού

Οι περισσότεροι άνθρωποι στο δωμάτιο δεν υποψιάζονται πόσο καλά η υγεία και η ευεξία τους εξαρτώνται από την κανονική λειτουργία ενός σωστά σχεδιασμένου και εγκατεστημένου συστήματος εξαερισμού. Σχετικά με το

Άρθρα 0 Comments

Επισκευάστε σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο

Στα διαμερίσματα του παλαιού ταμείου και των νέων κτιρίων μπορείτε συχνά να βρείτε μικρά δωμάτια, τα οποία πολλοί προσπαθούν να προσαρμοστούν στην κρεβατοκάμαρα. Δεν είναι εύκολο να κάνετε επισκευές σε

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

36 + = 37