Comments 0 0 4 Views

CCTV για ιδιωτική κατοικία

Στη δεύτερη θέση στη δημοτικότητα μετά από συστήματα κινητής επικοινωνίας, αρκετά παράξενα, υπάρχουν συσκευές που παρέχουν βιντεοεπιτήρηση και φωτογραφία του προστατευόμενου αντικειμένου. Οι κάμερες έχουν γίνει πολύ πιο εξελιγμένες, πιο περίπλοκες και πολύ φθηνότερες από τους προκατόχους τους. Ο κατασκευαστής του εξοπλισμού άρχισε να απλοποιεί την εγκατάσταση τέτοιων κιτ παρακολούθησης βίντεο, τις έθεσε στη διάθεση ενός κοινού προσώπου που έχει μια γενική ιδέα μιας τέτοιας τεχνικής.

Είναι δικαιολογημένο να αγοραστούν και να εγκατασταθούν έτοιμα συστήματα παρακολούθησης βίντεο

Πρότυπο κιτ για την παρακολούθηση βίντεο επιτρέπει το σπίτι για να εγκαταστήσετε και συνδέσετε το σπίτι ένα ελάχιστο σύνολο του εξοπλισμού, που επιτρέπει τη σύλληψη με τη βιντεοκάμερα στα μέσα ενημέρωσης η πλήρης δυναμική εικόνα. Το κιτ περιλαμβάνει:

 • Ο αριθμός των βιντεοκαμερών, ο αριθμός και ο σκοπός τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας.
 • Η ηλεκτρονική μονάδα του DVR, ικανή να καταγράφει σήμα ή βίντεο συνεχούς ροής σε ένα από τα τυπικά φορμά.
 • Μια μονάδα μεταγωγής ικανή να συνδυάζει τη λειτουργία του DVR με κάμερες ή συστήματα δικτύου.
 • Ένα σύνολο καλωδίων, που συνδέουν καλώδια με βύσματα?
 • Τροφοδοτικά για εξοπλισμό.
Σημαντικό! Το πλεονέκτημα ενός έτοιμου κιτ ή κιτ σας δίνει την ευκαιρία, χωρίς ειδικές γνώσεις και δεξιότητες, να συναρμολογήσετε και να εξοπλίσετε ένα ιδιωτικό οικιακό σύστημα παρακολούθησης βίντεο μέσα σε λίγες ώρες.

Μπορείτε, βέβαια, να αγοράσετε τα πάντα ξεχωριστά, αν γνωρίζετε τις αρχές λειτουργίας και να έχουν εμπειρία από την εγκατάσταση του εν λόγω εξοπλισμού στο σπίτι. Εάν αγοράσετε κάθε κομμάτι ξεχωριστά, πρέπει να δαπανήσει πολύ χρόνο ψάχνοντας και τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα μοντέλα των φωτογραφικών μηχανών, που είναι συμβατές με το γραμματέα, την παρουσία των εσωτερικών συγκρούσεων ή την ανάγκη για ειδικό λογισμικό. Εάν δεν υπάρχει πρακτική εμπειρία, είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε με έτοιμα σύνολα εξοπλισμού βίντεο.

Οι κύριες διαφορές στα συστήματα βιντεοεπιτήρησης

Η ευρεία εισαγωγή ψηφιακών τεχνολογιών και προτύπων έχει οδηγήσει στο γεγονός ότι στον τομέα του εξοπλισμού παρακολούθησης βίντεο στο σπίτι υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι επεξεργασίας εικόνας:

 • Αναλογικές συσκευές με απευθείας μετάδοση και εγγραφή σήματος βίντεο.
 • Μορφή ψηφιακού σήματος.
 • Δημιουργία πληροφοριών με τη μορφή πρωτοκόλλου μεταφοράς πακέτων δεδομένων για άμεση χρήση στο Διαδίκτυο.

Κατά συνέπεια, σε ένα σύνολο βιντεοεπιτήρησης, τουλάχιστον οι κάμερες και οι μπλοκ πληροφορίες εγγραφής πρέπει να είναι συμβατές με τον τρόπο επεξεργασίας της εικόνας βίντεο. Η απλούστερη επιλογή είναι ένα κιτ για ιδιωτική κατοικία από αναλογικές κάμερες και καταγραφικό. Σχεδόν όλα τα σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης βίντεο είναι εξοπλισμένα με σκληρούς δίσκους υψηλής χωρητικότητας, στους οποίους καταγράφονται πληροφορίες μετά την ψηφιοποίηση του σήματος. Επομένως, δεν θα δείτε καθαρές συσκευές αναλογικής εγγραφής βίντεο.

Αυτά τα πακέτα είναι φθηνή, και τα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνουν το γεγονός ότι ο κατασκευαστής έχει αποφασίσει να αμφισβητήσει ταιριάζουν με τα κυκλώματα αναλογικά και ψηφιακά με τη χρήση ειδικών ενσωματωμένο μετατροπείς και λογισμικού. Επίλυση τέτοιων προβλημάτων από μόνοι τους μόνο από πολύ ικανούς ειδικούς.

Συσκευές καταγραφής και αποθήκευσης πληροφοριών

Το φθηνότερο σετ, έτοιμο για εγκατάσταση, χρήση βίντεο που λειτουργεί αποκλειστικά με αναλογικά σήματα. Εγγραφή στο σπίτι βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε ακατέργαστη μορφή, έτσι ώστε ο όγκος του σκληρού δίσκου είναι γεμάτη αρκετά γρήγορα. Τις περισσότερες φορές, το ρεκόρ έχει σπάσει σε επιμέρους τμήματα, σε 10-15 λεπτά εικόνων παρακολούθησης βίντεο, κάθε κάμερα είναι γραμμένο ως ξεχωριστό αρχείο, το οποίο λεπτομέρειες μπορούν να βρεθούν στον επεξεργαστή χαμηλού επιπέδου, όπως η ημερομηνία, μήνα, έτος και το χρονικό διάστημα καταγραφής με μια συγκεκριμένη βιντεοκάμερα. Όπως μπορείτε να συμπληρώσετε ολόκληρο το πρόγραμμα ενημέρωσης του δίσκου που ελέγχει η καταγραφή με κάμερες CCTV μεταφέρεται στην καταγραφή από τις αρχικές τμήματα του σκληρού δίσκου.

Όσο περισσότερες κάμερες, τόσο ταχύτερα είναι γεμάτα με πληροφορίες τα μέσα. Μερικές φορές στη συσκευή εγγραφής ο κατασκευαστής μπορεί να εγκαταστήσει ένα ειδικό λογισμικό περιορισμού που εμποδίζει την εγγραφή στο δίσκο από μια σπασμένη βιντεοκάμερα. Εάν χρησιμοποιείται αναλογική οθόνη για την προβολή της εγγραφής από κάμερες CCTV, ο αποκωδικοποιητής εκτελεί την αντίστροφη διαδικασία, μετατρέποντας την ψηφιακή μορφή σε σήμα βίντεο. Αυτά τα συστήματα χρησιμοποιούνται συχνότερα σε κιτ παρακολούθησης βίντεο σε μέρη όπου δεν απαιτούνται υψηλά στοιχεία. Κατά κανόνα, πρόκειται για συστήματα ασφαλείας μικρού σπιτιού, οργανισμούς προϋπολογισμού, αποθήκες, περιμετρικές περιοχές κλειστού ιδιωτικού εδάφους, μεγάλες εκτάσεις.

Προηγουμένως πιστεύεται ότι τέτοια κιτ για την εγγραφή από κάμερες CCTV είναι τα πιο ασφαλή από τη σφυρηλασία εικόνων βίντεο, τη στρέβλωση ή την επικάλυψη μεμονωμένων θραυσμάτων της εικόνας. Εκτός αυτού, μέχρι τώρα σε ορισμένους κύκλους εμπειρογνωμόνων υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι σε μια τέτοια συσκευασία είναι αδύνατο να σπάσουμε ένα αρχείο ή να καταστρέψουμε δεδομένα χρησιμοποιώντας έναν ιό.

Πιο ακριβά και τέλεια είναι τα υβριδικά καταγραφικά, ικανά να δουλεύουν με κιτ, τα οποία περιλαμβάνουν ψηφιακές και αναλογικές κάμερες. Σε τέτοια συστήματα, οι πληροφορίες καταγράφονται χρησιμοποιώντας ένα λειτουργικό σύστημα παρόμοιο με ένα σύστημα υπολογιστή.

Περιλαμβάνεται η συσκευή εγγραφής:

 • High Definition συστήματα αναλογικών και ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων κάμερες δικτύου που μπορεί να δημιουργήσει άμεσα και αποστολή πληροφοριών από τα συστήματα επιτήρησης σε οποιοδήποτε σημείο του Διαδικτύου?
 • Ταυτόχρονη σύνδεση συμβατικών κάμερας και συσκευών με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας.
 • Έως 8 κάμερες δικτύου με πρότυπο πακέτο δικτύου ή μέγεθος καρέ.

Λόγω αυτών διαφοροποίηση στην ίδια συσκευασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναλογική βιντεοκάμερα μέτρια συνολικό σχέδιο και IP σαρωτές που επιτρέπουν την απόκτηση εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες, πρόσωπα, μικρά αντικείμενα. Αυτή η εγγραφή μπορεί εύκολα να επεξεργαστεί με τη βοήθεια ενός συνόλου προγραμμάτων για την ανάλυση των αποτελεσμάτων της βιντεοεπιτήρησης.

Βιντεοκάμερες και συσκευές βιντεοεπιτήρησης

Οι πιο απλές κάμερες CCTV χωρίζονται σε καθολικές, εξωτερικές και χρησιμοποιούνται για εσωτερική χρήση. Όλοι τους έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, αλλά η συσκευή έχει διαφορές που σχετίζονται με τη χρήση ορισμένων τεχνολογιών για την κατάργηση εικόνων από τη μήτρα βίντεο.

Ανάλογα με το σκοπό του κιτ, περιλαμβάνει μία ή δύο κάμερες για εξωτερική χρήση με προστασία από την υγρασία και τη θέρμανση για λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες. Πιο συχνά χρησιμοποιείται σε συνόλων τουλάχιστον ένα θάλαμο με μήτρα ΣΜΟΣ, του ενός τετάρτου της ίντσας σε μέγεθος, το οποίο δίνει μια σταθερή εικόνα για το βίντεο, μια ανάλυση 1 megapixel. Σε συνθήκες νύχτας το εύρος της κάμερας δεν υπερβαίνει τα 20 μ., Αλλά μόνο με τη χρήση επιπρόσθετων διόδων υπέρυθρης ακτινοβολίας.

Οι αναλογικές κάμερες είναι πιο σταθερές και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ σε ψηφιακές εκδόσεις υπάρχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες ελέγχου για την παρακολούθηση βίντεο. Το κιτ μπορεί να περιλαμβάνει τη λεγόμενη κάμερα θόλου ικανό κάλυμμα μια τεράστια περιοχή και σάρωση αυτό με μια ειδική τεχνική χρησιμοποιώντας περιστροφική μηχανισμούς. Η οπτική και η θήκη καλύπτονται με μια διαφανή αντι-βανδαλική προστασία. Αυτές οι επιλογές μπορούν να παραγγελθούν ξεχωριστά και μπορείτε να αγοράσετε σε ένα πακέτο με ψηφιακό βίντεο.

Εγκατάσταση και διαμόρφωση του συστήματος CCTV

Συμπεριλαμβάνεται για την παρακολούθηση βίντεο και έρχεται απαραιτήτως αναγκαία σύνολο των καλωδίων σύνδεσης, τροφοδοτικά και ακόμη και στερέωσης στοιχεία για τη σωστή τοποθέτηση όλων των εξαρτημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις για μια ιδιωτική κατοικία υπάρχουν λεγόμενα ασύρματα κανάλια για την αφαίρεση εικόνων από μια κάμερα ασφαλείας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια προαιρετική μονάδα η οποία είναι τοποθετημένη στη συσκευή βίντεο pickup και το ίδιο το DVR, αν και υπάρχουν θάλαμοι με ένα προκαθορισμένο παρέχοντας μια ασύρματη σύνδεση από το DVR.

Αυτά τα κιτ είναι σε ζήτηση για την οργάνωση παρακολούθησης βίντεο σε απομακρυσμένα κτίρια, για παράδειγμα, ένα γκαράζ ή στο χώρο στάθμευσης ενός αυτοκινήτου στο σπίτι. Είναι πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε μια φωτογραφική μηχανή με εφεδρική ισχύ, είναι πιο δύσκολο να επιλέξετε το σχήμα και τον τόπο, έτσι ώστε η συσκευή να μην προσελκύει την προσοχή και δεν είναι εμφανής στο σπίτι. Μπορείτε να εγκαταστήσετε μια κάμερα θόλου, αλλά κατά κανόνα δεν είναι εξοπλισμένα με τέτοια συστήματα και απαιτούν πρόσθετα ισχυρά τροφοδοτικά που δεν παρέχονται στο κιτ.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το κιτ με κάρτες δικτύου και υβριδικό DVR, θα χρειαστεί να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε έναν πρόσθετο διακόπτη δικτύου για το σπίτι σας. Ο αριθμός των θυρών πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 βύσματα περισσότερο από ό, τι υπάρχουν κάμερες CCTV στο κιτ.

Συμπέρασμα

Οι ψηφιακές τεχνολογίες παρέχουν τηλεχειριστήριο της φωτογραφικής μηχανής, ακόμη και να επαναφέρετε τις εικόνες από τη συσκευή επιτήρησης σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή ή στο σύννεφο, με μισθωμένες εγκαταστάσεις στο δίκτυο. Στα περισσότερα συστήματα λογισμικού, η ανάλυση μιας εικόνας περιορίζεται από το "βάρος" ενός αρχείου των 1000 KB. Στο μέλλον, η δύναμη θα αυξηθεί, και την ικανότητα να συνεργαστεί με μια σειρά από προϊόντα βίντεο για το σπίτι επιτρέψει απομακρυσμένη παρακολουθήσετε βίντεο υψηλής ευκρίνειας, αν είναι πραγματικά απαραίτητο. Όσο πιο σύνθετο είναι το σύστημα, τόσο πιο δαπανηρή είναι η λειτουργία και η επισκευή του, ανεξάρτητα από το κιτ και τον εξοπλισμό των προστατευτικών συσκευών.

 • Πώς να φτιάξετε τη δική σας παρακολούθηση βίντεο με τα χέρια σας

 • Πώς να εγκαταστήσετε μια κάμερα CCTV στο σπίτι

 • Εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης βίντεο στο σπίτι

 • Το σχέδιο σύνδεσης μιας πλάκας μιας ηλεκτρικής πλάκας

Previous Farvet glas maler med egne hænder
Next अपने हाथों से छत छत

About author

You might also like

Άρθρα 0 Comments

Αυτόνομο σύστημα συναγερμού GSM για γκαράζ

Τρόποι για την προστασία του γκαράζ από τη διείσδυση και την πειρατεία υπάρχουν πολλά, από ακριβά συναγερμούς έως φυσική ασφάλεια ή εγκατάσταση παγίδων. Κάθε μία από τις επιλογές για την

Άρθρα 0 Comments

Κατασκευή σπιτιού από μπλοκ από εκτονωμένο άργιλο

Κάθε προγραμματιστής έχει ένα πολύτιμο στόχο - να κάνει ένα ποιοτικό υλικό στο οποίο συνδέονται αρμονικά τόσο τα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όσο και η δύναμη. Όπως δείχνει η πρακτική, δυστυχώς,

Άρθρα 0 Comments

Πώς να καλύψετε τη στέγη με ένα κυματοειδές χαρτόνι με τα χέρια σας

Εάν το σπίτι σας χρειάζεται μια στέγη, η οποία έχει μια ελκυστική και εκλεπτυσμένη εμφάνιση με σχετικά χαμηλό κόστος, η οροφή του κυματοειδούς χαρτονιού - χάλυβα γαλβανισμένου χάλυβα ψυχρής έλασης,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

82 − 77 =