Comments 0 0 1 View

Τι είναι τα Pilasters;

Πλάσστερες, που δημιουργούνται στο σαλόνι, είναι προεξέχοντες κίονες που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση του εσωτερικού. Χάρη σε αυτά μπορείτε να δώσετε έμφαση στα αρχιτεκτονικά στοιχεία του δωματίου. Επίσης, χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να κρύψετε την ανομοιομορφία των τοίχων. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι οι περσίδες δεν είναι κατάλληλες για μικρά δωμάτια.

Εξαρτήματα

Οι πύλες στο εσωτερικό αντιπροσωπεύουν προεξοχές που έχουν μια βάση, ένα κεφάλαιο και έναν κορμό. Μπορούν να είναι ορθογώνια ή να έχουν πολύπλοκο σχήμα. Η βάση είναι το κατώτερο τμήμα της πύλης. Το ύψος αυτού του τμήματος του στοιχείου μπορεί να είναι από 10 έως 50 εκατοστά. Οι ημικύκλες είναι συχνά διακοσμημένες με διάφορες κοιλότητες.

Το πλάτος του βαρελιού των μισών στηλών μπορεί να είναι από 12 έως 30 cm, και το ύψος - περίπου 2 μέτρα. Το άνω μισό της μισής στήλης μπορεί να έχει απλό σχήμα ή να είναι διακοσμημένο με γυψομάρμαρο. Το πλάτος του στοιχείου δεν υπερβαίνει τα 60 εκ. Με την επιλογή ορισμένων προϊόντων πρέπει να εξετάσει πώς θα εξετάσουμε μαζί με τα άλλα εσωτερικά τμήματα.

Ιστορία των περσίδων

Στην αρχαία Ελλάδα εμφανίστηκαν ημικυκλικές παραστάδες. Σκοπός τους ήταν να ενισχύσουν τη δομή των φερόντων τοίχων. Αργότερα, άρχισαν να δημιουργούνται όχι μόνο ημικυκλικά αλλά και ορθογώνια μισά στήλες. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι σε ένα σύγχρονο σπίτι, τέτοια εσωτερικά στοιχεία μπορούν να δημιουργηθούν μόνο αν αντιστοιχούν στον σχεδιασμό των χώρων.

Οι πύλες ήταν κατασκευασμένες από γρανίτη και μάρμαρο. Δημιουργήθηκαν τόσο στο σχεδιασμό των προσόψεων των κτιρίων όσο και στην εσωτερική διακόσμηση των σπιτιών. Αυτό συχνά δημιουργούσε πύλες, οι οποίες αντιγράφηκαν με ακρίβεια το εξωτερικό φινίρισμα του κτιρίου. Στα σύγχρονα σπίτια, τα περιγραφόμενα εσωτερικά στοιχεία δεν λειτουργούν και χρησιμεύουν μόνο ως στοιχείο σχεδιασμού. Πλάστες από πολυουρεθάνη μπορούν να κρύψουν ελαττώματα στους τοίχους ή να τοποθετήσουν τις επικοινωνίες. Χάρη σε αυτά μπορείτε να διακοσμήσετε όμορφα τα δωμάτια, δημιουργώντας ένα συγκεκριμένο στυλ. Τις περισσότερες φορές, οι μισές στήλες χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τα ανοίγματα των παραθύρων και των θυρών.

Από τι παράγονται τα παραγκουσιαστήρια;

Τις περισσότερες φορές, οι πύλες είναι κατασκευασμένες από πέτρα και γύψο. Μπορούν όμως να κατασκευαστούν από πολυουρεθάνη. Αυτό το υλικό έχει επαρκή αντοχή για να αντέξει τα βαριά φορτία.

Στα πλεονεκτήματα του υλικού μπορεί να αποδοθεί ένα μικρό βάρος και η ευκολία εγκατάστασης της δομής. Τα προϊόντα από πολυουρεθάνη είναι σε θέση να διατηρήσουν την εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πολυουρεθάνη δεν φοβάται το νερό, έτσι μπορούν να δημιουργηθούν μισές στήλες σε χώρους με υψηλή υγρασία.

Εάν είναι απαραίτητο, οι μισές στήλες πολυουρεθάνης μπορούν να βαφτούν σε μια συγκεκριμένη σκιά, έτσι ώστε να αντιστοιχούν στο σχέδιο του δωματίου. Επιπλέον, παρόμοια προϊόντα μπορεί να έχουν κάποια δομή. Για παράδειγμα, σε ορισμένες δομές δίνεται δομή από πέτρα ξύλου ή μαρμάρου.

Τα προϊόντα από το υλικό που περιγράφεται δεν διαφέρουν εξωτερικά από τις παραστάδες που δημιουργούνται από γρανίτη ή μάρμαρο. Κατά τη στιγμή της αγοράς, μπορείτε να επιλέξετε μία κατασκευή ή ένα σύνθετο. Στη δεύτερη περίπτωση, το προϊόν αγοράζεται σε μέρη και συναρμολογείται στο σπίτι.

Πλάσστερ στην πρόσοψη

Οι ημικυκλίες πρόσοψης που δημιουργούνται στις προσόψεις των σύγχρονων κατοικιών δεν είναι επίσης λειτουργικά στοιχεία, αλλά εξυπηρετούν μόνο για να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο στυλ. Η διατομή του κυλίνδρου ενός πιλάκτρου μπορεί να είναι:

 • ημικυκλικό;
 • ορθογώνιο;
 • πολύπλοκο σχήμα.

Κατά την επιλογή του τύπου ημικυκλίων, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του κτιρίου, έτσι ώστε αυτά τα διακοσμητικά στοιχεία να συνδυαστούν με ολόκληρη τη δομή. Ένα χαρακτηριστικό των παραστάδων είναι η απουσία πάχυνσης του κορμού, όπως στις στήλες.

Πώς να σχεδιάσετε μια πύλη

Για να δημιουργήσετε ένα περίπτερο πρόσοψης, είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε:

 • τούβλα.
 • τσιμεντοκονίαμα ·
 • επίπεδο κτιρίου ·
 • νάιλον κορδόνι.

Επίσης για τη δουλειά θα χρειαστεί ένα σπάτουλα και ένα βουλγάρικο. Για να δημιουργήσετε μια μισή στήλη, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο τα ολόκληρα όσο και τα κοίλα τούβλα.

Οι κύλινδροι μπορούν να δημιουργηθούν ως διακοσμητικό στοιχείο ή για την απόκρυψη επικοινωνιών. Πριν από την εκτέλεση του έργου, είναι απαραίτητο να καθορίσετε πόση ποσότητα υλικού χρειάζονται για τις περσίδες.

Όταν το πάχος του τοιχώματος 64 cm είναι συνήθως που ορίζονται κανάλια ενότητα διπλής γραμμής των 14Χ14 εκ. Για να σχεδιάσετε όμορφη πρόσοψη, θα πρέπει να δείτε μερικές φωτογραφίες από αυτά τα κτίρια και να καθορίσει ποια θα πρέπει να δημιουργήσει παραστάδες στους τοίχους του σπιτιού σας.

Χαρακτηριστικά διαφόρων υλικών για την κατασκευή των περσίδων

Τα ξύλινα σπίτια είναι αρκετά δημοφιλή στοιχεία διακόσμησης σπιτιών. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ύφος και να μετατρέψετε ένα standard δωμάτιο σε ένα δωμάτιο με πολυτελές σχεδιασμό.

Όλο και περισσότερο, να δημιουργήσει μια ημικίονες χρησιμοποιούνται υλικά όπως το γυαλί, πολυστυρένιο και πολυουρεθάνη. Επιπλέον, συχνά χρησιμοποιείται γύψος. Λόγω του γεγονότος ότι το υλικό κατά τη διάρκεια της στερεοποίησης είναι σε θέση να καλύψει το μικρότερο εσοχή, συχνά χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει διαφορετικά γλυπτά στοιχεία με λεπτομερή σχέδια.

Τα πλεονεκτήματα του περιγραφέντος υλικού περιλαμβάνουν την καθαριότητα του περιβάλλοντος και την αδιαβροχοποίηση. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος των προϊόντων από γύψο είναι αρκετά υψηλό. Αυτό οφείλεται στην επίπονη διαδικασία της δημιουργίας αρχιτεκτονικών στοιχείων. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το μεγάλο βάρος των προϊόντων που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό, καθώς και η ευθραυστότητα. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η αποκατάσταση των ημι-στηλών από γύψο είναι αρκετά απλή.

Επίσης συχνά κατά τη δημιουργία των περιγραφέντων στοιχείων σχεδιασμού χρησιμοποιείται αφρώδες πολυστυρένιο. Το υλικό είναι ελαφρύ και οικονομικό. Χάρη σε αυτό, τα αρχιτεκτονικά στοιχεία μπορούν να δημιουργηθούν ανεξάρτητα. Παρά τα πλεονεκτήματα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το υλικό αυτό καίγεται γρήγορα και χαρακτηρίζεται από χαμηλή αντοχή. Μπορείτε να το βάψετε μόνο με ενώσεις με βάση το νερό.

Χαρακτηριστικά της πολυουρεθάνης

Ένα από τα πιο κοινά υλικά για τη δημιουργία ημι-στηλών είναι η πολυουρεθάνη. Από αυτό το υλικό μπορείτε να κάνετε προϊόντα με περίπλοκο μοτίβο. Η πολυουρεθάνη χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα. Ταυτόχρονα, μπορεί να αντέξει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του αέρα.

Οι πόρτες από πολυουρεθάνη μπορούν να τοποθετηθούν σε χώρους με υψηλή υγρασία. Η ζωή των προϊόντων της πολυουρεθάνης τους μπορεί να είναι περίπου 40 χρόνια. Οι μισο-στήλες πραγματοποιούν κάθε ζωγραφική και δεν καίγονται μετά από πολύ καιρό. Επιπλέον, το υλικό έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • η πολυουρεθάνη χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή, επομένως δεν παραμορφώνεται με το χρόνο.
 • τα προϊόντα που κατασκευάζονται από αυτό το υλικό είναι ασφαλή, δεδομένου ότι δεν απελευθερώνουν βλαβερές ουσίες.
 • Οι κύλινδροι από πολυουρεθάνη μπορούν να βαφτούν με υδατοδιαλυτά και ελαιώδη χρώματα. Δεν συνιστάται η χρήση νιτρώδους αχρήστου.
 • Η πολυουρεθάνη από γύψο μπορεί να πλυθεί χωρίς να ανησυχείτε για την κατάσταση της επιφάνειας.

Τις περισσότερες φορές, οι μισές στήλες ζωγραφίζονται με τη χρήση τέτοιων επιδράσεων όπως η πατίνα, η επιχρύσωση και η φθορά. Τα προϊόντα δημιουργούνται τραβώντας το καλούπι από τη λιωμένη μάζα ή αφρίζοντας.

Κατά την επιλογή των περιγραφόμενων προϊόντων, αξίζει να προσέξετε τις παλαίστρες της Europlast. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα προϊόντα για το σπίτι σας. Για να καθορίσετε τον τρόπο με τον οποίο αξίζει να καταχωρήσετε ένα σπίτι, θα πρέπει να εξετάσετε τις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται πιλάστες διαφόρων τύπων. Συχνά δημιουργούνται σε ένα σπίτι στην είσοδο στο οποίο υπάρχουν στήλες.

Previous Rockary i landskabsdesign
Next Видове пясъчници за деца

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Οι όροι 0 Comments

Τι είναι μια ηλεκτρική εγκατάσταση

Στην εποχή μας είναι πρακτικά αδύνατο να φανταστούμε οποιοδήποτε τομέα της βιομηχανίας χωρίς τη χρήση ηλεκτρολόγων. Γνωρίζουμε καλά κάποια σφαίρα της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά σε μερικούς έχουμε μια μάλλον

Οι όροι 0 Comments

Τι είναι τα ρολά

Πολύ συχνά, κοιτάζοντας τις προσόψεις των σπιτιών, δίνεται προσοχή στις μεταλλικές κουρτίνες, στα παραθυρόφυλλα ή στις πόρτες - ρολά. Αντιπροσωπεύουν ένα συγκεκριμένο είδος τυφλών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να

Οι όροι 0 Comments

Τι είναι ένας πυλώνας

Ο πυλώνας που χρησιμοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο είναι μια στήλη με μεγάλο τμήμα, που είναι απαραίτητη ως στήριγμα για επίπεδα και θολωτά δάπεδα σε ορισμένες κατασκευές. Απαιτείται επίσης με την

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

+ 31 = 32