Τι είναι το αρχείο καταγραφής

Τι είναι το αρχείο καταγραφής

Laga - το κύριο στοιχείο της κατασκευής του δαπέδου και των οριζόντιων δαπέδων σε σπίτια και κτίρια. Τα κούτσουρα δεν χρησιμοποιούνται σε κατασκευές μεγάλων πάνελ (αντικαθίστανται από πάνελ και οπλισμένες πλάκες δαπέδου), αλλά αυτές οι λύσεις είναι πολύ πιο ακριβές και χάνουν κατά βάρος.

Πώς να πάρει καθυστερήσεις

Η υστέρηση στην έννοια του κλασικού κτιρίου είναι μια ορθογώνια σχήματος ράβδος κατασκευασμένη από οικοδομικές ποιότητες ξύλου. Τα κορμούς ξηραίνονται και διατηρούνται για τουλάχιστον ένα έτος κάτω από ένα κουβούκλιο για να επιτευχθεί η απαιτούμενη περιεκτικότητα σε υγρασία του ξύλου.

Σημαντικό! Πριν από τη χρήση, τα κορμούς ελέγχονται για τυχόν ελαττώματα, ρωγμές και, εάν είναι απαραίτητο, ρυθμίζεται η γεωμετρία της ράβδου.

Laghi

Δεδομένου ότι τα κούτσουρα θα είναι στη βάση του σπιτιού σε υγρές συνθήκες, συχνά με την έλλειψη εξαερισμού, το ξύλο να είστε σίγουροι εμποτισμένο με προστατευτικούς παράγοντες. Αυτό εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα των δαπέδων, μειώνει την πιθανότητα παραμόρφωσης της επιφάνειας του δαπέδου, την εμφάνιση ρωγμών και βουρτσών δαπέδων. Ένα παράδειγμα εργασίας με ξύλινα κορμούς μπορεί να δει στο παρακάτω βίντεο:

Πολύ σπάνια, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν δομές στις οποίες χρησιμοποιούνται εξωτικοί τύποι υστέρησης: οι δοκοί είναι κατασκευασμένοι από πολυμερή υψηλής αντοχής, μεταλλικά, προκατασκευασμένες δομές. Αυτές οι προηγμένες μέθοδοι κατασκευής γίνονται προσεκτικά αντιληπτές από τους σχεδιαστές, κυρίως λόγω του κόστους και της καινοτομίας.

Τοποθέτηση του ημερολογίου

Χαρακτηριστικά τοποθέτησης

Η τοποθέτηση του κορμού γίνεται μετά την κατασκευή του θεμελίου, της γρίλιας ή της ξυλείας του κάτω γραβάτα. Δώστε προσοχή! Εάν υπάρχουν σημεία επαφής με σκυρόδεμα ή βάση από τούβλα, η υστέρηση είναι στεγανοποιημένη με πολυαιθυλένιο, υλικό στέγης πριν από την τοποθέτηση. Τα κατασκευή κορμών χαμηλά που στο έδαφος, τη διεξαγωγή την κατεύθυνση του ταξιδιού κορμών επιπλέον θέσεις στήριξης είναι κατασκευασμένα από κόκκινο τούβλο, και με στεγάνωση σε δοκούς θέση στήριξης.

χαρακτηριστικά εγκατάστασης της υστέρησης

Υπολογισμός των διαστάσεων και των αποστάσεων μεταξύ των καθυστερήσεων

Οι διαστάσεις της υστέρησης ποικίλλουν ευρέως, ακόμη και σε μία ανεπτυγμένη δομή και εξαρτώνται από το φορτίο σχεδιασμού στην επένδυση δαπέδου. Για τις συνήθεις συνθήκες διαβίωσης, μπορούν να δοθούν παραδείγματα του εκτιμώμενου πλάτους και του ύψους της υστέρησης, ανάλογα με το εύρος του διαστήματος.

  • Με ένα άνοιγμα όχι μεγαλύτερο από δύο μέτρα, συνιστάται η χρήση ξύλινων κορμών με διατομή 110 έως 60 mm.
  • Η αύξηση του ανοίγματος σε τρία μέτρα απαιτεί τη χρήση κορμών 150 έως 80 mm.
  • Σε εύρος 4 μέτρων, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια δοκό με διατομή 180 ανά 100 mm.
  • Για την απόσταση μεταξύ των σημείων του ποδιού της υστέρησης στα έξι μέτρα, το τμήμα της υστέρησης αυξάνεται στα 220 κατά 180 mm.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η εγκατάσταση πραγματοποιείται τοποθετώντας το κούτσουρο με την μεγαλύτερη πλευρά του τμήματος κατακόρυφα, αυξάνοντας έτσι την ακαμψία της δομής.

Η απόσταση μεταξύ των υστερήσεων επιλέγεται με βάση το προβλεπόμενο πάχος των σανίδων δαπέδου.

  • Η χρήση πάχους πάχους 30 mm απαιτεί ένα βήμα μεταξύ των υστερήσεων που δεν υπερβαίνει το μισό μέτρο.
  • Το πάχος της πλακέτας 40 mm σας επιτρέπει να αυξήσετε την απόσταση μεταξύ των υστερήσεων έως 70 εκατοστά.
  • Η σανίδα δαπέδου των 50 mm επιτρέπει την τοποθέτηση του κορμού σε βήματα ενός μέτρου.
  • Για κόντρα πλακέ και σανίδες ξύλου συνιστάται να μην υπερβαίνετε ένα βήμα από 40 έως 60 εκατοστά μεταξύ των υστερήσεων.
Προσοχή παρακαλώ! Οι παραπάνω υπολογισμοί υπολογίζονται κατά μέσον όρο και μπορούν να προσαρμοστούν σε ειδικές συνθήκες κατασκευής (μπάνιο, κουζίνα, βαριά εσωτερικά αντικείμενα).

Τελικά βήματα

Μετά από εσφαλμένο υπολογισμό και προετοιμασία, η ρύθμιση της υστέρησης πραγματοποιείται με τη βοήθεια συνδετήρων, γωνιών, βιδών, ανάλογα με τον τύπο της βάσης. Κατά την τοποθέτηση είναι απαραίτητο να παρατηρήσετε την οριζόντια θέση της υστέρησης σε σχέση με τις γειτονικές: αυτό θα εξοικονομήσει δυνάμεις και πόρους στα επόμενα στάδια της κατασκευής.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 + = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map