Mi a grillezés

Mi a grillezés

Rostvertk (ebből "növekedés" - rács és "verk" - épület) - egy olyan design, amely az épület egyenletes terhelését hajtja végre cölöpökre vagy alapokra.

Rostvertk - történelem és modernitás.

Az első grillezés rácsos rács volt, amelyen a padlót lefektetették. A modern grillezés fából vagy betonból készülhet. A fát egy törmelék vagy kavics párnára rakják, és könnyű épületeket építenek. A beton képes ellenállni a nehéz terheknek, és széles körben használják a polgári és ipari konstrukcióban.

rácsozat

A grillek besorolása a nulla értékhez képest.

Háromféle grillezési lehetőség van, attól függően, hogy hol van a nulla értékhez viszonyítva.

  • Magas, magas vagy emelt grillezés. A talaj vagy a víz nullpontja fölött helyezkedik el, és a kikötői létesítményekbe települ, amikor épületeket épít vízen vagy vizes élőhelyeken. A talaj fölé emelkedik, és lóg a levegőben, így elkerülhető az árvíz károsodása az épületben.
  • Magasított vagy őrölt grillezés. Olyan módon van elrendezve, hogy a teteje nulla értékű. Néha a létrehozásához a felső réteget eltávolítják a talajból, és egy speciális talajt helyeznek el, amely ellenáll a duzzanatnak.
  • Alacsony keresési földalatti grillezés. A legtöbb ipari épület és épület építésére használják. Jellemzője, hogy a mélység az elrendezés nullpontja alatt van. Egy apró gödör ásja alatta, amelynek alját talaj borítja, amely nem merül ki lényegesen, amikor lefagy.

A rostélytípusok az alkalmazott cölöpök függvényében.

A grillezés befejeződött cölöpökön vagy cölöpökön keverhető, amely az építési folyamat során keletkezik, továbbá van egy változata a rácsok elhelyezésére fúrt cölöpökön.

  • Az elkészített cölöpökön készült grillező a speciálisan előkészített faoszlopokat, csöveket vagy vasbeton oszlopokat köti össze.
  • A fúrt cölöpökön végzett grillezés megerősítéssel és betonozással történik az építés során. Cölöpök előállításához fém- vagy polimer csöveket használnak, amelyek belsejében fémszerelvények vannak felszerelve, homok és törmelék az aljára történő öntéshez, valamint egy olyan polimer film, amely megóvja a bolyhó alját a felszín alatti víz hatásától. Az öntés anyaga nagy szilárdságú beton. Keményedése után a cölöpöket grillsütők kapcsolják össze, amelyeket a zsaluzatba öntünk és szükség esetén megerõsítenek.

Melyek a grillezési módszerek az elrendezés módszerével?

Különféle lehetőségek állnak rendelkezésre a rostélyozáshoz. Ez lehet egy betoncsík, amelyet úgy alakítanak ki, hogy a zsaluzatba erősítéssel vagy anélkül alakul ki, vagy lehet szilárd vasbeton födémcsatlakozó oszlop vagy cölöp.

A könnyűszerkezetekhez tartozó grillező lehet fagerendák, önmagukat összekötő cölöpök és a ház jövőbeli falainak támaszai.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 23 = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map