Mi a redőnyök

Mi a redőnyök

Nagyon gyakran, a házak homlokzatára tekintve, figyelmet kapnak a fémfüggönyök, az ablakok és az ajtók bezárása - a redőnyök. Ők egyfajta árnyékolást jelentenek, amelyeket úgy terveztek, hogy megóvják a házat a betolakodóktól.

Továbbá, a redőnyök jó módja lehet a helyiség hőmérsékletének beállítására. Zárt formában a redőnyök védik a napsütéstől, az erős széltől és az esőtől, így segítve a kényelmes mikroklímát a házban.

Hogy működnek a vakok

Ahhoz, hogy megértsük, mi az alapja az ilyen vakok alapjainak, érdemes részletesen megfontolni a fő elemeit:

 • Roller redőny. Ez egy rétegelt felület, amely különböző anyagokból készül, és változó méretű. A lamellák műanyagból, alumíniumból vagy acélból készülhetnek;
  tanács! Ahogyan a gyakorlat azt mutatja, azok, amelyek alumíniumból készültek, a leginkább ellenállnak a rombolásnak és a tartós hengereknek.
 • mozgó tengely. Biztosítja a penge mozgását a vezetők mentén;
 • védődoboz. Felhívják a szerkezet integritásának megőrzésére, megvédve az agresszív külső hatásoktól;
 • Azok a vezetők, amelyek mentén a görgőzár elmozdul.

A redőnyök megjelenése meglehetősen egyszerű. De a színes megoldások széles választékának köszönhetően ezek a designok nemcsak a házat védik, hanem a homlokzat díszévé is válnak. Mindenki képes lesz tökéletesnek lenni maguknak, és egyes esetekben egy egyedi projektet rendelni védőhullámok gyártásához.

A gördülő rendszerek előnyei

Milyen előnyökkel jár a védőhengerek alkalmazása:

 1. Engedje meg, hogy megakadályozza a behatolást a ház a rablók és a jogosulatlan személyek.
 2. További hő- és hangszigetelés biztosítása otthon.
 3. Egyszerű telepítés és karbantartás.
 4. Az árak széles skálája, függetlenül attól, hogy milyen pénzügyi lehetőségekkel élvezheti a redőnyök előnyeit.
 5. A termék széles színe és árnyalatai lehetővé teszik, hogy sikeresen bejusson a tekercsbe a ház homlokzatának bármilyen stílusához.

A gördülő rendszerek profilja

A Roller Shutter profilok az első dolog, amit keresni kell vásárláskor.

Nézzünk három fő profil típust.

Lite opció hab töltőanyaggal. Jellemzője az alacsony súly és az alacsony ár. A hővédelem és a zajszigetelés feladata otthoni megoldás, de védekezésként válassza ki a redőny robusztusabb változatát.

Zökkenőmentes, megerősített profil - a legsikeresebb megoldás, amely biztosítja a ház védelmét a behatoló betolakodóktól. Nagy erőssége és védelme a betörés ellen.

Minden hegesztett rácsprofil nagyon gyakran megtalálható a boltokban, tálcákban és egyéb kiskereskedelmi üzletekben. Az alapvető védelmi funkción kívül a redőnyök meglehetősen jó áttekintést nyújtanak az ügyfelek belső teréről.

Roller Shutter funkciók

A mai napig nagyon nehéz megtalálni egy értékes alternatívát a redőnyök számára, mivel nagyon sok fontos funkciót ötvöznek.

A lakástulajdonosok védelme nemcsak a meghívott vendégek látogatásától, hanem az utcától való idegen kilátásokból is. A zárt redőnyök teljesen elrejtik a belső tereket a külvilágtól, ezzel védve a ház kényelmét, csendjét és nyugalmát.

Védelem a negatív légköri jelenségekből, por és zaj. A leeresztett redőnyök magasságának beállításával beállíthatja a napfénynek a házhoz való hozzáférését. A hő hatására ez a technika segít fenntartani a hőmérsékletet, és télen megvédi a hóvihar ellen. A redőnyök is megakadályozzák az idegen hangok és porok bejutását otthonába.

Vigyázat! Egy nagyvárosban ez a probléma nagyon akut, és a redőnyök beépítése az ablakokra és az ajtókra segít megoldani.

Pénzt takarítanak meg fizetni a villamos energiát. A ház védelme a közvetlen napfénytől, a redőnyök biztosítják a kényelmes mikroklímát a házban anélkül, hogy más készülékeket, például légkondicionálót használnának. Így sok pénzt megtakaríthat a villanyszámlák számlázására.

Egyszerű működés. A modern redőny-modellek automatikus vezérlésű érzékelőkkel vannak ellátva, ami jelentősen javítja az elem használatának minőségét.

A működés biztonsága. Azon kívül, hogy csak a környezetbarát anyagokat használják a tekercsek gyártása során, az a képesség, hogy belülről belül gyorsan megnyíljanak, bizonyos helyeken üdvözülés lehet mind az emberek számára, mind pedig a ház anyagi értékeinek megőrzésére.

Záróeszközök

A védő redőnyök számos reteszelő eszközzel vannak ellátva, amelyek nem csak a ház belsejének elérését szolgálják, hanem blokkolják az utcai törés kísérletét is.

Tekintsük a lezáró mechanizmusok fő típusát.

Oldalsó támaszok. A legegyszerűbb módja annak, hogy bezárják a redőnyöket a házban. Ehhez csak a speciális karokat kell áthelyezni a vászon közepére.

fontos! Az ilyen zárszerkezet telepítése nem igényel nagy beruházásokat és tapasztalati robotokat.

Alsó zárakat. Az alsó konzolba épülnek és csak a kulcsból játszanak.

A felső zárak a tengelyen vannak felszerelve, és fő céljuk a gördülő kapu gördülése megakadályozása. A felső zárak az elektromos meghajtótól működnek, és a vezérlőpanel vezérli őket.

Elektromos zár kulcs segítségével kombinálja a nyitási kényelmet a kezelőpanellel és lehetőség van arra, hogy a görgős ajtót manuálisan rögzítse egy gomb segítségével.

A redőnyök felszerelése attól függ, hogy az ablakon vagy az ajtón hol helyezkednek el a redőnyök, a telepítésük módja. Ahogy a gyakorlat azt mutatja, a leghatékonyabb és a betörésnek ellenálló megoldás egy nyíláson belüli görgős redőny beépítése a dobozhoz.

következtetés

A védő redőnyök modern és stílusos eszközök, amelyek nemcsak védelmet nyújtanak Önnek és otthonának a különféle kellemetlen külső tényezőkből, hanem egyéni és stílusosabbá teszik az épület homlokzatát.

Hogyan telepítsük függetlenül a redőnyöket az ablakokon, részletesebben a következő videóban tanulunk

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map