Automaattinen GSM-hälytysjärjestelmä autotallille

Automaattinen GSM-hälytysjärjestelmä autotallille

Turvallisuuden suojaamismahdollisuudet penetraatiosta ja hakkeroinnista ovat paljon, kalliista hälytyksistä fyysiseen turvallisuuteen tai ansojen asentamiseen. Jokainen vaihtoehto autotallin suojaamiseksi on viritetty "saaliiksi", ja ne ovat kaikki tehokkaita omalla tavallaan. Jos järjestelmää, jolla on suuri vastausprosentti ja suhteellisen luotettava signaalin ilmoitus- tai lähetystapa, on tällöin haluttu käyttää hälytysjärjestelmää vartioimaan autotalli. Tässä on tietty järkevyys, sitä nopeammin GSM-signaali tai viesti tulee, sitä korkeammat mahdollisuudet pysäyttää autotalli.

Miten autonominen GSM hälytys autotallille

Vakiona turvajärjestelmä koostuu useista moduuleista:

 • Anturijärjestelmä, joskus valokuva- tai videokamera;
 • Ohjauspaneeli GSM-signaalilähettimellä. Joissakin malleissa ohjausyksikkö on jaettu kahteen laitteeseen: komento ja lähetinvastaanotin;
 • Virtalähde ja sireeniruuvi.
Lisätietoja! 90% edullisista GSM-hälytyksistä on toiminnallisesti järjestetty samalla tavalla, mikä tekee hyökkääjän helpommin hyökkäämään tai torjuttamaan turvalaitteita.

GSM-hälytysten toiminta poikkeaa vähän klassisesta langallisesta järjestelmästä. Käytön jälkeen anturin, esim., Anturi avaamalla autotallin ovi, kytketty GSM-moduuli ja suoritetaan peräkkäin useita numeroita ohjelmoitu elektroninen tietoväline tai muisti, laitteen. Samanaikaisesti SMS-sanoma lähetetään koodin muodossa tai laukaistun anturin nimellä, jos videokamera on asennettu sarjaan, hyökkääjän kuva voidaan lähettää.

GSM-videotallennus autotalliin pidetään väärien hälytysten vastaisemmaksi, se maksaa enemmän ja vaatii erityistä tietämystä ohjelmiston käyttöönotosta. Mutta samaan aikaan, jos murtajaa ei pidätetty rikoksen kohdalla, autotallin omistajat näyttävät dokumentaarista aineistoa, mikä auttaa usein etsimään rikollista.

GSM-hälytysjärjestelmän valinta ja asennus

Tähän mennessä on olemassa suuri joukko erilaisia ​​GSM-hälytyksiä, joilla on valtava määrä erilaisia ​​toimintoja ja vaihtoehtoja. Keskimäärin autotalli suojan tällaista järjestelmää käyttäen maksaa 5- 7.. Ruplaa per sarja, noin 1- 2tys signalointi asennettavaksi autotallissa, ja kuukausittain tilille täydennystä riippuen tiedonsiirtonopeuden.

Kuinka valita hälytysjärjestelmä autotallille

Kun valitset hälytysjärjestelmän, noudata seuraavia ohjeita:

 1. Valitse yksinkertainen järjestelmä, jolla voit hallita suojauslaitetta näppäimistöstä ilman, että käytät avainohjaimia tai sovelluksia Android-puhelimissa. Mitä yksinkertaisempi järjestelmä on hallinnassa, sitä luotettavampi se on käytössä;
 2. Pakkauksessa on oltava vähintään kaksi anturia - liikeanturi ja sytytysanturi - savu. Jos autotallissa on liesi avoin polttokammion ja palovaroitin asennettu autotallissa ei ole mitään järkeä, se on parempi asentaa ylimääräinen liiketunnistin, tehokkuutta, joka on paljon korkeampi muun tyyppisiä antureita;
 3. Autokoriyhteistyön olosuhteissa on järjetöntä asentaa sireeni-revuuni autotalliin, ellei tietysti alueella ole fyysistä suojaa. Muussa tapauksessa väärät hälytykset ja sireenit aiheuttavat paljon ongelmia naapureiden kanssa;
 4. signalointi piiri on toimittava luotettavasti missä tahansa lämpötilassa ja voidaan kytkeä ulkoiseen lisäksi akku vain, joten ei ole vaaraa uupumuksen tarjonnan piirin oikosulku purkauksesta tai hitsauksen aikana naapureita.
Vihje! Joissakin GSM-signalointijärjestelmissä, kuten esimerkiksi "TAVR", malli tarjoaa ulkoisen radiomoduulin, joka voidaan varustaa autotallin ulkopuolella. Tämä periaate on erittäin kätevä antaa, mutta sillä ei ole erityistä etua autotallin osuuskunnan olosuhteissa.

Jos tunne on tietoinen GSM-hälytyksen läsnäolosta autotallissa, hän käyttää elektronista "äänenvaimenninta", jonka etäisyys on vähintään 15 metriä tai muuten signaalin neutralisointi.

Jos haluatte, tänään on monta yksinkertaista ja luotettavaa hälytysjärjestelmää. Esimerkiksi tuotemerkin "Sapsan" tai "Sentinel" -tuotteet eivät ole huonompia kuin kiinalaiset tai saksalaiset GSM-hälytysjärjestelmät. Samanaikaisesti ne ovat helpommin luotettavia ja luotettavampia. Esimerkiksi "Peregrine 4PRO", tavallisten toimintojen lisäksi, voit kuunnella puhelinta mikrofonin hälytysäänien ja äänien kautta autotallissa.

Hälytys omalle autotallille

Jos sinulla on jonkin verran kokemusta sähkölaitteista, voit asentaa GSM-signaloinnin itse autotalliin. Lähes kaikilla GSM-järjestelmillä on kolme päätoimintatapaa: testi, turvallisuus ja velvollisuus. Järjestelmäelementtien kokoonpano ja kytkentä voidaan saada mukana olevasta dokumentaatiosta tai verkosta ja lukea samanaikaisesti virheellisen asennuksen virheistä ja ongelmista.

Ennen GSM-hälytysten poistamista ja asentamista autotallissa on tarpeen asentaa elektroniikka kotiin ja testata sen toiminta kaikissa tiloissa. Jos ei ole mitään ongelmaa, voit mennä ja laittaa elektroniikka autotalliin. Ensinnäkin valitaan ohjauspaneelin asennuspaikka.

Usein hälytysvalmistajat asentavat yhden liiketunnistimen paneeliin, joten paneeli on sijoitettava siten, että anturi kattaa autotallin suurimman mahdollisen alueen. Mutta se ei ollut silmiinpistävä tutustujille, jotka tulivat "käyntiin", rentoihin vierailijoihin ja uteliaisiin ohikulkijoihin.

Suurin osa tapauksissa autotallissa on auto, vastaavasti, on suuri määrä varjostettuja alueita, joten ei ole paikallaan asentaa kaksi tai jopa kolme anturia autotallissa.

Vaikeampaa on kysymys siitä, miten asennetaan GSM-hälytys teräslevyyn tai sandwich-paneeleihin. Seinien hyvä seulontakyky voidaan ratkaista vain ulkoisen radiomoduulin avulla, joka asennetaan kattoon iskunkestävän muovin suojakotelossa.

GSM-signaalijärjestelmän kokoaminen itse

Halutessasi et voi ostaa valmiita paketteja tai asennuspakkauksia ja yrittää tehdä yksinkertaisen radiomoduulin, jossa on yksi anturi, joka avaa autotallin ovet. Tätä varten tarvitset vanhan, mutta täysin toimivan GSM-puhelimen laturiin, läheisyysanturiin, jossa on käyttöelementti ja johtosarja.

Puhelin on purettava huolellisesti, poista kuminauha soittopainikkeilla ja virranhallinnalla. Kortti on paikallaan folion alla kappaleet kutsunappivariaation varovasti yhteyttä ja kaksi juote lanka kierretään irti pituus puhelimen asennuspaikan pisteen asennus kosketuksettoman anturin oveen.

Mistä valitset anturin sijainnin, riippuu itsetuhoisen hälytysjärjestelmän vakaudesta murtamiseen ja neutralointiin. Itse anturi voi olla pari ampulli reed-kytkin ja magneetti, tai perinteinen pienjänniteverkko mikrokytkin.

Kun painat mikrokytkintä, yhteystiedot sulkeutuvat ja puhelin reagoi ikään kuin painoit soittopainiketta. Järjestelmä pysäyttää kaikki tulevat puhelut ja tekstiviestit, poistaa PUSH-viestit käytöstä ja asettaa valikon puhelinnumeroon.

Kun ovet suljetaan, ovenlehti painaa mikrokytkimen koskettimia ja pidä sitä kiinni ilman, että portti on auki. Vapauttamisen jälkeen yhteys toimii ja tilaaja soitetaan puhelimeen. Jos portti on löysä ja voi taputtaa tuulta, sen on oltava valmis pehmeillä kumitiivisteillä.

johtopäätös

GSM-hälytys on tullut de facto standardiksi sen luotettavuuden ja pitkän kantaman vuoksi. Nykyään, harvoin poikkeuksin, ei ole paikkoja, joissa matkaviestinnän kattavuus ei ole katettu, ja näin ollen signaali siitä, että yritys saapuu autotalliin, tulee sinulle viestin tai puhelun muodossa. On paljon vaikeampaa selvittää oikea algoritmi vastattavaksi vastaanotettuun puheluun, mutta nämä ongelmat ovat suhteellisen helposti ratkaistavana tekemällä johtopäätös tietoturvayritykselle.

 • Pumppuautomaatiojärjestelmä

 • Kuinka laskea virrankulutus

 • Syyppiset sähkölämmitetyt pyyhekiskot

 • Pintapumpun asennus kaivoon

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 9

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map