Comments 0 0 0 Views

Hiekka pestään

Hiekkiseokset, sora- ja savimassat ovat eräänlainen minkäänlaista rakennetta oleva veri, joka on peräisin teollisuuslaitoksista yksityiseen kotitalouskäyttöön. 99% perusrakennelmasta ja täyteaineet valmistetaan hiekan pohjalta. Parannetun rakenteen seosten avulla voit saavuttaa paremman laadun ilman paljon kustannuksia. Näistä materiaaleista voi olla kylvetty, pesty ja hienonnettu hiekka.

Hiekkamassojen arvot

Hiekkamerkit, toisin kuin optiset, kvartsit ja kohdun, eivät ole kovin puhtaita, niillä on valtava määrä epäpuhtauksia savea ja orgaanisia materiaaleja muodossa. On selvää, että saastumisen aste vaikutti merkittävästi betonin tai muurauslaastin laatuun. Rakentamisen määrä on aina ollut suuri, hiekkamateriaalien erikoiskoulutus ja jalostus oli kallista, joten GOST-rakennusmateriaaleille, esimerkiksi GOST nro 8736-93, jakautui hiekka kolmeen luokkaan:

  • Suuri materiaali - jonka raekoko on 2,8-5 mm;
  • Keskimääräinen hiekka, jonka jyvät ovat 2,0-2,8 mm;
  • Hieno seulonta tai hiekka kylvetty seulalla, jonka silmäkoko on 2 mm.
Lisätietoja! Koon lisäksi sääntelyasiakirjat määrittelivät saastumisen - enintään 0,03% ja hiekan massan radioaktiivisen taustan. Muita ominaisuuksia tietyntyyppisten töiden laadunvalintaan ei ole olemassa, koska vettä tai savea ei ole.

Perinteinen menetelmä kuivan hiekan massan erottamiseksi seulalla mahdollistaa vain hiukkasmassan kvalitatiivisen erottamisen kokoluokkiin, poistaa orgaanisen aineksen, raudan, magnesiumin ja hiekan sisältämät alumiinioksidit, on käytännössä mahdotonta.

Mikä hiekka on parempi

Käytännössä, laatu ja sopivuus hiekkainen materiaali ei yleensä määritellä tarkat parametrit seoksen, ja koko ja valmistusmenetelmä. Siten, karkea hiekka on parhaiten betonin valu suuri paksuus, keskimääräinen hiekka käytetään muurauslaasti, ja hieno hiekka liejunsekaista irrotettavan käytetään lisäaineina valmistettaessa tietyntyyppisiä rakennusmateriaalit, kuten esimerkiksi silikaatti lohkoja.

Kaivoksen louhos ja joen raaka

Toinen määrittelykriteeri on hiekan massan uuttamismenetelmä. Uskotaan, että rakennustyön paras vaihtoehto on joen pesty hiekka. Joen pohjasta poistuva hiekka-aine, joka pestään hydraulisella tiivisteellä, on korkealaatuinen tekijä, homogeenisuus ja puhtaus. Tällaisen ilon kannalta on melko kallista, mutta tällaisen materiaalin kysyntä on niin suuri, että pesty jokehiekka vaihdetaan 100-140 ruplaa pussia kohti. Pussissa oleva pesty hiekka otetaan kotitalouksien tarpeisiin, lasten hiekkalaatikoiden täyttämiseen, pieniin rakennustöihin ja kotitalouskäyttöön. Suuren kysynnän ansiosta kauppiaat ovat sopeuttaneet pussin tavallisen louhosmateriaalin peseytymiseen ja myymiseen tarjoamalla sitä hiekkajäänteenä.

Karkeiden hiekkakivien erottaminen louhoksesta on melko yksinkertainen - hiekan hiutaleiden muoto ja koko. Joen materiaali, pestään ja huuhdellaan vedellä, on pyöristynyt muoto, se on voimakkaampi ja enemmän muovia betonissa. Kraatterin hiekka näyttää enemmän murtuneelta ja likaiselta.

Joki-hiekka on valkoinen ja puhdas, louhos, pestään ja kemikaalilla hoidetaan, säilytetään ruosteinen tai harmaa sävy rauta- ja alumiinisuoloista.

Toiseksi laatua on hiekka pestävä kaivos. Louhumaramateriaalin pääasiallinen haitta on suuri joukko savea ja orgaanisia suoloja. Louhinnan kaivoksessa käytetään vesihöyryjä, jotka pese hiekkakerrokset erityisiin sedimentaatiosäiliöihin, savea ja mutaa suodatetaan ja saadaan enemmän tai vähemmän stabiili pesty hiekka.

Puhtaan karkean materiaalin saamiseksi louhoksen puhtaimmat osat valmistetaan louhintalaitteilla, lastatetaan ja lähetetään valmisteleville asemille, jolloin niitä käsitellään seuraavalla tavalla:

  1. Ilmakilpailuissa hiekka kuivataan ja jaetaan painon mukaan;
  2. Suurimmista fraktioista valitaan puhdistetumpi osa;
  3. Huuhtele palaavalla vedellä.

Kuivumisen jälkeen tällainen hiekka tarjotaan myytäväksi pusseina kalibroiduksi ja pestyksi hiekkaperipuuksi.

Lisätietoja! Erityisen kriittisten esineiden rakentamiseen käytettävien hiekkamassojen kohdalla karkeat hiekat voidaan altistaa kemiallisille reagensseille, jotka lisäävät hiekan jyvien pinta-alaa.

Siksi, jos talo tarvitsee puhdasta hiekkaa, se on parasta ostaa pestyjä netarirovanny materiaalia, että ensinnäkin se on halvempaa, ja toiseksi, on varmasti puhdas pinta-aktiivisia aineita ja lisäaineita desinfiointiaineita.

Pestyyn hiekkaan

Saada korkealaatuisia hiekka pestään louhosalueesta on teknisesti ole ongelma, kysymys lepää materiaalin ominaisuuksien vakauden. Hiekan louhoksen, jossa teollinen tuotanto hiekka on suuria määriä yleensä edustaa kerrostaminen materiaalia, joilla on erilaiset ominaisuudet, mikä vaatii säännöllistä siirtyminen kallis ja tekee puhdistusta. Pestiin joki hiekka, vaikka yksinkertainen pesu vedellä on vähintään määrä suolaa pinnalle rakeiden.

Jäteveden orgaanisen aineen läsnäollessa siltistä ja jokiveden aineista pesty joen hiekka on paljon paremmin kiinni betonin sementtirehuista kuin edes kemiallisesti syövytetystä meriseoksesta.

Merivedestä uutettua hiekkamassaa pidetään vähiten sopivana rakennusteollisuudessa, teiden järjestämisessä ja jopa maisemasuunnittelussa. Tällaisen materiaalin kalsiittityyppi johtaa osittaiseen liukenemiseen betoniseoksissa ja pitkäaikaisen vuorovaikutuksen aikana happamien ainesosien kanssa se menettää voimakkaasti massaa.

johtopäätös

Yksi mielenkiintoisimmista hiekkamassajärjestelyistä on lämpökäsitelty hiekkaseos. Tällaisessa pestyssä hiekassa päähän hiekajakeista on muodoltaan pitkänomaisia ​​teräviä siruja ja neuloja, jolloin valmiin seoksen korkea tarttuvuus on melkein sileä betonipinta. Tällaisia ​​täyteaineita käytetään laajalti erilaisissa syvälle tunkeutuvissa alukkeissa.

  • Stucco Yunis Teplon

  • Foamblocks: omistajan palautetta

  • Kuinka monta vaahtolohkoa on kuormalavassa

  • Hyödyt ja haitat lämpöpattereista

Previous Arbor med komfur og grill
Next Bagaimana membangun ruang bawah tanah di bawah gudang

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Artikkelit 0 Comments

Katon eristys polyuretaanivaahdolla

Jos harrastat kodin lämpenemistä, sinun pitäisi tietää, että ei riitä eristää vain rakennuksen seinämiä. Jotta eristys olisi tehokas, sinun on lisäksi tehtävä katon eristys. Tilastot osoittavat, että lämpöhäviö tapahtuu seinien,

Artikkelit 0 Comments

Antistaattinen linoleumi «Tarkett»

Antistaattinen linoleumi - eräänlainen, joka auttaa torjumaan staattisen sähkön kertymistä. Linoleumi on valmistettu huonosti johtavista aineista, kun se kulkee sen päälle, on sähkövarauksia. Ne ovat pieniä eivätkä aiheuta vaaraa ihmisille,

Artikkelit 0 Comments

Keittiö, jossa erkkeri: modernit design-ideat

Viime aikoina epätavalliset tilat täyttyivät lähinnä yksityisellä sektorilla. Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana käytössä on suuri määrä monikerroksisia rakennuksia, joissa ikkuna-alueella on kätevä haaroitus. Alkuperäinen asettelu erkkeri-ikkunalla houkuttelee luovia ihmisiä antaen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

+ 47 = 56