Kaksikerroksinen autotalli

Kaksikerroksinen autotalli

Nykyaikaiset autoilijat suorittavat usein korjaus- ja huoltotoimia suoraan autotallissa. Kuitenkin harvalla on varaa tilava huone, joka vastaisi kaikki omistajan tarpeet. Esimerkiksi niillä on suuri määrä työkaluja, joten sinun on varattava paljon tilaa.

Toisen kerroksen läsnäolo sallii sinun sijoittaa autotalliin täydellisen auton lisävarusteiden. Lisäksi tällainen ratkaisu voi parantaa ajoneuvon suojauksen tasoa saostuksesta. Monia kerroksia olevien autotallien hankkeita luodaan ottaen huomioon ullakon laitteistot olohuoneeseen.

Joitakin vaikeuksia

Autotallit, joissa kaihtimet näyttävät varsin houkuttelevilta, mikä on toinen plus kaksikerroksisen rakenteen hyväksi. Jotkut autoilijat valitsevat tämän vaihtoehdon, jos kyseessä on suuri autotalli - kun se tarvitsee 2 autoa. Joissakin tapauksissa jopa toisessa kerroksessa järjestetään myös olohuone.

Positiivisten sivujen lisäksi on muutamia haittoja, jotka tuovat kaksiportaisen autotallin laitteiston:

 • Auton lämmittämisen aikana ylätila voidaan täyttää pakokaasuilla, joilla on kielteinen vaikutus terveyteen;
 • polttoaineena säiliöissä sekä öljyt ovat tulenkestäviä aineita;
 • jos varustat autotallin autotallin asuinrakennukseksi, sinun on ilmoitettava siitä, mikä merkitsee lisäkustannuksia.

Kuitenkin, kun käytettävissä on puutetta hyödyllistä tilaa, asuin ullakko tai ruokakomero toisessa kerroksessa autotalli on paras vaihtoehto.

Rakennusominaisuudet

Jotta voit ymmärtää, miten voit tehdä kaksikerroksisen autotallin, sinun on tehtävä suunnitelma. Laskelmissa otetaan huomioon tilojen pinta, kattokorkeus, materiaalit. Jos autotalli ajetaan itsenäisesti, sinun on valittava yksinkertaisin projekti. Jokainen kerros tulisi tehdä erikseen. Piirustuksessa on ikkunoita, ovet, viestintä, väliseinät.

Myös kaksikerroksisen autotallin rakentamisen tärkeä kohta on portaikon sijainti. Se voi olla sekä rakennuksen sisäpuolella (kätevin vaihtoehto) että ulkopuolella (yksinkertainen toteutus). Jos autotalli sopii oikein, on parempi ottaa yhteyttä ammattilaisiin.

Vihje! Jos tarvitset halvan autotallirakenteen ullakolla, kannattaa kiinnittää huomiota vaahtolohkoihin.

Materiaalilla on suuri lujuus ja pieni paino. Sen käyttö vähentää rakennuskustannuksia 20-25%.

Ennen kuin aloitat autotallin rakentamisen ullakolla, sinun on selvitettävä tarvittavat tiedot rakennettavasta maastosta. On tarpeen tietää maaperän jäädyttämisen syvyys, maaperän veden nousun taso. Saatujen tietojen perusteella valitaan säätiön tyyppi. Oikeilla laskelmilla säätiö toimii monta vuotta. Voit rakentaa kaksikerroksisen autotallin tarpeeksi nopeasti, jos valitset yksinkertaisen teknologian ja halvan materiaalin.

perustusten

Useimmissa tapauksissa monikerroksinen autotalli, jossa on ullakko, on järjestetty monoliittiseen pohjaan, joka on vahvistettu kaksinkertaisella vahvistuksella. Jos rakennat yhden tarinan autotalliin, se riittää asettamaan yhden metallikerroksen kerroksen. Säätiön kaatamisen aikana on mahdotonta sallia pitkiä taukoja. Muutoin säätiön lujuus vähenee huomattavasti.

Tärkeää! Kun suunnittelet autotallin kahdelle autolle, voit tehdä teipin pohjan ja kaataa lattia erikseen.

Jos teet autotallin seinät vaahtolohkon ullakolla, ei ole tarvetta vahvistaa pohjaa. Kuitenkin mobiili tai heikko maaperä, paras vaihtoehto on rakentaa monoliittinen levy. Myös tässä tapauksessa ei ole suositeltavaa suorittaa tarkastuskaivoa.

Säätiön rakentamisen aikana toteutettavat vaiheet:

 • Merkintä. Kun piirustus on valmis, voit tehdä merkinnän. Se auttaa kaivamaan kaivettuja kaivoksia betonin kaatamisen yhteydessä.
 • Kaivanto. Kuopan syvyyden on oltava maaperän jäädytystason alapuolella.
 • Hiekkakerros (tyyny) asetetaan alareunaan, jolloin muotti on valmis ja vahvistus on asennettu.
 • Betoniseos kaadetaan välittömästi kaivannon koko pituudelta.
 • Sen varmistamiseksi, että betoni on täysin jäädytetty, on tarpeen jättää perusta useille viikoille.
 • Kun alusta kuivuu, se peitetään vedeneristyksellä - kateaine kahdella kerroksella.

Kun kaikki nämä vaiheet on suoritettu, voit rakentaa seiniä. Niiden asentaminen vaatii erityistä huomiota. Esiintymisprosessi näkyy alla olevassa kuvassa.

seinät

Rakentaa autotalli ja ullakko, usein sovelletaan tiili tai vaahto estää. Jälkimmäinen vaihtoehto on halvempi käytännöllinen. Lisäksi materiaalin lämpöjohtavuus on huomattavasti matalampi kuin tiilen, mikä mahdollistaa huoneen optimaalisen lämpötilan säilymisen. Myös seinien rakentaminen hiekkalaatikosta kestää vähemmän aikaa - materiaalin levyt ovat suuria verrattuna tiiliin.

Ennen seinien on oltava vesitiivis perustus. Tätä varten käytetään usein kattomateriaalia. Portin kehys on aidattu niiden pystyttämisen aikana. 60 x 30 x 20 cm: n lohkoja käytetään laakerin seinämien valmistukseen.

Ensimmäinen rivi tulee pakata erityisen huolellisesti. Ensinnäkin kaikki sääntöjenvastaisuudet on poistettava. Rivien välisen tarttumisen lisäämiseksi on vahvistettava niiden vahvistamista. Ensinnäkin tangot on upotettu alariville ja lomittunut sitten joka neljään riviin. Leikkaaminen on asetettava erityiselle liimalle. Portin ja ikkunoiden avaamiseen on oltava lankavahvistin.

Autotallin päällekkäisyys suoritetaan 2,5 metrin korkeudelle. Rakenteen luotettavuuden varmistamiseksi kannattaa ostaa betoniteräksiä.

Tiiliseinät

Jos seinät on rakennettu tiilistä, sinun on noudatettava tiukasti polttovälineiden ja vuorien tekniikkaa. Jotta seinä olisi vahva, sinun on valittava yhden ja puolen tiilen paksuus. Vahvistus on järjestetty jokaiseen 5 riviin muuraukseen. Pylväät vahvistuvien betonilaattojen tiiliseinien lohkona olisi vahvistettava hihnoilla.

Ullakkokerroksen rakentaminen

Kattolaitteen jälkeen on tarpeen tehdä ullakolla. Garan- tia varten tavallinen katto tehdään tavallisesti kannuilla. Katto on vedenpitävä ja eristyskerros asetettu. Uloskäynti ullakolle on varustettu luukun kautta.

Harjat on asennettu kantaviin seiniin. Taivutetut levyt on peitetty kattohuopilla. Myös katolle käytetään usein aaltopahvia tai liuskekiveä. Ullakolla seinät ajetaan optimaaliseen korkeuteen vahvistusverkolla. Voit varustaa ikkunat käyttämällä pylväitä tai katon rinteitä. Kun seinät ovat valmiit, voit alkaa eristää ullakko.

Seuraavaksi tikkaat asennetaan autotalliin. Se voi olla metallinen tai puinen. Lopulliseen rakenteeseen tehdään tarvittavat viestinnät, lattiat levitetään. Talon viimeistelymateriaalit valitaan riippuen ullakolla. Se voi muuttua olohuoneeksi, työpajaksi, varastoalueeksi.

tulokset

Kaksikerroksisen autotallin luomisessa on syytä miettiä säätiön asianmukaista järjestelyä, vahvan seinämän rakentamista ja ullakolla valmistelua valituille tehtäville. Lisäksi sinun on päätettävä materiaalin ja rakennuksen katon. Ennen työn aloittamista on tärkeää laatia autotalli piirros oikein, huomataan ovet, ikkunat, viestintä.

Rakennettaessa kaksikerroksista autotallia vaahtobetonimateriaalista kustannukset pienenevät merkittävästi. Rakennusaikaa vähennetään myös. Turn garret Garret ei voi olla vain olohuoneessa, mutta myös työpaja tai korjaus.

 • Kasvihuone, jossa päällinen katto

 • Taittuvat tikkaat ullakolle omin käsin

 • Polykarbonaatista valmistettu kasvihuone

 • Varasto, jossa päällinen katto 3x6

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map