Comments 0 0 0 Views

Korjaa autotallin katto omalla kädelläsi

Jokaisella kateaineella on oma käyttöiänsä. Kun se umpeutuu, syntyy ongelma ja se on korjattava katolla. Tämä tehdään erityisesti autotallissa. Loppujen lopuksi talon katto on peitetty kalliilla kestävällä materiaalilla, kuten metallikattoilla, bitumilaattoilla ja saumakatoilla.

Mitä tulee autotalliin, kattoa käytetään tavallisesti pehmeisiin kattoihin, kuten ruberoidiin. Kattavuus on halpa ja palvelee jopa 10 vuotta. Käytön aikana ilmenee vähäisiä vaurioita. Ne voidaan tiivistää laastari tai peittää bitumipitoisuus. Ja mitä jos kansi on jo ohittanut itsensä? Selvitämme, miten kattopuutarhat korjaavat itseään.

Hänen kanssaan aloittaa työn

Aluksi se kaikki kiehuu katon valmisteluun. Sinun täytyy päästä ulos ja arvioida kattavuutta. Tätä varten tarvitset tikkaita.

Kiinnittää huomiota! On suositeltavaa työskennellä kesällä, kun aurinko paistaa.

Seuraavaksi sinun tehtäväsi on poistaa vanha kansi. Useimmiten se on pehmeä katto. Puhdistukseen:

 • veitsi;
 • taltta;
 • kirves;
 • luuta;
 • harjalla.

Poista vanha pinnoite, joskus sinun täytyy päästä erittäin konkreettiseen kerrokseen. Käytä vasaraa määrittelemällä betonin alueet, jotka ovat vähäisiä ja joilla ei ole maata. Tarvittaessa suorita betonirauta.

Pysy autotallin katolla, mitatkaa se nauhamittauksella nähdäksesi, kuinka paljon katemateriaalia tarvitset. Kun pinta on puhdas, voit jatkaa korjauksen seuraavaan vaiheeseen.

Materiaalit autotallin katolle

Seuraavaksi sinun on määritettävä, mitä materiaalia haluat käyttää. Yleensä materiaalit jaetaan kahteen tyyppiin:

 1. Kova katto.
 2. Pehmeä katto.

Jokaisella lajilla on omat ansionsa. Useimmiten autotallin katolla käytetään tällaisia ​​materiaaleja:

 1. Profilist - edullinen materiaali, kestävä ja kestävä. On helppoa työskennellä, ja pinoaminen on melko nopeaa.
 2. Ruberoid ja kaikki sen tyypit. Edullinen materiaali, joka kestää noin 10 vuotta. Se on joustava ja ei vuoda kosteutta. Käytetään tasakattoihin.
 3. Levy on tyylilajin klassikko. Yksinkertainen ja halpa materiaali, jota on käytetty pitkään.

Kuinka korjata autotallikatot näiden materiaalien kanssa?

Profiililevy

Jos alueelle ei ole ominaista lämpötilan muutokset ja suuri määrä sateita, voit rajoittaa aaltopahvia. Sitä käytetään usein metallikattojen vaihtoehtona. Levyt ovat erikokoisia, joten voit nopeasti ja helposti peittää autotallin katon. Työlle tarvitaan:

 • taso ja ruletti;
 • ruuvitaltta verkkovirrasta tai akusta;
 • Erikoisruuvit, joissa on kumitiiviste, jotta ne eivät vahingoitu;
 • Haarukka tai sakset metallin leikkaamiseen.

Työnnä materiaalia huolellisesti. Vaurioitunut polymeeripäällyste, levyn paikka tässä paikassa voi peittyä ruosteella.

Vihje! Älä käytä Bulgarian leikkaamiseen. Se "leikkaa" arkin reunat, raaputtaen pinnoitteen, joka johtaa korroosiota.

Aaltopahvi on itse asennettava laatikkoon, joka vuorostaan ​​on valmistettu levyistä ja levyistä. Alustan alapuolelta vaaditaan vedenpitävyyskerros suojaamaan autotallilta vuotoja. Prosessi on seuraava:

 1. Aloita työskentely alhaalta ylöspäin liikuttamalla ylös. Joten päällekkäisyydestä johtuen vettä ei pääse levylle.
 2. Kattoon asennettuihin päätylevyihin ja runkorakenteisiin.
 3. Seuraavaksi arkki kiinnitetään ruuvilla aaltopahvilla. Ensimmäinen arkki on kiinnitetty vain yksi itsekiertyvä ruuvi yläosassa keskellä. Joten, voit tasoittaa sen.
 4. Kiinnitä sitten kaikki puolet.
 5. Seuraavien levyjen kiinnitys suoritetaan samassa järjestyksessä, mutta on tarpeen tehdä kierros yhdellä tai kahdella aallolla.
 6. Lopussa luistin on asennettu.

Joten onnistut korjaamaan metallin autotallin katon. Tarkempi paalutustekniikka on kuvattu videossa *

kattohuopa

Kuten tavallista ennen töitä, sinun on ostettava materiaali etukäteen. Määritä autotallin mittojen perusteella haluttu määrä materiaalia. Huomaa, että uusien kerrostumien määrä riippuu katon kaltevuudesta. Jos autotallin katto on litteä, se voi kestää 3-4 kerrosta, koska vettä pysähtyy pinnalla. Kun katolla on tietty kulma, kerroksia vaaditaan vähemmän, koska vesi kallistuu.

Vihje! Kattopaperin sijaan voit kattaa autotallin katon vedeneristyksellä. Se on hieman kalliimpaa, mutta sillä on paremmat ominaisuudet.

Korjaus vanhan autotallin katolla, jossa on kateaine, on tehtävä tällaisilla työkaluilla ja materiaaleilla:

 • pohjamaali;
 • Erityinen kimmoisa materiaali;
 • rakentaminen veitsi;
 • käsineet;
 • harjalla tai rullalla.

Vihje! Suorita kattotyön tekeminen aurinkoisella säällä.

Sitten prosessi on seuraava:

 1. Aikaisemmin puhdistetun betonin pinta pinnoitetaan alukkeella.
 2. Tarkista ruberoidin laatu. Sillä ei saa olla vikoja, rakkuloita ja halkeamia. On parempi käyttää sitä ja antaa sen seisomaan jopa itse.
 3. Kun pohjamaali on kuivunut, asenna bitumi mastiksi kattoon. Voit työskennellä rullalla tai harjalla.
 4. Putken päälle asetetaan katemateriaali. On parempi tehdä tämä rullan keskeltä reunoihin. Siten sinulla on vähemmän kuplia ja epätasaisuuksia, ja niiden korjaaminen on helpompaa.
 5. Paina arkit tarttumaan hyvin.
 6. Seuraa seuraavia viivoja, joiden päällekkäisyydet ovat 5-10 cm.
 7. Kun olet asettanut ensimmäisen kerroksen, voit siirtyä toiseen. Anna päällysteen vain 12 tuntia. Lisätyö suoritetaan samanlaisessa järjestyksessä.

Jos haluat korjata autotallin katon sulavalla teknisellä ruberoidilla, niin tarvitset polttimen. Se sulat pohjakerroksen ja heti, käännä rulla, liimaa se pohjaan. Koko prosessi, jota näet tästä videosta.

liuskekivi

Mitä tulee korjaustöihin liuskalla, ne muistuttavat jonkin verran toimenpiteitä, joissa on profiilipäällyste. Jos vanha liuskekivi on vielä hyvälaatuista, voit korvata vain vahingoittuneen levyn. Asennus suoritetaan myös kassilla. Pohja vedeneristys. Liuskekivi, kuten profiloitu, on aallot. Vain vetovoiman erityispiirteet ovat, että kateltujen kynsien reikiä on tehtävä etukäteen. Kierrä ruuveja liuskassa ei voi. Se voi haljeta. Muuten prosessi on tuttu:

 1. Ensimmäinen arkki on asetettu, reikiä porataan ja kiinnitetään katoksiin kattokaiteilla. Ei ole tarpeen ajaa niitä kumpaankin aaltoon.
 2. Katso, että kynsi tulee oikeaan kulmaan.
 3. Kun olet asentanut ensimmäisen levyn, kiinnitä seuraava, päällekkäisyyksien tekeminen.

Työ suoritetaan, kunnes autotallin katon koko katto on katettu.

johtopäätös

Korjaus autotallin katolla on välttämätöntä. Jos et tarvitse sitä, muutamassa vuodessa kaikki voi muuttua. Kattorakennuksen aikana se voi heikentyä. Siksi korjaaminen on välttämätöntä. Ruberoidin kosmeettinen korjaus sisältää astioiden ja levitysmasten käytön. Levyjä tai aaltopahvia voidaan helposti vaihtaa. Kiitos neuvomme, voit täysin kattaa autotallin katon, jolloin se on uusi.

 • Lämmin lattia autotallissa omilla käsilläsi

 • Metal autotalli omilla käsillä

 • Kuinka valita autotalli uuni

 • Korjaus autotallilla omilla käsillä

Previous Smukke haller + foto
Next How to make a summer gazebo with your own hands

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Artikkelit 0 Comments

Saunan sisäänkäynti

Bath ei ole vain rakennus. Tämä on suuri määrä erikoislaitteita ja lisävarusteita, jotka luovat ainutlaatuisen ilmapiirin. Ei viimeinen paikka pelataan ja kylpyammeen sisäänkäyntiovet, se on joskus riippuvainen sisäilman lämpötila kylpylähuoneista.

Artikkelit 0 Comments

Kuinka tehdä nauha-pohja kylpyyn omalla kädelläsi

Yksinkertainen kylpyamme yhden kerroksen talon muodossa, jossa on therma, pukuhuone ja pieni pukuhuone, vaatii jopa 25 metrin alueen2 sivustossasi. Ei ole väliä, mitä tehdä ja miten rakentaa seinät katon kylvyn

Artikkelit 0 Comments

Kuinka asettaa raudan liesi uunissa tiilillä

Kuinka hyvin höyryhuoneen liesi on kunnolla tehty, koko uimakalvon kohtalo riippuu. Kylmässä tai tarpeettomasti ylikuumena huoneessa on epämukava, mikä tarkoittaa, että suurimman osan ajasta kylpy on tyhjä. Jos uunin rakentaminen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

9 + 1 =