Comments 0 0 1 View

Kuinka maksaa koiran omat kädet, koot, piirustukset

Kaikkien nelijalkaisten ystävien onnelliset omistajat haluavat vierailla maassa useammin, jotta heidän lemmikkänsä venyttää hänen tassunsa hyvin. No, jos on kesäasunto. Parempi vielä, jos asut maalaistalossa ja sopusoinnussa luonnon kanssa.

Kuitenkin tulee kysymys - kuinka rajoittaa koiran liikkumista sivustolle ja varustaa nukkumapaikka pihalla. Jos koirasi suuri tai keskisuuri rotu on sijoitettava pihalle talon tupa-auton lähellä, hänen vaimonsa ystäville.

Iso koiran lammaslampi on tarpeen, jos:

 • erittäin suuri koira ja pitäminen talossa ei ole sallittua. Suuret rodut sisältävät sellaisia ​​rotuja kuin valkoihoinen paimen, Bernin vuokkokoira, Alabai, St. Bernard, Newfoundland, mastiffi.
 • joskus on olemassa tarve eristää nelijalkainen ystävä jonkin aikaa. Esimerkiksi, jos vieraat ovat saapuneet tai rakennustöitä on meneillään talon pihalla.
 • jos koira on vartija ja asuu pihalla. Kotelo tulee hänelle kotiin ja auttaa piiloutumaan lumesta ja sateesta.

On aivan totta, että ostat koiran valmiiksi maksetun ruokalajin erikoistuneessa myymälässä tai tee se tilauksesta. Mutta jos sinulla on rakkauden halu ja mahdollisuus sekä vähimmäisvaatimukset - luotettava ja kaunis koiran puhdistuma voi olla omalla kädellä.

Missä pitäisi olla koiran koira

Tärkeintä on valita paikka, jolla voit rakentaa kotelon sivustoosi. Puutarhan kaukaisimmassa paikassa ei tarvitse olla häkkejä. On hieno tilaisuus pahoitella mitä on tehty, koska koira, joka on eristäytynyt yhteiskunnasta, vaivaa ja kuorii äänekkäästi.

Koiran häkki on tarpeeton ja aidan vieressä: tässä tapauksessa koirasi kiinnostaa ihmisiä. Ja jos koira on suuri, se voi helposti hypätä yli aita, esimerkiksi talvella, valitsemalla lumikello yli tukipiste. Tämä voi aiheuttaa ongelmia molemmille.

Kotelon paras paikka on pihan etuosa. Koiran kotelo sijaitsee lähellä porttia taloon ja polun vieressä. Näin koira pystyy tarkkailemaan, mitä tapahtuu ympäri, mutta samaan aikaan se on riittävän eristetty sen suojassa.

Anna nelijalkaisen ystävän hyvät elinolot. Loppujen lopuksi kotelon rakentaminen on vakava asia, sitä olisi käsiteltävä erityisvastuulla. Ennen rakentamisen aloittamista on huomioitava:

 • koiranrotu;
 • lemmikkieläimen ikä;
 • koiran sukupuoli;
 • paikan sijainti;
 • tuuli nousi.

Mikä pitäisi olla koiran lammasrata

Perusvaatimus kotelon rakentamisesta on seuraava: muista, että rakennat taloa koirallesi, ja sen pitää olla mukava, viihtyisä ja rauhallinen. Kotelossa koiran on tuntea olevansa lämmin ja kuiva. Loppujen lopuksi koira ei vain nuku tai syö. Hän soittaa myös siellä, lepää ja vartioi aluetta.

Koirallasi tulisi olla runsaasti tilaa liikkua kotelon sisällä, joten:

 • linnunrehu beagle-, spaniel-, siba inu- tai muissa keskimmäisissä roduissa enintään 50 cm säkäkorkeudessa, alueen on oltava vähintään kuusi neliötä;
 • linnunrehu husky- tai labradorille ja myös muille koirille, joiden korvien korkeus on 65-70 cm, on tarpeen rakentaa kotelo kahdeksan metrin alueella;
 • lintuhuone Kaukasian tai Keski-Aasian paimen, Alabai olisi erittäin suuri: vähintään kymmenen neliömetriä. On toivottavaa enemmän.

Päätimme neliön koosta. Entä eläin sukupuoli? Nartun ja koiran vaatimukset ovat täysin erilaiset. Naispuolinen yksilö tarvitsee jakeluhuoneen ja eteisen, joka on kotelossa. Se on suojattava mahdollisimman paljon huonoista sääolosuhteista, koska narttu on syntynyt pennuille, eikä heitä tule olemaan kabinossa, vaan liikkuvat koko alueella peliensa suhteen.

Koiran tarvitsee suuren ja luotettavan kopion, hän on fyysisesti vahva ja vahva. Suuri ja vahva koira kykenee koputtamaan lukon tai katkaisemaan kotelon, joten sen pitää olla tukeva.

Seinien, lattian ja katon rakenteen ominaisuudet koiran kotelossa

Jos kotelo rakennetaan koiralle, joka aina asuu pihalle, on tärkeää suojata se vedeltä ja lukita kotelon viereinen ja takaseinä. Näiden seinien rakentamiseen on parempi käyttää:

 • puupaneelit;
 • paksu levyke metalli-kehyksissä;
 • tiili;
 • monoliittinen betoni;
 • sementtikappale.

Avoimen seinän pitäisi olla etelään, kaakkoon, lounaaseen. Se on valmistettu metallista.

tärkeä! On parempi käyttää palkkeja, ei ristikkoa. Hinnasta se on kalliimpaa, mutta se kestää kauemmin. Verkko rikkoo jonkin ajan kuluttua.

Vaunu valmistetaan metallikehyksen ja raudan sauvojen avulla. Kuinka kotelo suljetaan? Muista, että olion koirat ovat älykkäitä ja ovelia. Monet lukot avautuvat helposti. Ummetus tulee olla luotettava ja sijoitettava ulkopuolelle.

Anna koiran lämmin kuiva lattia. Paras vaihtoehto lattialle on puu. Paksujen levyjen lattia on kestävä ja suojaa luonnosta. Pohja voidaan valmistaa betonista, mutta tässä tapauksessa on oltava puulattia, jossa on tuuletus alhaalta.

tärkeä! Asfaltti, betoni ja muut vastaavat pinnoitteet voivat vahingoittaa koiran kynsiä ja niveliä.

Laudoita on käsiteltävä erityisillä keinoilla suojautua hometta ja rotta vastaan ​​ja myös varmistaa, että niillä ei ole solmuja ja kynsiä, koska koira voi loukkaantua.

Puulattiat voidaan tehdä paneelirakenteen muodossa. Tässä tapauksessa sinun on ensin koottava metallikehys profiiliputkesta. Sitten leikkaa se levyiksi, joiden paksuus on vähintään 40 mm.

Kiinnitä lattia, kiinnitä huomiota siihen, että laudat eivät saa kaatua, eikä niiden välissä ole väliä. Muutoin koira pääsee helposti kynsillä. Alareunasta tulisi aina olla avoin, mikä estää mädätystekniikoita. Lattian alla oleva maaperä on paras vedenpitävä materiaalin avulla, kuten kateaineella.

Tarvittavan välyksen luomiseksi on tarpeen nostaa lattiat tukeen, tiilimuuraus toimii tukena.

tärkeä! Kotelon lattia on kallistettava sivuseiniltä keskelle ja etupuolelle.

Katolle ei ole erityisiä vaatimuksia, vain suuri visiiri on tärkeä. Se voidaan valmistaa ehdottomasti kattotavaroista. Esimerkiksi:

 • metalli-laatta;
 • liuskekivi;
 • pehmeä katto;
 • puolisuunnikkaan muotoinen arkki.

Parasta on, että katto, joka suojaa koiraa vain sateelta, mutta jolla on korkea melutaso. Katteen kaltevuus tulisi tehdä viemäröinnin suuntaan. Näin ollen vesi ei kerääntyy lattian alle.

Yleinen edellytys koiran säilyttämiselle kotelossa on läsnäolo kävelypaikassa ja tilava kabinetti. Kabinetti ei saisi olla valtava, mutta koiran pitäisi kuitenkin nukkua siinä mukavasti. Kylmällä säällä koiran lämpö lämmittää talon sisäpuolelta. Kävelypaikan läsnäolo on myös välttämätöntä, jotta koira voi selviytyä tarpeesta. Ja myös ajaa tai lämmetä. Kabinon vieressä voi olla esiohjain: sen sisälle voidaan tallentaa koiran henkilökohtaisia ​​tavaroita. Esimerkiksi lelut, luut, kulhot. Ja myös pennut puerperalille.

Koiran koon koon laskeminen

Jos päätimme kotelon alueella, mitäkö korkeus? Kotelon korkeus on suunniteltava siten, että koira voi seistä vapaasti takajalustaan ​​eikä kosketa kattoa samanaikaisesti.

tärkeä! Jos kotelo on rakennettu useille koirille, sitä on lisättävä puolitoista kertaa.

Piirustukset koirien rakentamiseksi omilla kädillä

Kun olet päättänyt kotelon koosta, piirrä piirros. Voit tehdä tämän valmiin projektin avulla tai tehdä sen suunnitelmasi mukaan. Kun piirustus on valmis, huolehdi kotelon rakentamisen rakennusmateriaaleista.

Ei ole ollenkaan vaikeaa tehdä häkkiä rakastetulle lemmikillesi! Se on hienoa, jos sinulla on hitsaustarvikkeet. Voit kuitenkin käyttää tavallista puncheria.

Rakennuksen rakentamiseen tarvitset:

 • metallikulma;
 • raudan sauva tai viimeistelty taottu hila;
 • katon materiaali;
 • koristeltu puu;
 • koiralle.

Koiranrakennuksen rakentaminen

Piirustus on valmis, kotelon sijainti ja mitat määräytyvät, rakennusmateriaalit hankitaan, mikä tarkoittaa, että on aika siirtyä itse prosessille. Rakentamisen pitäisi alkaa ajokulmista maahan tulevan koiranpinnan ympärillä. Ensin hitsataan poikittaiskulma vaakasuoraan. Hän pystyy varmistamaan pystysuorat kulmat keskenään. Kun asennat rakenteen, muista, että sinun on valittava portin paikka. Ja myös leikkaus arinan alareunassa. On todennäköistä, että koiran täytyy ruokkia vieraita, ja hän voi olla aggressiivinen.

Seuraavaksi siirry lattian rakenteeseen. Maata ei pidä jättää syystä, että koira voi helposti tehdä tunnelin alla ja juosta pois. Taka- ja sivuseinät on peitettävä levyillä. Seinämä voi myös muodostaa liuskekiveä tai muovia. Puu on kuitenkin luotettavin ja ympäristöystävällisin vaihtoehto. Nämä seinät täytyy välttämättä rakentaa tiheästä materiaalista, jotta vältyttäisiin luonnokselta eikä koiran pyytämiseksi.

Asenna sitten metalliset palkit tai metalliverkko muille seinille. Voit tehdä katon vain puukotelolla tai koko lemmikkikotelon kehällä. Jos mahdollisuudet ovat mahdollisia, voidaan käyttää kahta aitaa kahdena puuseinäksi.

Kiiltoa aidalle voidaan hitsata. Mutta jos ei ole hitsausta, toimi seuraavasti:

 • Kiinnitä tangot maahan 10 senttimetrin etäisyydellä toisistaan;
 • saada puupalkkeja ja tehdä ne nicks, lovien syvyyden on vastattava rautasangon leveyttä;
 • Kiinnitä tanko tankoihin niin, että jokainen tanko menee loveen;
 • kiinnitä se nurkalla (porat reiät palkissa ja kulmassa ja kiinnitämme pultit).

Jos suoritat toimenpiteen, niin arina tulee tukevaksi ja luotettavaksi. Portin ovi on kiinnitettävä saranoihin tai pultteihin. Lukko kannattaa tehdä kaksi: salpa ja saranoitu. Hittoa voidaan tehdä ulkona ja sisälle. Esimerkiksi, jos töiden kokoaminen tapahtuu, ja omistajan on suljettava koiran kanssa rakennuksen sisällä.

Booth ja paikka koiran ruokkimiseen

Ota se vastuullisesti telakan rakentamiseen tai ostamiseen. Loppujen lopuksi tämä on talo, suoja ja paikka nukkua lemmikkisi. Harkitse seuraavia vivahteita:

 • Kortin koon tulisi vastata lemmikkiä koon mukaan;
 • koiran sisällä pitäisi kyetä kääntymään ja venyttämään;
 • paljon tilaa koiralle ei tarvita, tällainen koppi on kylmä;
 • Käytä kynnyksen seinämille havupuulajia;
 • jos ilmasto on kova, lämmitä seinät lisäksi;
 • Booth katto on irrotettava, joten voit helposti päästä koira tai saada se pois kopissa sairaustapauksissa;
 • On parempi tehdä katto tasainen - koiralle se on havaintoasema takana mitä tapahtuu;
 • huolehdi siitä, että koira ei jätä koteloa käyttämäl- lä kelloa, apuna.

Aseta syöttöalue lähelle aitaa. On parempi tehdä tai ostaa erityinen taulukko, jossa on uria vesi- ja ruokaaterikoille.

Pienikokoisten kodin häkkejä

Häkiä ei tarvita vain mökkien ja mökkien omistajille vaan myös asuntojen asukkaille. Kukaan ei luonnollisesti rakenna tällaisia ​​valtavia rakenteita. Kuitenkin jotkut miniatyyripakkausten omistajat haluavat rajoittaa myös vapauttaan.

Linnunreikä pennuille

Lisäksi linnun huoneistossa on hyödyllinen pennuille, jos heillä on koira suunniteltu. Kauden aikana, jolloin narttu ruokkii pennut, minivolier on paras hankinta.

tärkeä! Arvioi asuntosi alue. Olipa kotelo sopivaksi vai rajoitettu häkkiin, leikkaajaan.

Häkki tulee sijoittaa tasaiselle koiran kuivikkeet, lelut, kulhoon vettä ja vaipan, joka koira voi vapauttaa itsensä.

neuvosto! Aviary - ei rangaistusta paikka koiralle, missä hän on kotona tai kadulla. Tämä on koiran koti, jossa sen pitäisi käydä positiivisella asenteella ja tuntea itsensä turvalliseksi siellä. Kotelossa et voi rangaista ja lyödä koiraa.

Tietäen perusparametrit kotelot, vaiheet rakentamisen ja teknisiä ominaisuuksia, voit rakentaa talon oman lemmikin, ja muista katsoa videon yksityiskohtaisen kuvauksen menettelystä

Onnea tässä upeassa toiminnassa!

 • Grilli, joka on tehty tiilistä ja metallista omilla käsillä

 • Kuinka tehdä puutarhan booli

 • Miten rakentaa mökkejä omiin käsiisi baarista tai metallista

 • Kuinka rakentaa betonirenkaita

Previous Hylder på badeværelset
Next सजावटी वॉलपेपर स्टिकर

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Artikkelit 0 Comments

Sisustuskaivon koristelu omalla kädellä

Kysy jokaiselta henkilöltä, millaisia ​​yhdistyksiä Venäjän kylä on aiheuttanut, ja kaikki kutsuvat taloa, liesi ja kaivoa. Monissa tapauksissa kylän ainoa lähde kylässä - hyvin, oli aiheena erityistä huomiota ja huolta.

Artikkelit 0 Comments

Kaasupoltin katto toimii omilla käsillä

Kirjaimellisesti kahden vuosikymmenen aikana rakennustekniikka on päivitetty, uusia rakennusmateriaaleja ja työkaluja on ilmestynyt. Esimerkiksi vanha uskollinen ruberoidi luopui uusille kattotuotteille, jotka on hitsattu, jotka ovat kaikilta osin parempia. Kukaan ei

Artikkelit 0 Comments

Yksityisen puutalon julkisivun viimeistely

Puutalot ulkonäköönsä eroavat myönteisesti muista vaihtoehdoista, mutta ei kaikissa tapauksissa tämä malli sopii, joten ne altistuvat myös ulkoiselle koristelulle. Puuportaan etuosa on vaikea tehtävä, joka edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Rakennusmarkkinat tarjoavat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

65 + = 68