Kuinka tehdä kesän huvimaja omalla kädelläsi?

Kuinka tehdä kesän huvimaja omalla kädelläsi?

Kesäpuutarha voi olla paitsi koko perheen lepopaikka, myös upea maiseman lisäys. Halutessasi voit tehdä kesän huvimaidon omilla kädilläsi ilman palkata ammattimaisia ​​rakentajia. Tämä edellyttää pieni määrä rakennusmateriaaleja ja perustiedot tällaisten rakenteiden luomisesta. Voit luoda omalla kädelläsi kesällä huvimaja eri materiaaleista. Monilla sivustoilla luodaan pergola, joka on kalliokiipeilykasvien kasvi.

Onko syytä luoda lehtimaja?

Halutessasi voit tehdä suunnittelun uunilla. Tämän ansiosta voit kokata suoraan rakennuksessa viettämättä paljon aikaa keittiössä.

Mutta kannattaa muistaa, että rakennuksen luominen vaatii rahaa, joten on tärkeää ottaa huomioon kustannukset ja määrittää, kannattaako se pystyttää tai tehdä laajennus taloon. Joskus kuvatuntyyppisen rakennuksen luominen esikaupunkialueella on mahdotonta pienen koon vuoksi. Ennen kuin rakennat avoimen kesän huvimaja, sinun tulee huolellisesti valmistella piirros tulevasta rakenteesta.

Tyypillisiä kesäarkeja

Rakenteen luomiseksi voit käyttää materiaaleja kuten puuta, tiiliä, kiveä ja vaahtolohkoja. Yksinkertaisin versio on teltta, joka koostuu metallikehyksestä ja erityisestä kankaasta, joka voi suojata sademäärästä. Mutta tällainen rakenne ei voi täyttää kesäkeittiön toimintoja. Jotta voitaisiin ymmärtää, minkä tyyppinen rakenne on valittava tietylle sivustolle, kannattaa tarkastella esiteltyjä valokuvia.

Useimmiten sivustoissa avoimet rakenteet luodaan puusta. Ne ovat suosittuja luomisen yksinkertaisuuden ja materiaalien edullisen hinnan takia. Tällaisissa rakennuksissa voit asentaa pirtelöä. Samanaikaisesti kannattaa kuitenkin muistaa turvallisuusohjeet, joiden mukaan rakentaminen ei tule syttymään.

Suljetut rakenteet on usein tehty tiilistä. Ne on varustettu uunilla ja ovat eristettyjä, joten niitä voidaan käyttää talvella. Sisustuksen tyylin valitseminen voit poimia mitä haluat, koska tällaiset rakennukset mahdollistavat lähes omistajan mielikuvituksen. Mutta tietyn tyylin valitseminen on tärkeää muistaa, että sen on vastattava talon rakennetta.

Jos avoin kesärakenne on rakenteilla, on tärkeää luoda katos ja seinät siten, että kalusteet ja laitteet ovat suojassa sateelta. Metalle muodostetaan usein avoimia rakenteita. Tällaisilla rakenteilla on polykarbonaatin katto ja ne luodaan usein grillillä.

Kun olet asentanut kellon omalla kädellä, voit tehdä siitä erinomaisen paikan rentoutumaan.

Rakenteen kokoonpanon vaiheet

Kesäpeilien luominen tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Valitse sopiva paikka. Tässä vaiheessa on tärkeää valita kätevä paikka paikan päällä. Talvella on usein kiinnitetty rakenteita, mikä vähentää kustannuksia. Kun olet järjestänyt puutarhojen viereisen puutarhan, voit nauttia kukkien tuoksusta ja sellaisista kasveista. Kun rakenne sijaitsee puutarhan kaukana kulmassa, sinun on huolehdittava luomasta mukavia raitoja.
 2. Valitse rakennustyyppi. Voit valita lähes minkä tahansa vaihtoehdon, mutta on tärkeää pohtia sivuston kokoa. Sopivamman suunnittelun valitsemiseksi kannattaa harkita tämäntyyppisiä rakennuksia.
 3. Perustamisen luominen. Koska kuvatuilla rakenteilla on pieni paino, on mahdollista luoda pylväsperusta. Jotkut maanomistajat valitsevat vahvistetut betonilaatat. Lisäksi luodaan usein matala syväkaistainen säätiö.
 4. Kehyksen rakentaminen. Jos rakenne on puusta, kaikki elementit käsitellään suojatuilla yhdisteillä, ja ne kiinnitetään sitten vain maahan metallisilla tapilla. Tukien asennuksen aikana on tarpeen kiinnittää rakenteen tilapäiset vino-elementit. Kun asennat katon, ne poistetaan.
 5. Katon asennus. Rakenne voidaan luoda kaikentyyppisellä katolla. Valintaa varten on syytä harkita useampia eri tyyppisiä kattorakenteita.

Kun olet suorittanut kuvatut työt, voit aloittaa käsijohteen luomisen ja järjestämällä huvimajaa. Käsikaide on melko helppo valmistaa omilla käsillä, sillä tähän tarvitsee vain yhdistää tukit ristikkopalkkeineen noin 70 cm: n korkeudella.

Lisäkiinnitys

Rakentamisen aikana on tärkeää muistaa, että jos alueelle on tunnusomaista myrsky tuulet ja lumisateet, on tarpeen vahvistaa edelleen rakennetta tukeilla. Kun pystysuora kehys on kiinnitetty, voit aloittaa lattialaudan asettamisen.

Levyt voidaan tehdä erilaisilla materiaaleilla, jotka sisältävät polykarbonaattia ja vuorausta. Monet omistajat jättävät rakennukset auki, asentamalla vain kaiteet kaiteen alle. Kaideen alla oleva tila on usein vuorattu vuorauksella. Halutessasi rakenteen vieressä voit laittaa kiipeilykasveja, jotka peittävät aidan sisäpuolella auringosta.

Luodaan katto

Kattopäällyste voidaan valmistaa lastulevystä ja vanerista. Vuori on tarpeen sekä polykarbonaatille että pehmeälle kaakeloille. Levyjen muodostamiseksi ristikkoihin vaneri asetetaan ensin siten, että se työntyy 10 senttimetrin yli.

On syytä huomata, että ensimmäisistä raitoista ja ristikkotuista on luuranko, joka asennetaan sitten tukiin. Katteen kiinnitysosat tehdään itsekierteittävin ruuvein. On syytä muistaa, että laatikko on luotava sileistä ja sileistä levyistä tai vedenpitävästä vanerista. On myös tärkeää muistaa, että kotelon ja kattopinnan välillä on tarpeen vahvistaa kerros eristemateriaalia, joka suojaa lisääntyneestä kosteudesta ja tuulesta.

Tällaisen työn suorittamisen jälkeen on tarpeen käsitellä kehyksen reunus. Tämän vuoksi vedeneristysreunat kääritään laatikon alle ja neulotaan. On syytä huomata, että seinät voidaan valmistaa hilaksi tai kiinteiksi. Tätä varten käytetään yleensä aitaa. Perinteisissä malleissa penkit asennetaan kehän ympärille. Huonekalujen valinta koriaan riippuu sivuston omistajan mieltymyksistä ja koko rakenteen tyylistä.

Paviljio valmistettu polykarbonaatista

Riittävän yksinkertaiset mallit ovat polykarbonaatteja. Onko metallikehys. Tällaisten rakenteiden luomiseksi tarvitaan metallilankavahvistin ja profiiliputket, joita tarvitaan pystysuorien telineiden luomiseen. Luoda pergola profiiliputkesta, joka on asennettu aiemmin luotuihin reikiin ja kaadettu betoniin. Koska tällaisilla tukeilla on suuri jäykkyys, ei tarvita lisäviiveitä. Asennuksen jälkeen tunkit yhdistetään ylemmän vanteen avulla. Tämän jälkeen puukotelo asetetaan valjaisiin. Seuraavassa vaiheessa polykarbonaatti on kiinteä.

On syytä huomata, että metalli runko on usein koristeltu taotut elementit. Tällaisia ​​malleja myydään usein valmiissa muodossa. Mutta jos haluat, voit luoda ne omilla käsillänne. Tällaiset ruudut näyttävät varsin tyylikkäiltä, ​​jos sivustolla on jo polykarbonaattilevy.

On syytä huomata, että polykarbonaatin katolla voi olla erilaisia ​​muotoja. Usein seuraavanlaisia ​​kattoja luodaan:

 • pyöreä;
 • teltta;
 • pagodina;

Metalliarkeille käytetään usein väriltään tai sävytettyä polykarbonaattia. Tällainen materiaali luotettavasti suojaa auringolta. Monet tekevät terassin muotoiseksi lehtoriksi. Tällöin kattotuolien reunat lepää talon seinään.

Kuin jalostaa lehtimaja puusta

Puun rakentaminen ei ole kadottanut ulkonäköään pitkän käyttöiän jälkeen, kaikkia sen elementtejä on käsiteltävä erityisillä yhdisteillä. Jos kara on luotu tukeista tai laminoidun viilupuun materiaali kyllästetään ensin alukkeen ja sitten koostumukset, jotka suojaavat biologisessa ympäristössä. Myös nämä materiaalit on päällystettävä läpinäkyvällä öljyllä. Useat maanomistajat luovat puiset kulhoon lasitetut aukot. On syytä huomata, että paviljongit, jotka on valmistettu puusta, levyt ja rimat on suojattava tarkemmin, soveltamalla kemiallisia yhdisteitä, jotka tunkeutuvat puun rakenne ja muodostaa suojaavan kalvon.

Tällaisia ​​yhdisteitä on kolme tyyppiä:

 • Hometta ja sientä suojaavia kyllästysaineita;
 • jotka vähentävät puun veden imeytymistä;
 • Koostumukset, jotka ovat välttämättömiä kestävän kalvon suojaavan materiaalin aikaansaamiseksi.

On huomattava, että puuportaiden suojaamiseksi on mahdollista käyttää värillisiä impregnointeja alkydipohjalla. On tärkeää muistaa, että ennen kuvattujen koostumusten levittämistä on tarpeen puhdistaa puu ja poistaa hartsi tahrat. On myös tarpeen puhdistaa materiaali sieni-leesioilta. Impregnointi tulee levittää harjalla tai rullalla.

Kun olet ottanut esille esitetyt valokuvat, voit ymmärtää, kuinka tehdä kesän huvimaja omalla kädelläsi.

 • Kesämökki mökillä, jossa on grilli ja grilli

 • Miten tehdä kellari maassa

 • Kesäkeittiö

 • Taotut kankaat

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − 84 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map