Kuinka tehdä lasin himmeäksi

Kuinka tehdä lasin himmeäksi

Oletko kyllästynyt vanhoista lasipinnoista? Haluatko monimuotoisuuden ja et tiedä miten tehdä tätä? Yksinkertainen ja tehokas tapa auttaa sinua käsittelemään ärsyttäviä lasipintoja. Mikä se on? Todella banalinen korvaaminen? Ei oikeastaan. Parempi ja alkuperäinen vaihtoehto on tehdä himmeä lasi omiin käsiisi. Tämä muutos on täysin perusteltu ja luo antamattoman vaikutuksen.

Kuitenkin tavallisella henkilöllä on looginen kysymys: miten lasin matta kotona? Vastaus tähän kysymykseen opit artikkelistamme. Näet useita mattojen tapoja sekä pintakäsittelyn sääntöjä.

Lasiromun edut

Mikä on niin hyvä huurrettu lasipinta? Tällä ratkaisulla on sen edut:

 1. Tila on erilainen. Tämä on tarkoituksenmukaista, jos kyseessä on ovien tai ikkunoiden ikkunoita koskeva kysymys. Hämähäkkitelineen kukaan ei näe sinua.
 2. Suunnittelu voi olla hyvin monipuolista. Erittäin huurrettu lasi näyttää tyylikkäältä, alkuperäiseltä ja kauniilta.
 3. Menetelmät mahdollistavat lasin paitsi lasin myös muiden lasipintojen.
 4. On olemassa useita lasin matto-tekniikoita, joten voit valita optimaalisen menetelmän itsellesi.
 5. Lasin himmeä pinta ei tule tällaiseksi merkiksi.

Jos päätät kokeilla, katsotaan sitten käytettävissä olevia tekniikoita maton luomiseksi lasipinnalle.

Vaihtoehdot huurrellisella lasilla

Mattojen menetelmät ovat melko yksinkertaisia, joten kaikki voivat tehdä sen itse. Mitä nämä menetelmät ovat? Alla on luettelo:

 • mattakalvon liimaus;
 • levitettäväksi mattapastan pinnalle;
 • hiekkapuhalluksella.

Matiruem-lasikalvo

Tätä menetelmää voidaan oikeutetusti kutsua kaikkein helpoimmaksi ja yksinkertaisemmaksi. Markkinoilla myytävä erityinen mattofilmi, joka auttaa sinua lasin kanssa. Se on vain liimattava lasin päälle kääntöpuolella. Se on kaikki työtä. Mutta yksi haittapuoli on - vaikka pinta muuttuu läpinäkymättömältä, täysin mattoa ei voida kutsua. Jos haluat saada todella mattaisen rakenteen, käytä seuraavia vaihtoehtoja.

Matiruem-lasipastaa

Tämä ei ole yhtä vaikea tapa. Tarvitset vain mattopastaa lasille, joka on helppo ostaa myymälästä. Se tuottaa erilaisia ​​yrityksiä. Lasipeitteiden prosessi on hyvin yksinkertainen:

 1. Valmista kaikki työkalut ja materiaalit. Mattapastaa on helppo levittää pienellä muovisella lastalla. Koostumus voidaan levittää lasille, ikkunoille tai muille lasiesineille.
 2. Työnnä lasi pintaa liinalla lian poistamiseksi. Ja rasvan poistamiseksi, kostuta se alkoholilla.
 3. Nyt voit kiinnittää matto-pastan lastalla koko pinnalle. Koostumuksen suositeltava kerros on noin 4 mm.
  Vihje! Voit luoda kuvioita pinnalla käyttämällä stensiilejä. Ne ovat ihanteellisia luomaan kauniita koristeita ja piirustuksia lasilla, pullolla, maljalla jne.
 4. Pakkauksen ohjeiden mukaan jätä lasituote tiettyyn määräaikaan, jonka ohjeet on määritelty. Tämä voi olla 20 tai 30 minuuttia.
 5. Kun aika on kulunut, voit puhdistaa tahran pinnan. Ja kuin kuivattua tahnaa pesemään? Se vie tavallisen juoksevan veden. Lasin peseminen ei ole vaikeaa.

Se on kaikki, nyt lasi on tullut todella tylsää. Edellä mainittiin stensiilit. Tämä on loistava tilaisuus tehdä alkuperäinen lahja perheelle tai ystäville. Teos on käytännössä sama kuin edellinen. Voit ostaa tai tehdä stensiiliä, jolla on haluttu kuvio. Voit tilata jopa esineitä, joissa on merkintöjä ja onnittelut. Sen jälkeen se on huolellisesti liimatta stensiili lasipintaan ja sileä, keskiöstä lähtemättä, siirtymällä reunoihin.

Siinä tapauksessa, että kuvio on pieni ja lasin pinta on suurempi kuin stensiili, sulje suojaamattomat alueet maaliteippiin, jotta vältytään tarpeettomalta pinnalta. Sitten prosessi on sama: levitä tahna, pistä se pintaan 4 mm: n kerroksella ja odota 20-30 minuuttia. Se on edelleen pestä pois tahnasta, huuhtele kuumalla vedellä ja poista stensiili. Piirtäminen on valmis.

Yksityiskohtaiset ohjeet liitä-matosta löytyy tästä videosta:

Matiruem lasi hiekkapuhalluksella

Tämä on menetelmä, jota käytetään tuotannossa. Hän on luotettavin ja laadukas. Mutta sitä on vaikea kutsua käsiksi. Loppujen lopuksi hiekkapuhalluslaitteisto maksaa paljon rahaa. Jos sinulla on tällainen kokoonpano, niin se on hyvä. Jotkut vuokraavat sen tai etsivät tuttavuuksia tämän laitteen kanssa. Hiekkapuhalluslaite voi tehdä maton syvyydestä ja tiheydestä. Ja suurien pintojen käsittelyyn se on yksinkertaisesti korvaamaton.

Vihje! Älä vaivaudu yrittämään lasin yhdistämistä työtasolle. On parempi harjoitella tarpeettomalla lasilla.

Tämän menetelmän huono puoli ei ole ainoastaan ​​laitteiden pakollinen saatavuus vaan myös se, että lasin kulutus kestää noin 3 mm paksuudelta käsittelyn jälkeen. Siksi on suositeltavaa käyttää vähintään 5 mm paksua lasia. Lisäksi työhön tarvitaan hiekkaa ja hengityssuojainta.

Menetelmä lasin muodostamiseksi on seuraava:

 1. Puhdista ensin työpinta.
 2. Jos haluat luoda kuvion lasin pinnalle, liimaa stensiili haluttuun paikkaan. Kiinnitä se varovasti, sillä korkean paineen alainen hiekka voi tunkeutua sisään.
 3. Nyt sinun on huolehdittava turvallisuudesta: suojele huone sekä itse. Käytä suojakäsineitä, hengityssuojainta tai naamaria kasvojen, hengitysteiden ja silmien suojaamiseksi silmien suojaamiseksi. On suositeltavaa tehdä työ suojapukuun, koska laite luo pienen hiekkamyrskyn.
 4. Suorita koeajo käsittelemällä jätelasi, jotta varmistat suihkun oikeanlaisen laadun.
 5. Paina pumppua lasia vasten ja pyöreässä liikkeessä työskentele tasaisesti lasipinnan kanssa. Suorita prosessi useita kertoja. Mitä kauemmin työskentelet, sitä suurempi kerros.
 6. Päätä lopuksi kaavain ja huuhtele lasia.

Se on kaikki, nyt tiedät, miten tehdä lasia himmeäksi. Voit valita minkä tahansa vaihtoehdon, jolla on varaa, vahvuus ja kyky. Tässä videossa on yksityiskohtainen ohje mattapintaan sandblasterilla:

Miten huolehdit huurrettu lasi

Jos teet huurteista lasia - tämä on yksi asia, niin huolta se on täysin toinen. Esimerkiksi monet eivät tiedä, miten pestä lasilasi rasvan tahroista. Loppujen lopuksi, mitä tahansa voi sanoa, tätä ei voida välttää. Matolla näkyy myös likaa, tahroja ja tahroja. Mitä tehdä tässä tapauksessa? Ensimmäinen kärki on puhdistaa lasin pinta heti lian muodostumisen jälkeen. Sitten paikka ei tartu materiaaliin, ja se on helppo pestä. Et voi edes käyttää pesuaineita ja puhdistusaineita. Riittää, että pyyhi pinta puhtaalla kostealla liinalla tai mikrokuituliinalla.

Jos lasi on vakava likaantuminen, voit pestä se erityisellä keinolla, jota voi ostaa erikoisliikkeistä tai supermarketista. Sinun on kuitenkin muistettava yksi asia: mattapinta pelkää puhdistusaineita, jotka sisältävät piitä tai fluoridia.

Mattapintaan on aina pysynyt kauniina, ja se on tarpeen hoitaa aika ajoin. Tämä auttaa sinua luonnollisella mokkana. Riittää, että tuote pyyhitään kostealla liinalla. Toinen tapa on pestä pinta kuumalla vedellä lisäämällä etikkaa. Kun olet käsitellyt tuotetta, se on kuivattava heti kudoksen kanssa.

On toinen kansanmukainen tapa:

 • ottaa lasillinen vettä;
 • lisätään muutamia liitutappioita siihen, joka on ensin murskattu jauheeksi;
 • sekoita kaikki ja levitä tuote mattapinnalle rätillä;
 • kuivauksen jälkeen puhdista kaikki lika sanomalehtipaperilla.
Kiinnitä huomiota! Monimutkaiset tahrat ja saastuminen voidaan poistaa ammoniakilla. Vain kun työskentelet kunnolla tuuleta huone tai olla kadulla. Loppujen lopuksi kaikki tietävät, mitä vahvaa ammoniakin tuoksua.

Tällaiset yksinkertaiset vinkit auttavat sinua kunnolla huolehtimaan omasta tuotteestasi.

Yhteenveto tuloksista

Kuten näette, vanha lasisi voi vaihtaa alkuperäiseksi tuotteeksi. Mattingilla et voi vain piiloutua uteliailta silmiltä, ​​vaan myös luoda ainutlaatuisia matkamuistoja perheelle ja ystäville (kupit, maljakoita, kauniita pulloja, peilejä). Mattaprosessi on yksinkertainen, kaikkien ulottuvilla. Ja jos käsittelet asianmukaisesti tällaista mattapinnoitetta, se pysyy kauniina monen vuoden ajan.

 • Miten valita pesuainetta ikkunoiden pesuun

 • Vadelma kvartsiitti kylpyyn

 • Kivihiilen valmistus grilliin

 • Miten avata sisäovet ilman avainta

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

42 − 37 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map