Kuisti maaseudulla omilla käsillään

Kuisti maaseudulla omilla käsillään

Kun rakennat kuistia, kannattaa muistaa, että sen ei pitäisi olla vain kaunis, vaan myös luotettava rakenne. On myös tärkeää ottaa huomioon mukavuus liikkua pitkin portaita ja alusta oven edessä. Jos haluat rakentaa tällaisen rakenteen omilla käsilläsi, sinun on tiedettävä rakentamisen vaiheet ja tällaisen työn ominaisuudet. Ensinnäkin on välttämätöntä valita kuistin perusrakennusmateriaali.

Edut tornista valmistettu metallista

Metallin rakenteen etuja ovat:

 1. Luotettavuus ja pitkä käyttöikä.
 2. Metallirakenne ei kaadu aikaa ja ei muovaudu. Myös, kun sitä käsitellään oikein, materiaali ei ruostu ja säilyttää ulkonäköään, koska se on talon koriste.
 3. Suhteellisen pieni paino, jos vertaat tämän materiaalin kuistia massiivisiin puurakenteisiin.
 4. Ei tarvitse asentaa säätiötä
 5. Kuistin esteettisyys.

Mahdollisuus nopeasti koota kuisti. Tulevan kuistin mallin läsnä ollessa on mahdollista koota koko rakenne lyhyessä ajassa. Yleensä kestää noin 3 päivää.

Mutta tällaisilla malleilla on haittoja. Esimerkiksi kuistin korkeat kustannukset, jos elementit tehdään tilauksesta. On syytä huomata, että luomalla kuistia omilla kädillä on tarpeen saada hitsauskone ja saada kokemus metallisten elementtien liittämisestä. Jos haluat valita sopivimman kuistityypin, riittää nähdä useita valokuvia, jotka esittävät tällaisia ​​rakenteita.

Kuinka rakentaa metallinen kuisti

Yleensä metallikulmia 40x40 mm käytetään maan talon metallikuilujen tekemiseen. Myös profiiliputkia, joiden poikkileikkaus on 20 x 40 mm, käytetään. Metallielementtien paksuuden tulisi olla vähintään 3 mm, muuten runko ei kestä sitä vaikuttavaa kuormaa.

Pieni metallinen kuisti voidaan tehdä noudattamalla tiettyä sekvenssiä:

 1. Ensinnäkin alue on merkitty ja merkkijono vedetään virojen väliin. Tässä vaiheessa merkinnän geometria tarkistetaan siten, että kaikki kulmat ovat yhtä suuret kuin 90 astetta, jos standardirakenne luodaan.
 2. Tämän jälkeen metallipinoja asennetaan merkinnän kulmiin. Jos kuistilla on suuri pituus ja leveys, kannat ovat keskelle. Tässä vaiheessa on tarpeen tarkistaa jokaisen tuen pystysuora asento. Jos metallinen tikkaat ovat pitempiä kuin 3 metriä. Sen alla on myös lisätuki. Asennus tapahtuu seuraavasti: maa on 50x80 mm kaivettu putkiosasto ja se on betonoitu. Tukien pään oikean asennon säilyttämiseksi ne on yhdistetty metallikulmilla.
 3. Sitten sahauksen pituus on yhtä suuri kuin tikkaiden pituus. Näitä elementtejä käytetään vaiheiden asentamiseen. Portaiden alaosa on asennettu betonityynyyn.
 4. Tällöin tasakulma on leikattu eri pituuksille: korkeus, askelmat, pituus ja leveys. Ensinnäkin pienemmän pituuden kulmat hitsataan tikapuiden pohjaan, ja niiden väliin kiinnitetään pisin elementit, jotka toimivat pohjana vaiheiden asettamiselle. Tukien hitsaamista varten rakennustasoa on käytettävä sen varmistamiseksi, että askelmat ovat vaakasuorassa.
 5. Viimeisessä vaiheessa tapahtuu vaiheiden asennus eri materiaaleista sekä rakennuspaikan vahvistaminen. Tarvittaessa on myös asennettava katos. Valitse sisustuksen tyyli huolellisesti, jotta rakenteen ulkonäkö ei heikennä. Tätä varten riittää, että tarkastellaan ehdotettuja valokuvia.

Niinpä tehdä metallinen kuisti omalla kädelläsi ja liittää se dachaan voit lyhyellä ajanjaksolla, jolla on vähäinen tietämys työstä. Jos haluat välttää virheitä rakennuksen aikana, kannattaa harkita huolellisesti ehdotettuja valokuvia.

Tärkeää! Työn laatu riippuu taloon kiinnitetyn rakenteen luotettavuudesta, siksi metalliseosten liittämistä ei ole suositeltavaa ilman kokemusta.

Puuportaan edut

Puu on tavallisin materiaali, sillä sillä on useita etuja metallista ja betonista. Niille on mahdollista toteuttaa yksinkertainen asennus mallin omilla käsillä. Jopa ammattitaidon puuttuessa henkilö voi luoda luotettavan ja kauniin puisen kuistin ja kiinnittää sen dachaan.

Toinen etu on materiaalien alhaiset kustannukset. Yksinkertaisin puinen kuisti katolla voidaan luoda elementtejä, jotka ovat jääneet rakentamisen jälkeen talon. Yleensä tämä vaatii vain palkin, jonka leikkaus on 100 x 200 mm ja reunat.

Myös suihkut kuisti on sisällyttää ja kaunis ulkonäkö, kuten voidaan nähdä ehdotetuista valokuvista. Oikean viimeistelyn valinnalla muotoilu tulee talon koristeeksi. Puusadan koristelemiseksi voit käyttää eri sävyjen värejä, mikä mahdollistaa lähes minkä tahansa tyylin valitsemisen.

Rakennamme puisen kuistin omiin käsiimme

Työkyvyttömien rakentajien pääasiallinen ongelma on puutöiden puun tukemisen puutteen puutteen puute. Virheiden välttämiseksi sinun on valittava yksi rakentajien käyttämistä vaihtoehdoista:

 1. Betonin puutuki. Tällä menetelmällä pohjan alapuolella oleva reikä kaivataan noin 1,2 metrin syvyyteen. Sen jälkeen puutuki hoidetaan suojaavalla yhdisteellä ja asennetaan noin 15 cm paksuiseen sora- tai murskattuun tyynyyn, jonka jälkeen se on asennettu ja reikä kaadetaan betonilla. Jotta puu pysyisi samassa asennossa kaatoprosessin aikana, välilevyt luodaan.
 2. Kiinnittimen käyttö puupohjaan. Se on tappi, jonka yläosassa on U-muotoinen metallikiinnike, jossa on reikiä puupohjan kiinnittämiseen. Tappi on betonoitu, ja pohjan pinnalle on puisen elementin metallipidike. Tämä menetelmä on kätevämpi ja luotettava kuin edellinen.
 3. Laatikon käyttö tukeille. Jos kuoren betonipohja on jo kiinteytynyt, käytetään erityistä laatikkoa, jossa on metallipohja ruuvaamiseen betoniin.

Alustan ja tikapuiden asennus on vaikeampi tehtävä, sillä tässä vaiheessa on vain kiinnitettävä puukehys telineisiin. Jos haluat luoda omat kädet, käytä vain palkkeja ja kiinnitä ristikappaleet niihin. Yksinkertaisimman portaikon asentamiseksi käytetään 2 levyä, joiden paksuus on vähintään 5 metriä ja levyt portaita varten. Piirtämisen jälkeen ja portaiden lukumäärän laskemisen jälkeen metallikulmat kiinnitetään alustoihin, joihin jäljellä olevat elementit kiinnitetään. On syytä huomata, että puinen kuisti soveltuu melkein mihin tahansa kotiin riippumatta siitä, mistä materiaalista se on rakennettu.

Kuisti betonista

Jos haluat kiinnittää luotettavan rakenteen teoksiisi, jota epäedulliset tekijät eivät vaikuta, kannattaa tehdä siitä konkreettisia. Jos haluat muuttaa tämän mallin suunnittelua, sinun tarvitsee vain valita haluamasi viimeistelyaineisto ja korvaa se aiemmin.

Myös konkreettisen kuistin etu on rakennusprosessin yksinkertaisuus, riittää luoda puukehys kaatamiseksi ja asentaa sen sisään. Tämän jälkeen seos luodaan ja kaadetaan muottiin.

Ennen kuin liität kuistin taloon, sinun pitäisi miettiä, että se liitetään talon perustuksiin. Jos kutistuminen on jo päättynyt, voit porata reikiä kellarissa ja asentaa metalliset nastat, jotka liittävät rakenteen kuistilla.

Jos talon kutistuminen on vasta alkanut, perustuksen ja uuden betonirakenteen välille syntyy tiiviste. Ennen työn aloittamista paneelien kiinnittäminen ruberoidilla kääritään. Valmistuksensa jälkeen materiaali poistetaan ja aukko täytetään asennusvaahdolla. Näin ollen, jos haluat tehdä kuoren betonista omiin käsiisi, haluttaessa voit ja ilman kokemusta rakentamisesta. Jotta virheitä ei tehtäisi, sinun on tarkasteltava huolellisesti kunkin toiminnon toteutusta ja tarkasteltava koko prosessin kuvaa.

Kuisti sisustus

Suunnittele kuisti, sinun täytyy valita tietty tyyli. Jos näin ei tehdä, voit muuttaa kauniin rakennuksen absoluuttiseksi laajaksi dachaksi, joka aiheuttaa ihailun sijaan vain hämmennystä. Usein valitaan seuraavat tyylit:

 1. klassinen. Kun valitset tämän vaihtoehdon, luodaan kaksitasoinen katos ja asennetaan käsijyrsimet. Myös asentaa ja koristeet. Lopettaaksesi vaiheet ja kuistin alue, käytetään kiviä tai laattoja. Tällaisen rakenteen koristeluun käytetään kukkaruukkuja. Kuvassa näet tämän tyylin kaikki ominaisuudet.
 2. maa. Tämä tyyli sopii vain, jos talo on rakennettu puusta. Tärkein ominaisuus kuistilla on karkea puun käsittely. Rakennuksessa maalaistyyliin talon pitäisi muistuttaa amerikkalaista ranchia tai meksikolaista haciendaa.
 3. Eurooppalaista tyyliä. Tämä rakenne merkitsee runsaasti selkeitä viivoja ja vakiomuotoja. Perusmateriaalina käytetään kiviä tai laattoja. Euroopan tyyli kuisti on sijoitettava paju tuoli.
 4. Ranskalaista tyyliä. Suurin ero edellisestä versiosta on vain lasi-oven läsnäolo, joka on suojattu metallisella runkorakenteella.

Jotta voit selvittää, mikä tyyli pidät enemmän, kannattaa harkita valokuvaa ja esitellä sellaista rakennusta, joka on liitetty kotiisi. Suojakuoren luominen omiin käsiisi ei ole helppo tehtävä, mutta huolellisella työskentelytavalla sinulla ei ole vakavia vaikeuksia.

 • Kuisti profiiliputkista omilla käsillä

 • Kuisti kylpyyn

 • Kuinka tehdä kuisti verannalle

 • Kuisti betonista

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map