Laite ja korjaus kattokorin autotalli

Laite ja korjaus kattokorin autotalli

Caisson on vedenpitävä kammio, joka asennetaan veteen kyllästettyyn maahan. Autotallissa kantti tehdään kellarikerrokseksi varastojen varastoimiseksi tai katselualueeksi, ne voidaan betonista, metallista tai muovista. Kaiutin koostuu varsinaisesta kammiosta, jolla on useimmiten sylinterimäinen muoto ja läpimitta noin metriä, ja vedeneristys.

Autotallin kynällä on tärkeitä etuja perinteiseen tiiliviivattuun kuoppaan verrattuna. Se on ilmatiivis, joten sen sisältö on ehjä ja turvallinen, jopa tulvien aikana. Eheyden säilyttämiseksi säiliön on oltava hyvä vedeneristys ja korroosionestopäällystys.

Koissa asennettaessa on tärkeää muistaa, että koko rakenne on maassa, joten sen kuormitus maaperän puolelta on suuri, varsinkin jos maa on kosteaa ja laajenee jäädytettynä. Sen vuoksi kammion seinien on oltava riittävän paksu ja vahva.

Tärkeää! Ei ole järkevää asentaa tällaista astiaa metalliseen autotalliin tai kuoreen. Tämä kapasiteetti on kohtuuttoman kallis tällaisille korjaamoille.

Kaisonoiden tyypit

Betonirakenteinen betoniteräs on betonirenkaista. Tämä kapasiteetti on kalliimpaa kuin metalli, ja sen haittana on sen suuri paino ja sen on vaikea vedenpitävä.

Autotallin metallikissan on myös oltava vesitiivis ja peitetty korroosionestoaineella sekä ulko- että sisäpuolella. Se on 4-6 mm paksu teräs. Lauhde poistetaan luonnollisesti ilmanvaihtokanavien kautta. Tällaisten astioiden hinta voi vaihdella koon ja pinnoitteen mukaan.

Muovikennys on valmistettu vahasta muovista noin 20 cm: n paksuiseksi. Muusta metallista muusta ei ole syövyttävää, joten se on kestävä kuin metalli. Jotta maaperän paine ei kaada muovisäiliötä, noin 20 cm: n paksuinen hiekka kaadetaan kehän ympärille.

Kuinka tehdä kavennus

Kaapin autotalli on peitettävä vedeneristyksellä. Tätä ennen säiliön seinät puhdistetaan huolellisesti epäpuhtauksista. Vedeneristyskäyttöön

 • kuuma asfalttiliuos,
 • bitumi-bensiiniliuos,
 • kylmä bitumipitoisuus.

On olemassa tiettyjä turvamääräyksiä, jotka on muistettava, kun järjestetään kantta autotallissa.

 • Luukun on oltava näkyvissä. Tämä edellyttää hyvää valaistusta.
 • Tikkaat on kiinnitettävä molemmin puolin.
 • Ennen kellarin kulkua on välttämätöntä tuulettaa se. Myös siellä varastoituja vihanneksia ei saa roikkua - mädätyksen seurauksena voi syntyä vaarallista määrää hiilidioksidia.
 • Jos kellarissa varastoidaan vihanneksia, tarvitaan hyvä ilmanvaihto. Ilmanvaihtoa tarvitaan myös turvallisuutesi vuoksi, koska hiilidioksidi voi kerääntyä kuoppaan. Lisäksi autotallin kotelosta on poistettava kostea ilma niin, että metalli ei ruostu. Ilmanvaihto voi olla luonnollinen ja keinotekoinen.

Luontainen ilmanvaihto perustuu huoneen ja kadun lämpötilan eroihin. Laitteesta tulee syöttö- ja pakoputki. Tämän menetelmän haittapuoli on, että se ei toimi hyvin lämpimällä hetkellä, kun lämpötilaero on pieni. Putket voivat olla metallia, asbestia tai muovia. Ne on asennettu kaiun eri kulmiin:

 • saapuva - mahdollisimman lähelle lattiaa, reikä peitetään verkolla jyrsijöiden lävistyksestä, ulospäin tasolle 40-50 cm maasta;
 • pakokaasu - mahdollisimman lähellä kattoa johtaa se autotallin katolle, putken yläosan tulee nousta katon yläpuolelle 0,7-1 m, mieluiten putken lukumäärän tulisi olla minimaalinen.

Pakoputkessa, joka suojaa sateelta ja lumelta, kiinnitä deflector tai visiiri. Kummassakin putkessa laipat on asennettu niin, että ilmavirtaa voidaan säätää ja siten lämpötila kellarissa. Talvella, jossa suuri jäätymisilman virtaus, kotelon lämpötila voi laskea alle nollan, mikä ei ole toivottavaa. Myös putkissa on oltava luukut, jotta ne voidaan helposti puhdistaa tukkeutumisen tapahtuessa. Että putket eivät ole peitetty kuorella, ne ovat eristettyjä.

Keinotekoiseen (pakotettuun) tuuletukseen kaiutin tarvitsee myös syöttö- ja pakoputken sekä sähköpuhaltimen, joka sijoitetaan poistokanavan reunaan tai pakoputkeen ja syöttöputkeen. Voit tehdä tuulettimen irrotettavan ja käyttää pakotettua ilmanvaihtoa vain kesällä. Voit lisätä lämpötila- ja kosteusantureita siten, että tuuletus on kytketty päälle näiden parametrien tietyissä arvoissa.

Tuulettimella on oltava korkea suoja kosteudelta. Jännite saa olla enintään 36 V, joten käytä muuntajaa tai erityistä virtalähdettä. On parempi valita erikoiskanavien faneja.

Kaulusuulakepuristus - miten käsitellä tätä

Kaapeli on maassa, ja jos maaperä on turvonnut ja pohjavesipöyti korkealla, säiliö voi muodostaa tai puristaa maasta. Kuinka estää tämä ja mitä tehdä, jos tällainen ongelma on jo olemassa?

Jos aiot asentaa säiliön autotalliin ja tietää, että alueellasi on tällainen ongelma, on parempi ostaa metallikotelo pikemminkin kuin metalli, joka on paljon raskaampaa. Jos metallisäiliö on asennettu, sen reunaa pitkin kaivetaan halkaisijaltaan 10-15 cm putket, joiden pohja on samalla 10-15 cm: n alapuolella. Putket auttavat jakamaan kuormitusta ja vähentämään itse säiliön painetta, jotta voit estää pohjavesien nousun, mutta myös pohjan turpoamisen. Aluskankaiden aiheuttama ongelma voidaan ratkaista poraamalla kuivatuskaivo.

Kuin kynän korjaus

Märän maaperän metallirakenne, jos sen vedeneristys tehdään huonosti, lopulta ruostuu. Tämän seurauksena reiät näkyvät kattilassa ja vettä vuotaa sisätiloihin. Tällaisia ​​vahinkoja voidaan korjata useita tapoja. Pienet vauriot voidaan hitsata. Tätä varten käytetään korjaustiedostoa.

Epäsäännöllisen muodon reiät porataan sopivalla halkaisijalla. Tämän jälkeen ne voidaan sulkea leikkaamalla - puukorkilla. On parasta käyttää kuivaa koivua. Tällöin kartiomainen pistoke leikataan halkaisijaltaan suuremmaksi kuin reikä ja se tukkeutuu siihen. Jos korkki on yli 0,5 cm, se leikataan. Kun korkki kostuu kosteudelta, työnnä se tiukasti. Tätä menetelmää käytetään myös vesiputkien korjaamiseen paineen alaisena.

Kun vesi on poistettu autotallin kotelosta, pistoke peitetään sementtilaastilla lisäämällä "nestemäistä lasia" ylhäältä. Seuraavana päivänä tehdään betonin pohjaan betonia tai sementtiä, joka myös lisää nestemäistä lasia liuokseen. Hitsauksen jälkeen tee myös tällainen sementti, koska hitsauksen aikana palaa korroosionkestävä kerros metallille.

Lisäksi on mahdollista levittää bitumipitoista materiaalia puhdistetulle pinnalle reiän ympärille, joka ei vaadi uudelleenlämmitystä ja liimata muutamassa kerroksessa laastaria kateaineesta. Laastarit on kiinnitetty betonilla, jossa on lujitemuovia, betonikerroksen paksuuden on oltava vähintään 15 cm.

Kellarin tilalle on välttämätöntä seurata ja korjata kynsi ajalla odottamatta vuotamista. Korjaa se parhaiten alkusyksystä alhaisimman pohjaveden kanssa.

Jos autotallissa oleva kouru on hyvin ruostunut, tarvitset suurta remonttia. Tätä varten on välttämätöntä hitsata metallilevy kooltaan 50 - 70 kertaa pienemmäksi kuin kavennus. Kaapin yläosa on kaivettu, katto on katkaistu ja vuoraus sijoitettu sisään, kun se alunperin asetti sementtilaastin. Seinät, jotka ovat kotelon hitsattuja tukia, jotka kiinnittävät vuorauksen. Sitten vuorauksen ja seinien välinen rako täytetään nestemäisellä sementtilaastilla. Kun liuos on jähmettynyt, yläosa asetetaan ja hitsataan.

Tiivistää pieni vaurio kotelossa autotalliin, voit käyttää erilaisia ​​yhdisteitä kylmähitsaukseen. Alusta pinta puhdistetaan, peitetty ruostesuunninlaitteella.

johtopäätös

Caisson on kätevä ja käytännöllinen versio autotallissa olevasta kellarista tai havainnointihaasta. On kuitenkin olemassa joitain vaikeuksia, jotka liittyvät siihen, että se on maassa ja on jatkuvasti alttiina kosteudelle, ja kun maa jäädytyy - ja pakkasen voimien kasvaessa. Siksi kaiuttimen tilaa on seurattava ja sitä on säännöllisesti korjattava.

 • Piirustukset autotallin ovelle

 • Hankkeet autotallille kahdelle autolle

 • Muoviputkien autotalli

 • Talossa on autotalli

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 61 = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map