Comments 0 0 2 Views

Laite rasuglonki on tasakatto

Litteät katot ovat käteviä, helppo asentaa ja ylläpitämätön. Kuitenkin sademäärän tai sulavan lumen aikana esiintyy pysähteleviä lokoja, jotka kykenevät vähitellen tuhoamaan kattoportaan osat. Optimaalinen tapa välttää tällainen tapahtumakäyrä on luoda pieniä rinteitä, joiden ansiosta vesi pääsee nopeasti tyhjennysreikiin. Tasokattojen suorittaminen suoritetaan käyttäen irtonaisia ​​ja laattoja.

Sen varmistamiseksi, että katto suojaa rakennusta sen alla pitkään ja luotettavasti, on kaikki työvaiheet suoritettava oikein. Menettelyllä on useita ominaisuuksia. Ennen laitteen käynnistämistä kannattaa tutustua prosessin kaikkiin hienoisuuksiin.

Miksi tarvitset runsautta

Kattopäällysteen ylemmät kerrokset, jotka ottavat ilmakehän sademäärän ja tuulen vaikutuksen, kärsivät eniten tasokkaalla kattorakenteella. Samalla sen virtauksen todennäköisyys on melko suuri.

Tällaisilla katoilla pysähtyy ja sadevesi pysähtyy jatkuvasti. Jätevesi tässä tapauksessa käytännössä ei toimi. Jos kesäpäivinä veden pysähtyneisyys ei kykene vahingoittamaan kattoa, kevään aikana sulkeutuu katon ylemmät kerrokset tulevat jatkuvasti tulviin, mikä vaikuttaa pinnoitteen lujuuteen.

Yläkerrokset hajoavat hitaasti, lyhentämällä kattoportaan, mutta myös kattorakenteiden, käyttöikää. Tällaisen katon itsepuhdistusta ei tapahdu, mikä edistää lian jatkuvaa kerääntymistä.

Lisp-vaihtoehtoja

Kosteus ei tyhjennä tasaista kattoa. Syksyllä ja talvipäivillä se haihtuu hyvin hitaasti. Vakavat pudot voivat tehdä paljon haittaa koko katolle. Kun otetaan huomioon kattoalue ja arvioidut kustannukset, käytetään erilaisia ​​materiaaleja.

Järjestä rytmi useita tapoja:

 • avulla zasypnye lämmittimet;
 • lämpöeristelevyissä;
 • kevytbetoni- tai polymeeriseokset.

Käyttöohjeissa bitumisista ja polymeeripinnoitteista dispersiota varten on osoitettu, että optimaalisen kallistuskulman tulisi olla 1,5 astetta. Kallistus on sallittu 1-2 astetta.

Jos pienen taloudellisen rakennuksen katon kaltevuus on suoritettu, se on tehtävä rakennusvaiheessa. Tätä tarkoitusta varten seinät on pystytetty eri korkeuksiin. Tällainen ulkoinen kuivatusjärjestelmä luodaan mahdollisimman pienillä kustannuksilla ja ponnisteluilla. Kuitenkin, jos valmis katto on tehty ilman kaltevuutta, on harkittava useita muita vaihtoehtoja.

Pienissä katoissa, älä ota liian monta rinteitä. Pienille rakennuksille, kuten autotallille, vain yksi ramppi riittää. Normaalin yksityisen talon tapauksessa hajotus järjestetään kolmesta rinteestä.

Riippumatta rinteiden määrästä, kannattaa muistaa, että jokainen niistä on suunnattava viemäriin. Veden pitäisi virrata esteettä suppiloon. Tarkastaaksesi razgonkkien tehokkuuden, riittää kaataa katto 1 - 2 kauhua.

Laajennettu savi

Kun vedeneristys on asetettu ja katon pinta tasaantunut, se on peitetty laajennetulla savella. On myös mahdollista käyttää muita irtotavaria. Tehtävien on oltava valmistetun projektin mukaisia ​​etukäteen. On tärkeää tarkkailla kallistuskulmaa. Jotta et voi erehtyä, sade- vesisuuttimen suuntaan järjestävät ohjaava majakat. Täyttäminen tapahtuu niiden tason mukaan. Sitten materiaali altistetaan räpylälle tai kaadetaan betoniin (sen pitäisi olla helppoa).

Kun eristyskerros täyttyy, se vuotaa sementtimaidosta ylhäältä. Näin varmistetaan sen stabiilisuus lasin käytön aikana. Täyttömateriaalien käyttö on tavallinen irrotusmenetelmä. Tämä johtuu seuraavista tekijöistä:

 • työ ei ole kovin vaikeaa;
 • lähes kaikki täyttöeristys on suhteellisen halpa ja edullinen;
 • tällaisilla materiaaleilla on pieni massa.

On kuitenkin useita uhreja:

 • täyteaineita, joiden vakaus on riittämätön, voidaan siirtää - tämä on täynnä kilpailujen muotoilun vääristymiä;
 • kaltevuus ei välttämättä kasva tasaisesti - suurien rakeiden läsnäolon vuoksi;
 • märkiä prosesseja ei voida toteuttaa talvella.

Slayditin purkamisen tekniikka on melko yksinkertainen. Materiaali on hajallaan valmistetulla pinnalla tarvittavan esijännityksen aikaansaamiseksi. Claydite on yksi rasuglonki-laitteen halvimmista mutta ei menestyneimmistä materiaaleista.

Savi kerros jopa vahvistamisen edellytyksenä on, että se menettää muodonsa ajan myötä. Jos sademäärä on epätasaista, eristyskerros puhalletaan tai puhalletaan. Poikkeuslaitteen ja irtotavaran käytön tulisi ottaa huomioon nämä ominaisuudet.

Toinen tämän menetelmän haittapuoli on se, että laajennettu savi absorboi hyvin kosteutta. Karkean rakeisen materiaalin tapauksessa on käytännössä mahdotonta luoda oikeaa eroa. Muilla löysillä materiaaleilla on myös samat haitat.

Ihanteellinen materiaali laskeutumiselle on oltava jäykkä ja luja. Jos se muuttuu ajan myötä, on parempi olla käyttämättä sitä - muodostetuissa maskeissa on runsaasti vettä, joka on täynnä kattokakun tuhoutumista.

Nykyaikaiset tapoja

Oikean kaltevuuden saavuttamiseksi modernit rakentajat käyttävät valmiita laattoja katon eristykseen. Suosituin on polystyreenivaahto ja mineraalivilla. Laajennetun polystyreeni-levyt asennetaan katon rakentamisen aikana suoraan kateaineen tai sen päälle. Jälkimmäisessä tapauksessa vesieristys levitetään laajennetulle polystyreenivaahdolle.

Levyjen eristys on kiinnitetty tukevasti ruuveilla tai tukipuilla. Joissakin tapauksissa käytä liimaa. Wedge-muotoisia laattoja voidaan käyttää koko katon poikkeaman muodostamisessa tai vain silloin, kun asennat kontteja. Niitä käytetään myös ilmanvaihtoakselien laajentamiseen.

Päätuotannon käyttäminen laajennetun polystyreeniin on, että ei ole tarpeen vahvistaa kattokakkua, mikä suuresti yksinkertaistaa työtä. On myös monia muita etuja:

 • kuormitus katon pohjalla on huomattavasti pienempi;
 • märkäprosessit laitteen aikana razuglonki poissa - tämä mahdollistaa työskentelyn kaikissa sääolosuhteissa;
 • tällaisia ​​materiaaleja varten ei tarvita erityisiä säilytysolosuhteita, joiden avulla voidaan valmistautua etukäteen;
 • työvaiheessa ei edellytetä erityisiä taitoja ja kykyjä;
 • ei ole tarvetta käyttää nostolaitteita;
 • työhön vietettyä aikaa ja työtä vähennetään.

Järjestelmän haittapuolena on suuri materiaalin ylimateriaali ja näin ollen katon kustannusten nousu. Riippumatta toteutusmenetelmästä, projektit laativat ensin luonnokset ja sitten kaltevuuskulma valitaan ja tarvittavat laskelmat tehdään.

Uusin menetelmä dissonanssi

Litteän katon vähimmäiskaltevuuden varmistamiseksi rakennusorganisaation on tuotettava tietyn rakennuksen muovielementtejä ja asennettava kattoon. Sen jälkeen koko pinta täytetään nestekumilla.

Tällä menetelmällä saadaan aikaan optimaalinen katon kaltevuus, mutta myös luotettava lämpöeristys. Tällaisen järjestelmän haittapuolena ovat korkeat työn ja materiaalien kustannukset. Nykyaikaiset rakentajat pitävät tätä menetelmää edistyksellisimpänä. Pian kasvien muovisten elementtien valmistajien määrä kasvaa. Tämä merkitsee väistämisen hintaa.

vinkkejä

Riippumatta valituista materiaaleista ja dispersiomenetelmästä on ymmärrettävä, että on aina välttämätöntä muodostaa yläpuolelta vedeneristyskerros. Lisäksi sinun pitäisi keskittyä niihin materiaaleihin, joilla on sileä pinta. Vesi tässä tapauksessa menee paljon nopeammin. Litteän katon vähimmäiskaltevuus on 1 astetta. Suurin gradientti on 4 astetta.

Kosteus ei pysähdy, vaikka kateaineen karkea pinta olisi. Tämä minimoi vaurioitumisen. Asennusohjeiden noudattaminen, kun käytät tietyn menetelmän, voit liukua omilla käsilläsi tarpeeksi nopeasti.

tulokset

Litteän katon ratkaiseminen irrallisten materiaalien avulla on tarpeeksi ongelmallista. Asennussääntöjä suoritettaessa työ suoritetaan kuitenkin helposti ja nopeasti. Useimmissa tapauksissa käytetään sardeldiota.

Sopi- vasti levitettyjä ja kartonkiaineita, esimerkiksi laajennettua polystyreeniä. Yksi nykyaikaisista menetelmistä on muovilevyjen käyttö. Ne ovat täynnä nestekumia ylhäältä. Erilaisia ​​tapoja järjestää rasuglonki antaa sinun suorittaa sen katolla tahansa alueella. Jotta et voi erehtyä asennettaessa, on syytä asettaa majakat etukäteen.

 • Miten tehdä olohuone ullakolta

 • Pehmeän katon laite: pinoamisen tekniikka

 • Rafter-rakenteiden vahvistaminen

 • Talon katto katto

Previous Sådan fjerner du limet fra tapetet
Next How to remove the seams on the wallpaper with your own hands

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Artikkelit 0 Comments

Mikä taustakuva valita asunnosta

Kaikissa olohuoneissa on monia osia ja sisustustuotteita, joiden avulla voit selvittää sen tarkoituksen. Esimerkiksi makuuhuoneessa pakollinen elementti on sänky. Riippumatta sen tarkoituksesta tahansa, tilaa on vaikea kuvitella ilman taustakuvaa. Se

Artikkelit 0 Comments

Kuinka tehdä pystysuorat kukkapenkit

Maisemasuunnittelun asiantuntijat tarjoavat vuosittain uusia ideoita viereisen alueen puutarhanhoitoon. Pystysuuntaiset kukkapenkit saivat nopeasti suosioa pienien tonttien omistajien keskuudessa, mikä mahdollisti ympäröivän tilan sisustamisen ilman ylimääräisiä neliömetrejä. Mitä piirteitä odotetaan muiden

Artikkelit 0 Comments

Lohkojen sarake perustus

Kaikista tunnetuista menetelmistä on suhteellisen halpaa ja luotettava rakentaa pieni puutalo, kylpylä tai kodinhoitohuone, paras vaihtoehto on runkorakenne, joka on asennettu betonilohkareiden pylväspohjaan. Välittömästi on syytä mainita, että pylväspohjan lujuus

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

25 + = 35