Miten kaadetaan kuisti betonilla

Miten kaadetaan kuisti betonilla

Jos talon kellari on korkea, sisäänkäynnin lähellä sinun täytyy varustaa täysi kuisti. Jos haluat tehdä kestävän rakenteen, on parasta käyttää betonia pääaineena. Mutta ennen kuin täytät kuistin, kannattaa oppia yksityiskohtaisesti kaikista työn vaiheista.

Betonista valmistetun kuistin ominaisuudet

Monien ongelmien välttämiseksi kuistin rakentamisessa on parempi luoda se talon pystyttämisen aikana. Tässä tapauksessa rakennelmalla on yhteinen pohja ja vedenpitävä rakenne talon kanssa. Eristävän kerroksen muodostaminen on yksi tärkeistä työvaiheista, kunhan ne on suoritettu, kuistilla voi kestää kymmeniä vuosia ja olla epämuodostumassa. Jos samanaikainen rakentaminen talon kanssa on mahdotonta, kannattaa asentaa rakennusta oven tasolle alle noin 5 cm.

Jos haluat luoda kuistin, sinun on otettava sementti M400. Jos tuotemerkki on alempi, materiaali ei ehkä kestä jatkuvasti kuormaa. Kuistion luominen tapahtuu useassa vaiheessa:

 1. Valmistelu. Tässä vaiheessa sivusto on valmisteltu kuistille, samoin kuin mittojen laskenta.
 2. Päätapahtuma. Tässä vaiheessa asennus puu muotti ja kaatamalla betonia.
 3. Viimeinen vaihe. Kun betoni kovettuu, materiaali on valmis.

Kun olet katsellut videota rakentamisprosessista, voit selvittää paitsi mitä on tehtävä, mutta myös joitain tärkeitä vivahteita tällaisesta toiminnasta.

Alueiden valmistelu

Jos talon edessä oli vanha kuisti, se olisi poistettava kokonaan, jolloin se jäisi vapaalle paikalle. Kun maan pinta on puhdistettu rakentamisen roskista, kuoppa luodaan säätiön alle. Sen syvyyden tulisi olla noin 30 cm. Kuopan leveyden tulisi olla 3 cm enemmän kuin kuistin alue.

Alueen valmistelun aikana on tarpeen poistaa kasvit kokonaan paikalta. Ja myös juuret puiden juuret, jos ne sijaitsevat lähellä kuistilla. Kun alue puhdistetaan ja kaivantoa kaivetaan pohjaan, roskat putoavat alas ja hiekkaa. Tämän prosessin aikana on huolehdittava siitä, että kaikki sora on täynnä hiekkaa.

Muottien luominen

Laskennan jälkeen muotti on luotu. Sen korkeuden pitäisi ylittää kuistin korkeus 30 cm: n korkeudella, koska levyt menevät vain maahan tällä etäisyydellä.

Muottien sivuosat vahvistuvat jäykisteillä, jotta ne eivät osu betonin paineeseen. Tuloksena on puurakenne. Joka on nousuputket ja sivut. Jotta ei käytetä suurta määrää betonia kuisti kaatamalla, monet täyttävät tilan sulkimen sisällä hiilihapattujen betonilohkojen ja muiden vastaavien materiaalien. Tämä tehdään siten, että lohkojen välissä on tilaa, joka täytetään ratkaisulla.

Jos kuistilla on jo kivi- tai tiiliseinäiset aidat. Muotti on vain nousuputki. On syytä muistaa, että ennen muottirakenteen kiinnittämistä on asennettu vahvistustekninen runko, joka on välttämätön astioiden muodon säilyttämiseksi kaatamisen jälkeen.

Betonista valmistettu kuisti

Oikea täyttäminen kuistilla betonilla on syytä tarkastella yksityiskohtaisesti jokaisen työn vaiheessa:

 1. Vaiheiden tyypin määrittäminen. Tässä vaiheessa määritetään vaiheiden koko ja kokoonpano. Tämä on mitä mukavuus kuistilla riippuu. Vaiheet on tehtävä riittävän leveäksi, jotta ne sijoitetaan jalkaan. Mutta jos teet ne liian leveiksi, on epämiellyttävä nousta kuistille. Koko rakenne voi olla suorakaiteen muotoinen, neliömäinen tai puolisuunnikkaan muotoinen. Jos vaiheiden lukumäärä on enemmän kuin kolme, sinun on asennettava käsijohto.
 2. vahvistaminen. Muottien sisäpuolella luodaan metsätankojen runko, joka toistaa portaiden ääriviivat ja läpäisee kaikki betonin kanssa täytetyt tilat.
 3. täyttää. Koska betoni vaatii paljon, sekoittamiseen on parempi käyttää sähköistä betonisekoitinta. Liuos valmistetaan seuraavassa suhteessa: 1 osa sementistä ja 2 osaa raunioista ja hiekasta. Vettä lisätään, kunnes liuoksella on taikinainen sakeus.
 4. Betonin kypsyminen. Muotti poistetaan noin 5 päivän kuluttua. Mutta ennen kuin alat käyttää rakennetta, kannattaa muistaa, että betoni on voimaa noin kuukaudessa.
 5. Viimeinen vaihe. Tässä vaiheessa kuisti on betonista. Yleensä betonirakenne on tehty keinotekoisella tai luonnonkivellä. Jos talo on valmistettu puusta, on parempi käyttää puuta tai komposiittimateriaaleja verhousta varten.

Jotta kuisti osoittautui luotettavaksi, jokainen toiminta olisi suoritettava oikein, jättäen huomiotta sääntöjä. Jos et ole varma, että teet kaiken oikein, tutustu tarkkaan videoon, joka osoittaa työn suorittamisen.

Kuinka valita laatta ja koristella kuisti

Yksi parhaista materiaaleista asennettu konkreettiselle kuistille on laatta, jossa on karkea pinta. Se ei ole altis sieniin ja kestää lämpötilan muutoksia.

Jos haluat tehdä kuistista alkuperäisen, voit valita eri väreistä koostuvan laatta ja luoda alkuperäisen mallin. Voit myös valita laatat, kun haluat valita samanvärisiä astioita, ja nostajat voivat valita toisen sävyn.

Laattojen viimeistely on seuraava:

 1. Ensinnäkin pöly puhalletaan betoniteräksen pinnalta ja epäpuhtaudet poistetaan.
 2. Sen jälkeen levitetään liimaa betoniin ja laattaan. On syytä muistaa, että kerroksen ei pitäisi olla paksu.
 3. Sitten laatta painetaan betonia vasten.
 4. Kaikkien materiaalien väliin on asennettu muoviset välikappaleet, jotka eivät salli laattojen liikkumista.
 5. Seuraavana päivänä näiden töiden suorittamisen jälkeen liitokset jauhetaan erityisellä yhdisteellä, joka on sovitettava viimeistelyaineiston väriin.

Kiven edessä

Kivi kuistilla voidaan käyttää tiilen ja puutalon luomiseen. Valitse yleensä seuraavat materiaalit:

 • marmori;
 • kvartsi;
 • graniitti.

Tällaisilla materiaaleilla ei ole vain houkuttelevaa ulkonäköä, vaan ne kestävät myös raskaita kuormia ja voivat kestää vuosikymmeniä. Suosituin kivi on graniitti, sillä sen avulla voit luoda ulkoa sekä klassisissa että moderneissa tyyleissä. Kuivan viimeistelyyn voit valita jo valmiita levyjä tai ostaa raaka-ainetta ja odota, kunnes se on sahattu.

Monet maanmiehistön omistajat valitsevat raakakiven. Tämä ulkopinta on hyvin erilainen kuin graniitti, mutta se on erinomainen lomakodin suunnittelussa. Tällainen materiaali valitsee ne, jotka haluavat saada laadukkaita materiaaleja halvemmalla kuin graniitilla.

Betoni- ja päällystyslautojen käyttö

Betonilaatta on halpa materiaali, jota voidaan käyttää vaiheiden luomiseen. Erilaisilla täyteaineilla voit luoda viimeistelymateriaaleja eri värejä ja kuvioita. Suosituin on päällystyslaatta, joka jäljittelee kiveä.

Tämän materiaalin haitta on liukas pinta, joten viimeistelyn jälkeen on tarpeen asentaa vuori. Tämän laattojen avulla voit poistaa rajan puutarhojen ja kuistien välisten polkujen välillä.

Keraamiset ja klinkkerilevyt

Keraamisten laattojen erottuva piirre on erilaisten värejä ja tekstuureita. Se voi olla:

 • kiiltävä;
 • matta;
 • helpotus.

Mutta toisin kuin muut vastaavat materiaalit, tällainen laatta on hauras eikä sitä ole suunniteltu raskaalle fyysiselle rasitukselle.

Klinkkerilevyt on valmistettu liuskekivestä ja niillä voi olla erilaisia ​​muotoja. Tällainen päällystysmateriaali on vastustuskykyistä pakkaselle, eikä se ole pilaantunut alttiiksi aggressiivisille kemikaaleille. Laattojen pinta on karkea, joten se on ihanteellinen kuistin vuoraukseen.

Posliinilaatat

Tämän materiaalin valmistuksessa käytetään seuraavia komponentteja:

 • savi;
 • mineraalit;
 • kvartsi;
 • maasälpää.

Huolimatta siitä, että samoja materiaaleja käytetään myös keraamisten laattojen valmistuksessa, posliinista valmistettu kivitavara on paljon luotettavampi, koska se on tuotettu eri teknologialla. Laatta kestää kosteutta ja sitä voidaan käyttää viimeistelyaineena betoniterassille tai kuistille. Mutta on syytä harkita, että materiaalilla on korkeat kustannukset.

Jos kaikki kuvatut toimenpiteet toteutetaan oikein, kuisti tulee olemaan luotettava ja kestävä rakennus, mutta myös kaunis talon elementti. Lisätietoja kannattaa katsella videota.

 • Puutavaran kuistin suunnitteluvaihtoehdot

 • Puinen kuisti

 • Laatikko kuistilla puutalossa

 • Kuisti puusta

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map