Comments 0 0 1 View

Miten valita seinämaali seinille

Lasten syntymisen myötä maalatut seinät yleistyvät nuorille vanhemmille. Siksi älykkäät ihmiset keksivät kätevän keksinnän, jonka avulla seinät voivat vetää paitsi lapsia myös aikuisia. Erikoismerkkimaaleilla voidaan maalata seiniin vahingoittamatta niitä.

Lisäksi tällaisista maaleista vastaavat toimistot, ravintolat, baarit tai konferenssitilat toimivat paljon positiivisesti.

Markkinointituotteiden käsite

Ensinnäkin katsotaan, mikä merkkimaali on? Tämä materiaali perustuu epoksihartseihin, polyuretaaniin tai akryyliin. Kun se on kokonaan kuivunut, pinta saa kovuuden ja sileyden, joka on samanlainen kuin merkkikortti, jolle on mahdollista käyttää kuvioita merkkillä, huopakynällä tai muulla. Halutessasi maalattu kuvio poistetaan ongelmitta.

Ehkä lukiessasi tätä artikkelia, kysyt itseltänne kysymyksen: "Miksi minä tarvitsen merkkimaalia, jos saan säännöllisen levyn?" Kolme syytä tähän:

  1. Lasten kynnyksellä nuorilla vanhemmilla on piirustuksia seinille. Ja kuinka paljon yrität selittää lapsiin, että talon graffitit eivät ole paras miehitys, ennemmin tai myöhemmin taidetta ilmenee jonnekin. Ota lahjakkuus lapselta ei ole sen arvoista, usko minua, hän haluaa maali maalatuilla maaliseinillä ja pidät siitä, ja se on halvempaa kuin tapetoinnin uudelleen liittäminen.
  2. Seinämaalilla maalattu pinta voi toimia erinomaisena projektorin näytössä.
  3. Tällainen seinä houkuttelee vieraitasi, joka voi jättää sinne toiveensa ja nimensä.
  4. Merkkipinta sopii erilaisten muistutusten vetämiseen, tai siitä tulee tarpeellinen asia toimistossasi tai työpajaasi.

Seuraavassa tarkastellaan kolmenlaisia ​​tällaisia ​​materiaaleja, joiden avulla voit oppia mielenkiintoisempia ja epätavallisia värejä.

Magneettinen maali

Kuten otsikosta näimme, tämä materiaali on mielenkiintoinen siinä, että koostumuksessa on metallihiukkasia, minkä takia magneetti kiinnittyy pinnalle. Magneettinen "levy" osoittautuu tummanharmaaksi, joten usein kuivumisen jälkeen se on maalattu muulla värillä. Monet, magneettimaalin päällä, käyttävät toisen liuskekiveä tai merkkiaineita. Jotta magneetti tarttuu seinään ilman ongelmia, on välttämätöntä levittää noin neljä kerrosta. Jokainen kerros tulee kuivua vähintään 5 tuntia. Ennen magneettimaalin levittämistä pinnan on oltava täysin tasainen ja täysin rasvaton.

Jos magneettimaalin levittämisen jälkeen suunnittelet maalipinnan lisäämistä merkkimaalilla, käytä materiaalia hiomapaperia hyvin. Tämän jälkeen peitä seinä alustalla. On tärkeää, että maakerros ei ole liian paksu, koska voit heikentää "levyn" magneettisia ominaisuuksia.

Slate maali

Alun perin tätä materiaalia käytettiin vanhojen koululautakuntien restaurointiin. Mutta on mahtavaa käyttää liuskekivi maalata seinät, puu, muovi tai metalli.

Kuivumisen jälkeen pinnalla on musta mattaväri. Huomionarvoista on se, että liuskamaalit ovat riittävän kestäviä mekaaniselle rasitukselle ja ovat myrkyttömiä, mikä mahdollistaa niiden käytön lastenhuoneissa.

Merkkimaali

Useimmat ihmiset eivät halua heidän lapsiaan tai itseään lietellä käsiään liidulla. Ja tämä ei ole yllättävää, koska talossa - tämä ei ole paras asia. Sen vuoksi erinomainen vaihtoehto liuskekivelle toimii merkkinä. Vaikka tällaisen materiaalin hinta on melko korkea, sitä kompensoidaan takuulla 10 vuotta valmistajalta. Tällainen maalaus seinälle markkereille on erinomainen lisä lastenhuoneeseen. Pinnoitteen väri valinta on pieni: valkoinen ja läpinäkyvä. Mutta läpinäkyvä väri voidaan soveltaa mihin tahansa jo maalatuista seinistä tai esineestäsi.

On erittäin tärkeää, että pinta, jonka aiot maalata maali maalilla on ilman siruja ja naarmuja. Muussa tapauksessa piirustuksen yhteydessä merkintä putoaa syvennyksiin ja sitä on vaikea poistaa.

Vihje! Piirrä merkintämaalilla peitetty "lauta", voit vain merkkiaineita vedellä. Pysyviä merkkejä ei voi käyttää!

Keittiön magneettiset ja liuskekiinnitteiset musteet

Tällaiset materiaalit ovat ihanteellisia keittiölle, joka luo viihtyisän ja ylivertaisen ympäristön. Nämä materiaalit eivät pelkää kosteutta ja vettä. Seinän maalaaminen tällaisella maali musta, voit luoda erinomaisen taustan erilaisille piirustuksille tai reseptien tallentamiseksi ruoanlaittoon.

Keittiön magneettikentän ansiosta voit laittaa läheisiä ihmisiä, tärkeitä muistutuksia tai tehdä muita ideoita.

Vihje! Jos aiot käyttää magneettista maalaa, jotkut vaaleat värit, sen pitäisi myös olla vaalea sävy. Muussa tapauksessa se voi vaikuttaa väriin.

Magneettiset ja liuskekuvamaalit lastenhuoneeseen

Kuten olemme jo lukeneet, vanhemmat kohtaavat usein maalatun seinän ongelman. Tässä voit auttaa magneettisesti liimaa maali. Tämän materiaalin ansiosta lapsella on ainutlaatuinen ilme, ja lapsi tabletin tai tietokoneen sijaan löytää jotain mielenkiintoisempaa.

Valitessasi lasten huoneen väriä, kiinnitä huomiota kevyempiin sävyihin. Värivaihtoehdot ovat esimerkiksi sininen, vihreä tai keltainen. Jopa kun lapsi kasvaa, on mielenkiintoista kiinnittää valokuvia tai julisteita magneeteihin vahingoittamatta seiniä.

Asianmukainen hoito

Pyyhkäise merkkipinnan kanssa piirros tai merkintä on helppoa. On kuitenkin tärkeää, että merkki merkinnällä ei kestä yli 24 tuntia. Muussa tapauksessa sinun on pestävä erityinen koostumus, joka myydään yhdessä maalin kanssa.

Kun pyyhkiät kuvia merkkilevyn pinnalle, tee se huolellisesti ilman voimakasta voimaa. Pyyhi säännöllisesti lautasliina tai sieni. Liuoksen puhdistamiseen käytetään tavanomaista saippuaa. Hioma-aineita käytettäessä pinta voidaan naarmuuntua. Vaikka pyyhi pinnoite, joka on maalattu merkinnällä tai liuskekivellä, on tärkeää pestä se säännöllisesti pesuaineilla, jotta alkuperäinen ulkoasu ei häviä.

johtopäätös

Kuten näimme tästä artikkelista, fantasian avulla voit tehdä todella kauniita asioita, jotka kiinnostavat sinua ja lapsia! Seinien magneettinen maali auttaa sinua tässä.

  • Maalaa "Tikkurila" seinille ja kattoille

  • Akryylilamelli maali seinille

  • Epoksipohjamaali tölkissä

  • Kuinka valita emali maali seinille

Previous Hvad er udvidet ler
Next Ние правим полу-суха подова замазка със собствените си ръце

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Artikkelit 0 Comments

Sheetrock kitti

Jos kyseessä on huoneen viimeistely, valitse useita vaihtoehtoja. Yksi niistä on seinien kastelu. Työtä toteutettiin laadullisesti ja kauniisti, joten ei ole tärkeää pitää kiinni tekniikasta ja ottaa huomioon joitain vivahteita.

Artikkelit 0 Comments

Miten valita oikea taustakuva

Tällainen "korjaus" ainakin kerran elämässä koskee jokaista aikuista. Olohuoneessa luotujen sisustuselementtien tärkeimmistä osista mainittakoon kysymys seinien koristelemisesta. Viimeistelymateriaalien nykyaikaiset markkinat tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja seinien koristelemiseen, ja me pysymme tapana valita

Artikkelit 0 Comments

Kuinka valita langaton saha

Käsirauta oli ja on edelleen välttämätön työkalu. Se auttaa puutarhan ja rakennustöiden toteutuksessa. Mutta joissakin tapauksissa liikkuvuus ei ole tarpeen, vaan myös pienikokoinen. Usein työn laajuus ei salli käsihaavojen käyttöä,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

74 − 70 =