Nestemäinen taustakuva käytävässä

Nestemäinen taustakuva käytävässä

Käytävä on huone, jossa vieraat tulevat jatkuvasti. Se on käytävällä, että ne, jotka ovat ensimmäistä kertaa asunnossasi, luovat vaikutelman koko talosta, sen omistajista (näyte kuvassa koristetulla eteisellä).

Koska käytävä on koko talon "käyntikortti", on tärkeää, että sen koristelu on kaunista ja toimivaa.

Säännöt taustakuvien valitsemiseksi käytävässä

Nestemäistä tapettia käytävällä alkoi olla käytössä niin kauan sitten. Monet kodinomistajat pysähtyvät korkealla kustannuksellaan.

Vihje! Jos päätät koristella seinää kapealla seinämäksellä, valitse vaaleiden värien materiaalit.

Voit saavuttaa tilan visuaalisen laajennuksen vaikutuksen huoneessa.

Tuloksena olevissa sisätiloissa tulisi olla sopusoinnussa kalusteiden, lisävarusteiden, valittujen nestemäisten tapettien välillä. Muussa tapauksessa käytävällä ei ole näkyvää ulkonäköä, sitä on vaikea katsoa asuntosi koristeeksi (kuvassa on muunnelma seinien viimeistelystä kapealla käytävällä).

Seinien viimeistely taustakuvaksi pidetään edelleen yhtenä kauneimmista ja alkuperäisistä, joten on tärkeää valita oikeat materiaalit käytävälle. Kun otetaan huomioon korkea läpäisevyyttä tilaa, koristelu seinät, voit käyttää yhdistelmää nestemäisiä aineita pestäviä vinyyli tapetti (kuva - variantti koristeltu käytävällä).

Se osa sali, joka on alttein saastumisen, tarvitsemme pokleit pestävä tapetti, ja loput seinäkoriste suoritetaan ole pestävät materiaalit (näyte tällaisia ​​"temppuja" sisätilassa - kuvassa).

Käyttöominaisuudet

Kaupungin huoneiston modernissa sisätilassa, kun seinät koristelevat käytävällä, voit seurata yhä enemmän nestemäistä tapettia. Ulkoisilla ominaisuuksillaan ne ovat samankaltaisia ​​kuin koristeellinen kipsi (esimerkki nestekidenäytön käytöstä valokuvan sisäpuolella).

Huomio! Kun seinät koristellaan, on suositeltavaa käyttää ammattilaisten palveluita niin, että saadut tulokset ilahduttavat sinua ja huoneiston vieraita pitkään.

Jos sinulla ei ole taitoja työskennellä näiden "hikoilevien" viimeistelyaineiden kanssa, etsi välittömästi tämän päällikön seinien viimeistelyä varten. Nestemäisestä taustakuvasta (näyte kuvassa) huomataan suuri värialue.

Valmistajat tarjoavat niitä yksivärisessä versiossa, mutta jos haluat, voit aina valita mielenkiintoisia sovelluksia käytävän seiniin. Mielenkiintoinen muunnelma sisätilojen tuntuu ja käyttö stensiilit nestemäisten tapetti, seinä sisustus, jonka joka hankkii täysin erilainen, yksilöllinen look. Nestemäisen taustakuvan ansiosta on helppo piilottaa pienet epäsäännöllisyydet, halkeamat, äänen eristyksen lisääminen huoneessa. Johtuu siitä, että kun sitä levitetään seinään päällystysmateriaalin pinnalla ei näkyviä saumoja ja viimeistely saadaan sileä ja kaunis (esimerkki nestemäisen sisätilaan taustakuvan).

Suunnittelutyökalut

Viime aikoina kokeneet suunnittelijat yrittävät yhdistää useita viimeistelyaineiston muunnoksia kerrallaan, kehittäen aulatiloja koskevia projekteja. Tämä lähestymistapa mahdollistaa erilaisten luovien ideoiden ymmärtämisen, tämän huoneen mielenkiintoisen ja epätavallisen sisustuksen (kuvassa - näistä vaihtoehdoista).

Niille, jotka itse päättävät liittää nestekidenäytön käytävään, tarjoamme videokuvan

Vihje! Älä unohda, että kaikki yksityiskohdat ovat tärkeitä käytävän sisätiloissa. Jotta käytäväsi saisi esteettisen ulkonäön, sinun on tehtävä kovaa työtä.

Tietoja värimaailman ominaisuuksista

Sisustuksessa väri on erityisen tärkeä. Kiitos hänelle, voit korostaa edullisesti käytävää, visuaalisesti laajentaa sitä. Ajattele ihanteellista muotoilua (esimerkki valokuvasta), käytä niitä vinkkejä, joita kokeneet mestarit tarjoavat.

Jotta eteisen ei ole vain kevyt ja ilmava, mutta myös käytännöllinen, yrittää täydentää vaaleita sävyjä tumma tausta, sovelluksia ja abstrakteja kuvioita. Tässä tapauksessa käytäväsi tulee alkuperäistä, toimivaa ja käytännöllistä (valokuvassa - esimerkkinä tällaisesta ratkaisusta).

Älä käytä väärin tummia värejä, koska ne tuovat pimeän ilmapiirin käytävään, visuaalisesti pienentävät sen kokoa. Värinsovitusten lisäksi on tärkeää käyttää asianmukaisesti käytävää ja lisävalaistuslaitteita. Seinäsäilöt voidaan sijoittaa vastakkaisille seinille, lisäksi kattoon on toivottavaa rakentaa muutamia valonheittimiä. Tässä tapauksessa nestemäinen taustakuva näyttää aivan erilaiselta, käytävä on täynnä ylellisyyttä ja harmoniaa. Epätavallinen ulkoasu antaa käytävälle raidallinen taustakuva. Luomiseksi tarvitset taustakuvaksi kaksi väriä. Ensinnäkin pääääni kuuluu seiniin käyttäen rakennusrullaa, harjalla.

Huomio! On tärkeää odottaa päääänen täydellistä kuivumista vasta sen jälkeen, kun seinät koristellaan eri värisiä kaistaleita käyttäen.

Jos sinulla on kapea ja pitkä käytävä, sinun on valittava nestemäinen taustakuva pehmeille sävyille. Laajentamaan tilaa voi käyttää vaakasuoraa nauhaa pitkin koko seinän pituutta.

Klassisena vaihtoehtona voit harkita nestekidenäytöllä varustettujen paneelien yhdistelmää. Käytävän alaosa on koristeltu paneeleilla, joiden hoitaminen ei ole kovin vaikeaa. Yläosa on koristeltu nestemäisellä tapetilla.

Vihje! Sisustuksen luominen oli kaunista ja harmonista, joten voit valita samanvärisiä paneeleja ja taustakuvia, mutta eri sävyjä.

Suunnittelijat pitävät sovellusten soveltamista mielenkiintoisena vaihtoehtona. Voit valita rakennuskaupasta valmiita kuvia tai piirtää tietokoneohjelmasi mallin version ja tulostaa sen tahmealle paperille. Tällaisten materiaalien avulla voit päästä eroon pienistä haitoista seinille. Voit esimerkiksi laittaa pieniä siruja tai halkeamia sovelluksen alle.

Hyödyt nestemäisten taistelujen käyttämisestä käytävässä

Valmistajat tarjoavat näitä viimeistelymateriaaleja useissa sävyissä. Näin voit käyttää nestemäistä tapettia kannattavasti, kun ajattelet eteisen sisätilojen läpi. Seinien kiinteät värit auttavat erottamaan käytävään valittujen huonekalujen elementit. Niille, jotka haluavat luovia ratkaisuja, suosittelemme yhdistelemään eri sävyjä ja lisäaineita paljen, strassin, silkin muodossa. Tämä symbioosi edistää huoneen visuaalista lisääntymistä, antaa käytävälle yksilöllisyyttä. Jos käytät nestemäistä tapettia koristelemaan seiniä käytävällä, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa ja materiaaliresursseja huolellisesti valmistelemaan seiniä viimeistelyyn. Riittää, että ostaa taustaseos, valmistele se tiukasti valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti ja aloittaa välittömästi korjaustyöt. Tällaisten viimeistelyaineiden käyttämisen haittana on, että työn lopputulos on nähtävissä vasta sen jälkeen, kun nestemäiset materiaalit ovat täysin kuivuneet.

Perusperiaatteet koristamaan eteinen

Jos omistat pienen Hruščovin, älä epäusko. Ammattimaisten suunnittelijoiden ohjeiden avulla voit ottaa omalla voimalla käyttöön pienen käytävän huoneesi "käyntikortille". Aloittelijoille on tärkeää valita oikea taustaväri, miettiä niiden tekstuuria ja käyttää muita koristeellisia elementtejä. Pienessä käytävässä valtava määrä ylimääräisiä esineitä ei ole sopiva. Nestemäinen taustakuva on parasta yhdistää pestävien, tiheiden materiaalien kanssa kauniin ulkonäön ansiosta. Älä unohda, että käytävien seinät ovat usein kosketuksissa likaisten käsien kanssa. Kodin lemmikit käyttävät vain käytävällä olevia seiniä, jotta niiden kynsit hioisivat. Tämän huoneen ihanteelliset suojausmahdollisuudet ovat paksu maalikerros, mutta käytännöllisyyden lisäksi haluavat nauttia kauniista seinistä! Voit selviytyä tästä vaikeasta tehtävästä katsomalla nestemäistä taustakuvaa.

Nämä materiaalit eivät jätä epämiellyttäviä liitoksia koristeltuihin pintoihin, joten voit luoda kauniita ja tasaisia ​​seiniä käytävällä ilman mitään ongelmia. Lisäksi sinulla ei ole tällaista ongelmaa kuin tapettien asteittainen hilseily. Koko käyttökauden ajan nestemäinen taustakuva säilyttää alkuperäisen esteettisen ulkonäön, miellyttää sinua ja vieraasi. Jos seinässä oleva osa on vaurioitunut, mikä on tyypillistä esimerkiksi sisääntuloaulan huoneelle, sinun ei tarvitse poistaa kaikkia viimeistelyaineita kokonaan. Vain vahingoittuneen alueen märittäminen, vahingoittuneen tapetin poistaminen ja seinän kuivaamisen jälkeen, käytä uutta nestemäisen seoksen kerrosta. Tällaisen restauroinnin kustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin uusien tapettien ja liiman hankkiminen. Osana näitä viimeistelymateriaaleja on puuvillaa, paperia, silkkiä, joten viimeistelty pinnoite ei ole sähköistetty. Hienoja pölyhiukkasia ei tule houkuttelemaan käytävän seiniin. Valtava valikoima värejä, erilaisia ​​tapoja nestemäisen taustakuvion käyttämiseen seiniin, mahdollisuuden yhdistää ne muihin viimeistelyaineisiin, ansiosta voit saada aikaan uskomattoman tuloksen.

johtopäätös

Rakennusmarkkinoiden valmistajien tällä hetkellä tarjoamien viimeistelymateriaalien joukosta on erityinen paikka nestemäisille materiaaleille. Kun heidät valitaan eteisen suunnitteluun, harkitse niiden tyyppien ominaisuuksia. Selluloosaan perustuvat materiaalit eivät sovellu huonekaluihin, kuten käytävään, koska ne absorboivat nopeasti kosteutta ja likaa. Taustakuvio ja kivirouhe ovat kallein hinta, mutta ammattilaiset tunnistavat ne kestävimmät ja kestävät. Ne ovat ihanteellisia käytäville, auttavat toteuttamaan rohkeimmat design-ideat. Lisäsuojaa varten ne voidaan peittää kerroksella akryylilakkaa.

  • Vinyyli tapetti kuitukankaan pohjaan

  • Kuitukankaan taustakuvan kuvaus

  • Nestemäinen taustakuva keittiössä

  • Nestemäinen taustakuva sisätiloissa

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map