Comments 0 0 2 Views

Peilattu sisäovet

Peilien elementtejä käytetään aktiivisesti sisätilojen sisustuksessa. Kiiltäviin kattoihin lisättiin kaikenlaisia ​​koristeita seinillä ja huonekalujen lisäosat, peilillä varustetut sisäovet. Innovatiivinen lähestymistapa merkittävästi laajensi suunnitteluratkaisujen rajoja. Puhumme yksityiskohtaisesti erilaisista peiliovista.

Erilaiset sisäovet peilillä

Ovien ehdollinen luokittelu voidaan suorittaa useiden kriteerien mukaan. Mitä tyyppisiä peilejä, erottaa luonnollisen peilin sisäpuoliset tuotteet ja pseudo-peili, joka on tehty muovin pohjalta. Tärkeä arviointikriteeri on sisäpeiliarkkien sävytysaste. Tuotantotekniikoita on kolme:

 • Klassinen peili, joka perustuu hopeamalgaamiin, on kolme suojaavaa kerrosta.
 • Sävytetty pinta. On mahdollista sävyttää lasia kokonaismassaan tai suunnitella väripinnoite.
 • Matte vaikutus on satiinipeili. Pinnan hiekkapuhallus auttaa saavuttamaan halutun tuloksen.

Täysin peilattujen ovien lisäksi monia sisämuotoja valmistetaan eri insertillä. Riippumatta peilipinnan suhdetta muihin materiaaleihin, on olemassa useita vaihtoehtoja sisäovien sisustukseen:

 • Matto voi peittää lasin koko pintaa tai levittää sitä hajusteiden avulla ja muodostaa kaikenlaisia ​​kuvia kiiltävien alueiden yhdistelmästä johtuen.
 • Valokuvien tulostaminen. Suurkokotulostuksen tekniikka tarjoaa sovelluksen peilikuvamaisen läpikuultavan tai "kuuroisen" kuvan sisäosille.
 • Kaiverrus. Kaiverrettu kuvio näyttää alun perin puolelta.
 • Käytä värillistä lasia yhdessä peilin kanssa.
 • Lasimaalauksen rekisteröinti. Erilaiset yhdistelmät muodostavat peiliä ja lasi-lasimaalausta, jälkimmäiset ovat värillisiä ja yksivärisiä.

Valokuvagalleria osoittaa erilaisia ​​ovimalleja peilien avulla:

Rakenteiden ominaisuudet

Kuten kaikki sisäovet, peilamalleilla on erilainen muotoilu:

 • Useimmiten on liukuvia yksilöitä.

  Huomautus! Sisäisten tuotteiden käyttö kaksi ohjainta, jotka asennetaan ylhäältä ja alhaalta, on epäkäytännöllistä. Siksi suunnittelijat pitävät parempana saranoituja rakenteita, jotka on kiinnitetty yksinomaan yläraiteeseen.
 • Kääntörakenteet ovat samanlaisia ​​kuin perinteiset ovet. Huoneen sisustus voi koristella kaksinkertaisia ​​ja yksittäisiä ovia peilattu. Klassinen tapa avata virheellisellä toiminnalla voi vahingoittaa peilituotetta. Välttääksesi ennenaikaisen vian, käytä erilaisia ​​temppuja. Asennuksen ovi sulkee lähelle sileää sulkemista, joka on yksi tavoista säilyttää sisäpyyhkeiden eheys. Se estää terävän puhalluksen ovenkehystä vasten. Toinen tapa ratkaista ongelma on avata rakenne mihin tahansa suuntaan. Liiallinen mekaaninen toiminta johtaa oven avaamiseen vastakkaiseen suuntaan, kun taas peiliin ei kohdistu teräviä vaikutuksia.
 • Kääntö- ja liukuvan mallin alkuperäinen yhdistelmä on taitettava muotoilu, jota kutsutaan kirjaksi tai harmonikoksi (riippuen kankaiden määrästä). Sen suorituskykyominaisuuksien mukaan se on myös keskellä: on parempi swing, mutta pahempi kuin saranoitu.

Tämän tai kyseisen mallin valinta riippuu suuresti oviaukon ympärillä olevan vapaan tilan saatavuudesta.

Edut ja negatiiviset hetket

Jokaisella ihmiskunnan keksinnöllä on joukko tiettyjä ominaisuuksia, jotka ylittävät ansioiden tai haittojen vaikutukset etenemisnopeuteen ja tietyn kohteen olemassaolon kestoon. Sisätilojen peiliovien ominaisuudet sisältävät positiivisempia ominaisuuksia:

 • Yksi peilikuvioiden pääominaisuuksista on kyky visuaalisesti laajentaa tilaa.
  Huomautus! Täysin kapeita oviaukkoja ja äärimmäisen pienikokoisia tiloja ei todennäköisesti peitä peilikangasta. Tämä saa aikaan hajanaisuuden vaatimattomasta sisustuksesta ja eliittiarkkitehtävästä. Ja keskikokoiselle huoneelle tämä on optimaalinen ratkaisu.
 • Ovet, jossa on peili, asennetaan eri kokoisia aukkoihin. Se soveltuu 80 tai 90 cm: n vakiokierrokseen ja voi luoda laajan sisätilan elitisen rakenteen.
 • Sisällä peilikuvioihin on ominaista suurempi valaistusaste. Suurin vaikutus saavutetaan, kun ovet asennetaan ikkunan eteen, missä auringon säteet putoavat.
 • Pintojen moninkertainen heijastus edistää alkuperäisen sisätilojen muodostumista ja mysteerin ilmapiiriä.
 • Peilien vahvuus antaa sisäovien pitkäaikaisen toiminnan.
 • Älä vaadi erityistä hoitoa, koko prosessi vähennetään peilipinnan banaaniin hankautumiseen.

Ihmeellisessä kuvassa on kaksi negatiivista hetkeä vaikuttavista eduista:

 • Erittäin korkeat kustannukset sisäpeilit.
 • Asennuksen monimutkaisuus, joka on lähes mahdotonta suorittaa itsenäisesti.

Muussa - tämä on hieno ratkaisu yksinoikeuden sisätilojen suunnitteluun, joka auttaa varmistamaan seuraavat kuvat:

Peilien ovien huoneiden sisustus

Sisustuselementtien vaihtoehdot heijastava vaikutusmassa. Olohuone tarjoaa suurimman mahdollisuuden luovuuteen:

 • Täällä voit asentaa täysin peilikuvan tai lasiluukun, joka sisältää peilien palasia.
 • Pinta näyttää alkuperäiseltä kevyen ja tumman lasin yhdistelmällä, jota täydennetään peilikuvulla.
 • Sisustusovien muotoilu soveltuu kaikkiin: keinuvat, ripustettavat, taittuvat ja pyörivät mallit näyttävät yhtä esteettisesti.
Vihje! Suurin vaikutus saavutetaan asennettaessa laaja terä.

Makuuhuoneen sisätilojen peilien ovi on hieman vivahteita. Uskotaan, että nukkuvan henkilön peili heijastuu haitallisesti sen energiataseeseen. Siksi on parempi välttää vaihtoehtoja, kun sänky sijaitsee vastapäätä peilikangasta. Tilanne on ovi, jonka peili on kääntöpuolella ja heijastaa käytävän tai käytävän sisätiloja. Toinen suunnittelijoiden ehdotus on malli, jossa on pieniä peilipaloja.

Kun asennat uuteen kangasta valmistetun tuotteen kylpyhuoneeseen, pyydä erityiskäsittelyä, joka lisäksi suojaa pintaa kosteudelta ja lämpötilamuutoksilta.

Kun valitset sisustuksen, on otettava huomioon sisustuksen tyyli. Kasviskorut sopivat moderniin, valokuvapainot ovat nykyaikaisen suunnittelun kannalta merkityksellisiä, lyhytaikaisuus on tyytyväinen minimalismiin. Kaikkien yksityiskohtien huolellinen valinta mahdollistaa pitkäaikaisen hankinnan miellyttävän vaikutelman säilyttämisen.

 • Sisätilojen varusteet

 • Lasiovet suihkuhuoneeseen

 • Puisten ovien palauttaminen

 • Kääntöovet

Previous Stilen for minimalisme i køkkenets indre
Next Pondasi ban dengan tangan mereka sendiri

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Artikkelit 0 Comments

Maalien ja värien merkintä

Maalaus, joka on valmistettu nykyaikaisella tekniikalla, on monimutkainen sekoitus erilaisia ​​kemiallisia elementtejä. Tuotteen tarkoituksen ymmärtämiseksi maalia käytetään sen koostumuksen määrittämiseen. Maalajit ja niiden osatLuonnon tai synteettisen alkuperän saumat ovat maalin

Artikkelit 0 Comments

Ideoita lomakylän suunnitteluun

Keväällä alkaa kesäkausi. Jokaiselle, dacha on kasvihuoneita, sängyt ja taimet, ja joku kiinnostaa enemmän perhelomaa ulkona, unelmia tapaamisesta ystävien kanssa ja aromaattinen grilli. Omistajan ja dachan mieltymyksistä riippuen olisi oltava

Artikkelit 0 Comments

Talon korjaus kylpyhuoneessa omilla kädet

Järjestä talousarvion korjaus kylpyhuoneen omilla käsillä - tehtävä on toteuttamiskelpoinen. Oikea strategia viimeistelyaineiden valinnassa ja selkeä käsitys työn edistymisestä mahdollistavat jopa vaatimattoman budjetin muuttaaksemme kylpyhuonehuoneen laatua vaarantamatta. Prosessin organisointiToimiva suunnittelu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

20 − 15 =