Comments 0 0 1 View

Ruuvimeisseli

Ruuvimeisseli on useimmin käytetty työkalu minkä tahansa korjauksen tai rakentamisen aikana. Se on välttämätöntä yksityisessä maataloudessa ja tuotantoedellytyksissä. Useita töitä varten käytetään ruuvimeisseliä. Yleensä sitä käytetään pieniin kodin korjauksiin huonekalujen asennuksen aikana.

Ruuvimeisseleitä ja hiomalaitteita käytetään ruuvimeisselillä. Huolimatta mekanismin luotettavasta luotettavuudesta aika ajoin se on korjattava. Yleensä suurimmat ongelmat liittyvät patruunan vaihtamiseen. Jos haluat ymmärtää, kuinka irrotat kasetin ruuvitaltta, tutustu yksinkertaisiin ohjeisiin. Erityisen suosittu on ruuvimeisselin "Interskol" -kasetti.

Osan rakenne

Tavanomaisen ruuvimeisselin vakiomuodon patruuna on valmistettu metallista valmistetusta sylinteristä, jonka sisällä ontelo. Se on varustettu renkaalla ja säätöholkilla. Ruuvimeisselin tällainen osa on asennettu akseliin.

Tällaisen elementin avulla porataan tai hiomasuuttimella asennetaan. Kierteiden läsnäolon ansiosta osa varmistetaan luotettavasti. Pinta voi olla kartiomainen. Tällaisia ​​elementtejä on 2:

 • avain - se käyttää avainta korjaamaan hieman;
 • avaimeton.

Luotettava on ruuvimeisselin avainpatruuna. Pora "istuu" on vahvempi. Sitä käytetään useimmin, kun kiinnitetään raskaat kiinnikkeet suuren halkaisijan osaan. Pikakäyttöisen kiristyslaitteen käyttö takaa tällaisten osien mahdollisimman helposti vaihdon myös hiomapään avulla. Nopeasti toimiva istukka on käytön aikana erittäin turvallinen.

Koska jokaisella laitteella on omat edut ja haitat, universaalia elementtiä ei ole olemassa.

Käyttämällä erilaisia ​​liitteitä

Mestari voi suorittaa suuren määrän töitä ruuvimeisselillä. Jokaiselle niistä on tarpeen käyttää tiettyjä suuttimia. Niihin kuuluvat:

 • Crusaders, joita käytetään itsekierteittävien ruuvien kierrättämiseen;
 • Kuusikulmaiset, joita käytetään ruuveilla, joissa on erityisiä lovia hatut;
 • pähkinöiden ja pulttien asennukseen käytettävät laitteet;
 • trihedral bittiä;
 • spitz-näytteitä;
 • Porakoneet, joita käytetään kipsilevyyn.

Lisäksi monet mestarit käyttävät hiontalaitteita. Kun ostat tällaisen osan, sinun on määritettävä, mihin kasettiin sitä voidaan käyttää. Tämä on välttämätöntä suuttimen tehokkaampaa käyttöä varten.

Kun hiomasuuttimen mittaus suoritetaan, patruunatyypistä riippumatta poraus irrotetaan virtalähteestä. Näin voit välttää vammat työn aikana. Tämä ehto on määrätty turvallisuusmääräyksissä.

Heti kun pora korvataan, virtalähde on ladattava. Vasta sen jälkeen voit aloittaa työn uudelleen. On muistettava, että lataus ennen töitä on suoritettava 100%. Sitten voit testata uuden bitin ja hiomasuuttimen.

Osan vaihtaminen

Elementin asentaminen poraukseen on melko yksinkertainen tehtävä. Poista se ja lisää uusi ei aiheuta ongelmia. Tämä pätee paitsi pikaliittimiin, myös itse valmistettuihin osiin.

Asennustapa riippuu työkalun kiinnitystyypistä. Se suoritetaan yleensä useilla eri tavoilla:

 • lanka;
 • Morse Koneen kautta;
 • kiinnitysruuvin läpi.

Jos tietyssä osassa on kierretty kiinnike, voit vain ruuvaa sen akselille. Jos "Morse-kartio" kiinnittyy, on tarpeen kiinnittää osa akseliin niin, että se on tukevasti kiinnitetty siihen.

Tämän toimenpiteen helpottamiseksi sinun on ensin irrotettava virtalähde. Tämä osa on kiinnitetty akseliin ja tarkistettu toimivuus. Tätä varten sinun on asennettava pora, joka vastaa merkintälaitetta. Lataus suoritetaan jopa 100%.

Jos laite on kunnolla kiinni, sen joutokäynti on erittäin helppoa. Ei ole vieraita ääniä. Ruuvimeisselin tapauksessa patruunan korvaaminen uudella on vaikeampi tehtävä. Erityisesti tämä ei koske pikakäyttöisiä kiristyspatruunoita. Kaikki valmistajat eivät kirjoita ohjeita patruunan vaihtamisesta ruuvimeisseleihin. Tässä tapauksessa laitetta ei aina tarvitse purkaa.

Ratkaise ongelma voi olla melko yksinkertainen:

 • sammuta virtalähde;
 • katso, onko suutinta poistettu vai ei;
 • kiinnitä avain pistorasiaan 10 mm;
 • käynnistä virtalähde ja käynnistä laite sitten tyhjäkäynnillä ja sammuta se.
 • ruuvaa kasetti avaimella.

Jos osaa ei voitu poistaa, sinun on käytettävä päälliköiden kehittämä menetelmä. Tässä tapauksessa on välttämätöntä:

 • irrota virtalähde;
 • Levitä elementin kamerat;
 • kierrä ruuvi;
 • kiinnitä kuusiokolko pistorasiaan;
 • ruuvaa osa.

Jos tässä tapauksessa ei tapahtunut, että kasetti on poistettu, on tarpeen sammuttaa virtalähde ja sitten painaa kuusikulmainen avain vasaralla.

Huomio! Jos tällaiset menetelmät eivät anna myönteisiä tuloksia, on parempi mennä kokeneelle isännälle. Ehkä patruuna ei ole alkuperäinen.

Tällöin sen jatkokäyttö voi johtaa laitteen toimintahäiriöihin. Älä yritä ymmärtää laitteita itse. Osan irrottamisen helpottamiseksi älä lataa poraa käytön aikana. 15 minuutin välein on välttämätöntä sammuttaa työkalu ja jättää se muutaman minuutin ajan ilman työtä. Jos noudatat näitä suosituksia, voit helposti ja nopeasti purkaa kasetin. Jos haluat valita värikasetin langattomalle ruuvimeisselälle, sinun on tiedettävä sen toiminnot.

Huomio! Jos hiukan tai hiomabitti rikkoutuu käytön aikana, työkalu on annettava myös kokeneelle käsityöläiselle.

Uuden patruunan valinta

Ruuvimeisselin uuden patruunan valinta on suoritettava ottaen huomioon laitteen teho. Tässä tapauksessa on useita suosituksia:

 • Jos bittejä on vaihdettava melko usein, valitse pikakäyttöinen istukka. Ne ovat melko helppoa vetää ulos. Tämä suuresti nopeuttaa työtä.
 • Värikasetti valitaan vain, jos valittu poran halkaisija on melko suuri.
 • Kartiota valittaessa on otettava huomioon tällaisten tuotteiden ominaisuudet. Vastaavat GOSTt määrittävät ne. Mitä suurempi yksityiskohti, sitä suurempi numero on osoitettu (B7: stä B45: een).
 • Ulkomaisen patruunan valinnassa merkintä on erilainen. Se näkyy tuumina. Jos tällaisessa merkinnässä on vaikea ymmärtää, ota yhteyttä ammattilaiseen.

Kumpi tahansa laite ostat, muista, että ennen ostamista voit selvittää kaikki yksityiskohdat myymälän konsultit. Kokeneet ammattilaiset auttavat sinua valitsemaan osan valikoimasta.

Erilaiset ruuvimeisselipatruunat vaihtelevat langasta, ulkonäköstä, muodoista ja tarkoituksesta. Ne on valmistettu voimakkaasta teräksestä. Jos haluat valita ja vaihtaa ruuvitaltan kasetin, sinun on noudatettava yksinkertaisia ​​ohjeita. Jos et pysty asentamaan kokoonpanoa itsenäisesti, on parempi pyytää asiantuntijalta apua. On tärkeää tietää, kuinka toimia kunnolla, jotta kasetti voidaan poistaa helpommin. Tärkeintä ei ole ylikuormita laitetta, jotta se olisi ajoittain levossa työstä.

 • Circularity omalla kädelläsi

 • Pölynimurit altaalle

 • Kotitekoinen betoniseos

 • Kuinka valita pyöreä

Previous Metal garage med egne hænder
Next स्नान के अंदरूनी

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Artikkelit 0 Comments

Laatikko ilmanvaihtoa varten

Kaikkien muovien ja muovien laajamittainen käyttö yksittäisten koteloiden järjestelyyn ei ohittanut talon ilmanvaihtojärjestelmät. Jos muut kuin asuin- ja teollisuuslaitokset ovat edelleen varustettuja teräs- tai komposiitti-ilmanvaihtokanavilla, ilmastointilaatikoita käytetään yleisesti asuntoihin ja

Artikkelit 0 Comments

Kellari-uuni autotallille

Monet auton omistajat kiinnittävät erityistä huomiota oman autotallin rakentamiseen. Hän ei ainoastaan ​​suojaa autoa varkauksilta, ilmakehän kielteiseltä vaikutukselta ja kylmyydeltä, mutta myös palvelee omistajaa, jossa voit korjata auton ja tehdä

Artikkelit 0 Comments

Miten saranat saranoidaan

Portit ovat erottamaton osa mitään aita. Heitä kutsutaan roolin tekemiseksi paitsi autojen maahantulon ja poistumisen lisäksi myös suojaa tunkeilijan tunkeutumiselta paikalle. Lisäksi portti suorittaa koristeellisen toiminnon. Tähän mennessä niiden muotoilu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

− 6 = 3