Säilytysjärjestelmät vaatekaappi: aristo, larvage, tonttu, net

Säilytysjärjestelmät vaatekaappi: aristo, larvage, tonttu, net

Moderni vaatekaappi mahdollistaa maksimaalisen vapaan tilan käytön. Ne näyttävät esteettiseltä, ne auttavat tallentamaan erilaisia ​​asioita ja ne ovat käteviä heidän käytettäväksi.

Nykyaikaisilla markkinoilla on erilaisia ​​asennusvarastojärjestelmiä, joista jokainen ansaitsee yksityiskohtaisen harkinnan ja tutkimuksen.

Runkorakenteiden tyypit

Mielenkiintoinen säilytysvaihtoehto on pienikokoinen pukuhuone, joka on valmistettu ruokakodista. Tällainen huonekalujen säilyttäminen on optimaalinen pienelle tilalle. Voit rakentaa rakenteen itse käyttämällä valmiita moduuleja ja komponentteja. Suunnittelijat, jotka suunnittelivat tällaisen säilytysjärjestelmän vaatekaapin, tarjoavat yhden tai useamman lastulevyyn asennetun kaapin. Ne eroavat huonekaluista ja korteista, jotka on kiinnitetty huoneen seinämiin.

Edullisimmat ovat verkkokaapit rakenteet, voit helposti asentaa ne itse. Tällaisen huonekalusuunnittelun etu on kyky räätälöidä yksilöllisten tarpeiden, spesifisyyden ja huoneen koon mukaan. Mesh-vaatekaappi sopii ihanteellisesti moderneihin huoneistoihin - studiot.

Metalliset modulaariset vaatehuonejärjestelmät tunnetaan suosituiksi ja moderneiksi. Tällaiset järjestelmät edellyttävät alumiinikehyksen läsnäoloa, johon kiinnikkeisiin kiinnitetään ripustimet ja hyllyt. Tällaisten rakenteiden täydennykseksi käytetään lipastoja. Tällainen vaatekaappirakenne, joka on koottu omiin käsiinsä, on helppo asentaa ja tarvittaessa purkaa. Se on mahdollista koota myös aloittelijoille, koska valmistaja tarjoaa yksityiskohtaisia ​​ohjeita asioiden säilyttämiseen tarkoitettujen kaappihuonekalujen keräämiseen. Metal vaatekaappi, luotettavasti suojattu korroosiolta, sopii huipputekniikan harrastajille.

Mesh ja metalli vaatekaappijärjestelmät voit asentaa omiin käsiinsä, seuraten valmistajan ohjeita. Tätä varten kiinnitetään seinään paneeli ja sitten kiinnitä ne hyllyille, kiinteä haltijat pyykkikorit, koukut, eri osien pukuhuone. Kokoaminen ja purkaminen huonekalut kehykset - pitkä menettely, tarvitset tiettyjä työkaluja ja laitteita. Pohjimmiltaan tällaiset huonekalumallit on jaettu kolmeen pääosaan:

 • Yläosaa käytetään hatut sijoittamiseen;
 • Keskimmäinen osa on tarkoitettu vaatteiden ja vaatteiden säilytykseen;
 • alempi osa - paikka kenkien tallentamiseen.

Moderni huonekalut suunnittelee Leroy Merlin

Verkkokauppojen avulla voit tallentaa asioita, joita ei ole kutsuttu. Koska valmistaja joustavuutta, kuluttajalla on mahdollisuus valita tällaisia ​​osia ja osia, jotka olisivat täysin tyydyttää ja haluaa luoda oman kätensä versio järjestelmä tallentamiseen henkilökohtaiset tavaransa. Mielenkiintoinen ratkaisu on mahdollisuus valita useita pesukoreja, jotka eroavat kapasiteetista. Tällaiset korit soveltuvat neulottuihin asioihin, sukkia, alusvaatteita.

Löydät nopeasti oikean objektin, sillä ei ole tarvetta siirtää kaikkia hyllyjä ja laatikoita, viettää aikaa ja vaivaa siihen. Yritetään selvittää kehystyyppisten huonekeharakenteiden tärkeimmät edut:

 1. Näillä rakenteilla on suuri lujuus, kestävyys, tyylikäs ja moderni ulkonäkö. Näitä vaatekaappeja valmistettaessa käytetään nykyaikaisia ​​metalliseoksia, sekä luonnollisen puun alkuperäisiä elementtejä.
 2. Kun käytät tällaisia ​​huonekaluja, voit järkevästi käyttää tilaa henkilökohtaisten kohteiden asettamisessa. Pienellä alueella voit laittaa monta kertaa enemmän asioita kuin yksinkertaisessa kaappiin. Te yksinkertaistaa huomattavasti haun oikeita asioita, koska tässä järjestelmässä koostuu kätevä ja avoin pyykkikorit, universaali henkarit, Kenkätelineet, paljon muita käteviä kohteita.
 3. Pukuhuoneissa on upea ilmanvaihto. Sinulla ei ole ongelma paha haju "tunkkainen" asioista, mikä on tyypillistä vakio suljettuun kaappiin valmistettu lastulevy tai puusta.
 4. Tällaisten järjestelmien asennus ja purkaminen voi suorittaa yksin, ilman ammattikäyttöön tarkoitettuja kalusteita. Lisäksi, voi helposti siirtää yhdestä pukuhuone toiseen ilman huolta siitä, onko se läpäisee sisemmän oven.

Tällaisen vaatekaapin tärkein ero muista moduuleista asioiden tallentamiseen on eri komponenttien valikoima. Voit ajatella kaikkia yksityiskohtia, jotka erottavat vaatekaapin. Vakiokaapissa on vaikea sijoittaa niin monia asioita, jotka ovat helposti sijoitettavissa kaappijärjestelmän sisään. Jokainen laukku, vyö, huivi, sijoitetaan erilliseen koriin, kätevästi käytettäväksi.

Kansas System

Klassinen vaatekaappi Kansas käyttää 2 m: n palkin korkeutta, joka on kiinnitetty pyykkikoriin. Järjestelmässä on kolme profiilia, joiden syvyys on 30 cm ja leveys 2,4 metriä. Tämä vaatekaappi olettaa kaikki tarpeellisia elementtejä asioiden asettamiseen. Ylempi hylly tarvitaan käsineille, hatut, hatut, sitten on henkarit ulkovaatteet. On kolme osaa, joissa tallennat lyhyempiä vaatteita. Erillisissä hyllyissä, jotka ovat pukuhuoneessa, voit järjestää sateenvarjoja, käsineitä ja muita tarvikkeita. Järjestelmän alaosassa on hyllyjä kenkiä varten. Tämä vaatekaappi sopii pieniin huoneisiin.

Aristot-telinejärjestelmä

Aristonin modernissa vaatekaapissa on runsaasti hyllyjä. Tämä vaatekaappi on paljon kompakti kuin muut vaatekaapit, mutta koska se on suosittu pienkokoisten kaupunkiasuntojen omistajien kanssa. Voit valita pääkomponentit asioiden asettamiseksi itse, tehdä omasta ainutlaatuisesta järjestelmästäsi. Haluttaessa voidaan aikanaan täydentää, modernisoida pukuhuone ja muuttaa joitakin osia.

Valmistaja ehdottaa seuraavia elementtejä vaatekaapinsa kokoamiseksi:

 1. Hyllyt. Voit valita valmiin version telineestä. Tällaisen telineen tuotannossa voidaan valita muovi, metalli, luonnollinen puu. Hi-tech-tyyliin kuuluvat fanit voivat valita kestävältä lasilta valmistetut hyllyt. Hyllyvaihtoehdot ja hyllyjen määrä voidaan valita henkilökohtaisen halusi mukaan.
 2. On täysin mahdollista rajoittaa yksittäisten hyllyjen järjestystä. Niiden koko voit valita huoneen perusteella. Hyllyjen materiaali valitaan myös mieltymystesi mukaan. Nykyaikaisten huonekalujärjestelmien valmistajat tarjoavat hyllyille - muuntajille, joilla on runsaasti toimivuutta.
 3. Voit tilata ministeriksi tallennusjärjestelmiä valita konsulttien tällaisesta pukuhuone, joka on kätevä sijainti sovellus.
 4. Kaapin kalusteiden valmistajat tarjoavat erilaisia ​​kapasiteetteja, joiden avulla voit säilyttää erilaisia ​​esineitä ja vaatekappaleita. Voit esimerkiksi poimia laatikoita työkalujen, lasten lelujen, siteiden sijoittamiseen. Jos haluat, voit laittaa modulaarisen elementin maanpiirille, kun olet ajatellut laatikoita puutarhatyökalun tallentamiseksi siihen.

Sisäänrakennettujen lisävarusteiden lisäksi voit myös tilata irrotettavia esineitä vaatekaappojärjestelmäsi.

Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​huonekalujen julkisivuja. Erityisen mielenkiintoisia ovat pukuhuoneen liukuovet. Niiden avulla voit säästää paljon tilaa, ja ne ovat ihanteellisia asennettavaksi pieniin kaupunkeihin. Ovien materiaalina voit valita luonnollisen puun, kestävän lasin, modernin polymeerin riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä ja materiaaleista.

Tilan visuaaliseen laajentamiseen voit valita peilipinnoilla varustetut vaatekaapit.

Elf-järjestelmä

Ruotsalainen Elf-yhtiö tunnetaan maailmassa johtajana rengasjärjestelmien tuotannossa, joka on suunniteltu vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Tämä yritys on virallisten perustaja nykyaikaisten vaatekaapeliverkkojen silmävarusteiden käyttöön.

Tämä 60-vuotinen yritys on parantanut huonekalusyklijärjestelmää etsimällä innovatiivisia tapoja niiden modernisoimiseksi. Kaikissa Euroopan maissa löytyy kastike Elfa järjestelmä, jossa yhdistyvät vuoden kokemus ja perinteet yhtiön uusimmat saavutukset maailman huonekaluteollisuus. Elfa-huonekehysrakenteita kutsutaan oikeutetusti monipuolisimpiin modulaarisiin järjestelmiin, jotka ovat suosittuja kuluttajien keskuudessa. Elfa huonekalukaapit rakennukset ovat tilavia pienikokoisille, säästävät tilaa asunnossa.

Järjestelmissä, laadukkaassa ilmanvaihdossa, voit tallentaa asioita pitkään ilman pelkoa epämiellyttävän tuoksun ilmestymisestä. Vaatetus samankaltaisissa koteloissa säilyttää alkuperäisen ulkoasunsa, pysyy pitkään tuoreena ja miellyttävällä tuoksulla.

Tällaisen kaappirakenteen asentaminen voidaan tehdä omalla kädelläsi, kun on kulunut vähän aikaa.

Patentoitujen pikaliitosjärjestelmän ansiosta kaikki Elf-huonekalusuunnitelmat kootaan ilman ammattihenkilöiden osallistumista, mikä säästää taloudellisia resursseja. Tällaisen kaappijärjestelmän asentaminen on sallittua missä tahansa huoneiston osassa riippumatta huoneen parametreista. Voit milloin tahansa purkaa pukuhuoneen, siirtää sen toiseen huoneeseen. Lisäksi samankaltaisia ​​moduulirakenteita voidaan täydentää uusilla elementeillä, jotka täyttävät täysin kaikkien perheenjäsenten tarpeet.

johtopäätös

Modernia huonekalujärjestelmiä tarjotaan eri väreissä. Voit poimia tällainen järjestelmä paitsi väri-indikaattori, mutta myös useita tekijöitä, ottaen huomioon tilaa oman asunnon. Valmiskaappijärjestelmän kustannukset lasketaan ottaen huomioon sen mitat, käytetyt komponentit ja toiminnalliset ominaisuudet.

Lopullinen päätös siitä, mikä vaatekaappi suunnittelu valita, vie sinut. Jos sinulla on vaikeuksia valita, käytä apuna konsultteja, huonekaluja, ja ymmärtää kaikenlaisia ​​rungon huonekalunsa ja niiden tekniset ominaisuudet.

Lukuisat verkkokaupat tarjoavat värikkäitä luetteloita, joka esiteltiin kaikki peruselementit moduulirakennelmien suosittelemme tutkia huolellisesti kuvia, ja vasta sen jälkeen kassalle uusi modulaarinen rakenne varastointiin. Luotettavien huonekalujen valmistajien tuotteilla on turvallisuustodistus, voit asentaa tällaiset modulaariset rakenteet lastenhuoneisiin ilman vaaraa vauvasi terveydelle.

 • Pukuhuoneen ulkoasu

 • Valaistus makuuhuoneen sisustuksessa

 • Suunnittelu ikkunasta makuuhuoneessa + valokuva

 • Sisäänrakennettu vaatekaappi makuuhuoneessa, jossa keinuovet

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map