Suljettu kuisti

Suljettu kuisti

Ilmakehän saostuminen, tuuli ja aurinko - kolme tekijää, jotka vaikuttavat haitallisesti rakennusten rakenteisiin. Tietenkin meidän on käsiteltävä suojatoimia koko ajan pidentää heidän elämäänsä. Mutta talon suunnittelussa on yksi elementti, joka usein epäonnistuu, jos se ei ole suljettu. Kyseessä on kuisti. Avoin kuisti löytyy talonrakennuksesta melko usein. Tämä pätee erityisesti pieniin taloihin ja huviloihin. Mutta monet kehittäjät vielä talonsa suunnitteluvaiheessa yrittävät varmistaa, että heidän kuistillaan on luotettava suoja.

Joku järjestää näkymän hänen päällensä, joku rakentaa koko katon. Muuten, tällainen kompleksi kutsutaan katettu kuisti. Se on suojattu ylhäältä, mutta avoin ympäri kehä, joten sitä ei voida säästää kosteudelta. Siksi ne, jotka aikovat rakentaa yksityisen talon, suosittelemme ajattelemaan suunnittelua, joka on suojattu kaikilta puolilta. Tämä on niin sanottu suljettu kuisti. Itse asiassa tämä on valmiina huone tai tamburi, joka voidaan lämmittää tai ei, kaikki asiakkaan harkinnan mukaan. Molemmat vaihtoehdot ovat alla olevassa kuvassa.

Suljetun kuistin sisätila valitaan myös talon omistajan toiveiden mukaisesti ottaen huomioon suunnittelijoiden suositukset. Mutta ulkoneman ulkosivulla on omat ominaisuutensa, rakenteet ja muotoilu.

Suljetun kuistin katon rakenteen ominaisuudet

Aloittaaksesi keskustelun suljetusta kuistista on tarpeen katosta. Miksi?

  • Ensinnäkin se on rakenteelta suojaava osa, joka vastaa luonnollisten kuormien tunkeutumisesta tiloihin.
  • Toiseksi, tämä itse asiassa on itse talon katon jatkuminen. Siksi katon kuisti heidän vaatimuksensa ovat melko kovaa.
  • Kolmanneksi, kuten kaikkien rakennusten rakenteisiin, on vaatimuksia kuistin kuistille voimaa.

Ensimmäinen asema voidaan sanoa niin. On olemassa valtava määrä katemateriaaleja, joita käytetään nykyään rakentamassa kattoja, suuria eikä kovin paljon. Mutta koska talon suljettu kuisti on pieni huone, on mahdollista käyttää kevyitä materiaaleja sen peittämiseen. Esimerkiksi joustavat vyöruusut.

Toinen kanta. Suunnittelijat uskovat, että on peitettävä kuisti (suljettu) samalla katolla kuin itse päärakennus. Käytännön mukaan tätä ei käytetä aina käytännössä. Katso alla oleva kuva, jossa talo on peitetty laatoilla ja kuistin katto läpinäkyvällä polykarbonaatilla. Se näyttää hyvin alkuperäiseltä ja ilmavalta.

Aseman numero kolme. Lumi- ja sateen kuormitukset vaikuttavat voimakkaasti kuistin katon suunnitteluun. Mutta nykymaailmassa, varsinkin rakennusalalla, ei ole tarvetta käyttää monimutkaisia ​​ja raskaita materiaaleja, jotta katto ja koko rakenne kestävät. On olemassa monia moderneja kevyitä materiaaleja ja tuotteita, jotka kestävät melko ihmisarvoisia kuormia. Esimerkiksi alumiiniprofiilit.

Huomio! Suljettu eteinen on täysimittainen huone, vaikka pieni, mutta huone, jossa on seinät, katto, lattia ja katto.

Siksi kiinnitä huomiota alla olevaan kuvaan, jossa tamburi on esillä päärakennuksessa olevan pienen talon muodossa. Talon sisäänkäynti on täysin suljettu, mutta olohuone on varustettu ikkunoilla ja sisäänkäynnillä. Sen rakentamiseksi meidän piti rakentaa seiniä kuistin lisäksi asentaa ovi ja ikkunat sisäänkäynnin sisäänkäynnille. Tässä tapauksessa seinät nostetaan tiettyyn tasoon.

Mutta tärkeintä on, että suljettu kuisti katto on kytketty vain päärakennukseen, eli se on kiinnitetty talon seinään. Itse asiassa tämä on erillinen ripustuselementti, joka ei ole yhteydessä kuistin seiniin. Tässä tapauksessa ikkunat eivät ole varmuuskopio, ne vain sulkevat katon ja seinien välisen raon. Siksi tällaisen tambourin rakentamisen yhteydessä on ensin huolehdittava katon kiinnittämisestä. Täällä on monia vaihtoehtoja, monimutkaisia, yksinkertaisia. Yksi vaihtoehto on asentaa konsoli itse talon etuosaan.

Koska jo sanottiin, että tänään on mahdollista käyttää kevyitä materiaaleja suljetun kuistin rakentamiseen, haluan asua lasitusjärjestelmiin. Jälleen kiinnitämme huomion alla olevaan kuvaan, jossa voit tarkastella erittäin kaunista vaihtoehtoa, lasitettu kaikilta puolilta. Se on kevyt rakenne, läpinäkyvä, joten valoa ei tarvita kuistilla päivällä.

Tässä kuvassa on lasikatto. Tämä on yksi vaihtoehdoista, vaikka tämä elementti voidaan rakentaa eri materiaaleista. Tärkeintä on asentaa ja korjata kunnolla. Tällä tamburilla on yksi haittapuoli - koko ajan ikkunoiden puhdistus ja pestävyys.

Pohjoisten alueiden osalta on parempi rakentaa eteinen täysin suljetun tilan muodossa, tietenkin sisäänkäynnillä on ovi. On tärkeää käyttää rakennusmateriaaleja, jotka kestävät alhaisia ​​lämpötiloja. Jälleen kiinnitä huomiosi alla olevaan kuvaan, jossa suljettu tamburi on tiilistä. Muuten, ei talon julkisivun värisävyyn, kuten suunnittelijat suosittelivat. Pienet ikkunat, kaunis ovi - kaikki on siinä.

Muuten, tämä suljetun kuistin versio on erittäin helppo rakentaa omilla käsilläsi.

Miten rakentaa suljettu kuisti omilla käsillään

Katsotaanpa, kuinka rakentaa suljettu tiilimuuri, joka on kuvattu yllä olevassa kuvassa. Emme poista kaikkia rakentamisen hienouksia, meitä kiinnostaa johdonmukaisuus ja jotkut vivahteet.

  • Mitä tahansa rakennetta varten on rakennettava suljettu kuisti. Optimaalinen vaihtoehto - laatta. Että on, koko kohde on kaivettu kuoppa syvyys puoli metriä, joka on täytetty murskattu kivi kerros ja 20 cm, ja pintakerros hiekkaa 10-15 cm. Tämä turvatyyny tiivistetty kerroksia.
  • Vahvistuskehys, jonka muoto on 10-12 mm: n halkaisijaltaan metallinen vahvike, asennetaan päälle.
  • Betoniliuos kaadetaan kaivauksen reunoihin. Betoni on työnnettävä täryttimeen.
Huomio! Kuiva pohja 28 päivän ajan. Tänä aikana betoni saavuttaa vuosisadan voimakkuutensa.

Nyt voit rakentaa itsellesi tornin portaita. Yksinkertaisin vaihtoehto on tiili tai lohkot, jotka koko rakennetun rakenteen rakentamisen jälkeen on vuorattu (ks. Kuva yllä). Jos päätät tehdä kuistilla tehty betonista, on mahdollista nukahtaa tyyny, asettamalla vahvistaminen ja muotti ympäristössä, kaadetaan välittömästi konkreettista ratkaisua. Eli tässä tapauksessa voit tehdä ilman säätiötä.

Joten kaikki on valmis rakentamaan tiiliseinät. Ensinnäkin seinämän alapuolella on tarpeen käyttää vedenpitävyyttä. Ei ole välttämätöntä laiminlyödä puolustavaa toimintaa, suljetun tyypin eteinen on ensimmäinen suojaava este matkalla ilmakehän saostukseen. Tiiliseinät valmistetaan tavanomaisen tekniikan mukaisesti, jossa lohkojen ligamentti on perustana. On tarpeen jättää ikkunoiden ja sisäänkäyntiovien aukot hyppyjä tai kehyksiä asennettaessa. Sisäänkäynti määritetään kuistin leveyden laskemisesta.

Huomio! Suljetun kuistin seinät on välttämättä kiinnitettävä rakennuksen seinämiin.

Siksi joka viiden riviä tiiliä sinun täytyy ohjata metalliosat ulos varusteista talon etuosaan. Tapin on oltava vähintään 30 cm pitkä, se on sijoitettava tiilien väliin.

Se on katon yläpuolella. Kuten edellä mainittiin, se on kiinnitettävä päärakennuksen julkisivulle. Mutta koska meidän kuistilla rakennettu tiilistä (erittäin vankka seinä materiaali), se voidaan asentaa suoraan seinille kuistilla aidatulla. Useimmiten se on puurakenne, joka koostuu tuen tason palkit, jotka on asennettu kehä huoneen. Muuten, talon sisäänkäynnillä sijaitseva palkki kiinnitetään seinään. Muu seinien jatke.

Jos kuoren yläpuolelle on pystytetty yksijalka, toinen puinen elementti on ripustettu ja kiinnitetty tukipalkin yläpuolelle. Rattaat on asennettu, johon kateaine on asetettu. Viimeinen vaihe on sisätilan sisustus. Kaikki on asiakkaan harkinnan mukaan, vaikka hankkeet tältä osin voivat olla hyvin alkuperäisiä. Muuten, älä unohda ommella kattoa, vaikka voit tehdä ilman sitä, jos kuisti ei lämmitä. Ennen viimeistelyä, ikkunat ja sisäänkäyntiovet, asennetaan valaistus.

Kuten edellä mainittiin, yhä useammin yksityiset kehittäjät kodeissaan rakentavat uusimpia materiaaleja. Polykarbonaatti on yksi niistä. Se on kestävä, läpinäkyvä ja helppo käsitellä (leikata, taivuttaa), joten suljettu kuisti on tehty helposti. Ainoa asia, että sinun tarvitsee rakentaa puinen tai metallirakenne. Toinen vaihtoehto on vahvempi, mutta kalliimpi.

Tärkeintä on, että polykarbonaattilevyt kiinnitetään helposti profiileihin ruuveilla. Jopa katolla se voidaan asentaa ilman vuotamista, koska sen mitat ovat riittävän suuret, jotta yksi arkki voi sulkea kunnollisen aukon. Tämä on ensimmäinen. Toiseksi - arkin liitokset suljetaan erityisellä muoviprofiililla, jonka reunat ovat päällekkäin kaksi telakoitua polykarbonaattia.

Nämä vaihtoehdot ovat tällä hetkellä tarjolla suljetun kuistin rakentamiseen. Valokuvassa osa niistä on kuvattu.

  • Kuisti maassa

  • Maalaistalon kuistin koristelu

  • Kuisti, jossa katto on maalaistalo

  • Miten rakentaa kuisti puutaloon

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map