Suunnittele tapettien liimaus

Suunnittele tapettien liimaus

Oletko päättänyt korjata itseäsi keittiössä? Haluatko muuttaa makuuhuoneen sisustuksen? Haaveiletko keittiön korjaamisesta? Tässä tapauksessa sinun on liimaa tai maalata taustakuva seinä, valintaa materiaaleja suunnitella kattopintaan. Tarjoamme hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit valita epätavanomaisen muotoilun kiinni seinät hallissa, makuuhuoneessa ja keittiössä. Huoneen lämpimän ja viihtyisän ilmapiirin luomiseksi ammattitaitoa ei tarvita. Sinun on tutkittava huolellisesti kaikki asiantuntijoiden neuvoja, varastoida materiaaleja ja aloittaa korjaaminen.

Miten suunnitella itse

Tällä hetkellä ei ole mitään rajoja käytännön toteutuksessa luova projekti, joka luo epätavallisen muotoilu sisustuksensa (kuvassa - näyte sisustus makuuhuonetta seinät eri taustakuva).

Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on monia erilaisia ​​viimeistelymateriaaleja, joten vaativimmatkin asiakkaat voivat helposti valita. Monissa vaihtoehdoissa seinien koristelemiseksi makuuhuoneessa, keittiössä, hallissa huolimatta rakennusmarkkinoiden monimuotoisuudesta huolimatta johtavat paikat kuuluvat taustakuvaksi (kuvassa on muunnelmia tapetista seinien koristelemiseksi makuuhuoneessa).

Vihje! Kun valitset taustakuvia, harkitse huoneen toimivuutta, ilman kosteutta ja huoneen kokoa.

Mikä on syy suosion tapeteihin sisustuksessa? Suuri kysyntä tapettien seinät keittiössä, makuuhuoneessa, eteisessä, koska niiden ainutlaatuiset ominaisuudet (muotoilu seinät makuuhuoneessa valokuva).

Huomio! Tuottajat tarjoavat valittavaksi seinien liimaamisen välittömästi useita tapetustyyppejä. Tässä tapauksessa malli on alkuperäinen, epätavallinen, tyylikäs.

Mikä on tärkeätä tietää yhdistelmästä useiden tyyppisten tapettien liimaamiseen? Ajattelemalla tulevaisuuden mallia, on tärkeää, että tapetti oli sama tiheys. Kahden tai useamman tyyppisen tällaisen materiaalin yhdistelmä on nykyään trendikäs sisustussuunnitelma (valokuvanäyttely sisustuksessa, jossa on erilaiset seinien katokset).

Esimerkkejä seinäliimauksesta

Analysoimme eräitä muunnelmia liimaamalla eri seinäpapereita makuuhuoneessa, keittiössä, salissa. Mielenkiintoisia sisustusratkaisuja tarjotaan videofragmentissa

Kun seinämateriaaleja yhdistetään, on tärkeää ottaa huomioon sävy, koriste, taustakuva. Pitkällä aikavälillä nautit tuloksesta, taustakuvan valinta ja liimaus tekevät ammattilaiset (esimerkki liimaamalla seinät erilaisilla taustakuvilla valokuvan makuuhuoneessa).

Pohjimmiltaan makuuhuoneen suunnittelu tehdään 2-3 erilaista materiaalia. Monet modernien sisustusmateriaalien valmistajat tarjoavat välittömästi valmiita kokoelmia. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että taustakuvan värimaailma sopii huoneesi ulottuvuuksiin (valokuvassa - vaihtoehto liittää taustakuva makuuhuoneeseen).

Makuuhuone on sopiva harmaa ja beige sävyjä. Keittiössä liittäminen yhdistelmä punaista ja valkoista väriä sopii. Liimattavaan halliin valitse lämmin ja pehmeä väritön pestävä taustakuva (kuvassa - esimerkki suunnittelusta keittiössä).

On olemassa toinen tapa, jolla voit tuoda dynamiikkaa taloon tai asuntoon, "elvyttää" asuntoa. Mielenkiintoinen ratkaisu moderniin muotoiluun keittiössä (kuvassa) on painopiste tiettyyn huoneen alueeseen. Tämä suunnittelutekniikka mahdollistaa kaavoittamisen (valokuvan liimausseinissä).

Alueelliset ominaisuudet

Tämä muotoilutekniikka sisältää samanlaisen taustakuvan yhdistelmän, jossa on ornamentti tai kuvio (valokuvasovelluksessa hallissa). Kun kuljetat seinien liittämistä samalla tavalla, on tärkeää, että tapetit yhdistetään, on samanvärisiä sävyjä (kuvassa).

Huomio! Terävät kontrastit sopivat vain toimistotiloihin, keittiössä tällaiset kokeet ovat sopimattomia.

Kaistaleet suunnittelussa

Yhteisten vaihtoehtojen liimausseinien keittiössä voidaan havaita ja raidallisten kankaiden käyttö (kuvassa).

Keittiön seinämien alaosa on koristeltu vaakatasoisilla vaaleilla, ja seinän toinen osa on koristeltu seinäpaperilla, jossa on pystysuuntaiset raidat (kuvassa - esimerkki tästä suunnittelustekniikasta). Kun valitset "raidallinen" variantti tapettien liimaus, katsokaa, että niiden pitäisi olla samanlaisia ​​väreissä tai varjossa. Hyvä ammattilaisten yhdistelmä pitää puumaisten aiheiden liimaamista mielenkiintoisella geometrisella kuvioinnilla (kuvassa).

Rakkauden kontrasti? Tämä taustakuvio koostuu sellaisten tapettien käytöstä, jotka eroavat toisistaan ​​merkittävästi värillä. Pohjimmiltaan vastaava vaihtoehto on mieluummin nuorten, joka suunnittelee remontoinnin huoneisto-studiossa.

Taustakuvioiden yhdistelmävaihtoehdot

Sisustusmateriaalien värivalikoiman lisäksi on olemassa monia muitakin tapoja epätavallisen seinien koristelemiseksi kankaalla tai paperimateriaaleilla. Voit esimerkiksi käyttää monimutkaisia ​​geometrisia kuvioita, jotka peittävät seinän jonkin lajin taustapaperilla, ja liimaa sitten piirejä, neliöitä ja kolmioita eri materiaaleista. Viimeisen kauden muotitrendit, sisustussuunnittelijat kutsuvat kankaiden liittämisen vaakasuoraan jakamalla koko seinän pinnan kahteen osaan. Jokainen niistä on valmistettu eri värejä, tekstuureja tai samoja värejä edustavilla materiaaleilla, nenällä, jolla on erilaisia ​​koristeita ja pintakuvioita.

Jotta yksittäisten maalausten väliset liitokset näyttäisivät esteettisesti miellyttäviltä, ​​ne käyttävät puisia tai muovisia jalkalista. Se on liimattu pitkin koko sisustuksen tilaa. Kaupunkimaisissa huoneistoissa, maassa, Provencessa, jossa sisustetaan yksi huoneen seinistä luonnonmateriaaleilla, käytetään yhä enemmän. Esimerkiksi makuuhuoneessa sängyn takana oleva seinä peittää kankaita, jotka jäljittelevät luonnollista tiilimuurausta, kipsiä ja puuta. Jäljelle jäävät seinät on sisustettu yksivaiheisilla kangaspuilla.

Voit luoda täydellisen kuvan huoneesta paneelilla, seinävalaisimilla, sängyn tekstiileillä, tuoleilla.

Nestemäinen taustakuva

Moderniin sisustussuunnittelun materiaaleihin kuuluu erityinen paikka nestemäisiin materiaaleihin. Tällaiset maalaukset soveltuvat makuuhuonetta, eteiset. Näiden viimeistelyaineiden etuna on se, että yksittäisten seinien liitokset eivät ole näkyvissä. Lisäksi voit milloin tahansa tehdä pienen kosmeettisen korjauksen tällaisista materiaaleista poistamatta kaikki seinät seiniltä. Vain vain pieni osa seinämästä, joka on menettänyt esteettiset ominaisuudet, ja kun pinta kuivuu kokonaan, käytä nestemäistä seosta uudelleen seinään.

Luova ideoita

Mielenkiintoisista suunnitteluratkaisuista huomataan käytöstä scrappy-tekniikan sisustuksessa. Tällaisen yhdistelmän kauniiseen suorituskykyyn on välttämätöntä valita sellaiset kangastyypit, jotka yhdistetään toisiinsa. Ensinnäkin kankaat leikataan tiettyyn pituiseen yksittäiseen kappaleeseen, sitten ne liimataan taakse käyttäen satunnaisuusvaihtoehtoa. Jos tiloissa on aukkoja tai kipsilevyjä, voit valita ne koristelluilla koristekuvioilla.

Huomio! Tapetit pystysuoralle liimaamiseksi on toivottavaa valita samanlaisia ​​kankaita, samanlaisia ​​kuin paksuus. Muuten on olemassa suuri riski, että yksittäisten kankaiden välillä näkyy liitoksia.

Jotta eri tyyppisiä kuvakudereita voidaan valita oikein, ne on kiinnitettävä seinään. Piirroksen valinnassa on otettava huomioon huoneen kokoonpano sekä sen valaistuksen aste. Piirustuksen ja värin avulla voit visuaalisesti lisätä tilan tilaa, lisätä lisämaaleja ja ilmapiiriä huoneeseen.

johtopäätös

Tällä hetkellä monet omistajat kaupunkien ja esikaupunkien kiinteistö kiinnittää erityistä huomiota sisustuksen suunnitteluun. Taustakuvaa pidetään universaalina tapana viimeistellä kaikki elintilaa. Heidän avulla voit voittaa vapaata tilaa, jakaa tiloja, jakaa paikka lepoa, työtä, vastaanottoa vieraita. Mielenkiintoiset suunnittelustekniikat, joita on käsitelty edellä, vähentävät tai laajentavat tilaa. Käyttämällä erilaisia ​​värejä, yhdistämällä ne eri tavoin, voit toteuttaa kaikki luovat ideat todellisuudeksi.

Jos otat materiaaleja studiohuoneiston viimeistelyyn, jossa yhdistät erilaisia ​​tapetit, voit tehdä siitä monitoimisen huoneen. Kun valitset materiaaleja yhdistelmälle, muista valita kaikkien materiaalien valinta samassa värivaihtoehdossa. Ideoita yksilöllisen suunnitteluprojektin kehittämiseksi voidaan valita erikoistuneilta sivustoilta.

  • Kulta taustakuvia sisustuksessa

  • Hallin yhdistetyn tapetin suunnittelu

  • Tyyli vintage sisätilojen huoneiston

  • Paperi taustakuvia sisustuksessa

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

62 + = 67

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map