Taloja, joissa on veranta ja terassi

Taloja, joissa on veranta ja terassi

Nykyään jokaista lähiöaluetta ei käytetä viljelypaikaksi. Monet pronssit ja tontit omistajat pyrkivät varustamaan paikka lähellä taloa virkistäytymiseen. Lähellä dachasta voit rakentaa lehtimaunan tai terassin terän tai katon kiinnittämiseen. Talon ympärille rakennetaan usein pieni lampi. Erilaiset talot verannalla ja terassilla auttavat pystyttämään alueellaan käytännöllisen suunnittelun, jossa on houkutteleva muotoilu. Artikkeli löytyy valmiiden mallien valokuvista.

Miten erottaa terassi verannalta

Ennen kuin rakennat rakennuksen virkistäytymiseen talon lähellä, on päätettävä, mitä terassi ja veranta ovat. Monet eivät eroa toisistaan. Siksi ennen työn aloittamista tulisi tuntea kunkin rakenteen tyypit.

Terassi on kesäalue, jossa on puulattiat. Pohja nostetaan yleensä maan yläpuolelle. Joskus terassit sijaitsevat toisen kerroksen tasolla. Tällaiset rakennukset liittyvät yleensä kesämökkiin - ne on järjestetty toisen seinän vieressä. Myös terassit usein rengas rakennuksen.

Puurakenteet on valmistettu puusta. Heillä voi olla kaide ja katto. Aitaus takaa terassin käytön turvallisuuden ja katon - suojan saostuksesta. Terassit rakennetaan yleensä talon puolelta, josta näkyy puutarha, metsä tai lampi. Katon sijaan voit asentaa sateenvarjon tai katoksen katokset.

Veranta, toisin kuin terassi, on suljettu rakennus, jota ei ole lämmitetty ja joka toimii myös lepohuoneena. Verannan katto ja seinät on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, polykarbonaatista, lasista. Rakenteet tehdään yleensä puusta tai tiilestä. Käytä verantaa lepoa perheen kanssa, tapaamisia ystävien kanssa, kesäkeittiöinä tai ruokasalina.

Kun käytät tilaa talvella, on tarpeen suorittaa seinien lämmön- ja vedeneristys. Lämmitys tapahtuu myös tällaisessa huoneessa.

Tärkeää! Lämmön puuttuessa seinien sisäpinnan tulee olla kosteutta kestäviä materiaaleja. Tämä poistaa muotin ulkonäön.

Verandat on yleensä rakennettu paikkoihin, joissa on kylmä ilmasto. Terassit päinvastoin ovat yleisempiä lämpimillä alueilla, joilla positiivinen lämpötila säilyy suurimman osan vuotta.

Kesälomapaikkoja ovat sisäänrakennetut tai sisäänrakennetut. Jälkimmäisessä tapauksessa ne sisältyvät talon projektiin ja niissä on valmiina asennusvaiheessa. Jos terassi tai veranta on kiinnitetty, niille on erillinen säätiö.

Verannan suunnittelu

Modernit verannat ja terassit on varustettu ottaen huomioon maiseman ominaisuudet ja talon ulkoasu. Tällaiset rakennukset ovat erittäin houkuttelevia. Verannat eivät enää ole rakennettu tambouriksi, jossa ne varastoivat puutarhatyökaluja tai muita taloustavaroita. Rakennuksen on avattava näkymä, joka miellyttää silmää. Älä suorita kuistia niin, että ihmiset, jotka tulevat siihen, joutuivat katsomaan naapurimaista aitaa tai vuohia. On parempi järjestää näkymä puutarhaan tai kukkapenkkeihin.

Verandan rakenteen ominaisuudet:

  • Alkuperäiset verannat, jotka on valmistettu puisten elementtien ulkoasusta. Tällainen muotoilu voidaan kuitenkin luoda useista muista materiaaleista. Puurakenteissa on yleensä katokset ja veistetyt paneelit.
  • Tiilisveranta asennetaan melko vahvalle pohjalle. Tällaisten rakennusten suunnittelussa käytetään tiheä eri sävyjä. Tämän materiaalin avulla on tarpeen erottaa kulmat, puomit ja socle-osa.
  • Erityisesti eksoottinen kivirakennus. Jos siinä on puolikkaat, ne voidaan peittää lasimaisella lasilla tai yksinkertaisesti lasitetulla. Laajemmin levitettävät ovat läpikuultavia tuotteita. Rakennuksen runko on puiset lohkot tai tiilet. On välttämätöntä, että lasin alapuoliset kannattimet ovat mahdollisimman vahvoja. Aukkoihin tulee asentaa kaksois- tai kolminkertaiset ikkunat.

Vihje! Polykarbonaattia käytetään usein lasin sijasta. Tämän materiaalin levyt ovat vahvoja, halpoja ja kevyitä.

Verannan ulkopinta on tehtävä päärakennuksen ulkoneman mukaan. Monien kokeneiden rakentajien mukaan laajennukset voidaan tehdä samoista materiaaleista, joita käytettiin talon rakentamiseen.

Teräsprojekti

Yksinkertaisimmista vaihtoehdoista on standardin suorakulmaisen lattian asentaminen, jossa on mahdollisimman vähän koristeellisia yksityiskohtia. Kuitenkin ajatellut mallit näyttävät paljon houkuttelevalta. Usein terassin käytännöllisyyden parantamiseksi se on monitasoinen. Tällainen päätös tulee käteväksi, jos useat eri ikäiset ihmiset käyttävät kuistia.

Usein terassit yhdistetään. Ne on yhdistetty pergoleihin tai pergoleihin. Myös lähellä terassia on yleensä varustettu keinotekoinen lampi. Yksinkertainen allas on puhallettava. On mahdollista luoda monimutkaisempi rakenne - suuri kaivo, kaakeloitu. Usein terassilla näet grillipöydän. Tällöin se on luotettavasti eristetty puulattiasta ja sijoitettu kauempana lepoalueelta. Tällainen terassi näkyy alla olevassa kuvassa.

Jos talon välittömässä läheisyydessä on mahdotonta varustaa terassi, voit rakentaa sitä jonkin matkan päähän. Tämän ratkaisun etuja on mahdollisuus rentoutua yksin. Lisäksi tällaisella terassilla voit varustaa leikkipaikka, eikä pelkää, että melu häiritsee ihmisiä talossa.

Suurten suosion lähiympäristöjen omistajien keskuudessa hankittiin rakennuksia, joissa oli liukuva ikkuna-seinät. Näin voit varustaa verannan terassina. Tällaiset seinät on yleensä tehty useista osista. Jos siirrät ne kokonaan, näkymän koko näkymä avataan verannalta.

tulokset

Verandat ja terassit poikkeavat useimmiten paitsi koristeellisesta nimityksestä myös käytännön tarkoituksesta. Tällaisissa huoneissa on runsaasti toimivuutta. Verannan käytön ansiosta kotelon hyödyllinen pinta-ala kasvaa merkittävästi. He järjestävät pelihuoneita, toimistoja, virkistyspaikkoja tai ruokailupaikkoja. Terassit ovat pohjimmiltaan paikka, jossa voit viettää miellyttävää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

  • Talo valmistettu palkista yhden kerroksen

  • Talot tehty laminoitua viilutusta 200 m² M. m

  • Istutusprojektit

  • Talon rakenne 11x11 puuta

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

56 + = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map