Varasto, jossa on katto katolla omilla käsillä

Varasto, jossa on katto katolla omilla käsillä

Navetta on olennainen osa monien yksityisten talojen maaseudulla. Mutta myös tavalliset mökit vaativat hyvin suunniteltua hanketta. Sen luuranosturia voidaan käyttää erillisenä tilana kotitaloustyökalujen, työpajan, karjan tai puupoltin säilyttämiseen. Optimaalisin vaihtoehto on projekti, jossa on katto katolla, koska sen rakentaminen vaatii suhteellisen vähän materiaalisia, monimutkaisia ​​laskutoimituksia ei tarvita, ja voit rakentaa rakenteen täysin itsenäisesti, voit käyttää halpoja eikä markkinoiden parasta laatua (riippuen tavoitteista).

layout

Ennen kuin aloitat materiaalin hankinnan ja rakentamisen, sinun on kehitettävä selkeä rakennussuunnitelma ja tehtävä tarvittavat mittaukset. Ensinnäkin rakennuksen toiminta määritellään. Useimmiten katto menee ullakolle, tk. Ullakolle voidaan tallentaa esimerkiksi heinää. Jos navetta tehdään eläimistön koteloiksi, niin ullakollekin rakentaminen on toivottavaa. Edellyttäen, että varikkoa käytetään tavanomaisena varastona, ullakolla ei ole kiireellistä tarvetta.

Jos päätät rakentaa parvi, on syytä ottaa huomioon joitakin kohtia: se täytyy eristää kosteudelta, sen korkeuden on oltava vähintään 2 metriä eristyksen voi säästää hieman sillä ehdolla, että olet siellä säilytetään heinää, mutta täytyy miettiä laadusta vedeneristys. . Sisäänkäynti ullakolle voidaan tehdä sekä ulko- että sisäpuolella. Jälkimmäisessä tapauksessa on kätevämpää laskea rehu eläimille.

On myös otettava huomioon itse katon rakenteen erityispiirteet. Pöydän katolla on kaksi luiskaa kallistuskulmalla 10 - 50 astetta. Kaltevuuskulmaa ei suositella liian suureksi; Katto on vähemmän kestävä ja pienellä kallistuskulmalla on liian vähän tilaa ullakolle. Molemmat luistimet on yhdistetty luistin keskelle kattoa. Hevonen on rakenteeltaan kestävin elementti, joka on kestettävä kuorman katosta, eristävistä kerroksista ja rakeista. Huomaa, että jos katto on liian massiivinen, seinien on pystyttävä kestämään kuormituksensa.

Tee laskelmia, joista ostat apinan rakentamisen materiaalin. Älä myöskään unohda säätiön pakollista saatavuutta. Asuntoon sopiva kevyt puinen perusta, jota on käsiteltävä antiseptisilla aineilla, ja massiivisempiin rakenteisiin tarvitaan sementti ja vahvistaminen.

Valmistelu

Sinun on aloitettava säätiön rakentamisella. Liian paljon huolta tästä hetkestä ei ole tarpeen, koska Säätiön kuorma ei ole vielä yhtä suuri kuin täysimittaisen asuinrakennuksen tapauksessa. Kevyt puinen pohja on välttämätöntä valmistaa pienikokoinen pohja betonituen muodossa, johon puulattian pohja asetetaan. Puu on käsiteltävä, jotta se ei vahingoittaisi loisia, hometta, tulta, kosteutta (on suositeltavaa tehdä lisä kosteutta kestävä kerros). Massiivisiin rakenteisiin nauha tai pylväspohja sopii parhaiten. Jos mökit ovat hyvin pieniä, voit tehdä ilman säätiötä.

Kun pohja on rakennettu, sinun on laskettava tarvittava määrä materiaalia seinille ja katolle. On huomattava, että seinät ja katto on tuettava kantavilla rakenteilla, joilla tiheät tukkeumat voivat työntyä. Keskimäärin tarvitaan neljä tällaista tukea.

Laskeeko optimaalinen materiaalin määrä 3x6 m: n vaunuun pöydän katolla rakentamisen aikana itse. Korkeus seinämien vaihtelee 2,5-3 m. Tämän materiaalin seinämän voi käyttää tavanomaisia ​​levyt tai paneeleiden on myös otettava huomioon, että voidaan tarvita lisää seinien, erityisesti jos eläimiä pidetään irtoa. Perustaksi voit käyttää 6 FBS-lohkoa, jotka asennetaan kaivetuille kaivoille 25-30 cm syvyyteen. Ylimmällä pohjalla on oltava vesitiivis kattohuopa. Säätiön yläosassa on lattian ja seinien puinen runko, kaskadipalkin paksuus 150x150 mm. Lisäksi puukehyksen kiinnittämiseen säätiöön tarvitaan erikoispultteja.

rakentaminen

Kun kaikki materiaalit ostetaan ja säätiö on rakennettu, voit aloittaa päärakennuksen. Ennen katon rakentamista on sijoitettu katto-seinät. Mikään ei ole mikään monimutkainen. Tulevan katon koon perusteella lasketaan seinänpäällysteiden optimaaliset parametrit, joiden avulla lastulevylevyjen paneeli kiinnitetään. Pääpaino tulee sijoittaa epätasaisiin palkkeihin, jotka ovat kulmissa, joiden paksuus ei saa olla alle 10 cm. Tärkeimpien neljän palkin lisäksi sinun on asennettava lisäpalkit 50-80 cm: n välein toisistaan. Olisi otettava huomioon, että seinillä on huomattavaa kuormitusta, joten seinien rungon materiaalina valitaan vain kiinteä puu - tammi, kuusi, leppä jne. Älä kiirehdi seiniä, ennen kuin teet katon katon, koska saattaa olla tarpeen tehdä joitain muutoksia seinämiin.

Aloita katon rakentaminen kattotuulien ja luistimien valmistuksella. On myös huomattava, että jos katto on massiivinen, niin sinun on asennettava tukipyörät, ristikot ja juoksut. Tässä esimerkissä harkitaan pienten hyttien rakentamista ilman näitä elementtejä. Rinteiden standardikulma on 15-25 astetta, tällä kulmalla kannat ovat 2,5-3,5 metriä. Kattokannessa ei useimmissa tapauksissa tarvita.

Kattotangot kiinnitetään päärakenteeseen käyttäen profiileja ja itsekierteittäviä ruuveja. Koko rakenne on asennettu suoraan korkeuteen eikä maahan. Jos ylimääräinen seinä on varren sisällä, on tarpeen ajatella raudoitusten vahvistamista niiden tiheämmän sijoittelun avulla. On toivottavaa käsitellä valmistettua kehystä antiseptisten aineiden kanssa loisista, kosteudesta, tulipaloista, lämpötilaeroista.

Kun varren "luuranko" on valmis menemään pinnoitukseen. Aluksi seinälevy tavallisille DSP-paneeleille, voit ajatella ulkoista muotoilua, esimerkiksi vuorausta sivuraide.

Sitten siirrä katolle. kiinnitettynä kannattimiin erikoisruuvien avulla. Asennustapa riippuu katon materiaalista riippuen. Viimeisenä vaiheena asennetaan erilaiset eristekerrokset.

johtopäätös

Voit korjata materiaalin katsomalla videota:

  • Profiiliputken autotalli

  • Kuinka rakentaa kota

  • Kuinka tehdä maalaistalo dachalle omilla käsillään

  • Materiaalit navetan katolle

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 − = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map