Wc-vessassa

Wc-vessassa

Dachassa oleva wc on korvaamaton asia, jokaisen vuokranantajan on käsiteltävä tämän tärkeän laitoksen rakentamista. Yleensä nämä rakennukset unohtaa huomaamaton, joten he yrittävät piilottaa alareunassa puutarhaan tai takapihalla alue. Mutta on mahdollista tehdä mökki-wc koripallon koristeet - valita tapaksin epätavallinen muotoilu. WC-Mansion muistuttaa keiju talon, sen tärkein elementti on voimakkaasti katto, joka viettää joskus päästä maahan. Tämä muotoilu näyttää vaikuttavalta, wc ei enää tarvitse piiloutua, päinvastoin, se voi helposti tulla kateelliseksi naapureiden.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten omalla kädelläsi rakennettaisiin huvila-wc kotona, täältä löydät piirustuksia ja koot tämäntyyppisistä rakennelmista.

Juoksumatto ominaisuuksia

Maa-talo-teremok näyttää talolta, jossa on erittäin terävä ja korkea katto, jonka rinteet ulottuvat ainakin keskelle rakennusta. Valmis-WC: n kuvan mukaan voi ymmärtää, että tornin sisäpuolella on tilavampi kuin normaalissa suorakulmakaapissa. Tämä johtuu kaltevista sivuseinistä ja katon rinteistä, jotka merkittävästi lisäävät tornin sisätilaa seinien keskellä, samalla lattialla on sama koko kuin standardirakenteessa.

On selvää, että wc-tierremkan rakentaminen ei vaadi enemmän tilaa, mutta sen sisällä on tilava ja viihtyisä.

Tämäntyyppisestä rakenteesta on useita etuja:

  1. Pitkät rinteet suojaavat luotettavasti WC-tornin sivupintoja vedoista ja voimakkaasta tuulesta. On suositeltavaa, että taremok on sijoitettu siten, että yksi sen sivuseinistä on varren puolella.
  2. WC-tilat ovat tilavia, joten se voidaan turvallisesti eristää eristysaineella ja käyttää talvikaudella - paikka WC-tornissa riittää.
  3. Kovaa kaltevaa kattoa ei lumi kerääntyy eikä vettä ole pysähtynyt, mikä vähentää kattouunien todennäköisyyttä ja sen stressin aiheuttamaa muodonmuutosta.
  4. Jos koristelet wc-teremok-kauniita yksityiskohtia (väärennettyjä katoksia, korkokenkiä, veistettyjä ikkunoita), saat todellisen sadun talon, joka ei todellakaan ole häpeä näyttää naapureita ja vieraita.
  5. WC-tyyppinen treemka soveltuu asennettavaksi tavanomaiseen pesualtaan ja nykyaikaisiin turve- ja kemikaalijärjestelmiin.
Vihje! Jopa lisää torin sisällä olevaa vapaata tilaa on mahdollista asentamalla wc sijaan tavalliseen paikkaan wc-istuimen ja penkin antamiseksi.

WC: n rakenteessa on joitain haittoja ja joitain puutteita, esimerkiksi kattoa varten, tarvitaan enemmän materiaalia, mutta se ei ole halpaa. Mutta wc-seinät voidaan valmistaa melkein mistä tahansa materiaalista, puusta, tiilen, hiutaleiden tai vaahtobetonin jäämistä. Voit jopa käyttää paksua vaneria - kaikki riippuu päällikön ominaisuuksista ja mielikuvituksesta.

Se on erittäin tärkeä tällaisen monimutkaisen muotoilun muotoilun aikana kuin Teremok, tarkkaile kaikkia kulmia ja mittaa tarkasti mitat, muutoin yksityiskohdat eivät tule myöhemmin toisiinsa.

Miten rakentaa wc kotona

Valmis teremkin valokuvan innoittamana voit aloittaa työskentelyn. Kotipäällikön ensimmäinen askel olisi rakennussuunnittelun valinta ja piirustuksen luonnos. Piirustus teremok-tyyppisestä maalaistalosta osoittaa, että katto vie suurimman osan koko rakennelmasta.

WC: n kokoa varten kouru määräytyy suunnitteluvaiheessa. Harjoittelu osoittaa, että muuraus, jonka sivut ovat 140x200 cm, riittää melko mukavaan käyttöön.

Tärkeää! Jos sivustossa ei ole tarpeeksi tilaa, voit pienentää WC: n kokoa. Rakennuksen korkeutta voidaan myös muuttaa pienemmällä suunnalla, mutta tässä tapauksessa on tarpeen tehdä puoliympyrän muotoinen tai kolmiomainen ovi.

Alussa on syytä miettiä ikkunoiden läsnäoloa ja yhtä tärkeää osaa kaikesta dcha-WC: stä kuin ilmanvaihtoa. Tuuletusaukon tulee olla mahdollisimman korkea, niin että työntövoima on voimakkaampi ja rakennuksen ilmakehä on mukava. Kesätyyppisissä rakennuksissa on täysin mahdollista yhdistää ilmanvaihtokanava ikkunan kanssa ja vain leikata WC-tornin etuseinän yläosassa oleva reikä.

Kaikissa sääolosuhteissa eristetty WC-terekka-ikkuna on parempi lasitettu ja ilmanvaihto voidaan poistaa putkella suoraan kattoon.

Kun kaikki rakennuksen vivahteet otetaan huomioon, voit siirtyä suoraan työhön WC: ssä.

WC: n perustuksen luominen

Yleensä maan talo-teremok on lopulta tehty puusta. Puu on saatavana, se maksaa vähemmän kuin kivimateriaalit, sitä on helppo työskennellä jopa yksin. Puisen vessan paino on pieni, joten voit laittaa sen kevyeen säätiöön.

On olemassa kahdenlaisia ​​perustuksia: nauha ja pylväs. Luoda nauhan pohjan wc kaivettiin ojan syvyys on noin 25-30 cm, sen leveys on noin 20 cm. Sisällä kuoppa täytetään rikki tiili, Pihalaattasarja, sora, rakennusjäte, levisi varusteet, kaikki tämän jälkeen kaadetaan betoni sementin. Kun säätiö on vakiinnutettu, voit aloittaa itse WC: n rakentamisen.

Pylväsperusta on neljä 25x25 cm: n kokoista pylvästä, jotka sijaitsevat tulevan wc: n kulmissa. Syvyys reiät pilarit, liian pieni - noin 30 cm, on mahdollista antaa ulos sarakkeita tiili tai tuhkakivi tai täyttää ne betoni, esiasennettuna sisällä kuoppia metallikiinnikkeet ..

Huomio! Vahvistuksen metallipalkit tulee välttämättä tulla kellarista, koska niihin kiinnitetään WC-tornin runko.

Jäädytetyn perustuksen sisällä kaivetaan tyhjennysaukko tai syvennys kemiallisen jätteenpuhdistimen asennukseen. Tavallisen pesualtaan seinät voidaan sijoittaa tiili-, hiili- tai kumirenkaaseen. Pohja on peitettävä rauniolla ja hiekalla, jotta vedenpoistoa ja imukykyä paranisi.

WC-kehyksen rakentaminen

WC: n runko on koottu tasaiselle alustalle, joka ei ole kaukana valmiista kellarista. Materiaalina käytetään puupalkkia, on parempi ottaa puuta havumetsistä, se sietää paremmin ilmakehän vaikutusta ja lämpötilaeroa.

WC: n runko kerätään baarista, 11 x 11 cm, palkkien pituus vastaa wc: n leveyttä ja vastaa 140 cm: n pituisia palkkeja, jotka on sijoitettu rinnakkain toisistaan ​​kellarin lyhyiltä sivuilta. Alusta lähtien wc-pohja on eristetty puusta kahdella ruberoidikerroksella.

Nyt lattiapinnat täytetään viimeisteltyyn runkoon. Etupuolella lattialevyä jauhaa, ja takana on peitetty autojen öljyn käsittely, niin että puu ei murskata.

WC: n kulmissa torni on muodostettu neljällä pystypylvällä, joilla on sama poikkileikkaus. Pylväiden korkeus on noin 150 cm. Ne voidaan asentaa tiukasti pystysuoraan tai tehdä hieman poikkeamaa wc: n ulkopuolelle rakennusalueen lisäämiseksi.

Kattopalkit kiinnitetään palkkeihin, joiden pituus on noin kaksi metriä. Nyt kaikki vessan yksityiskohdat kiinnitetään vaakasuorilla palkkeilla, jotka on asetettu pylväiden päihin.

Huomio! Puulattiat kiinnitetään ensin kynsillä ja tarkistamisen jälkeen kaikki kulmat ja kokot on kiinnitetty tukevasti pultteihin ja muttereihin sekä metallisilla niitteillä.

Nyt wc: n valmis runko voidaan asentaa paikalleen ja kiinnittää, liittäen sen lattiaan ja kehykseen.

Lopullinen työ

Nyt sinun on asennettava kehys wc-ovesta. Yleensä maalaismökkien oviaukot ovat vakiovarusteita - 180x90 cm. Laatikko kerätään baarista tai paksuista laudoista, jotka on kiinnitetty tapilla, joiden reiät porataan vinosti.

WC: n seinät on veistetty laattoilla tai lankkuilla, jotka puolitetaan. Nailoitettu puu, jossa kynnet, joissa on harjattu hatut.

Katolla torni on myös täynnä levyjä, laita yläreunaan ja pohjaan, täytä sitten väli niiden väliin. Kattolevyjen pitäisi olla pidempi kuin wc: n leveys, ihanteellisesti ne ovat 18-20 cm seinien poikki.

WC: n katto voidaan peittää alumiinisilla, joustavilla laatoilla tai metalliprofiileilla. Pääasia on, että kateaine ei ole raskas. Tämän jälkeen täytä päätylevyt, sulje katon sivuosa ja asenna luistin.

Etuseinämän yläosassa torni leikkaa ikkunan. WC: n sisäpuolelle on asennettu wc-istuinta tai wc-kulho.

Tärkeää! Jos kylpyhuoneessa on päätetty laittaa vessan, on välttämätöntä leikata puupalkit lattian väärälle puolelle - niihin kiinnitetään raskas putkisto.

Jatkaa ruuvin kahva, saranat, ripusta luukku, peittää vessan lakalla tai maali maalilla.

tulokset

Käsien käsitteleminen kädestä on helppoa, sinun ei tarvitse olla ammattimainen valmistaja ja hänellä on erityisosaamista.

Kuva valmiina teremki innostaa huvilan omistajaa, vain määrittää koon ja valita paikka tällaisen välttämättömän kauneuden.

  • Kuinka tehdä ristikkäitä kasvihuoneissa?

  • Automaattinen kone kasvihuoneiden tuuletukseen

  • Kasvihuone muovipulloista

  • Kanafilee omilla käsillä viidelle kanalle

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map