Arbor fra træstammer med egne hænder

Arbor fra træstammer med egne hænder

Pavilioner fra træstammer kan indrettes i forskellige stilarter, idet der tages hensyn til udformningen af ​​resten af ​​lokalerne samt de personlige præferencer for ejeren af ​​stedet. Lad os analysere forskellige varianter af arbours, vi vil tildele deres karakteristiske egenskaber.

Asiatisk stil

Det svarer til sådanne havehuse, der er lavet i den kinesiske og japanske indvendige retning. Mellem stilen er der en betydelig lighed, derfor er nogle ejere af landområder, der ikke har erfaring inden for interiør kunst, forvirret dem med hinanden. Årsagen til denne lighed er, at i japansk arkitektur er der ganske få elementer, der lånes fra kinesisk mode.

Tip! Ved opførelse af en kinesisk havepavillon skal der tages særlig hensyn til taget. Det anses for at være kaldekort for denne indre retning, gør sommerhuset genkendeligt.

For eksempel kan formens form vælges i form af fire eller seks ansigter, skaber to niveauer for den. Som et obligatorisk element til en sådan konstruktion, lad os vælge de bøjede kanter på det opbyggede tag.

Det er nødvendigt at være opmærksom på, at bygningen med den klassiske udsmykning er dekoreret med billeder af fedrager samt dekorative lanterne suppleret med røde børster.

Japansk arkitektur

På trods af ligheden med kinesisk arkitektur er der i denne indre retning og dens karakteristiske egenskaber. For eksempel er der forskelle i bygningens design. Japansk kultur forudsætter tilbageholdenhed, lige linjer, bløde farver, glatte overflader. Byg sådanne pavilloner fra træstammer (afbilledet), og far derefter i brun, sort eller mørk kirsebærfarve.

OBS venligst! Japansk stil indebærer et minimum antal dekorative elementer.

Du kan f.eks. Bruge linnedglatte gardiner som dekorativt element, og vælg møbler fra mørkt træ ved at sprede bløde puder på sofaen, ens i farve til gardiner.

Den originale arbor fra træstammer med egne hænder, japanske og kinesiske varianter, nyttige tips til begyndere, vil du finde alt dette i videofragmentet

Russisk og ukrainsk design stil

Sådanne muligheder for design af sommerverandaer stammer fra det 18. og 17. århundrede. De ligner den måde, som var typisk for bønderne på den tid.

Udtrykket "ukrainsk stil" betragtes af designere som en version af et hvidt hus, der har stråtækt, og ved siden af ​​det er et wattle hegn med gryder og krukker sat på det. Professionelle arbejdere i "ukrainsk stil" forsøger at bruge disse lyse og karakteristiske egenskaber ved indretningen til indretning af arbours.

Tip! For at skabe den højeste lighed med den ukrainske stil er træets tag dækket af halm. Stalde laves af en halv log, der demonstrerer primitiviteten af ​​folkearkitekturen.

Bestemt, nu har nogle yderligere detaljer vist sig i denne indvendige retning. For eksempel i stedet for tunge logs, vælges plank boards i dag, hvilket forenkler bygherrer og designers opgaver, foruden at gøre konstruktionen mere lys og luftig.

OBS venligst! Den ukrainske trend involverer "lege rundt" detaljer. For eksempel kan du stylisere en grill eller en grill med en ukrainsk komfur, lav et ægte wattle hegn omkring lysthuset og dekorere det med flere indretning elementer.

Russiske sommerpergolaer

Dette område omfatter flere forskellige varianter af sommerhuse. Den rustikke stil forudsætter den maksimale lighed mellem sommerverandaen og en bondehytte. Lad os overveje sine karakteristiske egenskaber lidt senere, først vil vi uddele boyar designet, som rammer en række smukke og komplekse udskæringer.

Til fremstilling af sådanne arbors vælges et "runde" træ eller en kvadratisk bar. Openwork carving bruges til at dekorere hegn og søjler.

Derudover er boyar-stilen passende og udskårne smukke kolonner, såvel som dekorative huller skabt under taget. Når man udsmykker rummets indvendige rum, anbefaler fagfolk at vælge elementer af indretning, der ligner den ukrainske retning.

Tip! I boyar veranda i stedet for ilden kan du skabe en efterligning af en ægte russisk ovn.

Møbler er bedre at vælge imellem brædder og tilføjer billedet af en gammel samovar, smuk keramik, jern.

Rustik design

Det er en slags rustik indretningsretning. Hvis Provence stammer fra Frankrig, har landet vist sig i Amerika, så har den rustikke stil ikke noget bestemt "hjemland", det er et kollektivt billede af en landlig livsstil.

Provencalsk retning involverer ikke brugen af ​​lyse farver, de skal være blegne, som om de brændes under de strålende stråler i en lys sommersol.

Tip! For Provence, som den overvejende farve, vælger indvendige fagfolk hvid.

Når man vælger møbler til Provence, er det bedst at give præferencer til lysvagt møbler lavet af naturlig rotting eller til produkter, der bruger kunst smedning, maler alle elementer i hvidt.

Ved valg af tekstiler til Provence anbefaler interiøreksperter at vælge smukke stoffer, der har et lille blomstretryk. For eksempel i Provence passende linned gardiner, bløde puder til møbler, duge. Hvis det ønskes, kan du også dekorere med blomsterblomsterpotter, og placere krølleblomster i dem.

konklusion

Uanset hvilken stil du vælger at designe din sommerveranda, skal du prøve at tage højde for alle de særprægede detaljer i den valgte stil. For eksempel værdiansættes naturen og naturheden til Provence, og i kinesiske pavilloner forsøger de at skabe et luksuriøst miljø. Enhver indvendig retning kan "fortyndes" ved at blande flere design stilarter på én gang

  • Arbor fra palle egne hænder

  • Hvordan man bygger en kælder under en laden

  • Hvordan man opbygger en arbor i landet

  • Gazebo i orientalsk stil

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map