Baggrunde i loftet: design

Baggrunde i loftet: design

Dekoreret med smukke materialer, er loftet en integreret del af det indre af byens lejlighed. På byggemarkedet kan du i øjeblikket vælge forskellige materialer til loftbelægningerne (på billedet - en moderne version af loftdesignet).

OBS venligst! Valget af overfladebehandlinger til loftet påvirkes af boligens ejeres muligheder, smagspræferencer og det valgte design.

I dag er tapet den mest overkommelige måde at afslutte overfladen af ​​loftet på. Takket være moderne teknologi, der anvendes til fremstilling af forskellige typer tapet, passer det limede loft perfekt ind i ethvert design (i billedeksemplet af det loft, som tapetet er limet på).

Materialevarianter

Placering af loftet i stuen eller i børnenes værelse er en god løsning for lejligheder med højt til loftet og til huse med lave lofter.

Tip! Ved hjælp af en kombination af forskellige efterbehandling materialer kan du vælge flere separate zoner i det indre af rummet.

Producenter tilbyder materialer af fire typer, der er egnede til udformning af boliger (prøver på billedet):

 • vinyl;
 • non-woven fleece;
 • væske;
 • glasvægge.

Egenskaber ved indsætning

Flizeline tapet har en tæt base, så de er nemme at bruge. Sådanne materialer "ånde", det vil sige helt passere luften. På grund af den høje densitet af disse tapeter (i fotosampler af designløsninger) passer til ethvert design.

De skjuler små revner, vægfejl, er meget modstandsdygtige over for vand, der er egnet til brug i rum med høj luftfugtighed. Design fagfolk udfører ofte ved hjælp af glasfiber, der omfatter naturlige ingredienser: ler, kvarts sand, kalksten (på billeddesign af loftoverfladen ved hjælp af glasfiber tapet).

De består af glasfiber af forskellig tykkelse, sammenflettet med hinanden. Derfor har sådanne materialer høj styrke, de deformerer ikke, og på deres overflade dannes der ingen synlige defekter. Disse tapeter er ret rentable i anvendelse fra et økonomisk synspunkt. Den gennemsnitlige driftstid for sådanne materialer er 25-30 år. Derudover kan glasbunker blive malet om designet af lokalet ændres (i billedet - tapet med glasfiber).

Flydende tapeter passer perfekt til design af lejligheder - studios. De har en ekstern lighed med dekorative gips. Sådanne materialer er ideelle til at dekorere de overflader, der har et tilstrækkeligt antal fremspring, hjørner og også til udsmykning af værelser med lave lofter. Blandt fordelene ved disse efterbehandling materialer skelner vi fra den naturlige sammensætning, fremragende vedhæftning til overfladen, der skal dekoreres, evnen til at opvarme varme for at afstøde støv fra overfladen. Loftets konstruktion ved hjælp af sådanne materialer (eksempel på billedet) kan endda anvendes til begyndere.

Tip! I tilfælde af beskadigelse af belægningen er det tilstrækkeligt at udskifte den beskadigede sektion for at returnere det oprindelige æstetiske udseende til loftet.

De største ulemper ved flydende tapet er ustabiliteten til høj luftfugtighed. Sådanne materialer kan ikke indrettes i lofter i badeværelser og toiletter, væske baggrunde og køkkener er ikke egnede. I videoen ses alle nuancer af at bruge tapet til at dekorere loftet i stuen.

Egenskaber af vinylmaterialer

Design med brug af vinyl tapet - en dyr fornøjelse (mulighed på billedet).

Strukturen af ​​sådanne materialer omfatter to lag: toppen er lavet af polyvinylchlorid, bunden er lavet af non-woven stof eller papir. Producenter tilbyder fire sorter af disse efterbehandling materialer:

 • skummet materiale uden prægning. Disse wallpapers har et interessant udseende. På grund af den konvekse struktur under dem er det let at skjule mindre overflade uregelmæssigheder.
 • tapet opnået ved varmt stempling. Tegningen på sådanne materialer efterligner natursten, tekstureret gips, tungmetaller (i prøvefotoet). Hvis du bruger denne type vinyl tapet, kan du forvente at få et fremragende design i rummet.
 • Flat vinyl er behageligt at røre ved, dets fagfolk anbefaler at bruge til at skabe glatte overflader.
Tip! Når du vælger den type tapet til loftet, skal du følge dine smag præferencer samt stil løsning til din lejlighed (på billedet, et eksempel på designet af loftbelægningen).

Vægpapir til maleri

Har du besluttet at male loftet med en vis nuance? I dette tilfælde skal du vælge tapet til maleri. Producenterne tilbyder dem i hvidt, så hvis ejeren af ​​det færdige loft kunne vælge den farve, der harmonisk passer ind i rummet. Sådanne materialer har en relief struktur, så du kan tilføje ekstra forfinning og originalitet til rummet.

På nuværende tidspunkt på byggemarkedet er dekorationsmaterialer til loftindretning efterspurgt, med et matmønster. Det tilbydes i en række farver, når du maler, kan du få et monofonisk loft med et udragende mønster.

Specificering af loft tapet

Til maling kan du bruge vinyl, ikke-vævet, samt glasfiber, fordi de har høj modstandsdygtighed mod høj luftfugtighed. Vinyl er bedre at vælge sådan, hvis basis er non-woven. Efterbehandling materialer, der er lavet på basis af skummet violet, afviger i relief struktur. De er velegnet til dekoration af loftet, med deres hjælp vil rummet få det ønskede design.

Anvendelse af foto wallpapers i design

Blandt de populære versioner af tapet, som bruges til at dekorere loftet, er baggrunde af interesse. På grund af realismen af ​​billedet anvendt på lærredet, erhverver rummet enhver design stil. I øjeblikket tilbydes følgende typer tapet til købere:

 • måtter;
 • tekstil;
 • 3d modeller;
 • PVC materialer.

Tekstil tapet skal være papir eller stof basis. Toplaget er dekoreret med silke eller linned polypropylen garn. Dette materiale bruges til fremstilling af forskellige tegninger og teksturer. Et sådant tapet er modstandsdygtigt over for høj luftfugtighed i rummet, de vil være en glimrende løsning til designet af loftoverfladen i køkkenet. Tekstilvægpapir opnås ved limning med velourfibre, der er anbragt på bunden af ​​billedet. Disse malerier er behagelige og bløde at røre ved, med deres hjælp kan du skabe den mest realistiske effekt.

Tip! Materialer af denne art er ustabile til høj luftfugtighed, så de skal bruges til limning af lofter i børns værelser, soveværelser, stuer.

PVC-materialer er stærkt modstandsdygtige over for fugtighed, så de er ideelle til badeværelser og køkkener.

3D-materialer har et tredimensionelt udseende, de betragtes som en innovation i produktionen af ​​fotografiske materialer til byggebranchen. Takket være realismen af ​​billederne opnået i loftet, kan du finde dig selv i atmosfæren af ​​et fantastisk dyreliv, der nyder det i det fulde omfang af sin pragt. Når du ser om morgenen på loftet på dit soveværelse, dekoreret med tredimensionale 3d-billeder, kan du få en opladning af munterhed og optimisme til en ny arbejdsdag. Designere anbefaler at vælge 3d-billeder til lave lofter.

Forberedende arbejde

Før du begynder at indsætte loftet, skal du rengøre og tørre overfladen. Kontroller visuelt for manglen på alvorlige fejl i loftet. Hvis du finder alvorlige problemer på overfladen, skal du putte i alle problemområderne. Skær linnet af den ønskede længde, først måle loftet. Til krympning tilsættes 2-3 cm til de opnåede parametre. For at klæbe webene glat, skal du udføre overflademærkning. For at gøre dette trækkes trådene i midten i forskellige retninger, skærer i midten. Færdiggørelsesprocessen skal startes fra vinduet, således at samlingerne mellem de enkelte lærred ikke er synlige. Som det endelige element, brug hele omkredsen af ​​loftet dekorative sokkel eller kantsten.

konklusion

Loftet er et vigtigt element i enhver by lejlighed og landsted, så du skal være meget opmærksom på dens udsmykning. På trods af de mange færdigvarer, der findes på det moderne byggemarked, anbefales det ikke professionelle at ignorere traditionelle tapeter af forskellige typer. Valget af efterbehandling materialer til loftet afhænger kun af personlige ønsker, de materielle muligheder for boligejeren. Hvis vi starter ud fra forholdet mellem den rimelige pris for færdigbehandling af materialer og en lang driftstid, er vinylbaggrunde i spidsen. Derudover har de fremragende æstetiske egenskaber, som selv den mest udvalgende ejer vil kunne lide.

 • Pasta loftet med tapet

 • Sådan indsættes papir tapet på loftet

 • Hvordan man anbringer et flydende tapet til loftet

 • Flizeline tapet til loftet

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map