Behandling af træ hegn

Behandling af træ hegn

For at nøjagtigt identificere deres territorium på landet er der bygget et hegn. Derudover udfører hegnet andre vigtige funktioner. For eksempel forhindrer det fremmede menneskers indtrængen i dit område. Et pålideligt hegn tjener også som en god beskyttelse mod udkast, støv og lignende. Det moderne marked tilbyder et stort antal løsninger fra, hvad og hvordan man bygger et færdigt hegn. Især bygger mange af det fra træ. Men for at opbygge et hegn af træ er det kun halvdelen af ​​sagen. Det er ekstremt vigtigt at bekymre sig om dens pålidelige beskyttelse mod de negative virkninger af nedbør, som sne, regn, tåge og andet. I denne artikel foreslår vi dig at forstå, hvordan man skal behandle et træhegn.

Fra hvad og hvem har brug for beskyttelse af træ

Inden du vælger en speciel behandling til et træhegn, skal du klart forstå, hvad det skal beskyttes. Således kan du købe præcis den behandling, der vil være mest effektiv i dit tilfælde og i din region:

  • Beskyttelse af hegnet fra alle slags svampe og fra forfald. For eksempel ødelægger nogle af dem kun hegnets udseende, og nogle af dem ødelægger træets struktur. Især sådanne problemer kan opstå under forhold med høj luftfugtighed.
  • Træ kan udsættes for bugkeblade og slibemaskiner. Grunden til deres udseende ligger som regel i, at før dette blev den forkerte behandling udført. Problemet kan også være bevarelsen af ​​barken af ​​træet. Det er under det, at biller kan skade.
  • Beskyttelse mod ultraviolette stråler, regn og vind. I forskellige perioder af sæsonen er træet udsat for kulde og derefter varme. Hvis fugt trænger ind i skoven, fryser den og om vinteren strukturen af ​​fibrens struktur. Dette fører til revner af træ hegnet.
  • Træ hegn skal beskyttes mod ild, i det mindste fra dens negative indvirkning.

Så hvis alt er opsummeret, skal træhegnet dækkes med specielle forbindelser for at forhindre negativ indflydelse fra ild, insekter og høj luftfugtighed.

Beskyttelsesmidler til træ

Når vi er blevet bekendt med træets vigtigste fjender, lærer vi hvordan vi beskytter det. Den største fjende, der skal bekæmpes, er rot. I dette tilfælde anvendes specielle forbindelser, der udelukker disse processer. I dag er der forskellige antiseptika, som er tilgængelige i form af pastaer, vandige opløsninger, olieagtige formuleringer og organiske opløsninger.

Pasta bruges til de elementer i hegnet, som konstant står over for et fugtigt miljø. Især kan pastaen dækkes af søjler, der er nedsænket i jorden. Olie antiseptika trænger ind i selve strukturen af ​​træ. Takket være denne gode ejendom vil de aldrig blive vasket med vand. Denne type imprægnering er som intet bedre for træ før maleriet.

Kendte og vandige opløsninger, nemlig pentachlorphenol. Denne forbindelse giver en fremragende barriere for udviklingen af ​​svampe og forfald af træ. Desuden vil sådanne formuleringer forhindre dannelse og spredning af mug.

Skadedyrsbekæmpelse

Blandt andet skal træ hegn beskyttes mod skadedyr af enhver art. Til dette formål behandles træ også med specielle forbindelser. Den mest effektive måde er at bruge en saltopløsning. Men på grund af at saltet hurtigt vaskes væk, bliver du nødt til at behandle det meget ofte. Af denne grund anbefales det at anvende mere effektive forbindelser, for eksempel en opløsning af natriumsilikofluorid. En opløsning af terpentin eller tjære anvendes også.

Tip! Du kan gå til en specialbutik og bede om speciel imprægnering for at beskytte træstrukturen fra alle slags skadedyr. Efter at have valgt den passende formulering, skal du overholde teknologien for dens anvendelse, angivet på pakken eller banken. Dette vil opnå den ønskede effekt.

Hvornår er det bedst at behandle

Rimeligt spørgsmål, hvornår er det bedst at behandle et træ hegn, før dets konstruktion eller allerede efter. Et stort antal sommerboere udfører dette arbejde efter installationen. Men som praksis viser, er det bedst at udføre disse værker, før de opfører et hegn af træ. Hvorfor? Der er flere grunde til dette. For det første vil forarbejdningsprocessen blive meget forenklet, fordi alle de detaljer, du får i fuld tilgængelighed. For det andet vil du være i stand til at håndtere de særlige imprægnerings søjler helt og endog den del der vil være i jorden.

Hvis du ikke gør dette arbejde rettidigt, er der risiko for, at støttestøtter hurtigt vil gå i brug, nemlig rot og falde. Derfor anbefales især poler af understøtningen at håndtere før opførelsen af ​​træhegnet. For dem kan løsninger baseret på bitumen anvendes. Efter påføring af imprægnering skal træet efterlades tørre. Du kan også bruge 7% vitriol opløsning. Hvis du holder træet i det i op til to dage, så hjælper posten dig op til 20 år.

Tip! Det er ikke nødvendigt at gøre processen med forarbejdning og imprægnering af trægærdet og alle dets elementer i vådt vejr. Vent på varmt og tørt vejr for dette arbejde.

Hvad angår den øverste del af søjlen, kan den imprægneres med en speciel lak. Det vil perfekt beskytte træet fra den negative påvirkning af ultraviolette stråler. Derudover vil træet blive beskyttet mod regn og vind.

Tips og tricks til behandling af et træhegn

Efter at have overvejet træk ved valget af imprægnering til et træhegn, lad os overveje nogle nuancer af, hvordan man korrekt udfører alt arbejde. Først skal du fjerne den gamle belægning fra hegnens overflade. Træ skal rengøres af støv, snavs, fedtpletter og andre forurenende stoffer. Desuden er træet dækket med en antiseptisk primer. Når den første frakke har tørret, skal du anvende et ekstra sekund.

Herefter er det muligt at påføre en lak eller anden beskyttende belægning på overfladen af ​​søjlerne på understøtningen eller hele strukturen af ​​træhegnet. For at anvende denne eller den sammensætning er det muligt en sædvanlig børste eller en speciel plade. Du kan også bruge en sprøjtepistol. Sidstnævnte vil betydeligt fremskynde processen med behandling af træ hegnet. Om nødvendigt anbefales overflade af hegnet at blive behandlet 2 eller 3 gange.

Blandt andet er det værd at bemærke, at for at reducere sandsynligheden for ødelæggelse af træ kan det være, hvis du i første omgang bruger godtørrede plader. Selv efter forarbejdning vil sådant træ være meget mere effektivt til bekæmpelse af de negative virkninger af forskellige skadedyr og nedbør. Derfor vil hegnens driftstid forlænges i en meget længere periode. Vi håber, at dette materiale hjalp dig med at forstå, hvordan og hvordan man behandler træhegnet.

  • Profileret hegn: dimensioner og egenskaber

  • Metalsegment

  • Hegn af mursten og sten af ​​egne hænder

  • Hvordan man laver poler til et hegn

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map