Comments 0 0 1 View

Dekorative Gips Oikos

Firma OIKOS S.R.L. er beliggende i Italien og har officielle repræsentationer i Rusland og CIS-landene, som har været i drift i mere end 10 år. Det producerer et omfattende udvalg af dekorative materialer af højeste kvalitet: plaster og maling, facadebelægninger, emaljer, primere, lakker. Oikos opdaterer løbende listen over produkter, hvilket gør sit sortiment mere og mere omfattende. Specialister i virksomheden forsøger at holde trit med tiden og producere nyheder, som altid svarer til de nyeste modetrends.

Hvad er oikos gips?

Dekorative plaster besidder en vigtig niche inden for rækkevidde af indvendige belægninger af Oikos. De har mange fordele, som adskiller dem fra konkurrenter:

 • en bred vifte af varer, der løbende opdateres
 • miljøvenlighed og ikke-toksicitet af bestanddele
 • omfattende udvalg af farver og nuancer;
 • modstand mod ydre påvirkninger (fugtmodstand, lysmodstand)
 • har mange dekorative effekter (glans, metallisk glans, sløvhed osv.);
 • forbliver i mange årtier uden at kræve reparation;
 • god luftgennemtrængelighed, som hjælper med at undgå udseendet af mug eller svampe;
 • kræver ikke specielle dyre værktøjer til applikation;
 • Det er ikke lunefuldt ved vedligeholdelse, det er nok at tørre støv fra det.
Giv agt! Oikos plaster har en naturlig sammensætning og er velegnede til efterbehandling værelser, hvor børn eller allergikere lever.

Denne Oikos belægning består af:

 • Grundlæggende - for alle typer af plaster, oikos er en hydreret kalk, der giver luftudveksling til materialet og forhindrer akkumulering af fugt;
 • opløsningsmiddel, der bruger vand, det har ingen lugt og det kan let opløse materialet
 • mineralsk smul af marmor, kvarts eller metalliseret pigment, perlemorelementer, der giver det passende udseende til gipset (metallisk glans, perlemorøs glød);
 • farvning, repræsenteret af mere end 2.000 farver, hvoraf selv den mest kræsne klient vil vælge en mulighed for sig selv.

Oikos producerer gips til indvendige vægge og facader. Jo større mineralsk smul i sammensætningen af ​​belægningen er, desto bedre er billedet og jo tykkere applikationslaget. Dette afhænger stort set af forbruget og de endelige omkostninger ved belægningen.

Oikos-plaster til indvendige arbejder

Venetian gips bliver stadig mere populært blandt belægninger til skabelse af moderne og moderne interiør. Den dekorative belægning af Raffaello ved Oikos skaber effekten af ​​en natursten - marmor, malakit eller onyx. Maksimal nøjagtighed opnås ved at vælge den optimale slibestørrelse på grundstenen. Effekten af ​​perleoverflod er skabt af en speciel sammensætning. Denne type dekorative gips Oikos frembringer forfining og pragt af de belægninger, som de venetianske arkitekter brugte flere århundreder siden. Raffaello fra Oikos har i sin sammensætning kun mineralske bestanddele, og der tilsættes ikke tungmetaller. På grund af de perlemoriske komponenter brænder denne gips ikke i solen og bevarer sin oprindelige skygge i mange år.

Raffaello Oikos plasters største popularitet blev erhvervet af Décor Stucco, da det er let at anvende, har en række løsninger. For at skabe glanseffekter, lysglans eller matte overflader skal du vælge det rigtige værktøj, overfladeteknologi og anvende et vist antal lag.

Den version af venetianske gips Raffaello Madreperlato fra Oikos er et materiale med perlemorøs effekt. En marmoroverflade med en pearly udstråling vil give et rum af adel og luksus.

Rådet! Glansintensiteten kan justeres med antallet af påførte lag, som derefter bliver nivelleret og poleret.

Dekorativt gips Aureum fra Oikos genskaber overfladen af ​​skinnende knuste metaller, for eksempel guld, kobber eller bronze. Det gentager elegance og glans af rige interiører. Takket være det metalliske pigment er det ikke nødvendigt med overtræk. I farveskemaet råder varme bløde toner.

Belægningen af ​​Anico Ferro fra Oikos reproducerer overfladen af ​​det gamle metal. Denne dekorative gips anvendes i stille klassiske interiører, og i at skabe en stil, når "gamle" metalplader suppleres med moderne elementer.

Gips oikos Ottochento skaber effekten af ​​forskellige stoffer. Den består af harpikser i en vandig dispersion med tilsætning af mineraliserede pigmenter. Denne type er meget praktisk og giver en masse fantasi. Det kan bruges både til at skabe et klassisk design og moderne. Et træk ved denne dekorative gips er den optiske virkning, som skaber et blik af fløjl tekstur.

Dekorative gips Oiko's creos er meget plastiske og kan let påføres overfladen. Det skelnes af virkningen af ​​materie, som har et strukturelt mønster. Creek fra Oikos har en lille karakteristisk lugt, men det er ikke brandfarligt og helt sikkert. Afhængigt af hvilken slags værktøj overfladen behandles, kan du få et unikt mønster fra sammenflettede linjer og mønstre (frostfuld indretning, sækkeklæde eller matting effekt og andre muligheder).

Dækker Coccio Antico af Oikos genskabe effekten af ​​de gamle teknikker for arkitektur ved hjælp af naturlige ingredienser i sin sammensætning.

Dekorativt gips Travertino Romano fra Oikos bringer godt ind i overfladen, skaber en holistisk base og kræver ikke dekoration, hvilket forenkler arbejdet med det. Dette materiale er baseret på sand, slagt kalk og mineralsk smul. Blanding Oikos anvendes godt på overfladen og skaber en effekt af overfladen af ​​natursten med et reliefmønster.

Tekstureret dekorative belægning Ardesia fra Oikos har nuancer og en relief struktur af natursten. Det er kendetegnet ved et unikt overflademønster, høj styrke og holdbarhed.

Oikos plaster til facader

Linjalen af ​​facadeplastere oikos er repræsenteret af højstyrke materialer fremstillet på akryl eller silikone base. Sortimentet af teksturer skyldes kvarts og marmorfyldstoffer. De fleste af disse Oikos-plaster har originale dekorative effekter.

Facade gips Elastrong venezia / Venezia fine fra Oikos har en høj elasticitet. Den består af akrylharpikser i en vandig dispersion, kvalitetskrummer af sand og marmor samt dækning af fyldstoffer. Disse komponenter gør det muligt for Oikos gips at modstå aggressive vejrforhold, temperaturændringer og jævne syrer. Facade oikos belægning passerer godt og dæmper fugt, hvilket ikke giver anledning til skimmelsvamp eller svamp. Gipsets elasticitet gør det muligt at være modstandsdygtigt over for udbrud, det er ikke brandfarligt, lugtfri og er sikkert for mennesker og dyr.

Dekorativ facadegips Elastrong Rialto fra Oikos bruges til at skabe en ujævn overflade, der minder om kork. Anvendelsen af ​​særlige maling giver mulighed for at skabe effekter af glathed eller en overflade under antikken.

Moderne indretning bør være originalt og spændende. Ideelt set bør den nye dekorative belægning vare i mange år, ikke knæk og ikke smuldre. Oikos gips er af høj kvalitet og er fremstillet med moderne højteknologisk udstyr, det har modstand mod ydre påvirkninger. Men for maksimal styrke, modstandsdygtighed over for fugt og holdbarheden af ​​dette materiale, Oikos gør også, fastsættelse og fikseringsmiddel påføres plasteroverfladen. Virksomheden har gjort alt for at sikre, at dit nye interiør har glædet dig i mange år, og alle gæster beundrede det fashionable design af dit hjem.

 • Hvordan vælger du det rigtige tapet

 • Dekorere vægge med dekorative gips

 • Forbruget af dekorative gips til 1 m2

 • Hvordan man laver dekorative gips

Previous En-pit tag lavet af bølgepap med egne hænder
Next How many bricks do you need for a garage

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Påfugl fra plastflasker

Udsmykningen af ​​haveområdet med originale dekorationsstykker har for nylig erhvervet ekstraordinær popularitet. Ledende stillinger i budgetlandskabsdesign er besat af håndværk fra flasker. Holdbart materiale i lang tid bevarer sin oprindelige

artikler 0 Comments

Ideer til arbors

Ejere af sommerhuse ved, hvordan du vil hvile efter en lang dag i haven til et behageligt selskab i frisk luft. Bare sidder på en bænk i gården - muligheden

artikler 0 Comments

Forbedring af et landhus område

Man elsker skønhed. Især hvis det er smukt gjort med dine egne hænder. Kvinder elsker at tage sig af huset, mænd kan lide at køre bil, hvilket gør det mere

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

78 − = 69