Dekorerer balkonen med plastpaneler

Dekorerer balkonen med plastpaneler

I dag er der mange efterbehandling og byggematerialer, men spørgsmålet er: hvilket materiale er bedst at vælge? Tværtimod skal kvaliteten svare til prisen. I dag diskuterer vi et vigtigt emne: hvordan er loggia færdig med plastpaneler?

Når du har glaseret en altan eller en loggia, skal du allerede færdiggøre arbejdet. For de fleste er det vanskeligste at vælge materiale. Og det er ikke overraskende, for i denne sfære er der mange muligheder. Derudover ønsker alle at gøre deres lokaler attraktive, men uden at smide store penge, da ikke alle har mulighed for at fordele en stor mængde for dyrt materiale.

Det er stadig en kendsgerning, at mange mennesker bruger PVC-paneler. Hvad er deres popularitet baseret på? Hvad er ulemperne med dette materiale til dekoration? Sådan installeres PVC-paneler til efterbehandling af balkon eller loggia? Alt dette vil vi diskutere i denne artikel. Du kan også se flere fotos, der visualiserer trykt tekst.

Fordele og ulemper ved plastpaneler

Før vi begynder at overveje fordele og ulemper ved dette materiale, kan vi sige, at selve plasten er meget kommunikativ. For at passe på det behøver du ikke købe ekstra midler, teknologien om pleje er den samme som akryl og vandbaseret maling. Og prisen på materialet er lav.

Udsmykning af loggia med plastpaneler, plusser

 1. En af de vigtigste faktorer, hvormed folk styres, er materialets levetid. Ofte i sine fremragende egenskaber og kvalitet sammenlignes PVC-paneler ofte med laminat. Når alt kommer til alt, hvis du ridser dem, vil det ikke være så nemt at se det. Og efterbehandlingens levetid er ret stort.
 2. Det er også vigtigt, at du har et tilstrækkeligt stort udvalg af belægninger, farver og forskellige designs. Valget af paneler er rigtig stort. Du kan eksperimentere med farver og kombinere flere sorter til en loggia eller balkon. På billedet ses der et eksempel på balkonpaneler.
 3. På dette tidspunkt er bekymring for miljømæssig renlighed af byggematerialer, biler og andre ting blevet ikke kun nyttigt for samfundet, men også moderigtigt. Fordi udsmykningen af ​​loggier med plastik er blevet populær, da denne art ikke er skadelig for mennesker og miljø. Du kan se, hvor meget den bruges på hospitaler, skoler og børnehaver. Selv selve limen, som bruges til efterbehandling, indeholder ikke skadelige kemikalier. Installationsprocessen er kendetegnet ved dens økologiske kompatibilitet.
 4. Hvis du planlægger at afslutte balkonen selv, uden hjælp af specialister, skal du ikke bekymre dig om, at du ikke kan klare det. Denne proces kræver ikke kompliceret forberedelse, du skal bare overholde de vigtigste installationsregler. Selve plasten er fastgjort til tæppekonstruktionen ved hjælp af støbning. Dette garanterer dig en ideel overflade uden sømme og huller.
 5. En vigtig faktor er, at dette materiale til afslutning af loggien er modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Du kan ikke bekymre dig om at miste et dekorativt udseende. Selv efter et stykke tid, brugt i solen, vil kvalitet plast ikke brænde ud. Dette er meget vigtigt, da loggien næsten er konstant under påvirkning af solen. Og hvad med virkningerne af fugt, ændringer i høje og lave temperaturer? Dette behøver heller ikke at bekymre sig, panelerne vil lide og deres indflydelse.
 6. Måske er hovedårsagen til at købe plastpaneler deres lave pris. En sådan metode er ikke kun eksternt smuk, men også extricates sig langt fra andre materialer i dens tilgængelighed. Og for en loggia er dette en ideel mulighed. Det er ikke nødvendigt at tro, at denne metode til afskalling for de fattige, de ovenfor beskrevne kriterier viser, at dens anvendelighed overstiger nogle dyre finishmaterialer.
 7. For at reparere panelerne behøver du ikke en særlig belægning, der er mulighed for at fastgøre både på betonvægge og på murvægge. Du kan endda montere installationen på krydsfinerpartitioner.

Fordelene beskrevet ovenfor åbner et nyt udseende til plastpanelerne til loggia. Efter alt har du mulighed for at få et smukt, praktisk og billigt værelse. Som tidligere nævnt er plastpaneler kendetegnet ved deres kvalitet og lave omkostninger. De fleste af de overvejede plusser er taget fra fora med anmeldelser af personer, der har brugt plastpaneler i loggia-finishen.

ulemper

Men hver køber har ret til at vide om minuserne af PVC-paneler. Den største hindring ved udvælgelsen af ​​plastpaneler er en lav modstandsdygtighed overfor stød og andre mekaniske påvirkninger. Hvis du ved et uheld hakar panelet med en hård eller skarp genstand, er der stor sandsynlighed for, at den vil revne, knække eller på anden måde efterlade et hul. Panelerne er heller ikke stærke, de har tendens til at deformere, når de presses. Prøv ikke at ordne det, det er manglerne på panelerne. Løsningen kan erstatte hele panelet.

Desuden er panelerne ikke brandsikre. Ved afbrænding frigør plast giftige stoffer. Hvis det sker om natten, kan du ikke vågne op. Ikke desto mindre behøver man ikke kun at fokusere på denne mangel, fordi et stort antal af finishmaterialer til loggia har de samme fejl, uanset priskategorier.

Sådan tilberedes en balkon til montering

Hvis du allerede har besluttet på det færdige materiale, er det vigtigt at forberede loggien selv. Du skal gøre det konsekvent. Først glasur rummet, og så kan du begynde opvarmning. Der skulle ikke være revner og andre ydre huller, for gennem dem kan luften lække og der kommer et udkast. Brug et monteringsskum eller specialbyggetætningsmiddel. På forsiden eller forvæggen skal du i teorien installere en hydrobarriere. Han vil beskytte lokalerne mod fugt. I tilfælde af mineraluld skal den lægges mellem lagene på den hydrauliske barriere.

Montering med lim

Og selv om de fleste mennesker producerer plastpaneler på en trækasse, er der en anden måde. Ved montering af panelerne direkte på væggene kan du spare plads og gøre det nemmere (kun i tilfælde af flade vægge). Det har også en række mangler, som du bør være bekendt med.

Hvis du har vægge med uregelmæssigheder, revner og andre ulemper, kan du ikke anvende panelet til limmen. Træning er påkrævet, som indeholder ekstra affald. Sparer plads på denne måde kan ikke retfærdiggøre sig selv.

Nå er den største ulempe, at hvis panelet er beskadiget, bliver det umuligt at udskifte. Efter et stykke tid vil du sandsynligvis ændre indretningen af ​​rummet. Rip off panelerne og fjern den tørrede lim fra væggene, det vil ikke være nemt. Derfor opstår spørgsmålet: er det det værd?

Forberedende arbejde

Først skal du forberede væggene. Inden du tømmer væggene, skal du kontrollere dem for synlige revner og andre ufuldkommenheder. Hvis du finder dem, skal du grundigt rengøre alt. Du kan bruge bulgarket med en særlig cirkel. Vær ikke bange for at nå væggen, du skal stadig bruge et vandtæt fyldstof. Sørg for at anvende primeren som vist på billedet. Det bør omfatte et fugemasse og et antiseptisk middel.

Sådan installeres en trækasse

Først skal du fylde op med træplader. Du kan ikke bruge metalprofiler, men det vil være meget dyrere. Hvis du vil gøre alt perfekt, og du har mulighed for at gøre installationen ved hjælp af metalprofiler, så gør du det. De varer meget længere.

Tip! Efter et stykke tid vil du sandsynligvis gerne lave reparationer, ændre indretningen af ​​loggiaen eller balkonen eller udskifte PVC-panelerne med andet materiale. Det vil være meget lettere at gøre, hvis du tidligere har lavet en kvalitetskasse.

Men før installation af træplader skal de behandles med et antiseptisk og et brandhæmmende middel. Du kan bruge olie eller motorolie. Fastgør lamellerne til skruerne eller skruerne. Skru ikke straks lamellerne under panelerne, du justerer dem under niveauet.

Opvarmning af loggia

Afslutning af loggia med paneler er en alvorlig sag, derfor er det nødvendigt at henvende sig til dette spørgsmål ansvarligt. Som vi tidligere har overvejet, for at få en god og høj kvalitet balkon eller loggia skal du lave isolering. Nu vil vi overveje den rækkefølge, hvormed vi skal handle i processen.

 1. Først skal du slippe af med revner, du kan gøre det med fugemasse eller bygningsskum. Du kan også bruge cementmørtel.
 2. Derefter kan du foretage isolering med skum eller mineraluld. Det skal løses mellem lamellerne. Hvis du bor på øverste etage, er toppen som hovedregel åben. Derfor er det nødvendigt at lave termisk isolering af loftet. Ved en termisk isolering af et loft, brug metal rejki, trods alt om at tage træ, med tiden vil de ændre formularen (vil vride ud). På grund af dette kan alle loggia paneler forringes.
 3. Monter skummet mellem lamellerne med silikone klæbemiddel.
 4. Ifølge nogle anmeldelser kan du se, at det måske er det hårdeste job, der borer huller til en gipspladeprofil. Du skal huske hullerne til kassen, de samme huller du lavede i loftet, når du arbejder med varmeisolering. Brug ikke dykker til fastgørelse, for efter et stykke tid vil de blive gamle og miste deres ejendom for at holde genstanden tæt. For at undgå unødvendige problemer skal du bruge skruerne.

Vi fortsætter med at installere profilen. For at kunne gå direkte til panelet af loggia med paneler, skal du have lige, vinklede, tosidede, trihedrale vinkler i dit sortiment.

Sådan differentieres profiler

Hvis du tager direkte profiler, minder de om bogstavet "P". De fleste producerer sin fastgørelse på siden - den der er bred.

For at fastgøre profilen skal du bruge selvskærende skruer, men de skal være urolige. Brug dem, der har en stor hat, de kaldes ofte pandekager. Glem ikke også borren. I forbindelse med skruen skal du overvåge kraften, fordi profilen nemt kan knække.

Arbejder med paneler

Det er på tide at reparere panelerne. Fastgørelsesprocessen starter altid fra hjørnet. Mål og trim panelet af den ønskede størrelse. Så kan du fortsætte med at fastgøre panelerne. Læg let på panelet, for nemheds skyld kan du let bøje det, men det skal du gøre med omhu. Hvis panelet er stoppet og ikke vil fortsætte, skal du hjælpe hende med en moderat tapping. Efter fuldstændig installation skal hvert panel kontrolleres efter niveau. Du kan fastgøre dem ved hjælp af presseskiver.

Det andet panel skal fastgøres til den første, det er bare at komme ind i sporene på det første panel. Når du er fuldt installeret, vil du høre et klik. I arbejdet skal du let navigere. Dette er en simpel proces, hvis du selvfølgelig følger vejledningen.

Og husk at du kan lave en fremragende reparation, hvis du vælger farveområde og møbler, og ikke nødvendigvis bruger penge. Billedet viser, hvordan den færdige loggia, der behandles med paneler, ser ud.

konklusion

Plastplader til loggia er enkle og højkvalitetsmateriale, der kan gøre rummet endnu bedre. Takket være disse tips kan du selv udføre efterbehandling af PVC-paneler.

 • Afslutning af balkon og balkon med foring

 • Sådan isoleres loggia med penokleksom

 • Sådan isoleres loggen selv: trin for trin foto

 • Hvordan man laver en varm glas af altaner og loggier

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 21 = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map