Comments 0 0 2 Views

En drikkeskål til kyllinger fra en plastflaske

De, der opdrætter fjerkræ ved, at det ikke kun kræver mad, men nok vand. Særlig akut for konstant adgang ferskvand kræver lidt kyllinger, som nu fodret særlige blandede fodere og blandinger til accelereret vækst - sådanne fødevarer være sikker på at drikke masser af væske.

Til salg er der mange forskellige designs designet til voksne kyllinger og til unge dyr. Men på trods af hele rækken holder de fleste fjerkræ ved brug af enkle skåle eller andre åbne vandtanke.

På farerne ved åbne tanke, på de typer lukkede drikkere, og hvordan de kan laves med egne hænder fra almindelige plastflasker, vil denne artikel være.

Hvorfor skal drikkeren være lukket?

Ulemperne ved åbent fjerkræ til fjerkræ er indlysende, disse er:

 • tilstopning af drikkevand med mad, fedt og kuldelementer;
 • Tilførsel i vand af insekter og skadelige bakterier;
 • muligheden for at dreje drikkerne;
 • hurtig fordampning af vand fra en åben tank.

Selv den enkleste lukkede kyllingdrik, fremstillet med hånden fra en plastflaske, har mange fordele i forhold til åbne strukturer. Det er blandt andet:

 • beskyttelse af vand fra fremmedlegemer og stoffer;
 • klar dosering af vand, hvis mængde let kan beregnes under hensyntagen til antallet af kyllinger;
 • en lille kylling kan ikke blive våd i et sådant spisested, drukne eller overkøle;
 • mulighed for uafhængigt at regulere mængden af ​​indgående vand
 • prisen på en hjemmelavet drikker fra en plastflaske vil være nul;
 • plastik er holdbar, hvilket betyder at det kan bruges i lang tid;
 • selvom drikkeflasken fra plastflasken er beskadiget eller tilstoppet, kan den let udskiftes med en ny ved at bruge en anden flaske.

Vigtigt! Den mængde vand, der kræves til kylling dag er afhængig af flere faktorer, bl.a. denne type foder, alder kylling, temperaturen i rummet. I gennemsnit anses det for at være ca. 0,5 liter rent vand om dagen for kyllingen.

Hvordan man laver en drikkeskål til kyllinger fra plastflasker med egne hænder

Der er mange måder at lave fugleoptagere på ved brug af plastikbeholdere. Dette kan gøres, og ud over det sædvanlige polutoralitrovyh flasker og flasker med fem eller ti liter, mange mennesker bruger til dette formål plast spande fra bygning mørtel eller mad. Valget af kapacitet og dets størrelse afhænger først og fremmest af antallet af kyllinger og deres alder.

Ligesom der er mange designs og drikkende for kyllinger, de adskiller sig i kompleksiteten af ​​fremstillingen: Det kan simpelthen fastgøres horisontalt og skåret op langs de sippy kopper, og kan lukkes typen drikkende, foder vand gradvist.

Den enkleste drikkeskål til kyllinger fra en flaske

Den mest enkle og sikre drikkeskål til kyllinger sker i et minut. For at gøre det skal du have en flaske med en kapacitet på 1,5 eller 2 liter, en skarp kniv og en ledning.

Til at begynde med skal flasken lukkes med låg - så beholderen ikke deformeres under skæring. Nu skal flasken placeres vandret og markere en markør eller håndtag med flere runde eller ovale detaljer - det vil være huller til fuglens hoveder.

På de skitserede konturer skæres hullerne ud, den resulterende drikkeskål er fastgjort på skurets væg eller buret ved ledning.

OBS venligst! I denne udførelsesform er det vigtigt at opretholde det korrekte hulstørrelse, hvis de er små, vil kyllingerne ikke kunne drikke fra en føder kop, gennem et hul for stor fugl kan klatre inde i flasken, lamme, eller kvalt.

I lyset af sådanne faktorer kan det konkluderes, at sådanne drikkere er mere egnede til voksent fugle, snarere end til voksende kyllinger.

Vakuumdrikker lavet af plastflasker

Principen for driften af ​​indkøbte vakuumdrinkere er, at vandet gradvist fylder tanken eller tanken - tilsætning af væske opstår, når niveauet bliver kritisk lille.

At lave et vakuumdrikker er simpelt nok og med egne hænder, for det har du brug for:

 • en stor fem-liters flaske;
 • plastflaske i volumen på 1,5 eller 2 liter;
 • dækker fra begge beholdere;
 • kniv eller saks;
 • selvskærende skruer;
 • ledning.

Hele processen med at lave en vakuumdrikker til kyllinger er let at beskrive på flere punkter:

 1. Fra den fem-liters flaske er det nødvendigt at afskære halsen - ca. en femtedel af kapaciteten.
 2. Låget af den lille flaske sættes ind i det store låg og fastgøres sammen med en selvdrejende skrue og møtrik.
 3. En halv- eller to-liters flaske skrues i en tidligere fastgjort hætte.
 4. I en lille flaske skal der laves et hul omkring 5-8 mm i diameter, så det skal være øverst på flasken, så kanten af ​​en stor beholder passerer over hullet.
 5. Hele flasken er fyldt med vand, skruet med låg.
 6. Drikskålen er vendt om og fastgjort i færdiglavede fastgørelser på burets væg.

Princippet om drift er baseret på forskellen i tryk - vand vil strømme ind i den beskårne flaske, når hullet i den lille flaske er over væskeniveauet.

Vigtigt! Fordelen ved en vakuumdrikker er, at flere kyllinger kan drikke af det på samme tid, hvilket er den bedste måde for store fjerkræavlere.

Brødvandsdrikskål til kyllinger

Hovedfordelen ved en brystvorte er, at kyllingen ikke kan blive våd eller drukne - vandet vil strømme ud i små doser og kun når fuglen har brug for det.

Du kan også lave en brystvorten drikker fra en plastflaske. Ud over tanken, vil det kun tage en boremaskine, nippel (sælges på markederne og butikker) og tætningen (hanen tape, fugemasse eller andre midler).

Hele proceduren til fremstilling af en vandkasse er ekstremt enkel:

 1. Flasken skrues med låg.
 2. I låget med et borehul er lavet, hvis diameter svarer til størrelsen af ​​brystvorten.
 3. Brystvorten er indsat i hullet og forseglet på nogen måde.
 4. Flasken er fyldt med vand og vender om.

Det er fortsat at fixe drikkeskålen på væggen, og kyllinger kan drikke ferskvand.

Den største ulempe ved brystvorten er, at kun én kylling kan drikke af dem. Dette kan fremkalde en knuse nær vandkilden, så antallet af sådanne vandoptagere skal svare til antallet af kyllinger.

fund

Avl fjerkræ er en rentabel forretning, men moderne priser på foder, elektricitet, veterinærmedicin kan alle reducere fjerkræhuset. Dette gør os til at finde måder at reducere omkostningerne ved processen, en af ​​disse metoder er den uafhængige produktion af drikkere og fødefodere.

Drikkevarer af plastflasker er værdiløse, fordi materialet til deres fremstilling er hver ejer. Desuden er sådanne drikkere sikre for kyllinger og på ingen måde dårligere end færdige strukturer.

 • Billeder af kork fra plastflasker + foto

 • Master klasse af håndværk fra plastflasker til sommerhuse

 • Feeders fra plastflasker

 • Mousetrap fra en plastikflaske med egne hænder

Previous Hvordan vælger du det rigtige tapet
Next Cara mendekorasi jendela di kamar anak-anak

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

System vand opvarmet gulv

For at opnå komfort i lokalerne vælger mange som varmesystem varme gulve. En fuldstændig afvisning af radiatorsystemet muliggør en rationel brug af termisk energi samt en ensartet opvarmning af hele

artikler 0 Comments

Kleo lim til ikke-vævet tapet

Under reparationen spekulerer de fleste ejere på hvilken type tapet der skal købes og hvilken skygge, der giver præference. Sjældent tænker nogen på lim. Og forgæves! Når alt kommer til

artikler 0 Comments

Hvilke dørhåndtag er til indvendige døre

Efter køb af indvendige døre skal du afhente deres tilbehør: hængsler, låse og håndtag. Tilbehør med døre leveres ikke - det adskiller sig i design, er fremstillet af forskellige materialer,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

57 − = 50