Enheden af ​​betong verandaen

Enheden af ​​betong verandaen

Hver bolig ejer ønsker at lave en pålidelig veranda, der ville vare i flere årtier. Et af de mest pålidelige materialer er beton. Et betonprodukt kan fastgøres til både et murstenhus og et træhus uden meget besvær. At beslutte om oprettelsen af ​​en sådan veranda, er det værd at overveje fordelene ved strukturerne af det beskrevne materiale.

Fordele ved verandaen af ​​beton

At bygge en veranda af beton kan endda en person, der ikke har erfaring med lignende arbejde. Betonkonstruktioner har følgende fordele:

 1. Styrke. I modsætning til andre byggematerialer kan beton tjene i årtier og opretholde sin tidligere tilstand. Samtidig har de materialer, der er nødvendige til konstruktionen, en acceptabel pris.
 2. Forenkling af skabelsen. For at opbygge en konkret veranda, behøver du ikke at ansætte maskiner eller bruge professionelle værktøjer. For at arbejde, behøver du kun materialer til at skabe mørtel, forstærkning og træ til forskalling. Et karakteristisk træk ved den konkrete veranda er dens monolithicitet, hvilket bidrager til stigning i styrke.
 3. Evnen til at eksperimentere med udseendet. Til færdiggørelse af verandaen af ​​beton, kan du bruge træ, fliser og andre materialer. Ejeren af ​​huset kan vælge materiale, der vil se godt ud med husets design.

Opførelsen af ​​betong verandaen tager lidt tid, men for at gøre alt arbejdet korrekt skal du finde en assistent.

Design af verandaen

For at kunne opbygge en konkret struktur skal du nøjagtigt designe dens dimensioner. Også antallet af trin, deres højde og bredde beregnes. Den optimale bredde af hele verandaen er en afstand på en og en halv meter. Hvis verandaen allerede er, vil to voksne finde det svært at sprede, når de møder tæt ved indgangen til huset.

Træets højde er normalt 15-20 cm, hvilket afhænger af den gennemsnitlige vækst af mennesker der bor i huset. Bredden af ​​hvert trin skal ikke være mindre end 267 cm, ellers vil voksen være ubehagelig ved at bevæge sig gennem dem. Tegningen, der beskriver strukturens struktur, skal indeholde dimensionerne af alle elementer i den fremtidige struktur.

Hvis verandaen er lavet til et nyt træhus, skal det være lavere end dørniveauet. Dette skyldes, at døren efter krympning kan være lavere end den konstruerede struktur. Først efter tegningen er udarbejdet, hvorpå indretningen af ​​verandaen er beskrevet i detaljer, kan man begynde at oprette fordybningen.

Løsningsoprettelse

Betonværelset er skabt næsten det samme som båndfundamentet. Under brugen af ​​opløsningen er det vigtigt at sikre, at det fuldstændigt fylder hulrummet i rammen. Hvis der er ledige pladser i strukturen, kan det blive deformeret under drift. For at forberede opløsningen kræves følgende komponenter:

 • knust sten;
 • sand;
 • cement.

Opløsningen blandes i et forhold på 5: 3: 1. For at beregne den rigtige mængde beton er det nødvendigt at bestemme omfanget af det fremtidige design. For ikke at spilde tid på at skabe en blanding, kan du købe en færdigbetonet betonopløsning. Efter blanding skal betonen have en konsistens, så den strømmer ud af skovlen, men falder ikke fra hinanden.

Med hensyn til forstærkning, for at skabe en solid struktur, er det værd at købe metalstænger før konstruktion. Du kan endda feste rammen selv. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at beregne placeringen af ​​hver stang korrekt og fastgøre dem med ledning.

Stadier af opførelsen af ​​verandaen

Processen med at skabe en betonstruktur er opdelt i flere faser:

 1. Mærkning af territoriet. Efter at have fastslået størrelsen af ​​verandaen, er territoriet ryddet med egne hænder. På nuværende tidspunkt udføres der foruden rensningsgenstande affald med en ledning og flere stifter monteret på de steder, hvor fordybningen er placeret. Også under forberedelsen fjernes alle planterne i det område, hvor verandaen er placeret.
 2. Oprettelse af et fundament grøft omkring 340 mm dybt. Efter grundig komprimering af jorden udfældes ruderne med hånden. Lagets tykkelse skal være ca. 10 cm.
 3. Montering af forskalling og forstærkning. På dette stadium er der skabt en struktur fra et træ, hvis interne dimensioner skal nøjagtigt svare til dimensionerne af den fremtidige veranda. Når de laterale dele er oprettet, installeres en forstærkningsramme på bunden af ​​udgravningen. Forbindelsen af ​​elementerne kan gøres manuelt ved hjælp af en ledning. Svejsestænger kan ikke svejses, da der kan forekomme korrosion på metaloverfladen.

Tip! Metalrammen skal placeres ikke blot på grus, men på træpinde, således at rammen efter processen med hældning af beton er helt i opløsning. Dette forhindrer udseende af korrosion på materialet.

Efter arbejdet fastgøres de resterende elementer i formularen, hvorefter rammen bliver egnet til hældning af beton. Ved opførelsen af ​​verandaen er det ikke nødvendigt at forbinde det med grunden til huset, da der i foråret kan være grund til at blive under afrimning.

Mørtelhældning

Fyldning foretages kun af sig selv, når rammen er fuldt oprettet og godt fastgjort. At verandaen var pålidelig og ikke havde nogen hulrum i betonen, er det umagen værd at hælde materialet ad gangen. Efter fremstillingen af ​​opløsningen hældes den og udjævnes.

For at sikre, at der ikke dannes hulrum inde i materialet, kan der anvendes en træpind, der gennembobler mellemrummet mellem armeringsstængerne. Men det er bedst at bruge en byggevibrator. På grund af vibrationer vil sammensætningen blive jævnt fordelt gennem fordybningsrummet. Hvis dette ikke er sket, kan der forekomme hulrum i betonen, hvilket vil medføre revner i den færdige struktur.

Efter at fyldningen er færdig, er betonen dækket med en film. På dette stadium forbliver det kun at vente, indtil materialet er helt tørt. Det er værd at huske på, at toplaget ikke skal tørre helt, da dette vil føre til udbrud af revner.

Forskallingen fjernes efter ca. 5 dage, men forøgelsen i styrke opstår i løbet af den følgende måned.

Byggeri og efterbehandling muligheder

Hvis du vil gøre huset smukt, bør du tænke på at skabe en halvcirkelformet veranda af beton. I dette tilfælde anvendes træ ikke som materialet til forskallingen. Og tin ark. Ellers er byggeprocessen ikke anderledes end den beskrevne. Med forskalling kan du oprette en anden form for konstruktion, hvilket gør den mere egnet til et bestemt hus.

Foring kan også være anderledes. Oftest som færdigmateriale anvendes porselens stentøj. Dette skyldes, at det er slidstærkt og kan fremstilles i forskellige nuancer. Samtidig kan du gøre alt selv, selvom du ikke har nogen erfaring.

Du kan bruge andre materialer, såsom natursten, træ eller kompositmaterialer. Men i hvert fald er det værd at være opmærksom på flere krav til afslutning af verandaen:

 1. Overfladen på verandaen bør ikke være glat. Hvis du bruger et materiale med en glat overflade, kan det medføre skader under regnen eller udseendet af is. Selvom du vælger et smukt materiale, som kombineres med stilen til at dekorere et hus, er det først og fremmest værd at vurdere dets sikkerhed.
 2. Modstandsdygtighed overfor slid. Til verandaen har ikke mistet sit tidligere udseende om nogle år, det er værd at vælge sådant materiale, der ikke bliver ridset og kedeligt med hyppig brug.
 3. Æstetiske egenskaber. Efter at have bestemt det mest pålidelige materiale, bør du tænke på sin skønhed.

Foring af det modstående materiale

For at lægge beklædningen er det ikke nødvendigt at have erfaring i konstruktion. For at gøre dette er det tilstrækkeligt at rengøre betonoverfladen fra støv og snavs, og fastgør derefter materialet. Hvis der benyttes fliser, anbringes et lag lim på betonen, hvorefter hvert element af trimmen forsigtigt presses mod overfladen. Mellem fliserne er stablede plastkryds, så afstanden imellem dem er ens, og hvert element er placeret nøjagtigt på resten.

Når limen tørrer, er det nødvendigt at belægge leddene med et fugemasse. Derefter er verandaen klar til brug. Således er opførelsen af ​​en betonportal med egne hænder brugt omkring en halvanden time. For at give verandaen en afsluttet udsigt, er det nødvendigt at installere en visir over den.

Forskellige styling stilarter

Om hvordan verandaen vil blive designet, er det værd at overveje i designfasen på forhånd at vide, hvilke materialer der kræves. Normalt vælger hussejere en af ​​følgende stilarter:

 1. Classic. Når du vælger denne stil til afslutning af verandaen, bruges fliser eller træ. Porch hegnet i dette tilfælde er lavet med runde balustre, og baldakinen er skabt af en gavl.
 2. Porch og gårdhave. Lignende strukturer ligner terrasser og har et stort rum, hvor der er butikker, borde og stole.
 3. I stil med "slot". Verandaen er færdig med en sten og ser meget massiv ud. Dekorative elementer i dette tilfælde er lamper i form af lommelygter og metalgitter.
 4. Gamle russiske stil. Det færdige materiale er hovedsageligt træ. For at oprette trin kan du f.eks. Bruge langsigtede logbøger. En funktion af verandaen i den gamle russiske stil er også tilstedeværelsen af ​​tunge understøtninger og rummelighed i strukturen.
 5. Fransk stil. På verandaen i denne stil er der træmøbler og blomster er hængt i dekorative potter.
 6. Europæisk stil. Den særlige egenskab af strukturen med dette design er i begrænsede linjer og en lille højde af strukturen. Til fliser anvendes fliser eller sten.

Når du vælger en stil, kan du dekorere verandaen med dine egne hænder uden professionelle værktøjer. Men det er kun sandt, hvis bygherren fuldt ud overholder alle de beskrevne regler og sekvensen af ​​strukturen erektion.

 • Sådan hældes en veranda med beton

 • Mulighed for udformning af verandaen i et træhus

 • Wooden veranda

 • Enheden af ​​verandaen i træhuset

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 + = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map