Fedt grundgrund for huset

Fedt grundgrund for huset

Melkozaglublenny strimmel fundament blev populær til privat hus byggeri på grund af sin alsidighed og kapaciteter af enheden uden brug af tungt udstyr og en relativt lille sum penge for. Hvordan laver man et lavt fundament med egne hænder?

Når MZLF påføres

Finbundet båndfundament (MZLF) - en slags strimmel fundament med en dybde af æglæggende ikke mere end 70 cm Denne type af base er blevet forlænget i de enkelte boliger på grund af flere betydelige fordele :.

 • forholdsvis lille omkostning,
 • en lille mængde udgravning,
 • ingen grund til at bruge tungt udstyr,
 • Anvendelse på forskellige jordtyper,
 • små omkostninger ved byggematerialer.

Du kan bygge på det op til 3 etager af tømmer, logs, ramme, mursten med letvægts murværk, fra skum beton.

Grundlaget for lavtliggende ligge er velegnet både til ikke-hæftede og for lammende jord. Du kan ikke gøre det på biogene jordarter: tørv, sapropel, og også på ler.

Typer af MLFM

Finstribet båndfundament kan enten være monolitisk eller præfabrikeret. Monolitisk fundament er et betonforstærket bånd, som ligger på bygningens omkreds og under lejevægge. I tilfælde af et præfabrikeret fundament er dette tape lavet af fundamentblokke cementeret med cementmørtel. For at skabe et præfabrikeret fundament vil det tage meget mindre tid, men dets levetid er mindre end en monolitisk.

Kombinationen af ​​bunke og bånd fundament - bunke-tape grundt fundament. Båndet i dette tilfælde hviler på skruer eller kede bunker, under hvilke der er en sand eller knust stenpude. Stapelfundamentet er lavet på vanskelige jordarter eller ved højdeforskelle på stedet.

Ordren for konstruktion

Før du laver et grundstrimlerfundament, er en geodetisk undersøgelse nødvendig for at finde ud af

 • sammensætning og kvalitet af jorden,
 • dybden af ​​dets frysning,
 • grundvandsbord.

Disse parametre har indflydelse på valget af fundamentets fundament og dybden af ​​dets fundament. Men hvis du vil spare på dyre ekspertise, for at vurdere kvaliteten af ​​jorden, er det nok at bore pits flere steder på stedet.

 • Lerjord kan rulles ind i bolden med hånden.
 • Loam kan også rulles ind i en bold, men det vil have revner.
 • Den sandede lammende jord er delvist opbrudt.
 • Sandy jord kan ikke rulles ind i en bold.

Byggepladsen skal ryddes af affald og planter, træerne blev opstyret, det frugtbare jordlag blev fjernet.

Yderligere produktmærkning - overfør husets dimensioner til stedet. Dette vil kræve et reb og pinde. Først og fremmest bemærk facade væggen af ​​huset, som ser på gaden. Derefter er to andre vægge bygget vinkelret på den. For at kontrollere om et rektangel er lige, skal du sammenligne dets diagonaler. På hjørnerne af fyrene er hamret. På en afstand af ca. en meter fra denne kontur er der installeret en blind fra plankerne, på hvilke tove er strakt og viser kælderens dimensioner. Du kan anvende dimensioner direkte på jorden med en limemørtel.

Derefter grave en grøft. Dens dybde er lig med tykkelsen af ​​båndet plus tykkelsen af ​​sandpuden. pude tykkelse er typisk 20 cm. Typisk er en grøft for melkozaglublennogo strimmel fundament gøre en dybde på 0,5 m, en bredde på 0.6- 0.8 m.

Under tunge strukturer, såsom en komfur, våbenhus, trappe, gravegrave.

Puden er fremstillet af sand, grus eller blandinger deraf med en tykkelse på 30-50 cm fælles variant også dobbelt lag pude :. 20 cm til 20 cm grus og sand. Hvis jorden på plottet er silty, så før du fylder puden, skal du lægge en geotextil i grøften.

Pudehældte lag, forsegling hvert lag. Hvis det er to lag, skal du først hælde 10-15 cm sand, komprimere det. For at lette denne opgave er sandet fugtet. Derefter hældes grus og rammes også. Overfladen af ​​puden skal være strengt vandret, dette kan kontrolleres ved hjælp af et niveau. På toppen af ​​vandtætningsmaterialet - ruberoid.

Monolitisk MZLF

Yderligere samle fordybningen. Hun bruger brædder eller panelmaterialer, såsom krydsfiner, OSB og andre. Brættet skal være mindst 5 cm tykt. Brædderne er slået ned i skjolde. Forskallingen skal være flere centimeter over det tilsigtede niveau af beton. Båndets højde over jorden skal være mindre end eller lig med dybden og lig med 4 båndbredder.

Skærme er fastgjort med pinde, sammenføjes med skruer eller negle. Fastgørelserne skal ikke stikke ud i fordybningen. Hvis de er i beton, kan der forekomme revner eller endda et stykke beton. Også forskalling for melkozaglublennogo strimmel fundament yderligere styrke skrå stivere (stivere) fremstillet af en bar tværsnit på mindst 5 cm. Indeholder en backup udefra i en afstand på ca. 0,5 m. Bore huller forskalling nødvendige for kommunikation. De indsætter rør.

Fra indersiden er fordybningen foret med polyethylen til vandtætning og reducering af vedhæftning til beton. Du kan også bruge et fast forskalling fremstillet af ekstruderet polystyren skum.

forstærkning

Enheden af ​​et lavt dybt fundament fundament nødvendigvis omfatter forstærkning. Armaturen er strikket med en ledning. Anvendelse af svejsning til tilslutning af stænger anbefales ikke, da der sandsynligvis forekommer korrosion på disse steder. Forstærkningsdiagrammer er vist i figuren.

Det mindste antal stænger til rammen af ​​et lavt fundament er 4 stk. Longitudinal forstærkning bør være klasse AII eller AIII, har en ribbet sektion. Jo længere det er, jo bedre - hver samling reducerer rammens styrke. For de tværgående dele anvendes en tyndere glat forstærkning (6-8 mm). For et lavt fundament er to forstærkningsbælter tilstrækkelige, kun 4 langsgående stænger. Fra fundamentets kanter skal forstærkningen være 5 cm fra hinanden. Der skal være 30-40 cm mellem de vertikale broer.

Det er især vigtigt at styrke hjørnerne korrekt. For at gøre dette foldes stængerne på en sådan måde, at tilgangen til den anden væg ikke er mindre end 40 diametre af stangen. I dette tilfælde skal afstanden mellem lodrette broer være i nærheden af ​​vinklerne halvt så meget som i væggen.

udfylde

Beton er bedre at tage fabrikken, mærker er ikke mindre end M200 (til træhuse) og M250 (til mursten). Når det er selvfremstillet, er det bedre at blande beton ikke manuelt, men i en betonblander.

Det er ønskeligt at fylde hele fundamentet i et trin. Beton hældes i lag, hvert lag er nivelleret og komprimeret. Til dette formål er det bedre at bruge en vibrerende ram. Det sidste lag er nivelleret af mærket placeret på forskallingen. Professionelle bygherrer, der allerede har lavet snesevis af fundamenter, anbefaler sprinklerbeton med tør cement. Det er nødvendigt, at toplaget hurtigt greb. Stiftelsen frøs i omkring en måned.

Bekæmpelse af piskning

Før du laver et lavt grundt grundlag på loam, skal du vide, at der for en sådan jord er brug for foranstaltninger mod hævelse:

 • dræning,
 • imprægnering,
 • isolering.

Ud over isoleringen af ​​fundamentet, se videoen:

Vigtigt! Det er meget ønskeligt at udføre hele cyklussen af ​​værker (at bygge et hus fuldstændigt) i en årstid, så fundamentet ikke forbliver uden byrden til vinteren. Ellers kan frosthøvlernes kræfter presse fundamentet ud af jorden, deformere eller bryde. Hvis der ikke er mulighed for at afslutte huset før det kolde vejr, skal jorden omkring kælderen lukkes med ethvert varmeisolerende materiale (halm, savsmuld). Sne på stedet er ikke nødvendigt at rengøre.

MZLF på bunker

Grundlaget for bunker er lavet på vanskelige jordarter. Til dette benyttes sædvanligvis skrue eller keder. Under båndet hældte sandpude. Det vil modstå stansning.

Bored bunker er lavet direkte på stedet. Hertil bores huller, de placeres i rør, forstærker rammen og hældes med beton. Dybden af ​​brøndene skal ligge under jordens fryse niveau.

Stabelforstærkning skal forbindes med båndets ramme. For at gøre dette, skal den hæve sig over det ene af båndet ikke er mindre end 40 cm. Hvis du bruger skrue bunker, så de borede huller i dem er gevind fittings og forbundet med rammen af ​​båndet.

Fint strippet båndfundament, både monolitisk og præfabrikeret, kan fremstilles uafhængigt. Det kan bruges til at bygge huse af forskellige materialer og forskellige etager (op til 3 etager), det anvendes til forskellige jordtyper.

 • Tape fundament uden forskalling

 • Samlet bæltefundament + tegning

 • Hvad er det bedste grundlag for et murstenhus?

 • Bælte fundament til garage med egne hænder

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 + = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map