Flydende tapet i korridoren

Flydende tapet i korridoren

Gangen er det rum, hvor gæsterne konstant kommer. Det er på gangen, at de, der er i din lejlighed for første gang, får et indtryk af hele huset, dets ejere (en prøve af en indrettet hallway på billedet).

Da gangen er "telefonkortet" i hele huset, er det vigtigt, at dets udsmykning er smuk og funktionel.

Regler for valg af baggrunde i korridoren

Flydende tapet i korridoren begyndte at blive brugt ikke så længe siden. Mange boligejere standses af deres høje omkostninger.

Tip! Hvis du vælger at dekorere væggen med en smal vægveje, skal du vælge materialer af lyse farver.

Du kan opnå effekten af ​​visuel udvidelse af rummet i rummet.

I det resulterende interiør skal der være en harmoni mellem møbelelementer, ekstra tilbehør, udvalgte flydende tapet. Ellers vil gangen få et upræcist udseende, det vil være vanskeligt at betragte det som et smykke til din lejlighed (på billedet er der en variant af at færdiggøre væggene i en smal gang).

Afslutning af væggene med tapet betragtes stadig som en af ​​de smukkeste og originale, så det er vigtigt at vælge de rigtige materialer til gangen. I betragtning af den høje permeabilitet af rummet, dekorere væggene, kan du bruge en kombination af flydende materialer med vaskbart vinyltapet (foto - variant dekoreret gangen).

Den del af hallen, som er mest modtagelige for forurening, behøver pokleit vaskbart tapet, og resten af ​​vægdekoration udføres ikke vaskbart materiale (prøve sådanne "tricks" i det indre - på billedet).

Funktioner i brug

I det moderne interiør i en bylejlighed, når du udsmykker vægge i korridoren, kan du i stigende grad observere flydende tapet. Af deres ydre egenskaber ligner de dekorative gips (et eksempel på brugen af ​​flydende tapet i billedets indre).

OBS venligst! Ved dekoration af mure er det tilrådeligt at bruge professionelle tjenester, så det opnåede resultat vil glæde dig og gæsterne i lejligheden i lang tid.

Hvis du ikke har evnen til at arbejde med disse "lunefuld" efterbehandling materialer, finder du straks efter færdiggørelsen af ​​denne mesters vægge. Blandt det flydende tapet (prøve på billedet) bemærker vi et stort farveområde.

De udbydes af producenter, stribet version, men hvis du vil, kan du altid vælge til væggene i gangen interessante applikationer. En interessant variant i de indvendige feel og betjene stencils til flydende tapet, væg dekoration ved som erhverver en helt anderledes, individuelt udseende. Ved hjælp af flydende tapet er det let at skjule mindre uregelmæssigheder, revner, øge lydisoleringen i rummet. På grund af det faktum, at når den anvendes til væggen af ​​materialet til overfladebehandling på overfladen ikke synlige samlinger og finish opnås glatte og smukke (anvendelseseksempel for væske i deres indre baggrundsbillede).

Designer teknikker

Nyligt erfarne designere forsøger at kombinere flere varianter af efterbehandling materialer på en gang og udarbejde projekter til gangene. Denne tilgang gør det muligt at realisere forskellige kreative ideer, en interessant og usædvanlig udsmykning af dette rum (i billedet - en af ​​disse muligheder).

For dem, der selv besluttede at indsætte flydende tapet i korridoren, tilbyder vi et videofragment

Tip! Glem ikke, at hver detalje er vigtig i korridorens indre. For at din hallway skal have et æstetisk udseende, bliver du nødt til at arbejde hårdt.

Om funktioner i farve skalaen

I indretningen spiller farve en særlig rolle. Takket være ham kan du med fordel lægge vægt på gangen og udvide den visuelt. Tænk på det ideelle design (eksempel på billedet), brug de tip, der tilbydes af erfarne herrer.

For at gøre din entre er ikke kun lys og luftig, men også praktisk, så prøv at supplere de lyse nuancer mørk baggrund, applikationer og abstrakte mønstre. I dette tilfælde bliver din hallway original, funktionel, praktisk (på billedet - et eksempel på en sådan løsning).

Må ikke misbruge mørke farver, da de vil introducere en mørk atmosfære ind i korridoren, visuelt reducere størrelsen. Ud over farve matching er det vigtigt at bruge korrekt i korridoren og yderligere belysningsudstyr. Wall sconces kan placeres på modsatte vægge, og i loftet er det ønskeligt at bygge nogle spotlights. I dette tilfælde vil væskebaggrund se helt anderledes ud, korridoren bliver fyldt med luksus og harmoni. Et usædvanligt udseende giver korridoren stribet tapet. For at skabe dem behøver du en tapet blanding af to farver. Først påføres hovedtonen på væggene ved hjælp af en byggevals, en pensel.

OBS venligst! Det er vigtigt at vente på den fulde tørring af hovedtonen, først efter at begynde at dekorere væggene med strimler af anden farve.

Hvis du har en smal og lang korridor, skal du vælge et flydende tapet til bløde toner. For at udvide rummet kan du bruge en vandret strimmel langs hele væggen.

Som en klassisk mulighed kan du overveje en kombination af paneler med flydende tapet. Den nederste del af korridoren er dekoreret med paneler, hvorom der ikke er meget vanskeligt. Den øverste del er dekoreret med flydende tapet.

Tip! For at skabe interiøret var smukt og harmonisk, kan du vælge paneler og baggrunde af samme farve, men forskellige nuancer.

Designerne overvejer anvendelsen af ​​appliqués som en interessant mulighed. Du kan vælge i færdigbyggede byggematerialer eller tegne ved hjælp af et computerprogram din version af mønsteret, udskrive det på klæbrigt papir. Ved hjælp af sådanne materialer kan du slippe af med mindre ulemper på væggene. For eksempel kan du placere små chips eller revner under ansøgningen.

Fordele ved at bruge flydende slag i korridoren

Fabrikanter tilbyder disse efterbehandling materialer i en række nuancer. Dette giver dig mulighed for rentabelt at bruge flydende tapet, når du tænker gennem det indre af gangen. Vægernes solide farver hjælper med at skelne mellem de møbler, der er valgt til korridoren. For dem, der kan lide kreative løsninger, foreslår vi at prøve en kombination af forskellige nuancer og additiver i form af paljetter, rhinestones, silke. Denne symbiose bidrager til en visuel forøgelse af rummet i rummet, hvilket giver korridoren en individualitet. Hvis du bruger flydende tapet til at dekorere væggene i gangen, behøver du ikke at spilde tid og materielle ressourcer på omhyggeligt at forberede væggene til efterbehandling. Det er nok at købe en tapetblanding, forberede den i nøje overensstemmelse med instruktionerne fra producenten og straks starte reparationsarbejdet. Ulempen ved at bruge sådanne efterbehandling materialer er, at du kan se det endelige resultat af arbejdet kun, når de flydende materialer er helt tørret ud.

De grundlæggende principper for udsmykning af gangen

Hvis du ejer en lille Khrusjtsjov, fortvivl ikke. Ved hjælp af råd fra professionelle designere kan du slå din egen styrke en lille korridor ind i "telefonkortet" i din lejlighed. Til at begynde med er det vigtigt at vælge den rigtige tapetfarve, tænke gennem deres tekstur og bruge yderligere dekorative elementer. I en lille korridor vil placeringen af ​​et stort antal ekstra elementer være upassende. Flydende tapet er bedre at kombinere med vaskbare tætte materialer, ud over et smukt udseende for at få et funktionelt rum. Glem ikke at væggene i gangen ofte er rørt med beskidte hænder. Husdyr bruger kun væggene i korridoren for at skure deres klør. Ideelle beskyttelsesmuligheder for dette værelse er et tykt lag maling, men ud over praktisk, så vil du nyde de smukke vægge! For at kunne klare denne vanskelige opgave skal du kigge på det flydende tapet.

Disse materialer vil ikke efterlade ubehagelige led på den dekorerede overflade, så du kan skabe smukke og lige vægge i gangen uden problemer. Derudover vil du ikke stå over for et sådant problem som den gradvise flakering af tapet. I løbet af den operationelle periode vil væske tapet beholde sin oprindelige æstetiske udseende, vil glæde dig og dine gæster. Hvis en sektion på væggen er beskadiget, hvilket er typisk for et rum som en entré, behøver du ikke helt at fjerne alle efterbehandlingsmaterialerne. Det er nok bare at vådte det beskadigede område, fjerne det beskadigede tapet, og efter helt tørring af væggen, anbring et nyt lag af væskeblandingen. Omkostningerne ved en sådan restaurering vil være betydeligt lavere end erhvervelsen af ​​nyt tapet og lim. Som en del af disse efterbehandling materialer er der bomuld, papir, silke, så den færdige belægning er ikke elektrificeret. Fine støvpartikler vil ikke blive tiltrukket af væggene i din korridor. Et stort udvalg af farver, forskellige måder at anvende væske tapet på væggene, muligheden for at kombinere dem med andre efterbehandling materialer giver dig mulighed for at få et fantastisk resultat.

konklusion

Blandt de forskellige finishmaterialer, som i øjeblikket tilbydes af producenter på byggemarkedet, tilhører et særligt sted flydende materialer. Når du vælger dem til design af gangen, overveje funktionerne i deres typer. Materialer baseret på cellulose er ikke egnede til et rum som en korridor, fordi de hurtigt absorberer fugt og snavs. Tapettekstur med en stencrumb er den dyreste til prisen, men de er anerkendt af fagfolk den mest holdbare og bæredygtige. De er ideelle til korridorer, vil hjælpe med at realisere de mest dristige design ideer. For yderligere beskyttelse kan de dækkes af et lag akryllak.

  • Vinyl tapet på en non-woven base

  • Beskrivelse af ikke-vævet tapet

  • Flydende tapet i køkkenet

  • Flydende tapet i interiøret

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 54 = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map