Fyldning af pladen til garagen

Fyldning af pladen til garagen

Med stigningen i antallet af personbiler amatør garazhestroenie vinder enorme momentum, og størstedelen af ​​bilisterne forsøger at bygge en billig og samtidig meget holdbar kasse til opbevaring af køretøjer. I betragtning af ønsket om at holde maskinen og strukturen af ​​mulige problemer med nedsynkning, og under hensyntagen til den fuldstændige mangel på oplysninger om karakteren af ​​jorden på stedet, i de fleste tilfælde accepterede løsning-bedste fundament er en monolitisk plade under garagen.

Forberedelse af en udgravning til hældning af en plade under garagen

Teknisk set er fremstillingen og fremstillingen af ​​en betonpladebase til opførelse af en garage ikke anderledes end arrangementet af et lavt fundament, forskellen er kun inden for arbejdsområdet:

 • Den nøjagtige position af den fremtidige plade er markeret på stedet, planlægningsarbejder udføres, jord og jord fjernes i en dybde på 40-50 cm;
 • Puden af ​​flere lag sandgrusblanding lægges og vælges, film, isolering og vandtætning er lagt;
 • Monteret forskalling, lagt to lag barforstærkning, bundlaget i en afstand på 3-4 cm fra vandtætningen, toppen - 3 5 cm fra pladens endelige øverste overflade.
Tip! Uanset hvordan og hvoraf materiale vil blive vist væggene i garagen, giver det mening at frigive ventilen fra bundpladen i form af lodrette overskæg til yderligere ligering med stænger i murede vægge eller støbning.

Således er det muligt at effektivt bruge pladens overskydende stivhed til at styrke garagen. Stacking af armaturerne i garagens vægge vil gøre hele strukturen meget stærkere og stivere. Hvis loftet er planlagt i form af en pladeafstøbning, forstærker forstærkningen kun garagens vægge, og muligvis ved fremstilling af forstærkningsbæltet vil der ikke være behov for det.

Først læg dig ud og bandage bundlaget af forstærkningen. Efter lægning af "frøer" eller standard kopper fastgør forstærkningen af ​​det andet lag. Det er nødvendigt at strik stængerne, og ikke at svejse dem. De fleste eksperter anbefaler at strikke med en blød ledning, der motiverer anbefalingerne, så det beskyttende lag på ankeret ikke brydes. I virkeligheden giver strikning med wire mulighed for at få et stærkt og samtidigt bevægeligt forstærkningsskelet. Ved at hælde fordybningen vil fittingsene ikke bevæge sig, og når grundlaget for garagen er hærdet, vil ligeringen af ​​stængerne gøre det muligt at niveauere og kompensere spændingerne i betonen.

Sådan fyldes ovnen under garagen med egne hænder

Standardstyrkeberegning ved hjælp af softwarepakker giver den optimale værdi af tykkelsen af ​​et solidt kort til grundlæggelsen af ​​en etagers garage på 120 mm. For bunden af ​​garagen med en størrelse på 6x4 m vil det være omkring tre kubikmeter betonopløsning.

I virkeligheden vælges pladens basis tykkelse noget højere end den beregnede værdi:

 • Først og fremmest, der er et ønske om at hæve gulvet i garagen over jorden, mindst 10 cm. Ofte i private garage brug en svingende garageport. Derfor kræves der et hul for at sikre en normal åbning af porten selv om vinteren, med masser af is og sne foran indgangen;
 • For det andet, smelte og regnvand bør ikke komme ind i garagen, selv med skrå bruser;
 • For det tredje, en høj komfur garanterer en normal brug af garagen selv i uforudsete situationer, for eksempel nedtagning af en del af fundamentet eller stansning af jorden, før de kommer ind i lokalet.
Vigtigt! Det sidste punkt er af særlig betydning og kræver øget opmærksomhed ved design af et garage design, selvom mange bilister forsømmes af fare og får en masse problemer med åbningen af ​​døre.

Det anbefales at fylde beton med en bundplade under garagen fundamentet i et trin, hvis mængden af ​​betonopløsning i blanderen ikke er tilstrækkelig, skal hældningen udføres med en tidsforskel på højst 3 timer.

Efter hældning er det nødvendigt at niveauere overfladen af ​​betonopløsningen med strygningsanordningen. Således opnås et meget glat og solidt fundament.

Metoder til optimering af kælderenes form under garagen

Tykkelsen af ​​pladen i 120 mm er tilstrækkelig til styrke, men ikke nok til at bygge et højt fundament. Fyldning af et fundament på en halv meter tykt for at hæve gulvet er dyrt og meningsløst. For en plade på 0,5 m vil der kræves mindst 12 kuber af beton eller 26-30 tusinde rubler af ekstra omkostninger. Derfor tilskynder ofte til et usædvanligt fundament af fundamentet - sektorspecifikke.

Opbygningen af ​​en sådan plade kan sammenlignes med flere parallelle bånd af et lavt fundament, på toppen af ​​hvilket en fuldt udspændt tynd monolitisk plade er støbt. Udformningen af ​​forstærkningen er ikke forskellig fra standardversionen.

Teknologien til at samle et sådant fundament udføres i følgende rækkefølge. På garagets omkreds og inde i konturen trækkes en grøft, 50 cm dybt ud. Inden for konturen er man lavet mere sjældent to langsgående og en tværgående strimler med et lavt fundament. Der er en grus-sandpude, vandtætning, EPS. Rummet mellem båndene er omhyggeligt komprimeret og slibet af, efterfulgt af lægning af vandtætning og isolering. Båndene er forstærket i bunden og den øvre del af stropperne på to stænger. Monolitisk plade har sin egen forstærkende ramme i et lag.

Efter installation af forskalling og den samlede pie plade MZLF vil stige over jorden til en højde på cirka 20 cm. På dette meget tynde støbte plade opnået mens høj, hævet over jorden på grund af den fastsatte lag Epps. Resultatet er et tyndt monolitisk garagefundament, forstærket med stivningsribber.

Hæld kun en variant af grundpladen i ét møde med et volumen af ​​blanderen. Den estimerede version af betonopløsningen vil kræve ca. 5 terninger, hvilket svarer til standardladningen af ​​en betonblander baseret på KAMAZ.

Egenskaber af den monolitiske kælder under garagen

De primære og vigtigste positive træk ved pladen er, at i tilfælde af korrekt dannelse af fundamentet kage, selv for en svag og våde jorder monolit cementer og styrker hele feltet af garagen, selv om den er bygget af betonblokke. Derudover er garagen ikke en boligbygning, men oftere blot et oplagringssted for et køretøj, værktøj, reservedele og unødvendigt skraldespand.

Hvad er ovnen under garagen, er forskellig fra kælderen i lejlighedshuset

Ovnen under garagen arbejder under mere alvorlige forhold end fundamentet for en boligbygning, det opdages sjældent. På grund af specifik brug opstår der en række yderligere krav:

 1. Ofte opvarmes garagerummet ikke, derfor opvarmes en solid plade grundlæggende ved intern varme. Derfor, hvis en kasse af en bygning ikke koster en mur til væggen i en tæt række af kooperative bygninger, skal skivefundamentet være grundigt isoleret.
 2. En monolitisk plader kaldes ofte en flydende plade, men det betyder ikke, at pladestrukturen er i stand til at stå uproblematisk under alle forhold. Det virker perfekt under forholdene i et tunge murhus, men det kan falde under vægten af ​​en lys garage på grund af den kraftige slagning af jord og højt grundvand.
 3. Det mærkeligt nok lyder det, men med pladens arrangement kan du ikke blot fylde forskallingen med forstærkning med betonmørtel og få det bedste fundament i verden. Belastningen på grundpladen under garagens forvæg med portene og på de øvrige sektioner er forskellig, primært på grund af ulige driftsforhold.
For information! En af de mest usikre faktorer for pres på fundamentet af fundamentet er den transport, der opbevares i garagen. På tidspunktet for ankomsten af ​​bilen øges trykket på forsiden af ​​væggen næsten og to gange ad gangen og samtidig.

Hvorfor er det nødvendigt at styrke forkant af pladen under garagen

Hvis garagestiftpladen er lavet i standardversionen, uden forstærkningsbælter og stivere, kan belastningen fra bilen medføre en lille, undertiden endog en brøkdel af en millimeter, afbøjning af basen. Styrken af ​​en korrekt forstærket plade 100-120 mm tykk vil være tilstrækkelig til at modstå deformationen uden at bryde.

Den største fare er ikke dette. Hvis airbaggen er anbragt under pladen fundament korrekt ved hjælp beskidt leret sand, knuste eller stampning teknologi, de periodiske afbøjninger af forkanten af ​​basen forårsager forøget komprimering og puder, og til sidst en lille hulrum er dannet under pladen. Over tid, i regntiden, vil hulrummet blive fyldt med vand, og efter frostets indtræden på grund af den dannede is begynder det at løfte bundpladen.

For information! Det første tegn på et sådant problem vil være udseendet af en revne på gipset og den dårlige lukning af garagedørene.

Hvis du ikke træffer foranstaltninger, vil en tynd og fleksibel plade fortsætte med at "bryde" væggene i garagen, indtil udseendet af fuldgyldige revner. I dette tilfælde er armaturen, der frigives fra pladen, når den hælder grunden til garagen, meget nyttig.

Hovedbetingelsen for pladens bevarelse er effektiv dræning og korrekt blindeområde

Sjældent, når det er så heldigt, at der på et sted til opførelse af en garage under et lag jord er en sten, og pladen kan enkelt kastes ind i den udgravede grube efter lægning af vandtætningen. Ofte fundet modsatte - du skal fjerne en stor mængde ler, hæld grus, læg geotekstil, et lag med sand, og først derefter hælde betonen. I dette tilfælde er det nødvendigt at lave et forgrenet dræningssystem fra perforerede rør, inden der lægges sandpude.

I det mindste skal to rør lægges under den forreste del af pladefundamentet og under betonområdet ved indgangen til garagen. I dette tilfælde er det normalt muligt at effektivt fjerne grundvand og overfladevand og undgå helt risikoen for hævelse.

konklusion

Et effektivt dræningssystem undgår 99% af problemerne i forbindelse med deformationer og ødelæggelse af jordbunden, der er i stand til at bryde forstærkede grundplader op til 25 cm tykke. Vandet opsamlet i tanken kan være meget nyttigt til husholdningsbehov, for eksempel til vask af bilen.

 • Decking til strip foundation

 • Grundlaget for en bånd-bunke til et hus lavet af skumblokke

 • Fint strippet bånd fundament på heaving grunde + video

 • Fint strippet bånd fundament under rammen hus

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

19 + = 22

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map