Comments 0 0 8 Views

Glas forklæde til køkken med foto

Til dato er der mange forskellige efterbehandling materialer til køkkenet, men for nylig er glas blevet udbredt. Med sin hjælp kan du oprette et meget farverigt køkkenforklæde, der henviser til de vigtigste komponenter i køkkenindretningen.

Glasforklædningen til køkkenet er lavet af de mest miljøvenlige materialer. Derudover er han modstandsdygtig over for temperaturændringer, høj luftfugtighed og let at pleje.

Hvilken slags glas skal jeg vælge for et glasforklæde?

Først og fremmest skal du vide, at tykkelsen af ​​forklædningen skal ligge i intervallet 6 til 8 millimeter. Hvis det er placeret i køkkenets arbejdsområde, bør kun hærdet glas anvendes.

vigtigt! Vælg ikke for glasforkladen almindeligt glas eller plexiglas, fordi de ikke er så pålidelige som hærdet. Plexiglas modstår dårligt temperaturændringer, det svinder hurtigt, og det er svært at rengøre det fra forskellige former for forurening.

Typer af glasforklæde

Klar glas uden mønster

Et af de vigtigste træk ved et gennemsigtigt forklæde er, at det er i god harmoni med interiøret uden at være meget slående. Det er designet til at beskytte det malede eller tapet tapet fra snavs.

Klar glas uden mønster

Glas med ultraviolet fotopressur

Til dato er denne slags forklæde den mest populære. Dens vigtigste karakteristiske træk er dens forlængede levetid og fremragende udseende.

Fotoprint anvendes på bagsiden af ​​forkladen. De karakteristiske træk ved ultraviolet fotoprint er, at den er modstandsdygtig overfor høje fugtighedsniveauer, kan modstå temperaturer på op til 120 grader Celsius og brænder ikke ud.

Glas med ultraviolet fotopressur

Glasfarvet forklæde af malet glas

Glas er malet i monofonfarve, hvilket gør dette forklæde til en stilfuld accent i køkkenet. Farven til glasset kan vælges absolut, farverne er omfattende og i stand til at tilfredsstille enhver smag.

Glasfarvet forklæde af malet glas

Glasforklæde på vinylfilm

Denne version af glasforkladen er den mest budgetmæssige. Vinylfilm påføres på bagsiden af ​​glasoverfladen, og det beskytter filmfilmen mod snavs, høj luftfugtighed og temperatur.

Men denne type har sin egen negative side. Under brug kan vinylfilmen brænde eller rynke. I de fleste tilfælde skyldes dette fejlen af ​​materiale af ringe kvalitet i produktionsprocessen.

Glasforklæde på vinylfilm

Triplex af hærdet glas

Denne slags forklæde er den dyreste model af alle præsenteret. Triplex er et lamineret glas med forskellige tykkelser, som er den mest holdbare og pålidelige løsning. Det beskytter pålideligt den anvendte tegning fra ændringer i temperatur, høj luftfugtighed og forurening.

Triplex af hærdet glas

Forklæde af spejlglas

En stilfuld løsning, der bliver en usædvanlig accent i køkkenets indre. Spejlglasforkladen vil se godt ud i et relativt lille køkken, der udvider sit rum visuelt.

Forklæde af spejlglas

Glas forklæde til hvidt køkken

Hvidt køkken er blevet en slags klassiker, som fortsat er relevant i dag. For at supplere det hvide køkkens indre vil det hjælpe et glasforklæde, der er i stand til at blive dets mest slående detaljer.

Glas forklæde til hvidt køkken

Hvilket forklæde passer til et hvidt køkken

 • Farven kan være noget, da hvid er perfekt kombineret med enhver farveopløsning;
 • Hvis køkkenet har en kølig skygge af hvid, er det bedst at vælge et forklæde af blå eller grønne farver;
 • For køkkenet, der har en varm skygge af hvidt, er et forklæde af lyse farver, pink eller lilla, ideel;
 • Hvis forklædningen er dekoreret med et mønster, skal du vælge et mønster, der vil være i harmoni med køkkenets indvendige indretning.

grønt forklæde

Glasforklæde med baggrundsbelysning

Glasforkladen med belysning er en fremragende detalje i køkkenets indre. For ham kan du vælge et mønster eller male det i et hvilket som helst farveområde, samt komplementere det med en underfarve.

Glasforklæde med baggrundsbelysning

Formålet med glasforkladen med belysning

 • Et glas køkkenforklæde med baggrundsbelysning vil bidrage til at gøre køkkenets interiør mere interessant og stilfuldt;
 • Det kan ikke kun være et element af indretning, men også en ekstra kilde til belysning, hvilket er et utvivlsomt plus.

smukt forlygte forklæde til køkkenet

Fordel ved glasforklæde med baggrundsbelysning

 • For det første er fordelene ved et sådant forklæde de øgede ydeevneegenskaber af glasset;
 • For det andet er det sikkerhed. Hvis det falder, så når det falder, vil der ikke være skarpe splinter;
 • For det tredje er det let rengjort fra forskellige former for forurening;

Omkostninger til køkkenforklæde med baggrundsbelysning

Udgifterne til køkkenforkladen med baggrundsbelysning afhænger af følgende punkter:

 • Teknologi til behandling af glas (gennemsigtigt eller matteret glas, farvet glas, ultraviolet fotografisk trykning, tegning og andre);
 • Baggrundslys type (LED-baggrundsbelysning eller LED-bånd);
 • Kompleksiteten af ​​installationen;
 • Type og metode til vedhæftning.

Fra de ovennævnte øjeblikke vil den endelige pris for forkladen med baggrundsbelysning blive tilføjet.

Fordele af glasforkladen

 • I dag kan du købe et glasforklæde til en lille pris;
 • Relativ enkelhed i installationen. Glasforkladen kan fastgøres med flydende negle eller specielle fastgørelsesdele;
 • Design kan tilfredsstille enhver smag. Du kan vælge absolut ethvert mønster eller farveskema;
 • Et glasforklæde kan være et glimrende supplement til køkkenets indre. Udseende af det kan laves i farven på headsettet eller i væggenes farve
 • Det er også holdbart og pålideligt. Er i stand til at beskytte overfladen af ​​væggen fra virkningerne af eksterne faktorer, hvad enten det er høj fugtighed eller temperaturændringer;
 • Forkladen er nem at rengøre.

glasforklæde

Ulemperne af glasforkladen

 • Det er nødvendigt at foretage meget omhyggelige målinger. Hvis der er nogen unøjagtigheder i måleprocessen, og dataene er fejlagtige, er det meget svært at omarbejde glas efter behandling til den angivne størrelse. Dette truer med unødvendigt affald i omarbejdning af glasset til den ønskede størrelse;
 • Det er ret svært at skære ud passende stikkontakter til stikkontakter, hvis der er nogen. Dette kan i høj grad øge de endelige omkostninger ved forkladen;
 • Hvis installationen blev udført med åbenbare forstyrrelser, kan der dannes kondens på bagsiden af ​​glasset. I sidste ende kan dette ødelægge dets udseende;
 • Hvis overfladen, hvorpå forklædet bliver fastgjort bagefter, er ujævnt, kan glasset knække (det er nødvendigt at tage dette øjeblik i betragtning).

Regler og metoder til montering af glasforklæde

Installation af forkladen tager ikke meget tid, hvilket repræsenterer en forholdsvis let proces. I gennemsnit kan det tage 1-2 timer.

vigtigt! Det anbefales, at væggen behandles med en speciel antibakteriel primer, inden du installerer forkladen. Dette vil bidrage til at forhindre dannelsen af ​​mug og slippe af med dannelsen af ​​fugt.

Glasforkladen er fastgjort med:

 • Væske negle;
 • lim;
 • Fasteners.

Montering med fastgørelsesanordninger

Denne metode er den mest populære. Plus sådan fastgørelse er, at den er pålidelig og holdbar. På samme tid er forkladen let at demontere, hvis den skal udskiftes eller fjernes.

Fastgørelsen til glasforkladen har flere typer: hængslet og gennem.

Monterede fastgørelsesdele

Hængslede skruer er små metalstrimler på en centimeter, hvor en glasoverflade er monteret. Fordelen ved den hængslede armatur er, at den kan bruges til præcis at matche glaspanelerne, for eksempel hvis forklædningen er stor og består af flere dele. Et andet plus er, at fastgørelseselementerne er praktisk taget usynlige.

Hængende forklædefastgørelser

Feedthrough fastgørere

Denne fiksering er placeret direkte i panelerne. I glasfladen laves der små huller, hvor fastgøreren selv er indsat. Nedre side af fikseren er dens synlighed på panelet. Men samtidig har gennemgriben sin egen betydelige fordel. Forkladen kan fastgøres til en forholdsvis ujævn mur, da der er et lille mellemrum mellem væggen og den, der er 4 mm i størrelse.

pass-through forklæde til køkken

Montering med flydende negle eller lim

Ved montering med flydende negle eller lim limes forklædet direkte til væggen. Her er det største problem at væggen skal udarbejdes på forhånd og korrekt forberedt til limning. Overfladen, på hvilken forklædet skal efterfølgende fastgøres, skal være ideelt plasteret og udjævnet.

Montering med flydende negle eller lim er ikke en kompliceret og hurtig proces, men mindre pålidelig end med fastgørelsesanordninger. Hvis forkladen består af flere paneler, er det nødvendigt at passe leddet til leddet til alle dens dele for ikke at forlade huller.

Priser for glasforklæde

De endelige omkostninger ved glasforkladen afhænger af følgende faktorer:

 • Hvilken slags glas anvendes til fremstilling
 • Teknikker til tegning eller maling;
 • Teknologien til installation;
 • Type og omkostninger ved fastgørelsesanordninger;
 • Antallet af paneler, som det består af.

Disse er de vigtigste faktorer, som efterfølgende vil bestemme prisen på produktet.

glasforklæde i køkkenet

Tips til at vælge et glasforklæde

 • Først og fremmest bør glasforkladen være fremstillet af hærdet glas. Hærdet glas kan modstå temperaturændringer og for høj fugtighed. Hvis forklækket er brudt, så når det er brudt, dannes små fragmenter uden skarpe kanter;
 • Du skal kun bestille i pålidelige virksomheder. Hvis det er lavet af materialer af dårlig kvalitet, vil det resultere i endnu større udgifter;
 • Det er bedst at købe et køkkenforklæde fra et enkelt glaspanel, dette vil se mest æstetiske ud, da der ikke er nogen ledd;
 • For at bestille et glasforklæde er det allerede nødvendigt med en klar tegning. Dette skyldes, at den maling, der anvendes i produktionen, anvendes ved hjælp af specialteknologi og er mere modstandsdygtig over for eksterne faktorer.

Glas forklæde til køkkenet kan være en god måde at give interiøret en særlig flair og raffinement. I dette tilfælde, at prisen for det er helt acceptabelt, så dens installation har råd til nogen.

 • Håndtag til køkkenfacader

 • Køkken design i et panelhus

 • Paneler til køkken sæt

 • Paneler til køkkenforklæde fra MDF med fotoudskrivning

Previous Hvordan man bygger en hytte
Next प्लास्टरबोर्ड से आला

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Opvarmning i et privat hus

Design og opstilling af varmesystemet i huset kan udføres på mange forskellige måder. Allerede på udkastet skal du vælge den mest optimale løsning, som vil bidrage til at realisere alle

artikler 0 Comments

Tape fundament til et to-etagers mursten hus

Varigheden af ​​den problemfri drift af boligstrukturen bestemmer stort set kvaliteten af ​​den bærende struktur. Brick to-etagers bygning har en betydelig vægt, så dens base er underlagt øgede krav. Hvilke

artikler 0 Comments

Antistatisk linoleum «Tarkett»

Antistatisk linoleum - en slags, der hjælper med at kæmpe med akkumulering af statisk elektricitet. Enhver linoleum er lavet af dårligt ledende stoffer, når der går på det er der

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

95 − 85 =