Comments 0 0 3 Views

Hjemmelavede arbours med en hozblokom i landet

Arborne adskiller sig kun fra pavillonen af ​​nærhedsgraden. Imidlertid håndterer hvert af disse designs perfekt beskyttelse mod dårligt vejr. Ligeledes er lysthus og pavillon velegnet til udendørs rekreation. Sådanne strukturer er grundlæggende, som giver dig mulighed for at tilbringe tid på naturen selv på kolde dage. Det er ligegyldigt, hvad vejret er i gården. Takket være lysthuset med gården til dacha giver øget ro i enhver situation.

Pavilions er dækket konstruktioner, der har gennemsigtige vægge. Normalt er det glasskillevægge.

Forskellige pavilloner og arbors

Havegazebos til sommerhuse kan udføres i en fri arkitektonisk form. Sådanne designs behøver ikke at opfylde de standarder, som naboer bruger i landhuset. Det er disse pavilloner, der giver dig mulighed for at vise en fed fantasi og kreativitet.

Før begyndelsen af ​​konstruktionen er det nødvendigt at forstå de forskellige arkitektoniske former og stilarter og udarbejde en nøjagtig tegning af fremtidens struktur. Det er også nødvendigt at tænke på egenskaberne af arboret til dacha og dets formål.

Design af pavillon

Sæt selvfremstillede arbours-pavilloner i landet på forskellige steder. Sådanne designs har deres egne egenskaber. De udfører forskellige funktioner:

 • Sommerhuse til sommerhuse, udført i åben eller halv åben form. Sådanne strukturer anvendes normalt i den varme årstid. Om vinteren bliver de ofte ikke ignoreret. For at beskytte de strukturelle elementer mod skader kan du skjule sommerhuset-pavillonen for at give en plastikfolie.
 • All-season konstruktion. De, som navnet antyder, kan bruges året rundt. Sådanne arbours kan kaldes pavilloner. De er hele huse, som ofte bruges ikke kun til rekreation, men også til madlavning.

Pavillonen omfatter også bygninger, der kun er lukket fra 3 sider. De behøver ikke at være glas. For at forstå, hvad slags sommerhuse der er til sommerboliger, er det værd at kende de materialer, der er nødvendige til byggeri.

Nødvendige materialer

De vigtigste materialer, hvorfra pavilloner-pavilloner er lavet, er:

 • natursten;
 • metal;
 • mursten;
 • træ.

Ofte byder ejere af forstæder på at kombinere forskellige materialer. De vælger sådanne detaljer, som vil harmonisere med hinanden så meget som muligt. Deres nyttige egenskaber er normalt kun afsløret kun i symbiose.

Tip! Når du vælger vinduesrammer, skal du være opmærksom på pålidelige materialer. En fremragende løsning er at installere plastikvinduer.

Kombinationen af ​​mursten og træ giver dig mulighed for at opnå de bedste varmeisoleringsegenskaber i lysthuset. Dette design er komfortabelt betjent selv om vinteren. Hvis du udstyre en grill eller grill i pavillonen, kan du ikke bare nyde udsigten til den brændende ild, men også forberede lækre retter. Traditionel til en ferie med venner og familie var en shish kebab. Installationen af ​​grillen vil tilføje varme og komfort til atmosfæren. Billeder af den originale lysthus kan ses nedenfor.

Formen og dimensioner af lysthuset

En af de vigtige parametre, der tages i betragtning ved udformningen af ​​lysthus er:

 • Geometri i den fremtidige struktur. Det kan være en cirkel eller en firkant, samt en regelmæssig ottekant.
 • Arborets dimensioner.

Når du vælger pavillens form og geometri, er det værd at holde sig til din egen smag og stilfølelse. At træffe en beslutning, bør du tænke på størrelsen af ​​forstæder området, funktionaliteten af ​​arbor. Det er også værd at beregne antallet af mennesker, der vil være i det at hvile.

Placering af lysthus på stedet

Vigtigt er valget af et sted for et lysthus på stedet. Det er værd at overveje mange faktorer, blandt hvilke er:

 • Pladsens tiltrækningskraft. Det er bedre, hvis lysthuset ligger tæt på en dam, en dekorativ busk.
 • Beskyttelse mod solen. For at beskytte feriegæsterne fra solens strålende stråler er det nødvendigt at arrangere et sommerhus pavillon under skyggefulde træer. Så vil det skabe en penumbra, som vil hjælpe med at slippe af med varmen.

Fans, der ønsker at sidde i en havepavillon ved pejsen, bør tænke på et sådant arrangement af køkken-hjemmelavet, så røg ikke kan komme ind i huset. Optimale muligheder:

 • på en lille højde
 • på hjørnet af haven plot;
 • på stranden af ​​dammen på grænsen til skoven;
 • ved indgangen til haven.

Med dette arrangement vil arboret være i den mest gunstige position. Den kan ses fra enhver vinkel. Pavilionen kan foretages som fortsættelse af et hegn eller en hovedstruktur. Når du vælger en af ​​disse muligheder, kan du også spare plads.

Vigtigt! Ved hyppige te-fester og sidde ned er det bedre at arrangere en fyr tæt på huset.

Design og udstyr af lysthuset

Det er vigtigt, at stedet for den planlagte ferie gav et godt indtryk. Arboret kan indrettes og møbleres med sådanne møbler:

 • lænestole og sofaer;
 • hængekøjer;
 • gyngestole;
 • bord og bænke.

Glem også om indretningsprodukterne. Dette giver dig mulighed for at nyde en komplet hvile i fred og ro. Hvis layoutet vælges, skal du passe på valg af materialer og teknologi til opførelse af et lysthus. For at spare tid og penge kan du bygge en enkel struktur.

Som en praktisk bygning til rekreation er ikke kun et lysthus, men også et sommer køkken. Dens konstruktion omfatter også mange subtiliteter.

Sådan udrustes sommerkøkkenet

For at arrangere sommer køkkenet, som i tilfældet med et havepavillon, skal du vælge et passende sted og markere stedet og hente materialer. Hovedopgaven for det fremtidige design er madlavning. Også familiefester vil blive afholdt her. Derfor er der i sommerkøkkenet en komfur eller en ovn.

I umiddelbar nærhed af dem vil der være et skrivebord, hvor der laves forberedelser til madlavning. Bordet og bænke er vigtige elementer i enhver havepavillon. For at spare plads, kan du sætte i opbygningen af ​​kurvstoler. De kan let skubbes under bordet.

Alt resten kan tænkes op efter eget valg. Vasken og køleskabet forbedrer madlavningens komfort. Det er bedre at udstyre alle elementer i strukturen med den højeste kvalitet. Kapitalkonstruktion indebærer at udføre vand og elektricitet.

Bad med køkken

Ejere af forstæder bygger ofte på deres område kombinerede bygninger. Blandt dem er badehuse med sommerkøkken meget populære. Denne løsning giver dig mulighed for at gemme stedet for webstedet, samt giver multifunktionalitet af strukturen. Dette layout bruges i vid udstrækning.

Projektet af et sommerkøkken med badekar indeholder normalt et design med et påklædningsværelse, hvor stedet til madlavning er placeret. Ovnen kan deles. Det vil producere tilstrækkelig varme til at opvarme dampbadet, og det vil samtidig vise sig at være uundværligt til madlavning.

Det er meget praktisk, hvis saunaen er kombineret med et køkken og et badeværelse. Typisk for sådanne strukturer udføres et enkelt tag. Nogle dele af projektet bliver bedre diskuteret med en specialist. Ved planlægning af bad og køkken skal der lægges særlig vægt på placeringen af ​​indgangen til lokalerne. Ideelt set vil den være placeret på sydsiden.

Ved bygning af et røgbad skal placeringen af ​​bygningen tage højde for bygningernes nærhed. Minimumsafstanden mellem dem skal være 12 m. Ved opførelse af et røgfrit bad skal det også være placeret væk hjemmefra og andre lokaler. Dette skyldes sikkerhedskrav.

Det er bedre at installere vinduer i badet fra den nordvestlige side. Dette vil sikre normal belysning af rummet om aftenen. Korrekt hygiejne vil undgå ubehagelige lugt i vaskerummet. Normalt sendes rindende vand gennem rør til en brønd, der ligger udenfor lokalerne.

Opførelsen af ​​enhver sauna med et sommer køkken kræver noget forberedelse. Stiftelsen kan laves på bunke eller tape. Ved konstruktion af en struktur fra en bar er det bedre at vælge produkter med en sektion på 100x100 mm.

Byggearbejderne er opdelt i følgende faser:

 • Layout af plottet, tegning af tegningstegningen. En sauna med sommer køkken kan vælges i henhold til klare projekter eller oprette din egen skitse.
 • Basenhed. Dens parametre bestemmes af den massive konstruktion, såvel som udvalgte materialer.
 • Montering af rammen. Læg nu kommunikationen og opfør væggene.
 • Montering af bunden til taget. Når du planlægger loftet, er tagterrassen grundigt isoleret.
 • Afslutning af saunaen med et sommer køkken.

Følgende trin kan du opbygge et pålideligt multifunktionelt design.

fund

Som du kan se, er det ikke svært at bygge forskellige strukturer på dit websted. Arbor med en hozblokom, sommer køkken eller et bad - hver af disse bygninger har sine egne fordele.

For at opbygge en holdbar konstruktion er det værd at tegne en plan for strukturen og tage sig af materialernes kompatibilitet. Det er også nødvendigt at tage højde for de særlige forhold ved placeringen af ​​bygninger på stedet.

 • Projekter af arbors med grill

 • Pavilion fra profilrør

 • Gazebo med pejs

 • Hvordan laver man en kyllingekop til høns

Previous Hvad er bedre end en plade eller et strimlingsgrundlag
Next Kamar tidur dalam gaya Jepang

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/amethyst/data/www/annot.info/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

artikler 0 Comments

Sådan svejses hængslerne på porten

Portene er en integreret del af et hegn. De kaldes for at udføre rollen, ikke kun for indgangen og udgangen af ​​bilen, men også for beskyttelse mod indtrængen af ​​ubudne

artikler 0 Comments

Sådan limes en bue tapet

I det moderne interiør er en separat niche besat af buer. De bliver en stadig mere populær måde at slå døråbningen på. For at afslutte den færdige bue på helt

artikler 0 Comments

Hvordan man laver ventilation i garagen kælder

Mange garage ejere, har en kælder eller kælder, hvor du kan gemme en lang række fødevarer forsyning: .. Twist, marmelade, grøntsager osv dog, at produkterne blev opbevaret i lang tid

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

8 + 1 =